Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Láttad a dokumentum filmet a motorozásról? 21 felhasználó szavazott

1. 1. Láttad a dokumentum filmet a motorozásról?

• Igen
      5
    • Nem
      8
    • Most követem a Viasat exploreren.
      1
    • Nem tudom fogni a Viasat ebplorert, úgyhogy most sem tudom nézni.
      6

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én most tudtam leszedni a Hosszú motorozást, hamarosan elkezdem nézni :) Még mindig emlékszem lokatelli remek beszámolóira ebben a topikban, de azért örülök, hogy meg is nézhetem. Jó lenne, ha felraknák ezt is hamarosan, mert akkor lekapom :P

Hozzászólás ideje:

A Long Way Down is felkerült, már jövöget lefelé ;)

No és idén mennek (vagy már úton vannak) a következő útra, a Long Way Up címűre (lent már említve lett), mely Dél-Amerika csücskéből indul felfelé :P

Hozzászólás ideje:

Most kezdem el szedni a "Long Way Round" első részét. Holnap talán meg tudom nézni.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Rog, néztél már belőle?

Én tegnap jutottam a végére,nagyon jó volt :D Néha elég döbbenetes volt, mit meg nem csináltak, gondolok itt a mongol járhatatlan utakra, vagy pl. a vizeken való átkelésekre, meg a helyi ételekre. Na de az a beszólás se volt semmi, amit Ukrajnában tettek, miután figyelmeztették őket arra, hogy vigyázzanak az oroszoknál: azt hiszem, Ewan mondta erre, hogy mindenkinek gyanús a szomszédja :D

Jó volt na, jöhet a következő :D Hamarosan nekikezdek.

Hozzászólás ideje:

Még egy rész hátravan. Nekem is tetszett.

Szerkesztve: - Rog

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Long way down harmadik rész végén járok, azt hiszem, ez lesz a kedvencem :) Itt voltak Olaszországban, ami gyönyörű volt így képekben (egyébként is szeretem a helyet, csak el kéne már menni személyesen), meg Tunéziában :)

Hozzászólás ideje:
Long way down harmadik rész végén járok, azt hiszem, ez lesz a kedvencem :) Itt voltak Olaszországban, ami gyönyörű volt így képekben (egyébként is szeretem a helyet, csak el kéne már menni személyesen), meg Tunéziában :D

Voltak a Como tónál? :)

Hozzászólás ideje:
Rog, néztél már belőle?

Én tegnap jutottam a végére,nagyon jó volt :evil: Néha elég döbbenetes volt, mit meg nem csináltak, gondolok itt a mongol járhatatlan utakra, vagy pl. a vizeken való átkelésekre, meg a helyi ételekre. Na de az a beszólás se volt semmi, amit Ukrajnában tettek, miután figyelmeztették őket arra, hogy vigyázzanak az oroszoknál: azt hiszem, Ewan mondta erre, hogy mindenkinek gyanús a szomszédja :D

Jó volt na, jöhet a következő :D Hamarosan nekikezdek.

Szerintem az Ukrajnában lévő géppisztolyos házibuli mindent vitt, meg a mongol utak, hiába oda ló való. (Föleg az volt a gáz, hogy az orosz Moszkva Gyöngye motorkerékpár végig bírta, míg a bnw-k állandóan vacakoltak)

Szerkesztve: - orki

Hozzászólás ideje:
Voltak a Como tónál? :evil:

Voltak, de nem forgatási helyszínen, csak arrafelé is mentek.

Orki, ezeket én is bírtam :D Az a helyi motor nem hiába helyi, az itteni viszonyokra készítették :D

A Down 4. részében mentek Kenyába egy jótékonysági eseményre (kórházat szereltek fel motorral, hogy azzal járják az orvosok,nővérek a környéket, Ewanék is részt vettem ezen az események), és ott volt a Brawn GP támogatója Richard X is, az a szőke fickó, akit mindig látunk a boxban náluk. Mentek néhány kört a motorokkal a fiúkkal :P

Szerkesztve: - MissKarrde

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A végére értem a Long Way Downnak is. Tetszett ez az út is némi ellentmondás ellenére, ami itt-ott elfogott. A fiúk iszonyú jól érezték magukat az úton, állandóan azt mondták, hogy csupa kedves emberrel találkoztak, amit láthattunk is. Ugyanakkor több helyen is felhozták azokat a borzalmakat, amik Afrikában történtek és ma is történnek. Csodálatos út volt, gyönyörű tájakon keresztül utaztak, és valóban sok helyen szívélyesek voltak az emberek. De a negatív dolgok mind ott vannak mögötte. Talán csak szerencséjük volt, hogy minden zűr nélkül végig tudtak utazni :)

Vicces volt, hogy Ewan felesége, Eve az út előtt megtanult motorozni, hogy aztán egy hetet ő is végigmotorozzon Afrikában a fiúkkal :P Jó sokat elesett a homokban (mint ahogy Ewan is néhol), de aztán jól belejött :P Charley jobban motorozik :) Néha marha lököttek is tudtak lenni út közben, mint a gyerekek :P

Jó volt :)

Hozzászólás ideje:

Az út végén a résztvevők családtagjai odautaztak Dél-Afrikába, de ott pl. csak a többiek meg Charley családját mutatták, Ewanét nem. A gyerekeit az előző végén sem láthattuk, gondolom, félti őket a "közönségtől" (de szerintem ott voltak, csak nem láthattuk). Ewant még az anyukája látogatta meg nem sokkal a vége előtt, ez pl. meglepetés volt neki.

• 1 évvel később...
  • 9 évvel később...
  • 1 hónappal később...
  • 4 évvel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.