Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. (szerkesztve) Dzséjt, amit írtál, az oké.Az idegesít fel állandóan, hogy ebben a filmben sorozatos szinkron hibák vannak. Fordítás, hangok, stb. Minden "összejön", ami nagyon rontja az összképet nálam. Ha csak egyféle lenne, nem morognék annyit miatta Akkor ne nézz Battlestar Galacticát magyarul és még inkább kerüld el a Star Trek Voyager 7. évadjának első szinkronját. Ja, és lehetőleg az Alien és Aliens filmeket se nézd meg szinkronosan, ha nem a frenetikus első szinkronról van szó. Mert ezek rosszabbak, mint tíz POTC magyarul (a VOY és az Alien első szinkronja 100x is). Szerkesztve: 2006. Július 6. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. A Karib-tenger kalózaitól én azért ennyire nem voltam elájulva. Nem rossz, de annyira azért nem is jó... viszont a második rész elözetese nagyon biztató. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. A Karib-tenger kalózaitól én azért ennyire nem voltam elájulva. Nem rossz, de annyira azért nem is jó... viszont a második rész elözetese nagyon biztató. Nálam sem nagy kedvenc, de teljesen szórakoztató mozi, Indy Jones szinten A folytatástól sem várok mást: csak szórakoztasson, és akkor elérte a célját... A mostani nyári sz*rtengerben igazi felüdülés lesz ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. A mostani nyári sz*rtengerben igazi felüdülés lesz ez. Tavaly SOKKAL jobb volt a filmtermés. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Tavaly SOKKAL jobb volt a filmtermés. Egyetértek. Az idei ősz talán valamennyire helyrehozza az évet, de a tavalyi mindenképp jobb volt... A Budapest Film sem segíti, hogy elégedett legyek a nyárral: az eredetileg márciusra beigért új Terry Gilliam mozi, a Tideland először júliusra lett csúsztatva, aztán most meg áttették jövő év elejére... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hozzászólás ideje: 2006. Július 6. Hogy áll az új DiCaprio Scorsese film? Ez nyár végére, vagy csak őszre várható? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Nem olvastam róla szinte semmit eddig. A végén még télnél előbb nem lehet rá számítani. A Karib-tenger kalózainak pont az a lényege, hogy felsőfokon szórakoztat. Kell ez is, és ez a film az egyik legjobb rá Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hogy áll az új DiCaprio Scorsese film?Ez nyár végére, vagy csak őszre várható? A "The Departed"? Eddig úgy van, hogy ősz... Szerintem az év filmje nálam vagy az lesz, vagy Chris Nolan "The Prestige"-je... Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. (szerkesztve) Miss-nek igaza lehet a POTC szinkronját illetően. Amikor kijött DVD-n, még nem volt lejátszóm, így a filmeket szinkronnal feltettem a gépemre. Aztán belekattintottam egy olyan részbe, ahol Veréb dumált valamit, de az annyira piásnak hangzott, hogy totál elment tőle a kedvem. Most már kezd visszajönni, megpróbálom angolul. Szerkesztve: 2006. Július 7. - Ander Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Hozzászólás ideje: 2006. Július 7. Illusionist trailer Nagggyon szimpatikus Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Látta már valaki Ridley Scott Fekete Eső című filmjét? Mert ha igen akkor írhatna róla pár jó szót. Vagy rosszat. köszi. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Látta már valaki Ridley Scott Fekete Eső című filmjét? Mert ha igen akkor írhatna róla pár jó szót. Vagy rosszat. köszi. Fekete Eső... Emlékeim szerint alig több, mint egy hétköznapi akciófilm, kicsit 80-as évek érzéssel. Az ember egy Scott-Douglas párostól jobbat várna Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Fekete Eső... Emlékeim szerint alig több, mint egy hétköznapi akciófilm, kicsit 80-as évek érzéssel. Az ember egy Scott-Douglas párostól jobbat várna Aha. Erre voltam kíváncsi. Most töltöm és hát mégiscsak Ridley és a főszereplők sem rosszak. De valahogy sejtettem hogy nem a legjobb alkotását fogom látni. Majd ha megnéztem írok róla. