Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. A moziban láttam a bemutatóját, nem voltam elájulva tőle, sablonos akciófilmnek tűnt. De ha valaki esetleg megnézi, írjon róla véleményt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hehe, tudtátok hogy a Djangoban van Ponyvaregényes utalás? http://cf.badassdigest.com/_uploads/images/TARANTINO.png Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nyugodj le szerintem. Mivel láttam, hogy te leírtad korábban, azt hittem ez nem olyan vészes infó, ezért bátorkodtam leírni R2-nek, mert nekem úgy tűnt, hogy talán elkerülte a figyelmét, hogy az Tarantino volt. Ennyi történt. Azt pedig, hogy te véletlenül írtad le, honnan kéne tudnom? Hú, bocsi, hogy vihart kavartam... Már hogyne tudtam volna, hogy Tarantino az... Mikor először megláttam, már akkor felröhögtem. Állat ez a faszi. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nem, én voltam a hibás. Legközelebb figyelek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nem, én voltam a hibás. Legközelebb figyelek. Sajna én is megláttam de most már mindegy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nagyon jó volt a Django elszabadul. Ha tehetitek, nézzétek meg angolul, mert Samuel L. Jackson dumáját hallani kell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. (szerkesztve) A magyar szinkronban az a jó, hogy választékosan lehet beszélni, egyes szavak szinonimái kellően mulatságosak tudnak lenni. De feliratosan is megtekintem majd alapból MissKarrde: tök jó, hogy neked is tetszett a film Szerkesztve: 2013. Január 20. - JakeSully Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Hozzászólás ideje: 2013. Január 20. Nagyon jó volt a Django elszabadul. Ha tehetitek, nézzétek meg angolul, mert Samuel L. Jackson dumáját hallani kell Honnan kaptad le? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Bruce Willis visszatér a Sin City folytatásába. Nagyon várós, az első rész is tetsztett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. MissKarrde: tök jó, hogy neked is tetszett a film Szeretem Tarantino filmjeit, bár nem csatlakoztam a napokban a szeretem-nemszeretem Tarantinot témához Honnan kaptad le? isohunt.com általában ezt az oldalt használom, ha ncore-n nincs fenn valami, vagy pedig nem passzol össze a feliratokkal, stb. Felirat pedig a szokásos oldalakon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Karrde! Tudnál dobni egy linket a felirathoz? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. (szerkesztve) Django felirat Itt van hozzá felirat. Csak meg kell nézni, mely fajtát töltötted le http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-hun/idmovie-131086 Szerkesztve: 2013. Január 21. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Köszi Jake! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Eszembe nem jutott volna rákeresni még hiszen annyira friss a film, de tényleg: megvan remek képminőségben, passzoló magyar felirattal... na meg is van az esti néznivaló Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Köszi Karrde. Elképesztő hogy ennyire friss film ilyen jó minőségben már fent van. Akit érdekel: Én ezt szedtem le ez a legjobb minőség: Django Unchained 2012 DVDSCR X264 AAC-P2P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Én is leszedtem, majd valamikor a hétvégén megnézem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Karrde! Tudnál dobni egy linket a felirathoz? Amint látom, ez megoldódott közben. Eszembe nem jutott volna rákeresni még hiszen annyira friss a film, de tényleg: megvan remek képminőségben, passzoló magyar felirattal... na meg is van az esti néznivaló Rendszeresen ránézek a hp-ra, azért láttam, hogy már van felirat. Most több filmhez is várok, így sűrűbben sasolom Köszi Karrde. Elképesztő hogy ennyire friss film ilyen jó minőségben már fent van. Szívesen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Nagyon jó volt a Django elszabadul. Ha tehetitek, nézzétek meg angolul, mert Samuel L. Jackson dumáját hallani kell Én szinkronnal fogom megnézni moziban, de aztán, ha tényleg ennyire jó lesz, olyat teszek majd, amit ritkán szoktam: én is leszedem és megnézem felirattal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Hozzászólás ideje: 2013. Január 21. Jó szórakozást a mozihoz Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. na meg is van az esti néznivaló Hogy tetszett a film Bomarr? