Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Nos...eddig Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, én és a húgom jelentkeztünk. Ez nyó'c fő. Jake, te az avp-sekkel rendelsz jegyet? Szerintem Lara is jön! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Szerintem Lara is jön! Meg én is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerda estig van idő jelezni a csatlakozási szándékot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. kolmilan írta: Meg én is. Felirtalak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Felirtalak. Előléptél szervezőnek? Ezt már szeretem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. frenkie írta: Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni. Nem lenyúlni az ötletemet... :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Előléptél szervezőnek? Ezt már szeretem. He-he De csak próbáljon meg valaki késni a jegyátvételről. Olyan nyakonvágásokat fogok osztogatni, hogy irigykedni fogsz...apám Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. frenkie írta: Arra gondoltam, hogyha fent tudsz maradni, akkor szerda este éjfél után egy perccel már szerintem üzemel a jegyrendelési oldal.Akkor te lennél az első és lehetne válogatni.Meglátjuk. A nyolcadik avagy a kilencedik sorra gondoltam. Az tökéletes helynek bizonyul. U2 koncertről tapasztalat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: He-he De csak próbáljon meg valaki késni a jegyátvételről. Olyan nyakonvágásokat fogok osztogatni, hogy irigykedni fogsz...apám Én tanítottalak, szóval remélem nem fogsz csalódást okozni a nyakonvágások kapcsán. Remek lesz személyesen is találkozni a Tenel Ka/Ortis kettőssel. Egyébként azért is jó, hogy te intézed ezt, mert neked van tapasztalatod ezen a téren. Tudod hova érdemes ülni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Tudod hova érdemes ülni.Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. :DEzért kapni fogsz, úgy érzem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Donát, Krande és Bomar már nem is jön? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Ezért kapni fogsz, úgy érzem. Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Üdv a körünkben Ortis! Téged is megfertőzött az asszony ezzel a gagyi avatarral? Intenzív kúrát kapott! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldie: orki hugid nem jön? Nyilakkal lövöldöző paripán vágtató amazonok lehet őt is érdekelné Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Egyébként azért is jó, hogy te intézed ezt, mert neked van tapasztalatod ezen a téren. Tudod hova érdemes ülni. Én is tudom Nem tapasztaltabb nálam Oldfighter írta: Jaja. Teencát legfeljebb majd feltaszigáljuk és hevederekkel rögzítjük Onnantól szédeleghet amennyit akar. Ilyen hozzáállás, és meggondolom magam, megyek az anyámmal 17-én Ő nem fog engem megmerényelni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. JakeSully írta: Oldie: orki hugid nem jön? Nyilakkal lövöldöző paripán vágtató amazonok lehet őt is érdekelné Nem tudom, ő nagyon elfoglalt, azt se tusom meddig lesz Pécsen, vagy mikortól lesz téli szünete. :SDe még te se mondtál konkrétumot. Lentebb kérdeztelek ám Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Egy időpontban jönnénk az avp-s csapattal. Viszont nagyon örülnék ha Dzséjt is jönne, mert ő az összekötő kapocs a két csapat között. De sajna ő nem biztos hogy jön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. JakeSully írta: Donát, Krande és Bomar már nem is jön?Bomarr suliba lesz akkor. Tenel Ka írta: Intenzív kúrát kapott! :DDe jó neki. engem is kikúrálhatna már valaki, hogy legalább lelkesedjek ezért a filmért. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Mint mondtam, nekem azzal van bajom az IMAX teremmel, hogy sz*rul van megépítve A lépcsők sz*rok, mert alig lehet rajtuk rendesen közlekedni, stb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. JakeSully írta: Egy időpontban jönnénk az avp-s csapattal.Viszont nagyon örülnék ha Dzséjt is jönne, mert ő az összekötő kapocs a két csapat között. De sajna ő nem biztos hogy jön. Oks, akkor a te jegyelővételed hozzájuk lesz kötve Dzséjt ha jól tudom nem lát 3D-ben sajnos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. MissKarrde írta: Mint mondtam, nekem azzal van bajom az IMAX teremmel, hogy sz*rul van megépítve A lépcsők sz*rok, mert alig lehet rajtuk rendesen közlekedni, stb.Hát eért is irtam azt amit Szédültél a magasban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Milyen szép látvány is lesz amikor Teenca falfehéren kóvályog a székében, Pildi meg zacskót ránt elő Ezt a látványt nem kapod meg tőlem! Inkább nem leszek rosszul. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Remek lesz személyesen is találkozni a Tenel Ka/Ortis kettőssel. Mi is örülünk, hogy megismerjük a banda egy részét! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi írta: Ezt a látványt nem kapod meg tőlem! Inkább nem leszek rosszul. No ez a beszéd, nem pedig szemet forgatni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nekem itt már kezd nagyon gyanússá válni valami.Papírzacskók, rossz lépcsők.Remélem ez a terem ugyanúgy néz ki mint egy sima moziterem(azaz a székek úgyanúgy vannak elhelyezve), és nem valami függőleges falnon vannak és körbeér minket a vászon. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. JakeSully írta: Uuuuh Nyamm! Demesszevanhuszadikamostakaromlátniiiii! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Tenel Ka írta: Nyamm! Demesszevanhuszadikamostakaromlátniiiii! Lány létedre rendesen rá vagy kattanva. De azért ugye még az SW a legjobb? Mer itten nem barátoz az Avatar. Cameron a jobban tudja okosok. Szerkesztve: 2009. November 30. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.