Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mennyi sírás rívás volt annó, hogy miért nincs még Avatar trailer, csak néhány kép, most meg nem tudnám összeszámolni hogy hány teaser, trailer, tv spot és scene van. XD

Hozzászólás ideje:
Tudtuk anno is, hogy eljön ennek is az ideje, csak türelmetlenek voltunk :lol: Vagyis voltak egyesek, azt hiszem, akkor is bírtam a strapát nagyjából :P
Nem fogod elhinni, de én akkor is és most is meg tudom állni, hogy ne nézzem meg az előzeteseket :P

Vajon miért? :angry:

Hozzászólás ideje:
Liam Neeson nagyon badass, de Sam Worthington is alaposan leamortizál mindenkit.

Új Titánok Harca előzetes :yes: :yes:

Sajnos ez már nincs fönt. :clap: Pedig megnéztem volna, mert láttam moziban egy előzetesét a filmnek, és egyáltalán nem hozott lázba. Csupa ordítás volt az egész, a zenéjére nem is emlékszem. Leginkább idegesítő volt. :) Bár lehet, hogy csak az előzetes volt rossz.
Hozzászólás ideje:

Hehe tényleg nem akarok én lenni a Avatar negatív hangja, főleg mert ha jó engem fog a legjobban lenyűgözni, de most beszéltek róla a Class FMen Balázsék, és Vadon Jani szerint semmivel sem jobb mint egy szépen megcsinált PC játék trailer. :clap:

Na már csak pár na és kiderül! :yes: Én is várom már, bár nem tudom mikor lesz időm megnézni... :yes:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

kudar: Magyarországon még nem volt Avatar vetítés, csak USA-ban és Londonban :yes:

Vadon Jani is csak a teaser trailert láthatta, mert arról tényleg azt gondolhatja az ember.

Balázs is nagy Cameron rajongó, Terminator 1-2 a kedvence, párszor már említette. Biztos ők is kíváncsiak rá...

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

New yorki filmkritikusok megszavazták az Év filmje díjat, amit az Avatar kapott.

http://incontention.com/?p=19160#more-19160

Egy komoly elismerést kapott. Golden Globe vagy Oscaj jelölést megcsípheti ezek után.

A híres filmkritikus Roger Ebert maximális osztályzatot adott a filmre, és így kezdte a nyitósorait:

Watching "Avatar," I felt sort of the same as when I saw "Star Wars" in 1977.

http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.d...VIEWS/912119998

A vén pojáca valszeg most nem téved :yes:

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:
kudar: Magyarországon még nem volt Avatar vetítés, csak USA-ban és Londonban :yes:

Vadon Jani is csak a teaser trailert láthatta, mert arról tényleg azt gondolhatja az ember.

Balázs is nagy Cameron rajongó, Terminator 1-2 a kedvence, párszor már említette. Biztos ők is kíváncsiak rá...

Persze, persze a trailerről beszélt.

És vágom, hogy Balázs imádja Cameront, szerintem ő is ott lesz a premieren, és marha sokszor idéz a Termiből. :clap:

Hozzászólás ideje:
New yorki filmkritikusok megszavazták az Év filmje díjat, amit az Avatar kapott.

Remélem én is, hogy jönnek sorban a díjak, jelölések! :yes: (Remélem, ez a véleményem vasárnap után csak erősödni fog)

6 nap, drága feleim! :clap:

Hozzászólás ideje:
A híres filmkritikus Roger Ebert maximális osztályzatot adott a filmre, és így kezdte a nyitósorait:

A vén pojáca valszeg most nem téved :clap:

Hohó, ő azért elég szőrös szívű, ha jól tudom, szóval ez egy remek hír :yes:

6 nap, drága feleim! :)

Annyi, ezt már fél lábon is kibírjuk :) Bár elég lassan telik az idő, ha közben melózni is kell :yes:

Hozzászólás ideje:

http://incontention.com/?p=19160#more-19160

Ez megint egy olyan hülye hír, aminek a címe félrevezető. :clap: Hogy az Év filmje, az a szövegből egyáltalán nem derül ki, és a felsorolás szerint az Avatar csak a Legjobb kép kategóriában a nyerő náluk (olyan nem is volt, hogy az Év filmje).

Egyébként a legtöbb kategóriában a Becstelen brigantyk volt a nyertes (legjobb mellékszereplő, legjobb forgatókönyv, legjobb fényképezés, legnagyobb áttörés). :yes:

http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.d...VIEWS/912119998

A vén pojáca valszeg most nem téved :yes:

Na de ez a kritika már tényleg a totál elismerésről szól! Bár azért a hangsúly most is a technikai megvalósításon van elsősorban (ilyen összehasonlításban írta, hogy újításaival felveszi a versenyt az 1977-es Star Wars-szal), de azért a többi szempontból is jókat ír. :)

Már én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. :)

Hozzászólás ideje:

CRITICS? CHOICE MOVIE AWARDS 9 kategóriában jelölte az Avatart:

* Best Picture

* Best Director/James Cameron

* Best Cinematography

* Best Art Direction

* Best Editing

* Best Makeup

* Best Visual Effects

* Best Sound

* Best Action Movie

http://www.awardsdaily.com/?p=16487

Nem semmi. Legjobb rendezés, film is ott van :yes:

Hozzászólás ideje:
Éccaka megálmodtam a filmnézést. :clap: Persze egy filmkocka se ment le a filmből, az álom tárgya az volt, hogy karcosak voltak a szeművegek :yes: Agyam eldobom :yes:

ahha, te nem a film miatt mész, téged a szemüveg érdekel! :)

És még nem is álmodtad meg a film végét! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.