Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Vagy a második rész végén a szekrényes jelenet nagyot ütött. Nekem az erőltetett volt. Látszott, hogy az első rész végét akarják copyzni Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Vagy a második rész végén a szekrényes jelenet nagyot ütött. Nekem az erőltetett volt. Látszott, hogy az első rész végét akarják copyzni Nekem nagyon tetszett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nekem az erőltetett volt. Látszott, hogy az első rész végét akarják copyzni De azért jól jött ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. MIB és MIIB... abszolúte kedvenceim a maguk kategóriájában. Nemcsak könnyed szórakozást nyújtanak, humorosak (- A legtöbb földönkívüli becsületes, dolgozó lény. - A taxisok mi? - Becsületest mondtam!), látványosak és még mondanivalójuk is van (1000 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld lapos. 500 éve mindenki szentül hitte, hogy a Föld körül forog a világ. És 5 perce maga még szentül hitte, hogy a Földön csak emberek élnek. Vajon mit fogunk hinni holnap?). Nagyon szeretem. Szvsz a második csak egy hagyányit lett gyengébb az elsőnél, de van bennek dolgok, amik kenterbe verik. Pl a kezdés nagyon hatásos, ahogy megy a hajó, bolygókat pusztít el aztán kiderül, hogy akkora, mint egy játékrakéta. Mega poén, amikor J megvakuzza a kölcsönzőst, aztán mondja neki, hogy költözzön el az anyjától, az meg felkapja az ásót és elindul "Figyelj mama!". A vége viszont nem olyan jó, mint az elsőjé, de a szekrényes poén az nagyom bejött, legalább annyira, mint az elsőben a golyózás. Tommy Lee Jones, Will Smith és Rip Torn pedig mindkét részben nagyon jól alakít. Hogy Jipsről és Franke-ről már ne is szóljunk. Egyszóval, a filmekről alkotott véleményem: Bogarásszunk! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nemtom... nekem a mondanivaló, mondjuk az Isten városa jellegű filmeknél kezdődnek, ami sokat elmond az emberekről, az emberi természetről a nyomorban stb. Mindamellett rendezői/ irói/ szinészi/ minden szinten köröket ver a MIB filmekre.... szerintem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Na ja, hát azt azér tén sem mondtam, hogy a mondnaivalója egetverő, de több értelem szorult belé, mint mondjuk a Zűrhajóba (ami mondjuk színtén egy nézhető darab, egy-két momentumot leszámítva, amik miatt valszeg sose nézem meg többé). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Ashes of Time (Wong Kar Wai) Yodamester, nagyon felcsigáztál. Wong Kar Wai-tól két filmet láttam, az egyik címe nem jut eszembe (két srác elmegy Dél-Amerikába kezdetű), és a Szerelemre hangolva című filmeket. Mindkettőnek a Hősben is játszó T. Leung volt a főszereplője, aki tudtommal állandó színésze Kar Wai-nak. Van magyar címe, megjelent-e már nálunk valamilyen formában, vagy ez új film? Még soha nem hallottam róla. MIB I-II. Egész szórakoztató filmek voltak, nekem az első jobban tetszett. Van, ami a másodikban erőltetettnek tűnt, a szekrényes jelenet meg számomra a borzalmak egyike. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Yodamester, nagyon felcsigáztál. Wong Kar Wai-tól két filmet láttam, az egyik címe nem jut eszembe (két srác elmegy Dél-Amerikába kezdetű), és a Szerelemre hangolva című filmeket. Mindkettőnek a Hősben is játszó T. Leung volt a főszereplője, aki tudtommal állandó színésze Kar Wai-nak.Van magyar címe, megjelent-e már nálunk valamilyen formában, vagy ez új film? Még soha nem hallottam róla. Az Ashes of Time-ban két T. Leung is játszik Amúgy nem jelent meg nálunk, nekem is nemrég sikerült beszereznem, miután már közel 2 éve hajtottam. 1994-ben készült, de úgy tudom, hogy nem csak nálunk ritkaság. Az a verzió, ami nekem van belőle, nem a legjobb minőségű (állítólag nincs is forgalomban kifogástalan minőségű változat belőle, mert valahol "elveszett" az alapanyag), de azért nézhető... Itt találsz róla még infót ha érdekel: http://www.imdb.com/title/tt0109688/ Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A Flash Gordon újrafeldolgozás alatt! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Az Ashes of Time-ban két T. Leung is játszik Amúgy nem jelent meg nálunk Köszi szépen az infókat. Így jártam Tony Leung Chiu Wai-ra gondoltam. Nem tudtam, hogy ketten is vannak, legközelebb kiírom teljes névvel. Most fut a Duna tvn a Szigorúan piszkos ügyek tőle, holnap lesz a harmadik rész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A Flash Gordon újrafeldolgozás alatt! Vajon hogy kezdődik majd? Mint a Star Wars? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A Flash Gordon filmet az a pali csinálja, aki a Van Helsinget is rendezte. Vagyis egy nagy bugyuta látvány-parádéra lehet számitani A falu: Összességében kellemes meglepetés. Eddig egyik Shyamalan filmtől se voltam, ugy nagyon oda. A Hatodik érzéket untam, a Jelek bosszantott... viszont a Sebezhetetlen egész jól indult; kár hogy nem tudtam végignézni... azóta is birizgálja a fantáziámat A Falu rögtön hátrányból indult nálam, mivel a végső csattanót már legalább egy tucat helyről hallottam. Márpedig a Shyamalan-filmek pont arról nevezetesek, hogy egyetlen nagy csattanóra épülnek fel. A film eleje épp ezért elég erőtlen volt nekem, mivel végig tudtam milyen titok lappang a háttérben. Aztán egyre nagyobb teret nyert a remek fényképezés, és a szereplők remekül felvezetett drámája. Nem beszélve a hangulat-teremtésről, mely most elöszőr jött át nekem egy Shyamalan filmnél (többet már nem irom le a nevét ). Összességében egy nagyon 'kellemes' filmről van szó, amit ha nem is fogok a kedvenceim között emlegetni, azért majd valamikor még szivesen újranézném. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Nekem tetszenek S filmjei. Nincs egyértelmű kedvencem közülük, de talán az utóbbi kettő közül választanék, mert ezekben játszik egyik kedvenc színészem Elismerem, ez ritka lökött szempont. A Jelek nekem jobban bejön, mint A falu, csak éppen a földönkívüliek látványáért nem vagyok oda. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Jelek, na hát az egy nagyon jól sikerült film. Szvsz jobb lett, mint Spielberg Világok harca. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Én Shyamalan függő vagyok. A Falut rendkívűl sokan lehordták, és nekem is ezek ellenére rohadtul bejött. És mikor az egyik csattanója úgy kiderült a film 3/4-énél, akkor én nem is voltam benne annyira biztos, hogy az tényleg igaz. Igazán szólva még most se vagyok biztos benne, hogy amit ott a vak lánynak mondott az apja, az tényleg igaz lenne... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Én Shyamalan függő vagyok. A Falut rendkívűl sokan lehordták, és nekem is ezek ellenére rohadtul bejött. És mikor az egyik csattanója úgy kiderült a film 3/4-énél, akkor én nem is voltam benne annyira biztos, hogy az tényleg igaz. Igazán szólva még most se vagyok biztos benne, hogy amit ott a vak lánynak mondott az apja, az tényleg igaz lenne... Nagy nagy szivfájdalmam, hogy tudtam előre a csattanót. Mert ez egy nagyon jól összerakott film volt, és ha a csattanót én is a filmből tudom meg elsőnek, lehet, hogy most én is ellennék ájulva tőle... de most hogy emésztettem a filmet egy kicsit egyre jobbnak érzem. Egyértelmüen átlag fölötti a cucc (jól láttam, hogy az újságot olvasó rendőr, aki csak az üveg-tükrözödésben látszik, maga Shyamalan? ha jóltom neki egyébként is a mániája, hogy minden filmjében feltünjön ) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Én Shyamalan függő vagyok. A Falut rendkívűl sokan lehordták, és nekem is ezek ellenére rohadtul bejött. És mikor az egyik csattanója úgy kiderült a film 3/4-énél, akkor én nem is voltam benne annyira biztos, hogy az tényleg igaz. Igazán szólva még most se vagyok biztos benne, hogy amit ott a vak lánynak mondott az apja, az tényleg igaz lenne... Nagy nagy szivfájdalmam, hogy tudtam előre a csattanót. Mert ez egy nagyon jól összerakott film volt, és ha a csattanót én is a filmből tudom meg elsőnek, lehet, hogy most én is ellennék ájulva tőle... de most hogy emésztettem a filmet egy kicsit egyre jobbnak érzem. Egyértelmüen átlag fölötti a cucc (jól láttam, hogy az újságot olvasó rendőr, aki csak az üveg-tükrözödésben látszik, maga Shyamalan? ha jóltom neki egyébként is a mániája, hogy minden filmjében feltünjön ) Igen, ő volt. Hitchcok volt a példaképe, és ő is szerepelt elvileg minden filmjében. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A falu miről szól?Még nem láttam, de kiváncsi vagyok rá.A hatodik érzéket úgy láttam, hogy egy "kedves kollégám" elárulta a fő poént. Ami még egyszer nézhető a végén lévő meglepi miatt, az a "Játszma" Michael Douglas-szel és Sean Penn-nel.Nagyon jó film, ha tudjátok nézzétek meg, de csak egyszer nézhető.Másodszor már ismerve a végét, nem jó. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A Játszma valóban remek film. A Falut meg nézd meg úgy, hogy semmit se tudsz róla. De tényleg semmit és úgy valszeg elég bejövős lesz Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A Játszma valóban remek film. A Játszma nagy király! Elképesztő, hogy szinte átlagos sztoriból Fincher mit hozott ki... Na de éppen ezért szeretjük Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. A játszma nálam is 110%-os. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Én az utolsó pillanatig azt hittem, amit sugallt a film.Amikor meg leesett a tantusz, meg sem tudtam szólalni.Nem sok film volt rám ilyen hatással. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 23. Én az utolsó pillanatig azt hittem, amit sugallt a film.Amikor meg leesett a tantusz, meg sem tudtam szólalni.Nem sok film volt rám ilyen hatással. Michael Douglas karakterét jól kirántották az apátiából. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Én az utolsó pillanatig azt hittem, amit sugallt a film.Amikor meg leesett a tantusz, meg sem tudtam szólalni.Nem sok film volt rám ilyen hatással. Michael Douglas karakterét jól kirántották az apátiából. A mai napig emlékszem rá, milyen körülmények között láttam először a Játszmát. Éjszakai műszakban melóztam egy kórházban. Egy elég nagy épületről van szó, és éjjel ez csaknem teljesen üres volt, tehát megvolt a kissé "ijesztő" setting a filmhez. Valamelyik TV adón nyomták a filmet, én meg leültem egyedül megnézni - mondanom sem kell, hogy a film nyomasztó hangulata pillanatok alatt rámtelepedett... Nem volt még ennél súlyosabb filmélményem A vége pedig, hihetetlen, én is azt hittem, hogy tényleg szétcseszett mindent Nicolas... Válasz
Darth Lamorak Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. És igen!!! végre megvettem az Ötödik elemet, és megnéztem tegnap este (kb ezredszerre)--és még mindig azt gondolom, h egyszerűen zseniális... volt már róla szó? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. És igen!!! végre megvettem az Ötödik elemet, és megnéztem tegnap este (kb ezredszerre)--és még mindig azt gondolom, h egyszerűen zseniális... volt már róla szó? Tényleg nagyon szórakoztató film És nem lehet megunni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. És igen!!! végre megvettem az Ötödik elemet, és megnéztem tegnap este (kb ezredszerre)--és még mindig azt gondolom, h egyszerűen zseniális... volt már róla szó? Szerintem még nem beszéltünk róla. Nekem csak VHS-en van meg, de úgy is szeretem. Jó kis sci-fi fantasy. Robin Road (asszem jól írtam) kicsit Jar Jar feeling. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. És igen!!! végre megvettem az Ötödik elemet, és megnéztem tegnap este (kb ezredszerre)--és még mindig azt gondolom, h egyszerűen zseniális... volt már róla szó? Szerintem még nem beszéltünk róla. Nekem csak VHS-en van meg, de úgy is szeretem. Jó kis sci-fi fantasy. Robin Road (asszem jól írtam) kicsit Jar Jar feeling. Nekem is megvan DVDn(másoltan), de még nem néztem bele. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Nekem is meg van DVD-n (eredetiben :wink: ). Amikon anno elöszőr láttam, nagyon nem jött be, aztán egyre inkább kezdtem megkedvelni, mig mára nálam is az egyik kedvenc lett. Föleg az tetszik, ahogy a történet különböző szálait összevágták; és ötletesen következik egyik a másikból És van egyfajta kellemesen laza hangulata, aminek köszönhetően bármikor előveheti az ember, mindig jól tud rajta szorakozni... Ja és Robin Road tényleg Jar Jar feeling Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 24. Ja és Robin Road tényleg Jar Jar feeling ZZZZZ! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.