Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerintem elégé magyarázó a link A trailer szöveg előzetest, az előzetes pedig trailert takar Mit kell ezen bonyolítani? De mari néni előzetese? Érted? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. De mari néni előzetese? Érted? Oks, az utolsó tényleg hiányos, de az elsőként belinkelt 2012-ét szerintem nem érheti kritika Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. No, az a helyzet állt elő, hogy ingyen meg tudok moziban nézni 1 filmet. A Transformers 2-re gondoltam, de viszont az 1-t nem láttam. Érthető még attól? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. No, az a helyzet állt elő, hogy ingyen meg tudok moziban nézni 1 filmet. A Transformers 2-re gondoltam, de viszont az 1-t nem láttam. Érthető még attól? Szerintem nézd meg inkább az első részt előtte. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. (szerkesztve) Szerintem nézd meg inkább az első részt előtte. Az nincs meg és amúgy is holnap délben megyek, ergo senkitől sem tudom elkérni. Megnézem inkább a Nászajánlatot vagy a Jégkorszakot Szerkesztve: 2009. Július 1. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Az nincs meg és amúgy is holnap délben megyek, ergo senkitől sem tudom elkérni. Megnézem inkább a Nászajánlatot vagy a Jégkorszakot Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Tényleg, az ki is ment a fejemből. Láttam az előzetesét és tetszett Azt nézem meg akkor. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. AVATAR tízer poszter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Igen-igen figyelemfelhívó, legalább is ha előttem lenne,én tuti megnézném ezt a nagy kékséget Szóval bejövős, és megfelelő Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Oks, az utolsó tényleg hiányos, de az elsőként belinkelt 2012-ét szerintem nem érheti kritika Azért értem, hogy nem mindig van ez, de sokszor. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Mondom, hogy a designert szabadságra küldték a stábból. Ez is már milyen poszter? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Akkor inkább azokat, de állítólag a Másnaposok az utóbbi évek legjobb vígjátéka. Már ha érdekelnek a vígjátékok Ennek érdekelne a trailere. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Pontosan. Remélem törppapa is szerepel majd a filmben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Mondom, hogy a designert szabadságra küldték a stábból. Ez is már milyen poszter? Gyönyörű! Már most jobb mindennél! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Köszi Phobos. Ebből elég is ennyi. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez a teaser poszter méltó az eddigi kampányhoz. Ennél még egy müsorszünet is felcsigázóbb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Gyönyörű! Már most jobb mindennél! Szerintem csak jobb van ennél. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Fantasztikus, isteni, megismételhetetlen!.......Csak kár, hogy ilyen idétlen, hogy semmit sem mond szinte Egy teaser milyen legyen? Mindjárt mesélje el a fél filmet? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Egy teaser milyen legyen? Mindjárt mesélje el a fél filmet? Legyen ötletes. Emlékszel az EPI teaser poszterére? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem tetszik. Eddig itt sírt mindenki (vagy csak Jake?) hogy egy posztert se dobtak ki a filmről, erre meg itt megy a fanyalgás? Kéne belőle valami nem kamerás változat, háttérképnek tök jó lenne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Nekem tetszik. Eddig itt sírt mindenki (vagy csak Jake?) hogy egy posztert se dobtak ki a filmről, erre meg itt megy a fanyalgás? Kéne belőle valami nem kamerás változat, háttérképnek tök jó lenne. Valami izmosabbra számítottunk. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. És az első Sötét Lovag teaser poszter milyen volt? Még 2 éve nyáron jött ki, és csak egy fehér pofa volt rajta, sötét szemek és vigyori smile. Jokert ábrázolta elég sejtelmesen. Itt kezdődik egy jó teaser poszter. Az Avatar is tökéletes Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Magam részéről nem hasonlitanám a Batmanhez. Az hangulatot közvetitett, ahogy azt egy teaser posztertől elvárja az ember. Kiváncsiságot ébresztett. Ez viszont a középszerüség csimboraszója. Ennél semmitmondóbbat igazán nehéz lett volna kitalálni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Magam részéről nem hasonlitanám a Batmanhez. Az hangulatot közvetitett, ahogy azt egy teaser posztertől elvárja az ember. Kiváncsiságot ébresztett. Ez viszont a középszerüség csimboraszója. Ennél semmitmondóbbat igazán nehéz lett volna kitalálni. Számodra. Más fórumokon mindenki elvesztette az eszét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Számodra. Más fórumokon mindenki elvesztette az eszét. Nem akarok kötözködni, de ettől a posztertől csak az veszíti el az eszét aki elvakult fanatikus. Igaza van Bomarrnak, semmi hangulatot nem sugároz. Számomra sem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ez nulla és semmitmondó.Ha ezekkel telerakják a mozikat a kutya nem megy el rá.Szerintem a forradalmiságot kellett volna hangsúlyozni.Ez a plakát lehet egy orosz akciófilm plakátja is.Ahogy a többiek írták nem csigáz fel. Amikor annak idején az Ice Age-t reklámozták először akkor a plakátokon csak a motkány volt.Zseniális húzás volt mert én is amiatt néztem meg hogy ez az aranyos kis állat vajon milyen lesz a filmben? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Közben kiderült ez csak a Comic Conhoz készült banner, reklám céljából...Szóval nem is az első poszter.. http://www.comingsoon.net/news/avatarnews.php?id=56824 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Szinkronnal nézted?! Akkor csoda hogy az a negyed megvolt, én a trailertől is falmászást kaptam. MOMban adják feliratosan.Magyarul karattyoltak benne. A MOM-ról tudtam de azért tényleg nem mentem volna fel Pestre hogy feliratosan lássam. Ezért elég lekapni a netről Az nem kizárt de ha letöltésre kerülne a sor akkor csakis DVD-Ripesen kapnám le mert egy kamerás még lenullázná azt a negyedet és aztán soha többé TéeF2. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.