Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. A Kapj el ha tudszban milyen volt? Azt még nem láttam. Olyan amilyen talán még egyetlen más filmjében sem: karizmatikus! Érdemes megnézni és nem csak ezért Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. csak épp sztem nem vászonra való Pontosan ez a véleményem Caprióról. Egyszerűen semmi karaktere, kisugárzása nincs. Olyan pojáca kinézete van. Szerintem a Titanicba is azért rakták be, mert el kellett bűvölni a csajokat, és arra megfelelő volt. Attól, hogy Scorsese kedveli, még nem jó színész. De engem különösebben nem zavar, úgyse néztem Scorsese filemeket, és nem is fogok. Nem szeretem a stílusát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Di Caprionak szerintem nagyon is van kisugárzása. Erőteljes utcakölyök kisugárzása van. Én szeretem. Donát Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Olyan pojáca kinézete van. Igen, ez a megfelelő jelző. A New York bandáiban is olyan, mint valami jóllakott ovodás. Viszont Scorsese-nek érdemes megnézni a korai filmjeit, mert elég jók Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Ha Di Caprio pojáca, akkor Hayden micsoda? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Ha Di Caprio pojáca, akkor Hayden micsoda? Na most igy meredek a monitorra: Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Na most igy meredek a monitorra: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerencsétlen Denholm Elliott-ot biztossan nem mert '92-ben meghalt AIDS-ben. Ami nagyon-nagy kár, mert Brody karaktere szuper és anno nekem a 'Doom-ból is hiányzott. Ezt nem is tudtam. Fene, pedig az egyik legjobb volt a Kereszteslovagban, kár, hogy a másik kettőben alig, vagy egyáltalán nem szerepelt Az anyja az első részben szerepelt Marion lesz (Karen Allen). Na ez jó, ha Karen Allen is játsza. Di Caprionak szerintem nagyon is van kisugárzása. Chernobilnak is, azt mégis kerülik... én sem csípem Capribogyót, pedig lehet, hogy tényleg nem rossz színész, de ő az a fajta, aki elég unszimpatikus nekem, hogy az egész filmet tönkretegye. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Az első kritikák nagyon dicsérik a Miami Vice-ot... Úgy tűnik, hogy megint kapunk egy Heat, Collateral szintű modern noirt... Michael Mann rulez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. (szerkesztve) Miami Vice mint noir? Ez érdekes lesz... A sorozat egy laza kis limonádé volt, hogy lesz ebből noir hangulat? Szerkesztve: 2006. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. A trailert elnézve a laza kis limonádét el lehet felejteni. Én először azt sem hittem el, hogy a Miami Vice film trailerét nézem. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Miami Vice mint noir? Ez érdekes lesz... A sorozat egy laza kis limonádé volt, hogy lesz ebből noir hangulat? A sorozathoz nem sok köze lesz, csak a két főszereplő karakter neve lesz ugyanaz Amúgy Michael Mann csinálta a sorozatot is anno... Biztos úgy gondolta, hogy ha átveszi a címet többen ülnek be rá, mint mondjuk a Collateral-ra. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. A trailert elnézve a laza kis limonádét el lehet felejteni. Én először azt sem hittem el, hogy a Miami Vice film trailerét nézem. Szerintem egyébként ahelyett, hogy közönségvonzó lenne a Miami Vice cím, inkább elriaszthatja az embereket, hiszen a sorozat ma már inkább a ciki kategória Ha nem tudnám, hogy Mann rendezi, engem sem hozna lázba egy "Miami Vice" című cuccos... