Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Huhhh ez nagyon jól néz ki! Nem tudom miért, de kissé képregényes beütést érzek rajta. :)

Biztos a Sin City miatt :yeah:

Amúgy nekem is tetszik a trailer. Ez a fekete-fehér nagyon dögös tud lenni. Meg Tobey Maguire is, úgy látszik :)

Hozzászólás ideje:
Most néztem meg Jason Statham új filmjét a Crank-ot. én csak ajánlani tudom! :)

Tegnap megnéztem.

Nagyon állat. :):):yeah:

Hozzászólás ideje:

Saját kritika:

A Pan's Labyrinth egy mese. Mese...felnőtteknek! Aki ismeri Del Toro alkotásait, /Hellboy, Blade 2/ annak ez sem fog meglepetést okozni. Ezt persze csakis a stílusjegyekre értem, hiszen a történet már nem is lehetne egyedibb. Ezért elég nehéz is lenne bekategorizálni egyetlen műfajba. Jellemző rá a horror, thriller, de leginkább a háborús dráma. Tökéletesen van keverve a két történet: A brutálisan bemutatott háborús valóság, és a kissé félelmetesre sikerült fantáziavilág. Mindkettőben megtalálhatjuk a élet szépségeit, de méginkább a veszélyt. Egyik "szálon" nyomon követhetjük a fasiszta kapitányt, kinek egyetlen célja leszámolni a lázadókkal, és a kis Oféliát, aki megismerkedik egy régi legendával. Szerettem volna többet látni a történet misztikusabb feléből /Pl a Faunból vagy Pale-man-ből/, de rá kellett jönnöm, hogy ez így volt tökéletes. A több mint 2 órás időtartam, más filmeknél gyakran megerőltető, ám itt úgy tűnik gyorsan elszáll, mivel állandóan megy a történet, nincsenek benne fölöslegesen elhúzott jelenetek.

Nem egy könnyed, vidám délutáni mozi, így inkább azoknak ajánlom akik nagyobb volumenű alkotásra vágynak, és szeretik a morbid fantáziát.

poster1_large.jpg

Hozzászólás ideje:
Felkeltetted az érdeklődésemet kudar

Hát...azért írtam. :hmm: ÉRDEMES megnézni.

Ja és hogy ne legyen dupla post ide belinkelem: csak h lehessen röhögni... :yeah::clap:

Fiona angyalai:

shrek3newfull.jpg

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

Már megvan, és tervbe is van véve. Milyenek benne a szörnyek, így szakértői szemmel? :)

Ja és tetszik az új avatárod :)

Hozzászólás ideje:
http://www.meetnorbit.com/

Eddie Murphy új filmje ami hosszú idő óta először talán vicces lesz! :)

Jah és Rick Baker isten új Oscarja is érik ezzel a munkával! :):):D:):)

Hát, az előzetes alapján meg se nézem ez a Norbit-ot.

Shrek 3:

Bef*sok olyan vicces ez a kép de valahogy ezt se nézem meg.

Hozzászólás ideje:
Viszont Shrek 3... már a gondolatába is beleborzong az ember... :)

Mégjobban ha ránézel a képre. :) És mindezek ellenére én már most megmondom h marha nagy lesz a nézettsége!...

Hozzászólás ideje:
Már megvan, és tervbe is van véve. Milyenek benne a szörnyek, így szakértői szemmel? :para:

Ja és tetszik az új avatárod :)

Szakértői szemmel és anélkül is: KURVA JÓ!!!! Gary J. Tunnicliffe (Hellraiser III, Blade, Mission: Impossible II, a többi itt: http://www.imdb.com/name/nm0876683/ ) felügyelte őket és Stephen Norrington volt a vezető szobrász (IGEN, aki a Blade első részét rendezte!!!! ).

web_3.jpg

Hozzászólás ideje:
Szakértői szemmel és anélkül is: KURVA JÓ!!!!

Amint lesz időm, ez lesz az első!

Különben meg az avatáron lévő "bogár" marha jól néz ki. Bár azok a kis női végtagok amik kilógnak elég morbiddá teszik. :):P Ami jóóó! :D

Hozzászólás ideje:
Bár azok a kis női végtagok amik kilógnak elég morbiddá teszik.  :para:  :) Ami jóóó! :P

Nem is olyan kicsik azok...

web_2.jpg

Szerkesztve: - Priest

Hozzászólás ideje:
Nem is olyan kicsik azok...

Tegnap még akartam kérdezni h nincs-e kép hátulról a hangyuszról. :para: De megelőztél. Hát tényleg nem kicsit. Nagyon jól néz ki. Mihez lesz? vagy volt. :)

Hozzászólás ideje:

Priest csak gondoltam szólok h a Hellboy Animated Moviet 28án fogják adni a Cartoonon. :D Már alig várom. :para: Mármint holnapután. :) Szerencsére arra már nem kell annyit várnom. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.