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Tegnap megnéztem a Mr. & Mrs. Smith-t. Számomra szórakoztatásra tökéletes volt, de nem igazán éltem bele magam (az akciófilmek amúgy sem kifejezetten a kedvenceim). A színészek játéka tetszett igazán, ahogy az álcájukat tartják fönt, vagy éppen a másik hazugságát próbálják leleplezni. Szerintem jól játszott Mr. és Mrs. Pitt Donát. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hot infó a MoM Parkból: "A Karib-tenger kalózai - A holtak kincse / Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest című filmet a Palace MOM Park eredeti nyelven (angol) Magyar felirattal fogja játszani." Jó hír. Mármint nekem az Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. "A Karib-tenger kalózai - A holtak kincse / Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest című filmet a Palace MOM Park eredeti nyelven (angol) Magyar felirattal fogja játszani."Jó hír. Mármint nekem az Nekem is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Ma megnéztem az első részt bemelegítésnek Remek volt. Ody, ezt tudtam volna ajánlani Neked is, mivel még nem láttad Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Én is, én is! (mármint ajánlom, Ody! ) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. (szerkesztve) De Bomarr azt mondja, átlagos. Egyébként nem vagyok oda túlzottan az indi filmekért. Szerkesztve: 2006. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Azok sivatagosok, ez vizes hajós Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. POTC 2: $55,5 millió, nyitónapon... Ez rekord, vagy mi? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. (szerkesztve) POTC 2: $55,5 millió, nyitónapon... Ez rekord, vagy mi? Elvileg az. Ráadásul a ROTS tavalyi rekordját döntötte meg. Bár azt hozzá kell tenni, hogy átlagban a sithek jobbak. POTC2 $13,429/mozi ROTS $13,661/mozi ROTS the king! Szerkesztve: 2006. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. POTC 2: $55,5 millió, nyitónapon... Ez rekord, vagy mi? Olyasmi. Szép eredmény Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Elvileg az. Ráadásul a ROTS tavalyi rekordját döntötte meg. Bár azt hozzá kell tenni, hogy átlagban a sithek jobbak. POTC2 $13,429/mozi ROTS $13,661/mozi ROTS the king! A POTC-ra visszatérve én nem vártam volna rekordnyitást. Gondolom a hétvégén is brutálisan fog hozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. A POTC-ra visszatérve én nem vártam volna rekordnyitást. Gondolom a hétvégén is brutálisan fog hozni. De ez még csak becslés. Lehet több is, de kevesebb is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Pedig erre lehetett számitani... egy sikeres film folytatása mindig nagyon sokat hoz, pláne ilyen gyenge szezonban. Ráadásul a POTC-ot nem gyengitette semmilyen rossz pletyi, a kritikusok fanyalgása pár nappal a bemutató elött, pedig nem nagyon szokott hatni az emberekre Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Ki vannak éhezve az emberek egy jó közönség filmre, és az előző nagyon jó volt, így tódultak a mozikba. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Pedig erre lehetett számitani... egy sikeres film folytatása mindig nagyon sokat hoz, pláne ilyen gyenge szezonban. Ráadásul a POTC-ot nem gyengitette semmilyen rossz pletyi, a kritikusok fanyalgása pár nappal a bemutató elött, pedig nem nagyon szokott hatni az emberekre Az nem lep meg, hogy sokat hoz. Mindig is egyértelmű volt, hogy simán lenyomja majd a Superman Returs-t bevételekben. De arra számítani, hogy elveszi a rekordnyitást egy olyan bejáratott franchise-tól, mint a Star Wars, véleményem szerint nem lehetett, és még mindig nehéz elhinnem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Hozzászólás ideje: 2006. Július 8. Igen, ez nekem is fura. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.