Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: Így lehet rajtuk agyalni. Hja. Szóval honnét is jött a Cloverfield szörnye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Oldfighter írta: Amúgy a kamioné volt érzésem szerint a legnagyobb bukfenc Az nagyon hatásos effekt! Ebből a szempontból az autós üldözés a legjobb. Na meg amikor elmegy Batman vizorjából a kép. Hirtelen néma csend és sötétség lesz egy fél pillanatra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Oldfighter írta: Hja. Szóval honnét is jött a Cloverfield szörnye? Fene se tudja. De Abrams azt mondta, hogy a Godzilla ihlette, és megalkotta az USA saját szörnyét. Nagyon várom a második részt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Travolta hogy nézz már ki! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Elég durván Travoltának kijárna már egy jó szerep. Ezekkel az átlagos Cobra 11-es akciófilmekkel egyre lejjebb süllyed.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. JakeSully írta: Elég durván Travoltának kijárna már egy jó szerep. Ezekkel az átlagos Cobra 11-es akciófilmekkel egyre lejjebb süllyed.. Szerintem visszatérhetne a táncos filmekhez, bár gondolom volt oka, hogy befejezze őket. Utoljára talán az Ál/Arcban nyujtott remek alakítást. Nekem legalábbis bejött az a film. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: Az nagyon hatásos effekt! Ebből a szempontból az autós üldözés a legjobb. Na meg amikor elmegy Batman vizorjából a kép. Hirtelen néma csend és sötétség lesz egy fél pillanatra. Össze lehetne vetni a Terminator 3-ban látott daruskocsi bukfencével. Az is sirály volt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerintem a helikopter lezuhanás jelenet volt a legfrankóbb Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Oldfighter írta: Össze lehetne vetni a Terminator 3-ban látott daruskocsi bukfencével. Az is sirály volt. De a TDK-beli hatásosabb volt a bukfencet megelőző csenddel, és az utána lévő batpodos falon átfordulással. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Oldfighter írta: Össze lehetne vetni a Terminator 3-ban látott daruskocsi bukfencével. Az is sirály volt. Terminator 2-ben vannak a legjobb ackió jelenetek akkor is Kaminon leugrat a hídról, a T1000-es motorral kopogtat a helikopter szélvédőjén, vagy ugye a T1000es helikopterestöl odapaszírozzák a másik autóhoz, de a kedvenc mikor Swarci röpke eleganciával ránt egyet a kormányon és a folyékon nitrogénes kamion gyárlátogatást tesz Szerkesztve: 2008. December 28. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Obi1 írta: De a TDK-beli hatásosabb volt a bukfencet megelőző csenddel, és az utána lévő batpodos falon átfordulással. Nekem mindkettő bejött, igaz mindkettő tökéletesen valótlan volt. Az egyikben mezei lámpaoszlopok fogják meg a kamiont, a másikban meg szinte semmi, mert ugye nem látjuk, hogy bármiben is megakadt volna a kampó amit Swarci leeresztett a csatornába. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Oldfighter írta: Nekem mindkettő bejött, igaz mindkettő tökéletesen valótlan volt. Az egyikben mezei lámpaoszlopok fogják meg a kamiont Szerintem ott más játszik. Mielőtt a kami borulni kezdett mindkét kábel kiszakadt az elejéből és füstölni kezdett a hűtőrács. Az is lehet hogy leblokkolt az elülső tengely és azért állt fejre. Mégse szakadtak ki hanem belemartak a lökhárítóba. Mind1 akkor is nagy túlzás. Szerkesztve: 2008. December 29. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. De azért a Batmobil milyen szépen megfordul már a falon utána Jaj Nolan azt a jelenetet miért hagytad benne.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Rog írta: Szerintem ott más játszik. Mielőtt a kami borulni kezdett mindkét kábel kiszakadt az elejéből és füstölni kezdett a hűtőrács. Az is lehet hogy leblokkolt az elülső tengely és azért állt fejre. Meg is ette a fene ha blokkolás miatt minden kamion fejére állna :P Itt simán eltúlozták az egészet, mint a T3-ban. Kölött bele az ilyen effekt is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. JakeSully írta: De azért a Batmobil milyen szépen megfordul már a falon utána Jaj Nolan azt a jelenetet miért hagytad benne.... Szintén jól nézett ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. A T3 -ban a végső ütközet volt a legjobb szvsz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: A T3 -ban a végső ütközet volt a legjobb szvsz. A helikopteres leszállások nagyon ott voltak. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hihetetlen de igaz. 2009 nyarán egy képregényfilm se lesz a mozikban. Ez hogy lehetséges? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. JakeSully írta: Hihetetlen de igaz. 2009 nyarán egy képregényfilm se lesz a mozikban. Ez hogy lehetséges? Na még várjuk meg mi lesz a végső döntés a Watchmen-t illetően. Vagy bemutatják időben, vagy csussztatják, hogy ne legyen fedésbe a Wolverine-al, vagy törlik...... