Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

És mit mondanak a két filmről? :D

Egyébként nem minden sav halálos, lehetnek gyengébbek is Gotham-ben.

Hozzászólás ideje:

Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy a savbaesés benne lesz a filmben, valahol a közepe felé. A film első felében láthatjuk Jokert még emberi alakban garázdálkodni, és flashbackekben megtudhatjuk, hogy miként lett belőle bűnöző...

De hát majd meglátjuk :D

Hozzászólás ideje:
És mit mondanak a két filmről? :P

Randal védi a SWt míg a másik 2 a GYUt isteníti. PErsze Randalt nem tudják felülmúlni.

Megmondja hogy csak EGY igazi visszatérés létezik, és az nem a "Király"... :D

Persze van fikázás mindkét oldalon. :D

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

Melyik torrent változatot érdemes letölteni?Láttam egy több mint 4 gigásat is, de túl lassan jönne le.Talán az 1,58 gigásat?

Hozzászólás ideje:

Sajnos késő, 20 perc múlva leér egy 700 mb-os.Nembja, ha nagyon rossz a minősége akkor töltöm azt amit ajánlottál.

300-al csorog, nagyon gyors.

Szerkesztve: - Obi1

Hozzászólás ideje:
A Batman Begins sztem annyira képregényhű, amennyire lehetséges.

Ha olyan sok az eltérés a képregény és a film között, akkor annyira azért mégsem.

Hozzászólás ideje:
Ha olyan sok az eltérés a képregény és a film között, akkor annyira azért mégsem.

Én úgy látom, hogy általános megítélés a batfanok között, hogy eddig messze ez a legképregényhűbb Batman film. És emellett még filmként is kitűnően funkcionál.

De minden adaptációnál ugyanoda lyukadunk ki: vannak, akik a forrásanyag egy-az-egyben történő átvitelét várják el, azonban ők legtöbbször csalódnak, mert nem fogadják el, hogy a film teljesen más megközelítést kíván, mint egy regény vagy egy képregény, ezért bizonyos változtatások elkerülhetetlenek.

A Batman Begins nálam teljesen hibátlan.

Hozzászólás ideje:
Ha lehet mellőzzétek az illegális letöltögetésekről való eszmecserét.

Bocs.

Az egyéb fontosba nem fér bele?

Hozzászólás ideje:

Itt nem azzal van a gond, hogy melyik topicban van, hanem hogy illegális. Az ilyen dolgokat privát üzenetekben végezzétek, publikus fórumon így szokás.

Hozzászólás ideje:
Az egyéb fontosba nem fér bele?

Nem :D

Amúgy komolyan: tényleg nem kéne már ennyire csereberézni...

mondom én aki mindig talál valakit h ugyan töltsön le ezt-azt :D

Hozzászólás ideje:

Az Universal Pictures átvette a Columbia Pictures / Revolution párostól a Hellboy 2 jogait, így 2008-ban az ő égiszük alatt mutaták be a mozik a Pokolfajzat újabb kalandjait, melyben mindkét főszereplő, Ron Perlman és Selma Blair is visszatérnek.

A filmet áprilisban kezdik forgatni Budapesten és Londonban. :D

Hozzászólás ideje:
Az Universal Pictures átvette a Columbia Pictures / Revolution párostól a Hellboy 2 jogait, így 2008-ban az ő égiszük alatt mutaták be a mozik a Pokolfajzat újabb kalandjait, melyben mindkét főszereplő, Ron Perlman és Selma Blair is visszatérnek.

A filmet áprilisban kezdik forgatni Budapesten és Londonban. :D

Pesten.Az Cool. Kimegyek és megnézem mejd a forgatást! :D Ku..a jó lesz! :D

Hozzászólás ideje:
Pesten.Az Cool. Kimegyek és megnézem mejd a forgatást! :D  Ku..a jó lesz! :D

Hát akk szólj és jövök én is. Megrohamozzuk Perlmant!!!! :D Na meg Selmat is!!!! :D :D

Készült még 2000ben egy Clerks 6részes rajzfilmsorozat és most néztem meg a 4. részét amiben benne van, Lucas papa is. Iszonyatosan leszidják benne az Ep1 miatt. :D

Clerks - Lucas

Hozzászólás ideje:

Szept 12én V 4 Vendetta DVD!!! Magyar hangsávval...lol...hát arra kiváncsi leszek... :D

Az angol felülmúlhatatlan! :D:D

Hozzászólás ideje:

Ezt most találtam. Bár csak FAN made, de attól még elég jól sikerült szerintem. ÉS meg is nézném a filmet - talán majd egyszer :D

batvssupev0by8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Nem tudtam, hova való, talán ide leginkább. Láttam egy dokumentumfilmet a dinoszauruszos kutatásokról, ami alapján felmerült hogy a Tirex nem is igazi ragadozó volt hanem dögevő, egyetlen talált láblenyomat és triceratopsz csontvázon talált fognyomok alapján godoltak erre. Ha ez így volt akkor a Jurassik Park nagyobb mese mint hittük és az összes többi film is ami így mutatja őket :D .

Hozzászólás ideje:
Nem tudtam, hova való, talán ide leginkább. Láttam egy dokumentumfilmet a dinoszauruszos kutatásokról, ami alapján felmerült hogy a Tirex nem is igazi ragadozó volt hanem dögevő, egyetlen talált láblenyomat és triceratopsz csontvázon talált fognyomok alapján godoltak erre. Ha ez így volt akkor a Jurassik Park nagyobb mese mint hittük és az összes többi film is ami így mutatja őket :hmm: .

Nos, ez már egy elég régi elmélet. Alapból a csonka mellső végtag miatt gondoltak erre, mivel azok szinte semmire sem alkalmasak, ráadásul a T-Rex állkapcsa inkább jellemző dögevésre, mint ragadozó életmódra. Szóval nem ez a lelet az, ami miatt elsősorban gondolnak erre.

Azonban, a Jurassic Park III már ennek a szellemében készült. Ott a Rexbe éppen akkor futnak bele, amikor az egy dögöt eszik (bár a Spinosaurust ő támadja meg), és éppen emiatt váltották le a Tyrannosaurust a Spinosaurusra. Bár a Spinoról meg valaki azt dobta fel, hogy az sem volt ragadozó, hanem halevő (ezért láthattuk a JP III-ban búvárkodni). Ezzel másoknak az a gondja, hogy nemr endelkezett semmi olyan extra szervvel, ami halászatra utalna, egyedül talán a krokodilszerű fej. Mert pl a színtén halevőnek tűnő Baryonix (a JP III-ban fel is emlegetik) mellső mancsán kampószerű karmok voltak, amik alkalmasabbak halászásra. Ja és az állatt hatalmas tetrmete alapján rengeteg halat kellett naponta megennie, ami gyorsan megcsappanthatta volna a tavak és folyók halkszleteit.

De alapvetően minden ragadozó dögevő, hiszen megdöglik a prédájuk, mikor már megeszik őket :yeah:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Sztem az őslények elemzése az egyéb fontosba remekül belepasszol. Ide semmiképp.

Tekintettel, hogy a Jurassic Park trilógiában látottak lettek megkérdőjelezve, és arra történt a reakció, így szerintem is még idefér. Legalábbis szerintem arra ment ki, hogy a filmben mi hogyan. Természetesen nem akarunk hosszan a Tyrannossaurus Rex és egyebek hamikázási szokásairól beszélgetni, vagy ha igen, akkor valóban átvonolunk az egyébbe.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.