Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Évánál volt, ugyanis Gergely nem vitte magával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Valami iródeáknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ez viszont Pildié. Megint egy utánanézős következik. Az nyer, aki hamarabb megtalálja.... ?De Paksy Jób égett a haragtól. Lefelé licitált, mint Ábrahám a szodomai úton. - Csak ötvenet. Csak húszat!? Miből kért Paksy Jób ötvenet/húszat, és mennyit hozott vissza végül? (csak az egész válasz ér pontot, de kettőt ér) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. 100 embert kért Dobótól, hogy kironthasson a várból, aztán 200-at kapott végül egy sem tért vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Csak a teljes jó válasz ér pontot.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. sajnos ennél jobbat nem tudok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Késő van, sajnos mennem kellene aludni. Hány kérdés maradt még? Nem folytatjuk inkább máskor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Nekem is passz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Ha Frenkie is passzolja a kérdést, akkor átugorjuk. De végülis félbe is hagyhatjuk a kvízt, holnap estig csak lesz válasz erre. Meg az t a hátralevő fél fejezetet átolvashatja a többi versenyző is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Kár hogy nem vagyok most elég felkészült...Nem lehetne legközelebb Jókai Mór Kőszívű ember fiaiból egy kvíz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Szerintem folytassuk holnap. Addigra egy eredmény állást is írhatnál, csak hogy tudjuk, miért küzdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. (szerkesztve) "A várfalakon erősen harsognak a trombiták: vissza! vissza! A legénység megfordul, s áttörtet a török sokaságon. Csak tíz legény marad ottan Paksy körül. Azokat egyszer csak dárdaerdő környékezi." 10 főt kivégeztek, de 190 viszajött. Épp mit csinált Hegedüs hadnagy, amikor elfogták? Mára ez az utolsó kérdés. 6 + 2 kérdés van hátra, és az egyik válasz hosszú . Szerkesztve: 2010. Október 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Bengedte a törököt az alagúton át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Így igaz. Holnap este fél 9-kor folytatjuk. Addig mindenkit vár a pihepuha ágy, amiben lehet olvasgatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. így van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Holnap este sajnos nem leszek itt egy haveromnál leszek de minimális esélye van annak hogy hazaérek addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Napoljuk csütörtökre? Az első négy rész összesített eredménye (az ötödik még nincs benne) : Pildi 13,95 Frenkie 8,33 Panni 3,95 JakeSully 1 Gyoka 0,33 Kiadós kérdések jönnek, összesen nyolc darab, ezek közül az egyik összesen négypontos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Legkorábban ami 100 % hogy itt leszek fél kilencre az péntek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Én benne vagyok a péntekben is, de remélem, akkor nagyobb mezőnyünk lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Engem meg szabotált a számítógépem Leállt a ruterem, de mivel a húgom szobájában van, így nem tudtam újraindítani, mert éppen ott aludt a galád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Sajna nem tudtam végig maradni, mert mentem aludni, reggel korán kelés van. Pénteken jövök, fel is írom a naptárba, így nem felejtem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nekem nagyon tetszik ez a könyvkvízes játék, lehetne ilyet máskor is csinálni Egy újabb kötelező olvasmányt? Mondjuk, mint lentebb írtam, egy Jókai regényt pl :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nálam még mindig gond, hogy nem tudok kellően készülni, vagyis egy Jókai-regény megint olvasást kívánna De attól még jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Bejelentivalóm van. Haver lemondta a talit, úgyhogy ha ok mindenkinek akkor ma folytathatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Nekem is jobb lenne a péntek, és MissKarrde is ezt tudja már, így szerintem maradjunk a pénteknél. Hátha kedvet kap még más is, pl. Jake. Jó ötlet, hogy tartsunk még ilyen kvízt, ha vállalja valaki, hogy megrendezi. Felőlem lehet Jókai a következő, de válogathatnánk sci-fi írók közül is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. (szerkesztve) Jókaitól inkább egy vékonyabb kötetet, ha végül ő marad Hmm... sci-fiből meg ott van mindjárt a Dűne-univerzum, de valószínűleg azt senki nem választaná, én is csak azért, mert jó pár könyvet olvastam Szerkesztve: 2010. Október 27. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. A Háború és Béke könyv kvíz is jöhetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Itt van a polcomon De akkor már inkább A nyomorultak, mindkettőt egyforma régen olvastam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. (szerkesztve) Sci-fi-ben én is benne vagyok, azon belül is az asimovi világ Szerkesztve: 2010. Október 27. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 27. Jókai az jó lesz! Maximum elbandukolok a könyvtárba miatta, ideje lenne. Lassan egy éve lakom Pécsett és nem is láttam a helyi könyvtárat belülről! Péntek ugyanígy? Vagy lehet korábban? Újonnan érkező játékosoknak (is) : a kvíz az ötödik résznél tart, Hegedüs árulásánál. Erősen ajánlott a hátralevő részt péntek estig elolvasni. Csak nem olyan nagy szakasz, és hátha meghozza a kedvet a többihez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.