Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Khmm, az csak 2008-ban lesz. Hupsz... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Dzséjt: azért a Póki 2 elég ütős film volt szerintem. Az egyet tényleg nem tekintem egy hűűű de jó filmnek, de a 2őt már igen! És a 3 alázni fog! A Minden6ó 2ről már rég tudtam és én is elég erőltetettnek tartom. A másik csávó leszben a főszereplő, aki az ellenfele volt a TVnél az első részben Brucenak. Most sajna nem fog eszembe jutni a neve. de az első sztem zseniális volt. Jim egyik legjobb filmje. HAlálra röhögtem magam rajta. A Dark knight tényleg szuper lesz még így is, h semmit sem tudunk róla. Most néztem meg Jason Statham új filmjét a Crank-ot. Elég erős film. Egy hatalmas klisére épül /Bérgyilkos kilép a bizniszből, de nem hagyják/ de teljesen egyedi és egy pillanata sem kiszámítható. Na jó talán ez enyhe túlzás. EGyfolytában mozgásban van az egész, de hát ezt a hatást akarták elérni, hiszen a történet röviden arról szól hogy megmérgezik, és ha az adrenalin szintje nagyon lecsökken akkor meghal. Ezért állandó mozgásban kell lennie, és így kell elintéznie a rosszfiúkat. SZóval én csak ajánlani tudom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Azt elismerem, hogy a 2 jobb volt az 1-nél, de nem sokkal. Én maradok Batmannál, meg a Cin Citynél, ha képregény filmekről van szó. Ezek nekem valamivel "reálisabbak". Minden6ó 2... volt egy? Na jó, valamit hallottam ilyenről, asszem ment a HBO-n, de sosem jutottam el a megnézésig, szóval felőlem lehet a 88. kiadás is. Kb az lesz róla a véleményem, mint a Dumb & Dumber 2-ről: Ezt meg minek kellett? (Bár D&D esetében az egyről is ez a véleményem.) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. (szerkesztve) Más: a Departed egész jól áll az imdb-n... Majdnem 10000 voteból 8.6-ot ért el, és 77. a listán. Szerkesztve: 2006. Október 10. - yodamester Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. (szerkesztve) Pan's Labirinth új trailer már szebb felbontásban /és angolul/:) Pan's trailer Szerkesztve: 2006. Október 11. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Más: a Departed egész jól áll az imdb-n... Majdnem 10000 voteból 8.6-ot ért el, és 77. a listán. Tetszik ez a kép mert Capriot verik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Tetszik ez a kép mert Capriot verik. A sztorit ismered hozzá? A filmhez? Hej, egyébként láttam egy filmet, amiben játszik, és ha végre beírom ide, akkor abban halálra fogom dícsérni Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. A sztorit ismered hozzá? A filmhez? Hej, egyébként láttam egy filmet, amiben játszik, és ha végre beírom ide, akkor abban halálra fogom dícsérni Ody nem szereti sem Scorsesét, sem DiCapriót, úgyhogy sztem nem akarja ismerni a sztorit Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Valaki látta már Anthony Hopkins legújabb filmjét, A leggyorsabb Indiánt? Kíváncsi lenné rá hogy milyen, mert most azt tervezem elsősorban megnézni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Valaki látta már Anthony Hopkins legújabb filmjét, A leggyorsabb Indiánt? Kíváncsi lenné rá hogy milyen, mert most azt tervezem elsősorban megnézni. Ja, én láttam. Asszem írtam is róla valamikor. Visszagondolva, jó, aranyos történet, remek Hopkins alakítással, de igazából feszültségek nélkül. De mindenképp szórakoztató. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Valaki látta már Anthony Hopkins legújabb filmjét, A leggyorsabb Indiánt? Kíváncsi lenné rá hogy milyen, mert most azt tervezem elsősorban megnézni. Én is láttam, csak lustaságból még nem írtam róla. Szerintem egy remek film, ha valakit érdekel egy feszültségektől mentes emberi történet Hopkins élete egyik legjobb alakítása, szerintem a legjobb (beleértve a Bárányokat is, ez engem jobban lenyűgözött). Remek humor (az a néhány emberke, aki nézte velem péntek este a moziban, sokat nevetett rajta), jópofa szövegek, szép táj, szerethető karakterek. Hmm...kihagytam valamit? Nálam idén benne van az eddig látott legjobb ötben. És hiába tudtam a végét, mert mégiscsak igaz történet, azért itt-ott izgultam, hogy hogyan folytatódik