Hozzászólás ideje: December 5.Dec. 5. Ezt meg is kell érni, olyan messze van. Mindenesetre biztos megnézem moziban.
Hozzászólás ideje: December 5.Dec. 5. Ráadásul nem februárban kéne bemutatni, hanem napra pontosan május 25.-én. Hamár 50 éves lesz a film.
Hozzászólás ideje: December 5.Dec. 5. Szerintem pont azért nem májusban mutatják be, mert akkor már van egy SW film a láthatáron, a Starfighter.Mindenesetre ami érdekes, hogy ez csak egy része lesz a Star Wars 50 éves ünneplésének, a cikk szerint egész évben ünnepelni fognak, aminek gondolom első felvonása lesz az eredeti Új Remény verzió kiadása.
Hozzászólás ideje: Szombat 15:405 napja 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Szerintem pont azért nem májusban mutatják be, mert akkor már van egy SW film a láthatáron, a Starfighter.Na ezt elfelejtettem.
Hozzászólás ideje: Szombat 16:095 napja 2021. 11. 10. - 21:49, kolmilan írta: Szegény ember azt hitte, a Chewbacca hangutánzó név, ezért lefordította arra, hogy Harah.Nem hangutánzó, hanem szójáték a chew-ra, azaz a rág-ra, és a Harah gondolom a harapból indul ki. Nem lett volna rossz gondolat, de annyira nem szellemes név. A buckalakó szó jobban sikerült, a zseniális Schéry András fordításában.Alig várom 2027-et, óriási év lesz. Valóban frappánsabb lenne május 25-én. Én nem bánnám, ha az SW újra áttérne karácsonyra az új filmekkel. Jobban sikerültek a karácsonyi premierek, mint a májusiak, ma már a május meg a nyár eleje nem egy olyan kiemelt filmnézős időszak, mint az ünnepi időszak.
Hozzászólás ideje: Kedd 14:072 napja Érdekes lesz, érdekel is majd, de tényleg messze van. Kicsit félek is, mert már magamba égettem a 2004-es változatot, az elmúlt 21 évben.Lucas is vallott olyat, hogy az utolsó kéz hagy maga után érvényes eredményt, -hogy úgy mondjam- szóval ha jól tudom Ő sem rajong az eredeti változatért.Egyre kevesebben vannak azok is, akikben igazi nosztalgiát ébreszt az a régi változat. 50 év?! Nagyon durva.De muszáj lesz megnézni, azt hiszem ez kötelesség a mi fajtánknál. Szerkesztve: Kedd 14:082 napja - csoli1138
Hozzászólás ideje: Kedd 16:502 napja Szerintem világszerte bemutatják. Legalábbis ha van egy kis eszük.
Hozzászólás ideje: Kedd 18:522 napja Szerintem is lesz. Baljós árnyak 3D is volt. Itt jut eszembe, az a vonal jól megszakadt. De ne kalandozzunk el, idén is volt Sithek bosszúja 20. évfordulós vetítés és nem csak Kultik mozikban, szóval szerintem idehaza lesz ennek kereslete.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.