Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Hozzászólás ideje: 2006. Július 27. Egyébként kár, hogy nem lett kicsit Monkey Islandosabb ez a kannibál vonal... A játéknak azért jobb humora volt. úgy érted hogy a kannibálok legyenek vegetáriánusok Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Black Dahlia (Brian Da Palma új filmje) trailer: http://mp3content02.bcst.yahoo.com/bus01ro...5&CG_ID=1449455 Jó kis noirnak tűnik. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. The Departed, Entertainment Tonight trailer részlet: http://www.box.net/public/rky9jkofzm Rossz minőség, rádumálnak, de akkor is... ez ÁLLAT Nicholson disznó nagy lesz Most már bármikor kijöhet a rendes trailer. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. POTC2: Vannak nagyon jó (látvány, Depp stb.) és kevésbé jó oldalai (fölöslegesen elnyujtott játékidő, Keira, fiú- félhalott apa szál stb.)... összességében egy korrekt látványfilm. Az utolsó pillanatok miatt pedig kiváncsian várom mit hoznak ki a harmadik részből. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Igen, az a korbácsolás egy kicsit sok volt például. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Úgy látom, hogy többé-kevésbé hasonló dolgokat tartunk a filmből jónak és rossznak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Nagyon szuper ez a két lenti trailer. Bár most valahogy a The Black Dhalia jobban érdekel. Imádom a Szigorúan bizalmast is, remélem, hogy majdnem olyan jó film lesz. Azt már nem is merem kívánni, hogy legalább olyan jó legyen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Elnyújtás... hát nekem az 1 holdfényben kalózok közt rohangászós jelenete (amire maga a film alapötlete épült! ) tűnt hosszabbnak a kelleténél... ez van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Elnyújtás... hát nekem az 1 holdfényben kalózok közt rohangászós jelenete (amire maga a film alapötlete épült! ) tűnt hosszabbnak a kelleténél... ez van. Egyetértek.... ráadásul ott mintha egy rajzfilmbe menne át az egész, amikor Keirát több méter magasra reptetik a lepedőn... a kevesebb itt is több lett volna. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Hozzászólás ideje: 2006. Július 28. Egyetértek.... ráadásul ott mintha egy rajzfilmbe menne át az egész, amikor Keirát több méter magasra reptetik a lepedőn... a kevesebb itt is több lett volna. Egyetértek. Rollercoaster. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Marha jó köszi Priest. Remélem lesz olyan jó mint a Screw on head! Már jó rég nem voltam. Huhhh. El is kezdtem behozni a lemaradást, de még el tart majd egy idieg. Vki össze tudja nekem pár kulcsszóban foglalni az elmúlt két hét filmes történéséit? :D Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Ez a Spidey 3 háttérkép volt már? Venom RLZ!!! Venom wallpaper Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Vki össze tudja nekem pár kulcsszóban foglalni az elmúlt két hét filmes történéséit? :D Szerintem legtöbbet a POTC2-ről volt szó Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Vki össze tudja nekem pár kulcsszóban foglalni az elmúlt két hét filmes történéséit? :D Három kulcsszóban menni fog: The Departed trailer. http://movies.yahoo.com/feature/thedeparte...bOXiJ.raxNfVXcA Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. A jó kis trailerekről elfelejtkeztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Három kulcsszóban menni fog: The Departed trailer. http://movies.yahoo.com/feature/thedeparte...bOXiJ.raxNfVXcA Nem rossz trailer, csak az a szerencsétlen ne lenne benne... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Hozzászólás ideje: 2006. Július 29. Nem rossz trailer, csak az a szerencsétlen ne lenne benne... Nem szereted Di Capriót, nem szereted Scorsesét... Ez nem neked való sztem Jack Nicholson amúgy zseniálisnak tűnik benne... Lehet, hogy jön még egy Oscar jelölés? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Jól meghízott a Titanic óta leo Szeretni én se szeretem, de jónak néz ki az alakítása a trailer alapján. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. A kapj el ha tudsz óta nem szólok rosszat Leóra. Én is várom ezt a filmet. Jack zseniális mindig! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Nem szereted Di Capriót, nem szereted Scorsesét... Ez nem neked való sztem Jack Nicholson amúgy zseniálisnak tűnik benne... Lehet, hogy jön még egy Oscar jelölés? Igazad van! De nem írtad, hogy ez Scorsese-Leo előzetes. Egyébként Nicholson valóban zseniálisnak tűnik... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Igazad van! De nem írtad, hogy ez Scorsese-Leo előzetes. Egyébként Nicholson valóban zseniálisnak tűnik... Mit is mondhatnék, igazad van Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Nem tudom, hogy volt e már szó a Végső Állomásról, de ha nem akkor itt a harmadik részt trailerje. Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb thillerje az egész sorozat http://www.apple.com/trailers/newline/fina...tion3/large.htm Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Priest! Ha még nem láttad volna akkor itt egy 6 perces kis ízelítő a Hellboy sorozatból. Egész jónak néz ki. De a Screw-on Head-el nem veheti fel a versenyt... Hellboy Animated series Sneak Peak Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Nem tudom, hogy volt e már szó a Végső Állomásról, de ha nem akkor itt a harmadik részt trailerje. Szerintem az utóbbi idők egyik legjobb thillerje az egész sorozat Háááát... az első kettő még elment morbid poénnak, föleg az autó-balesetes rész, de a harmadik már elég erőtlen lett sajnos szerintem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Háááát... az első kettő még elment morbid poénnak, föleg az autó-balesetes rész, de a harmadik már elég erőtlen lett sajnos szerintem. Hát én póént nem találtam benne. Műfaját tekintve legalábbis nálam szépen teljesített. Egy íilyen tipusú filmtől én ezt vártam el amit láttam Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hát, az első nem rossz, a második meg kész vicc. Főleg a vége. Én majdnem elaludtam rajta (jó, éjjfélkor néztem), úgyhogy a harmadikat asszem kihagyom. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Elég klassz filmes hátterek: http://www.wallpapersyrenders.com/default.php Nem tudom volt e már, a múltkor raktam fel egyet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Július 30. Hát én póént nem találtam benne. Műfaját tekintve legalábbis nálam szépen teljesített. Egy íilyen tipusú filmtől én ezt vártam el amit láttam Pedig a werkfilmben a készitők is bevallják, hogy csak agyatlan mókának szánták az egészet, meg arra, hogy minnél kreativabb elhalálozásokat mutassanak be. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. Hozzászólás ideje: 2006. Július 31. (szerkesztve) Priest! Ha még nem láttad volna akkor itt egy 6 perces kis ízelítő a Hellboy sorozatból. Egész jónak néz ki. De a Screw-on Head-el nem veheti fel a versenyt... Hellboy Animated series Sneak Peak Nagyon szépen köszönöm! De láttam! Nem is akarják felvenni a versenyt a Screw-on Head-el (nem is lehet Mignola rajzai ott életre kelnek!!! semmi se múlhatja felül! ), de ettől függetlenül nagyon jó kis szórakozás lesz! Szerkesztve: 2006. Július 31. - Priest Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.