tovább Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. (szerkesztve) Na, arcok, itt van a Grindhouse trailer! http://www.aintitcool.com/node/30358 Asszem Rodriguez és Tarantino túl sok Takashi Miike-t nézett. De ezért dögös cucc, akarom! Edit: itt van Quicktimeban is: http://www.themoviebox.net/movies/2007/DEF...use/trailer.php Szerkesztve: 2006. Október 11. - yodamester Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. (szerkesztve) Ody nem szereti sem Scorsesét, sem DiCapriót, úgyhogy sztem nem akarja ismerni a sztorit Így van, nem kedvelem őket tulzottan. De azért ha utamba kerül, valószínűleg megnézem. Szerkesztve: 2006. Október 11. - Ody Mandrell Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Na, arcok, itt van a Grindhouse trailer! Isten! Igazi '70-es B-szemét! Szuperül fog mutatni a Devil's Rejects melett! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Isten! Igazi '70-es B-szemét! Szuperül fog mutatni a Devil's Rejects melett! Mindjárt gondoltam, hogy neked be fog jönni Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Pan's Labirinth új trailer már szebb felbontásban /és angolul/:) Pan's trailer Sikerült megnéznem, ez nagyon erősnek tűnik. Érdekel mindenképpen Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Mindjárt gondoltam, hogy neked be fog jönni Behin újra a vásznon? Savini? Rosario Dawson...Rose McGowan? NANÁ! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Behin újra a vásznon? Savini? Rosario Dawson...Rose McGowan? NANÁ! Priest, én nézegettem ezt a trailert, és állati disznó hangulata van Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Behin újra a vásznon? Savini? Rosario Dawson...Rose McGowan? NANÁ! Ez király lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Na, arcok, itt van a Grindhouse trailer! Áááá micsoda trash!!! Már most imádom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nem rossz anyag. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Na, arcok, itt van a Grindhouse trailer! http://www.aintitcool.com/node/30358 Húhaaaa.... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Pan's Labirinth Ez fincsinek tűnik, remélem, jó is lesz Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Iszonyat zúzás lesz ez a Grindhouse! Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. (szerkesztve) Priest, én nézegettem ezt a trailert, és állati disznó hangulata van Erről szól a MOZI! AMelett, hogy imádom és tisztelek mindenkit aki művészetet és értékeket akar közvetíteni a vásznon keresztül....de az egész a szórakozás miatt van! Sajana a szórakoztató filmek-az igazán jók is eltűntek a művészeti alkotásokkal egyetemben. A reméyn viszont kezd feltámadni, a régi emberek eltűnnek és az igazán fiatalok végre újra forradalmi dolgokat tesznek majd. Végre a digitális technikát arra használják amire igazán kell és csak akkor ha kell, a szereplők és a story fontos számukra, a látvány melett természetessen! Szerkesztve: 2006. Október 11. - Priest Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nem tudom ki látta v csak ismeri a Capote című filmet ami nemrégiben készült. Én mostanában láttam és szerintem NAGYON jó. Az alakítások és a történet is. Bár azon nem sokat kellett írni. Erre most látom h máris feldolgozzák. Ugyanaz a történet, csak teletűzdelve híres színészekkel. A fejem fogtam. Egy elsőostályú filmet pár évre rá lebutítanak. De hát miért??? Aki kíváncsi rá nézze meg itt a trailerét. De legalább más címet adtak neki... Infamous Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Olvastam erről, és meg szerettem volna nézni a filmet, de még nem jutottam el addig Ennyire nem vagyok pesszimista, egyszerűen csak két filmet csinálnak ugyanannak a fickónak az életéről. Már elég régen olvastam a másik változatról is. Mindenesetre nem évekről van szó, ha jól tudom Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Egy évre rá butítják le. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T019620...196b68ef1703c5a POTC 2 DVD Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nem is tudtam, hogy a POTC2 átvitte az egy milliárdos bevételi határt (harmadik filmként). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.