yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. The Departed eddig 100%-on: http://www.rottentomatoes.com/m/departed/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Igen ezt már mondták egy fájlcserélő oldalon hogy hamarosan megjelenik mind a 20 új kiadásban. Megjelenik DVD-n és Torrenten Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Hozzászólás ideje: 2006. Október 3. Megjelenik DVD-n és Torrenten Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Csütörtök fél 1 van tehát: Új Ghost Rider trailer: GR trailer Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Hozzászólás ideje: 2006. Október 4. Na én is megnéztem. Jesszusom. Iszonyatosan jóóóó. Az effektek néhol még tényleg eléggé számítógépesek, de ezt leszámítva elképesztő! Ez a film sztem 2007 egy nagy durranása lesz, de lehet h ezt már mondtam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Pár órával később pedig feltették az új 300 trailerét is! az Apple-re! Százszor jobban tetszik mint az első és a minősége nagyon szép! Akinek tetszett az előző, az ebben sem fog csalódni. "Spartans, tonight, we dine in Hell!" 300 trailer Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Pár órával később pedig feltették az új 300 trailerét is! az Apple-re! Százszor jobban tetszik mint az első és a minősége nagyon szép! Akinek tetszett az előző, az ebben sem fog csalódni. "Spartans, tonight, we dine in Hell!" 300 trailer Én is most láttam... Nekem az előző kifejezetten ellenszenves volt, így HD-ben viszont más a hatás egy cseppet... Nem csoda, hogy anno olyan hamar leszedették a kalózverziót - az szvsz rossz reklám volt a filmnek. Na, így már érdekel Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Na, így már érdekel "Jóóóó, Jóóóóóóó!" Hát igen, így azért "kicsit" más mint abban a ratyi minőségben. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Na, így már érdekel Mondtam, hogy büntet! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Annyit mondok, hogy ez kííísz... A Pál utcai fiukat is megkéne csinálni ilyen zenékre. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. (szerkesztve) Akit esetleg érdekel! A 300 Trailere alatt a Nine Inch Nails (Kedvenc! - Annyira nem, mint a Ministry, az Ő koncertjükön azért feleséget találtam ...de...) Just Like You Imagined c szám szól a The Fragile albumról a 7.track a Right lemezről. Aki tudja, annak ez sokat jelenthet, főleg, ha nincs meg: Halo album!!!! Aki esetleg semmit se tud erről az egészről- a zene topicot olvasva, ez előfordulhat... de tetszik neki a track, szóljon!!! Szerkesztve: 2006. Október 6. - Priest Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. (szerkesztve) A 300 Trailere alatt a Nine Inch Nails Just Like You Imagined c szám szól. ÓÓóó én már az előző trailer megnézése után kiderítettem h meik szám ez és már jópárszor meghallgattam. Jó kis trailer zene! Ugyanígy vagyok mindennnel. A Prison Break 2. epizódjában van a This is War című szám. Viszont azt nem lehet sehonnan letölteni. Aki esetleg le tudta az szóljon. Szerkesztve: 2006. Október 7. - kudarmubat Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Akit esetleg érdekel! A 300 Trailere alatt a Nine Inch Nails (Kedvenc! - Annyira nem, mint a Ministry, az Ő koncertjükön azért feleséget találtam ...de...) Just Like You Imagined c szám szól a The Fragile albumról a 7.track a Right lemezről. Aki tudja, annak ez sokat jelenthet, főleg, ha nincs meg: Halo album!!!! Aki esetleg semmit se tud erről az egészről- a zene topicot olvasva, ez előfordulhat... de tetszik neki a track, szóljon!!! A Fragile elég gyenge lett... Ha már NIN akkor a Downward Spiral... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ugyanígy vagyok mindennnel. A Prison Break 2. epizódjában van a This is War című szám. Viszont azt nem lehet sehonnan letölteni. Aki esetleg le tudta az szóljon. Szerepel benne egy NFS Most Wanted-es szám is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Érdekesnek tűnik a 300. Hmm, kíváncsi vagyok az egész filmre Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. A ghost ridert senki meg sem nézte!? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Nem tudom megnézni egyelőre, valami gond van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. A ghost ridert senki meg sem nézte!? Én majd most fogok trailereket nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. 300. Már csak a látványvilága miatt érdemes lesz megnézni, habár számomra elég idegenül hat. A Sin City-nél bejött ez a feling, de itt nem igazán. Elsőre! GhostRider trailert nem tudom megnézni sajna... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Akkor korigálom a hibát! GR trailer - jónak kell lennie. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Akkor korigálom a hibát! GR trailer - jónak kell lennie. Ez már jónka tűnik, de esetleg nincs kissebb felbontásban? Tudom, hogy sok bajom van.... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ha nagyon low-ban és gyorsan kell akkor Youtube: Low felbontást még nem találtam QTban. De ajánlom a Med-et amit linkeltem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Én viszont el vagyok alélva a 300-tól... már legalább 300-szor megnéztem a HD elözetest Hirtelenjében a képregényt is letöltöttem... érdekes képi világa van annak is; elég jól sikerült átültetni filmre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Tkp. mi is az alapsztori a 300-ban? Ez is fantasy? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Ha nagyon low-ban és gyorsan kell akkor Youtube: Low felbontást még nem találtam QTban. De ajánlom a Med-et amit linkeltem. Köszi, de mégis inkább a nagyobbat nézem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. (szerkesztve) Tkp. mi is az alapsztori a 300-ban? Ez is fantasy? Az alapjait valós események adják: a Thermopülai-csata (tuti nem igy irják helyesen ), amikor több százezer perzsa harcos nézett farkasszemet 300 spártaival. A spártaiak persze tudták hogy vesziteni fogják. A cél az volt, hogy feltartoztassák őket, amig a görög seregek rendezik a soraikat. Mind a 300 spártai hősi halált halt, és a görögök végül nyertek. (azért 300 a cime, mert ezekről a spártai katonákról szól) Persze a film valamennyire mitologikus magasságokba emeli a küzdelmet. Szerkesztve: 2006. Október 7. - Bomarr Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Én se tudom, hányszor néztem meg a trailert. Hát igen, biztos lesznek mitológiai elemek, mert egy-két fura Quasimodo is felbukkan. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Én se tudom, hányszor néztem meg a trailert. Hát igen, biztos lesznek mitológiai elemek, mert egy-két fura Quasimodo is felbukkan. A téma szinte adja a heroikus megközelitést. A perzsák elit-katonáit például tényleg halhatatlanoknak hivták, ahogy a képregényben is (az elözetesben is látszanak; a szürke maszkos ürge aki felemeli a kezét az egyik ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Jó ez a Ghost Rider trailer. Igazi popcorn mozi, de remélem fincsi lesz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Hmmm. Ghost bácsi láthatóan az Indiana Jones-on nőtt fel. viszont a 300 trailert a YouTube csak akkor hajlandó megmutatni ha regelek mint 18-on felüi... Magyarul pöszmögjek el még azzal is... köszi, inkább letagadok pár évet:) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.