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hogy tetszett a film Bomarr? Nem írt róla azóta, szóval sok jót ne várj. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Nem írt róla azóta, szóval sok jót ne várj. Jaja, én is arra gondolok, amire te Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Ezúttal csak hagytam ülepedni az élményt, de egyébként kifejezetten tetszett. Tarantino nagyon érti a dolgát. Egyetlen aprósággal volt csak bajom: ...méghozzá azzal, hogy akár csak a Brigantiknál a csúcspontot itt is a befejezés előtt úgy fél-egy órával már fel is tálalják. Ott az a bizonyos pincés jelenet volt, ami messze a legtöbb feszültséget szállította, itt meg a vacsorázós rész. Utána is jó, de már nagyrészt arról szól, hogy Django tényleg akárhány embert le tud lőni a pisztolyával, ha éppen nem a barátnője halálával fenyegetőznek. Hiányzott az igazán komoly ellenfél is. Hülye hasonlattal élve, mintha Luke kiképezné magát szuper jedivé, de egy darab sith se lenne a galaxisban ugyhogy bárki jön szembe mindenkit legyak komoly ellenállás nélkül. Nem volt meg Django ellenpárja, akit tényleg kihivás lett volna lelőni. Viszont ettől még baromi jól szórakoztam az első perctől az utolsóig. Samuel L. Jackson karaktere meg iszonyú nagy telitalálat, de most hogy kiemeltem őt, rögtön eszembe jutott, hogy Caprio is baromi jó volt és a sort még vígan lehetne ragozni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Én azt gondoltam, hogy a végén, Walton Goggins karakterével (Billy Crash) lesz egy nagy párbaj. De ha azt nézzük, hogy a Kill Bill 2 végén is valami nagy leszámolást vártam, így már meg se lepett ez a vég. Mondhatni Tarantinos... Tök jó, neked is tetszett Bomarr. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Talán az volt a hiba, hogy DiCapriót idő előtt kinyírták. Jó lett volna, ha a vérengzéskor még él. Így azonban tényleg csak arctalan ellenfelekkel küzdött Django. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Django Számomra Dr. King Schultz halála volt a fordulópont. Szinte ő vitte a hátán az egész filmet, Django csak a háttérben nézett morcosan. A jó öreg német fogászért én speciel jobban izgultam.. Amúgy meg... Dr. King Schultz előzményfilmet akarok! Ahogy a spéci fogász kocsijával beutazza a vadnyugatot, és levadássza a törvényen kívülieket. Hehe Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Django Én viszont biztos voltam benne, hogy a német meg fog halni, hisz egyértelműen egy mester-tanítvány viszony volt köztük, amiben a mesternek mindig meg kell halnia, különben a tanítvány nem tud kilépni az árnyékából. Ráadásul ha nem hal meg egyetlen fontos pozitív karakter se akkor az egész történet elveszíti a mélységét. Ez gyakorlatilag egy kikerülhetetlen kör volt. Ja egyébként egyik kedvenc jelenetem az amatőr Ku-Klux klánosok eszmecseréje volt a zsák-viseletről. Szenzációs! Amin meg nagyon meglepődtem: Alexandre Dumas, a Három testőr szerzője néger volt! Először azt hittem Tarantino viccel, de ahogy utána olvastam részben tényleg az volt! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Django Alexandre Dumas Sok képen ki van fehérítve, de ezen a festményen fekete származása jól érzékelhető. Dumas Egyébként sajnos igen... A Mesternek el kellett buknia. De legalább stílusosan tette, és elegánsan. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Január 22. Django Ez már kicsit OFF, de a belinkelt festményen nem ő, hanem az apja látható Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.