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. http://origo.hu/filmklub/20060712isten.html?pIdx=4 Itt éppen Hayden tehetségét vitatja a "tisztelt" író.Csak két csillagot kapott Renée Zellweger pedig ötöt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. (szerkesztve) Gyurcsány Feca fotójával osztályoz... És ilyennek a szavára figyel valaki? Nekem szimpi, és kész. Ezen senki nem tud változtatni, akár mit is ír róla. Így vagyok az SW filmekkel is. Csak az a baj, hogy az ilyen senkik publicitást kapnak. Egyébként szólni kéne neki, hogy a klónok óta volt még egy SW film. Szerkesztve: 2006. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. (szerkesztve) Azért senki, mert nem tetszik amit ír? Edit: említi a Sitheket. Szerkesztve: 2006. Július 13. - yodamester Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Ezek az origo-s meg index-es mozis irások pedig tényleg elég gyenge eresztések. Kb. mintha egy Blikket olvasna az ember... a kritikáik dettó, és ezen az se változtat, hogy mindkét helyen agyon-dicsérték az ep.3-at Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Ezek az origo-s meg index-es mozis irások pedig tényleg elég gyenge eresztések. Kb. mintha egy Blikket olvasna az ember... a kritikáik dettó, és ezen az se változtat, hogy mindkét helyen agyon-dicsérték az ep.3-at Mindenki tévedhet Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Mindenki tévedhet Ahogy az az alábbi origós Hayden-jellemzésből remekül ki is tünik Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Ahogy az az alábbi origós Hayden-jellemzésből remekül ki is tünik Nem erre gondoltam Viccet félretéve, nekem egyáltalán nem tűnt gonoszkodónak a cikk (belenéztem azokba is, hogy a többi szinészről mit ír). Az meg, hogy két Gyurcsifejet kapott - ez végül is több mint az egy... Azt hiszem azt senki sem vitatja, hogy Haydenből sosem lesz egy Marlon Brando Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. (szerkesztve) Azt hiszem azt senki sem vitatja, hogy Haydenből sosem lesz egy Marlon Brando Azt hiszem ő lenne a legszomorúbb ha ilyen fiatalon Brandová válna... egyenlőre elég jó kondiban van (tudom Brando fiatalon sportos volt ,de kezdek kifogyni a fricskákból ) Egyébként meg a Hazgság-gyárosban nyujtott alakitása alapján viheti még sokra is... megvan hozzá a tehetsége. A DVDextra kritikusát tudom csak idézni az ep.3 kapcsán: "Hayden Christensen, le merem írni, nagyszerű színész: lángoló tekintetével apró lyukakat égetetett a retinámba, hogy oly sokan nem kedvelik, arról ellentmondásos karaktere tehet. Lucas ki is jelentette: ?Ha nem szeretitek Haydent, ne őt hibáztassátok, hanem engem.? Ő faragott belőle nyafogós, nárcisztikus tinédzsert, akiből a kontroll hiánya miatt lesz sötét üzelmek játékszere, Jedi tanács ide, prófécia oda." Szerkesztve: 2006. Július 13. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. (szerkesztve) Azért senki, mert nem tetszik amit ír? Végül is, igen! Kicsit mintha magas lóról beszélne, mintha ő aztán tudná milyen egy igazi színész. Neki nyilván nem jött be a vásznon, ezért lefikázza. Plusz beszél az SW rajongók utálatáról, amiről aztán végképp nem tud semmit. Szerintem fogadd el, hogy úgy látom a dolgokat, ahogy. Nem kell mindig visszakérdezni. Mint ahogy azt sem értem, miért kell ennyire leírni HC-t. Oké, hogy nem jön be, szerinted gyenge. De azért ne ragozzuk már agyon. És mindig ha szóba jön, akkor ne szúrjuk már oda azonnal, hogy HC sz*r. Azt pedig senki nem állította, hogy ő lesz az új színész fenomén. Szerencsétlen eljátszott egy szerepet, szerintem elfogadhatóan. Legyen már elég ennyi. Szerkesztve: 2006. Július 13. - Ody Mandrell Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Végül is, igen! Kicsit mintha magas lóról beszélne, mintha ő aztán tudná milyen egy igazi színész. Neki nyilván nem jött be a vásznon, ezért lefikázza. Plusz beszél az SW rajongók utálatáról, amiről aztán végképp nem tud semmit. Szerintem fogadd el, hogy úgy látom a dolgokat, ahogy. Nem kell mindig visszakérdezni. OK, rendben. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Azt hiszem ő lenne a legszomorúbb ha ilyen fiatalon Brandová válna... De lehet, hogy elcserélné a külsejét feleannyi tehetségre, amennyi az öreg, kövér Brandónak volt... Ami a lényeget illeti, a Shattered Glass-t nem láttam, nem is tervezem megnézni, de több helyen utánaolvastam, és általában dicsérik Haydent. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e komolyan befutnia, aztán talán egyszer bekerül egy olyan filmbe is, ami engem is érdekel, és akkor megnézem (de nem szeretném )... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Szerintem fogadd el, hogy úgy látom a dolgokat, ahogy. Nem kell mindig visszakérdezni. Mint ahogy azt sem értem, miért kell ennyire leírni HC-t. Oké, hogy nem jön be, szerinted gyenge. De azért ne ragozzuk már agyon. És mindig ha szóba jön, akkor ne szúrjuk már oda azonnal, hogy HC sz*r. Most minden kötözködés nélkül. Dzséjt ugyanezzel érvelt a Serenity esetében neked Donát. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hát kellene ennél több (remélem Denholm Elliottot és John Rhys-Daviest sem hagyják ki)? Denholm Elliottot meghalt 92-ben aids-ben. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Mint ahogy azt sem értem, miért kell ennyire leírni HC-t. Oké, hogy nem jön be, szerinted gyenge. De azért ne ragozzuk már agyon. És mindig ha szóba jön, akkor ne szúrjuk már oda azonnal, hogy HC sz*r. Azt pedig senki nem állította, hogy ő lesz az új színész fenomén. Szerencsétlen eljátszott egy szerepet, szerintem elfogadhatóan. Legyen már elég ennyi. Látom ez most nagyon böki a szemed. OK, HC tabu téma, felfogtam, nem kell ennyire ragozni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Denholm Elliottot meghalt 92-ben aids-ben. Igen, Priest már írta. Sajnos, így hiányos lesz az új Indy film Most minden kötözködés nélkül. Dzséjt ugyanezzel érvelt a Serenity esetében neked Ehehehe Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Én bírom Haydent, néhány félmondatot kivéve nagyon szuperül csinálta meg a 2 sw filmet. Az élet háza és a hazugsággyárosban egyenesen fergeteses és megindító. Bebizonyosodik, hogy akcióhősként nem jön ki belőle az ami rejlik benne. Én még az erdei iskola című sorozatot is láttam, borzalmas volt a magyarhangja, de mint visszaeső drogos elfogadható volt, csak túl sokat bőgött. Viszont én Bomarral ellentétben DiCapriot pont a GONY-ban kedveltem meg. Teljesen eltörölte azt a képet bennem amit a Titanic és Romeoban kialakított. Azokban a filmekben utáltam. Azóta kezdek ráérezni mit is tud, Kapj el ha tudsz, és Aviátor csak fokozta ezt a hatást, amit a gonyban elkezdett megmutatni. Ezekután láttam az egy kosaras naplóját, ami még a titanicos vonal, de sokkal jobbak annál. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Hozzászólás ideje: 2006. Július 13. Igen, Priest már írta. Sajnos, így hiányos lesz az új Indy film Azóta visszaolvastam és láttam, hogy elkéstem. Mindenesetre ez egy jó kiindulópont az új indy film megkezdésére. Pl, hogy Indy Brody temetésén találkozik az apjával, ahol találkozik Marionnal, aki maga után vonszolja Nataliet. de szerintem Brody-t is meg kell említeni a filmben már csak a Denholm Elliottot tiszteletéből kifolyólag. Vagy pedig új feladat az ILM előtt. Már nem élő embert úgysem jelenítettek meg CGI ban. Pláne embert és egész film alatt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.