Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. És mit mondanak a két filmről? Egyébként nem minden sav halálos, lehetnek gyengébbek is Gotham-ben. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a savbaesés benne lesz a filmben, valahol a közepe felé. A film első felében láthatjuk Jokert még emberi alakban garázdálkodni, és flashbackekben megtudhatjuk, hogy miként lett belőle bűnöző... De hát majd meglátjuk Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) És mit mondanak a két filmről? Randal védi a SWt míg a másik 2 a GYUt isteníti. PErsze Randalt nem tudják felülmúlni. Megmondja hogy csak EGY igazi visszatérés létezik, és az nem a "Király"... Persze van fikázás mindkét oldalon. Szerkesztve: 2006. Augusztus 2. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Melyik torrent változatot érdemes letölteni?Láttam egy több mint 4 gigásat is, de túl lassan jönne le.Talán az 1,58 gigásat? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Censored! Szerkesztve: 2006. Augusztus 3. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Sajnos késő, 20 perc múlva leér egy 700 mb-os.Nembja, ha nagyon rossz a minősége akkor töltöm azt amit ajánlottál. 300-al csorog, nagyon gyors. Szerkesztve: 2006. Augusztus 2. - Obi1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Censored! Szerkesztve: 2006. Augusztus 3. - kudarmubat Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Uraim, ezeket nem lehetne priviben? Válasz
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. A Batman Begins sztem annyira képregényhű, amennyire lehetséges. Ha olyan sok az eltérés a képregény és a film között, akkor annyira azért mégsem. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Tényleg sry a sok OFFért... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Ha olyan sok az eltérés a képregény és a film között, akkor annyira azért mégsem. Én úgy látom, hogy általános megítélés a batfanok között, hogy eddig messze ez a legképregényhűbb Batman film. És emellett még filmként is kitűnően funkcionál. De minden adaptációnál ugyanoda lyukadunk ki: vannak, akik a forrásanyag egy-az-egyben történő átvitelét várják el, azonban ők legtöbbször csalódnak, mert nem fogadják el, hogy a film teljesen más megközelítést kíván, mint egy regény vagy egy képregény, ezért bizonyos változtatások elkerülhetetlenek. A Batman Begins nálam teljesen hibátlan. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. egyetértek, nekem a kedvenc Batman filmem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Ha lehet mellőzzétek az illegális letöltögetésekről való eszmecserét. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Ha lehet mellőzzétek az illegális letöltögetésekről való eszmecserét. Bocs. Az egyéb fontosba nem fér bele? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Itt nem azzal van a gond, hogy melyik topicban van, hanem hogy illegális. Az ilyen dolgokat privát üzenetekben végezzétek, publikus fórumon így szokás. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Az egyéb fontosba nem fér bele? Nem Amúgy komolyan: tényleg nem kéne már ennyire csereberézni... mondom én aki mindig talál valakit h ugyan töltsön le ezt-azt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Az Universal Pictures átvette a Columbia Pictures / Revolution párostól a Hellboy 2 jogait, így 2008-ban az ő égiszük alatt mutaták be a mozik a Pokolfajzat újabb kalandjait, melyben mindkét főszereplő, Ron Perlman és Selma Blair is visszatérnek. A filmet áprilisban kezdik forgatni Budapesten és Londonban. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. GRINDHOUSE! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Az Universal Pictures átvette a Columbia Pictures / Revolution párostól a Hellboy 2 jogait, így 2008-ban az ő égiszük alatt mutaták be a mozik a Pokolfajzat újabb kalandjait, melyben mindkét főszereplő, Ron Perlman és Selma Blair is visszatérnek.A filmet áprilisban kezdik forgatni Budapesten és Londonban. Pesten.Az Cool. Kimegyek és megnézem mejd a forgatást! Ku..a jó lesz! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. (szerkesztve) Pesten.Az Cool. Kimegyek és megnézem mejd a forgatást! Ku..a jó lesz! Hát akk szólj és jövök én is. Megrohamozzuk Perlmant!!!! Na meg Selmat is!!!! :D Készült még 2000ben egy Clerks 6részes rajzfilmsorozat és most néztem meg a 4. részét amiben benne van, Lucas papa is. Iszonyatosan leszidják benne az Ep1 miatt. Clerks - Lucas Szerkesztve: 2006. Augusztus 5. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 5. "Clerks - Lucas" 20 évet is letagadhatna. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. (szerkesztve) Szept 12én V 4 Vendetta DVD!!! Magyar hangsávval...lol...hát arra kiváncsi leszek... Az angol felülmúlhatatlan! Szerkesztve: 2006. Augusztus 6. - kudarmubat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. (szerkesztve) Ezt most találtam. Bár csak FAN made, de attól még elég jól sikerült szerintem. ÉS meg is nézném a filmet - talán majd egyszer Szerkesztve: 2006. Augusztus 6. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 6. Pár éve tervben volt egy Superman vs. Batman, de szerencsére nem valósult meg. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Nem tudtam, hova való, talán ide leginkább. Láttam egy dokumentumfilmet a dinoszauruszos kutatásokról, ami alapján felmerült hogy a Tirex nem is igazi ragadozó volt hanem dögevő, egyetlen talált láblenyomat és triceratopsz csontvázon talált fognyomok alapján godoltak erre. Ha ez így volt akkor a Jurassik Park nagyobb mese mint hittük és az összes többi film is ami így mutatja őket . Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 7. Szerintem szimplán dögöt ISevett. Miért ne tette volna? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. (szerkesztve) Nem tudtam, hova való, talán ide leginkább. Láttam egy dokumentumfilmet a dinoszauruszos kutatásokról, ami alapján felmerült hogy a Tirex nem is igazi ragadozó volt hanem dögevő, egyetlen talált láblenyomat és triceratopsz csontvázon talált fognyomok alapján godoltak erre. Ha ez így volt akkor a Jurassik Park nagyobb mese mint hittük és az összes többi film is ami így mutatja őket . Nos, ez már egy elég régi elmélet. Alapból a csonka mellső végtag miatt gondoltak erre, mivel azok szinte semmire sem alkalmasak, ráadásul a T-Rex állkapcsa inkább jellemző dögevésre, mint ragadozó életmódra. Szóval nem ez a lelet az, ami miatt elsősorban gondolnak erre. Azonban, a Jurassic Park III már ennek a szellemében készült. Ott a Rexbe éppen akkor futnak bele, amikor az egy dögöt eszik (bár a Spinosaurust ő támadja meg), és éppen emiatt váltották le a Tyrannosaurust a Spinosaurusra. Bár a Spinoról meg valaki azt dobta fel, hogy az sem volt ragadozó, hanem halevő (ezért láthattuk a JP III-ban búvárkodni). Ezzel másoknak az a gondja, hogy nemr endelkezett semmi olyan extra szervvel, ami halászatra utalna, egyedül talán a krokodilszerű fej. Mert pl a színtén halevőnek tűnő Baryonix (a JP III-ban fel is emlegetik) mellső mancsán kampószerű karmok voltak, amik alkalmasabbak halászásra. Ja és az állatt hatalmas tetrmete alapján rengeteg halat kellett naponta megennie, ami gyorsan megcsappanthatta volna a tavak és folyók halkszleteit. De alapvetően minden ragadozó dögevő, hiszen megdöglik a prédájuk, mikor már megeszik őket Szerkesztve: 2006. Augusztus 8. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Sztem az őslények elemzése az egyéb fontosba remekül belepasszol. Ide semmiképp. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. szuerintem meg a Jurassic-ügy miatt illik ide. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 8. Sztem az őslények elemzése az egyéb fontosba remekül belepasszol. Ide semmiképp. Tekintettel, hogy a Jurassic Park trilógiában látottak lettek megkérdőjelezve, és arra történt a reakció, így szerintem is még idefér. Legalábbis szerintem arra ment ki, hogy a filmben mi hogyan. Természetesen nem akarunk hosszan a Tyrannossaurus Rex és egyebek hamikázási szokásairól beszélgetni, vagy ha igen, akkor valóban átvonolunk az egyébbe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.