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Oldfighter írta: A helikopteres leszállások nagyon ott voltak. Hogy maga alá darálta már a csajt a második kopi. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Travolta sztár volt a hetvenes évek végén, és tán még a nyolcvanas évek elején. Aztán sorra buktak a filmjei és kiesett Hollywood kegyeiből .Aztán jött Tarantino és a karrierje ismét csúcson volt. Tán még van is. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) frenkie írta: Travolta sztár volt a hetvenes évek végén, és tán még a nyolcvanas évek elején. Aztán sorra buktak a filmjei és kiesett Hollywood kegyeiből .Aztán jött Tarantino és a karrierje ismét csúcson volt. Tán még van is. Azért a Nicsak ki beszél filmek úgy ahogy teljesítettek a pénztáraknál, ne feledjük 89-93 között. Kiskoromban nagyon bírtam hehe. Bár inkább Reszkessetek betörők és Dennis a komisz párti vagyok:D Szerkesztve: 2008. December 28. - JakeSully Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: Spoiler: Falcone egyik testőre, Falcone maga és a sofőrje. Az a muksó nem Falcone hanem Maroni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Igaz....bocs'. Falconi azóta is retteg a madárijesztőtől vajon? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Láttam pár filmet az utóbbi időben. Bakancslista Eszméletlen jó film volt. Műfajilag vígjáték, de közben az egész filmet áthatja a tragédia. Nicholson és Freeman kitünő alakítást nyújtanak. Ahogy a kezdetben egymásnak vadidegen emberek röpke 3 hónap alatt eljutnak a legjobb barátságig az maga a történetvezetés csúcsa.Mire a film végére és az ember nagyon megszereti a két haldokló figurát. Le a kalappal az alkotók előtt. Good By Lenin Ez is vígjátéknak készült, de ebben is jó nagy adag drámai elem van.A története: Van egy Ndk-s család ahol az anyuka vezető pártfunkcionárus, és él-hal a szocializmus eszméjéért. Az Ndk végóráiban(1989-ben) az anyuka kómába esik.1990-ben magához tér, mikor már az Ndk megszünt.Az orvos közli a fiával, hogy nem szbad felizgatni mert visszaeshet.Ezért a fiú úgy dönt, hogy az anyukájának feltámassza az Ndk-t kicsiny szobájában. Amikor vége lett a filmnek csak ültem és néztem ki a fejemből, hogy mi volt ez?A poénokon nevetne az ember, de nem tud, mert a filmet áthatja egy nosztalgikus érzés.Főleg az én korosztályomnak ajánlható, akik még éltek a szocializmusban.Baromi furcsa visszanézni a saját gyerekkorunkat.Ugyanakkor nagyon nagy a kontraszt a Nyugat és Kelet között. A drámát még az is fokozza amikor bemutatásra kerül, hogy a politika hogyan szakít szét családokat. Aki szeret nosztalgiázni annak kötelező. Death Race Statham Mester egy nem olyan régi filmje. Nagyon jól összehozott kis akciómozi. A nyolcvanas éveket idézi. Tömény zúzás.Ebben több lőszert lőnek ki mint John Rambo élete folyamán. A bosszú börtönében című filmhez hasonlítható.J a és Statham enyhén szőrös mellkasát itt is mutogatják(mint szinte minden filmjében) minden szögből a hölgy nézők nagy örömére. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: Igaz....bocs'. Falconi azóta is retteg a madárijesztőtől vajon? Oh ezt én is elnéztem, róla beszéltem én is hoppá Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Állítólag a Terminátor 3-ban nagyon sok a logikai hiba. Rajongók állítják ezt. A rajongók szerint Sarah Connornak is élnie kellett volna benne. Szóval csak azt nem értem miért szidják ennyire azt a fiilmet. Nem éppen a legjobb Terminator film, de azért nem lett olyan hú de szörnyű szerintem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) JakeSully írta: Spoileres tartalom megtekintése Az meg a másik hogy a maffiozók halálát nem kell megmagyarázni a közvéleménynek..Én szerintem. Spoileres tartalom megtekintése Az nem lett volna igazán lényeges hogy KétPofesz kiket nyírt ki. Csak az számított hogy ne hagyják hogy folt essen Hárvi becsületén meg hogy Joki ne győzzön. Ha KétPofesz a sarki közértest nyírta volna ki akkor az is számított volna annyit mint akiket kicsinált és bőrkoma még azt is magára vállalta volna. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Darth Revan9 írta: Állítólag a Terminátor 3-ban nagyon sok a logikai hiba. Rajongók állítják ezt. A rajongók szerint Sarah Connornak is élnie kellett volna benne.Szóval csak azt nem értem miért szidják ennyire azt a fiilmet. Nem éppen a legjobb Terminator film, de azért nem lett olyan hú de szörnyű szerintem. Én imádom a Terminator filmeket, mondjuk én se vagyok sokmindennel kibékülve a T3-al kapcsolatban, de inkább a Terminator 3 ezerszer, mint mondjuk egy AvP filmecske... Az AvP filmeket és a T3-at is rajongók zöme utálja, valaki szereti, de a többség ki nem állhatja Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ody Mandrell írta: Falconi azóta is retteg a madárijesztőtől vajon? Valószínű mivel a tárgyaláson elhangzottak szerint még mindig a diliházban hűsöl. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.