Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tíz percig gondolkodtam, hogy ki az a Bella :evil: Aztán végre leesett, hogy Bellatrix becézve, de a könyvben soha nem hívják így, ha jól emlékszem. És neki kissé eszelősnek is kell lennie.

Jó ez a teaser trailer :death:

Más helyen is olvastam, hogy nem jó Staunton Umbridge szerepére, legalább is sok mindenkinek nem tetszett képek alapján. Én meg úgy vagyok vele, hogy ő van olyan jó színésznő, hogy kihozza belőle, amit kell, és ez alapján jónak tűnik :lol:

Harry frizurája egy borzalom, azóta nem bírom megszokni, hogy először láttam :D

Egyébként nem illik a karakterhez, mert az első részben volt róla szó, hogy mindig túl hosszú és rendezetlen a haja, és mikor levágják neki kicsire, reggelre visszanő :D

Sirius meg Sirius :D

Hozzászólás ideje:

Újabb A hobbit-film hír: az MGM ragaszkodik PJ-hez, de a New Line azért sietne lerendezni ezt az ügyet (ha a pert rendeznék előtt, talán kifutnának az időből), mert hamarosan lejárnak a megfilmesítés jogai, amik utána visszaszállnának Saul Zaentzhez, aki meg szintén PJ-t szeretné. Ja, és tegnap elírtam, a forgalmazás van az MGM-nél :)

Hozzászólás ideje:
Újabb A hobbit-film hír: az MGM ragaszkodik PJ-hez, de a New Line azért sietne lerendezni ezt az ügyet (ha a pert rendeznék előtt, talán kifutnának az időből), mert hamarosan lejárnak a megfilmesítés jogai, amik utána visszaszállnának Saul Zaentzhez, aki meg szintén PJ-t szeretné. Ja, és tegnap elírtam, a forgalmazás van az MGM-nél :)

Az biztos, hogy én nem fogok mozijegyet venni a Hobbitra, ha nem PJ rendezi :)

Hozzászólás ideje:
Csak kiváncsiságból kérdem: ez EP3 után hány filmre vettél mozijegyet Ody?  :)

Nem vagyok nagy moziba járó! Sőt... A Világok Harca volt az egyetlen nem SW film, amit azóta moziban láttam. Különben sem szeretem a mozit, mert sok tapló is van. Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Mondjuk nálam is ha évente megnézek egy filmet a moziban akkor máris sokat mondtam :) De úgy tűnik a holnapi nap után száz százalékos növekedést értem el a moziba járásommal :)

Hozzászólás ideje:
Nem vagyok nagy moziba járó! Sőt... A Világok Harca volt az egyetlen nem SW film, amit azóta moziban láttam. Különben sem szeretem a mozit, mert sok tapló is van. Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. :)

Ez tény. Csak én pl. türelmetlen vagyok, és nem mindig tudom kivárni a DVD megjelenéseket :)

Hozzászólás ideje:
Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. :)

bátyámnak e szempontból szerencséje volt a Van Helsing alatt tök egyedül volt a moziban

Hozzászólás ideje:

Mivel szabin voltam, premier napon láttam a Zongoristát, ketten voltunk mindössze. Egyikünk az egyik térfélen, másikunk a másikon foglalt helyet :)

Jó ez a kis HP összeállítás, bár amit Grópból látunk, az nekem annyira nem tetszik.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

HP trailer:

Ezt a filmet se nézem meg. :)

Júliusban jelenik meg...A HP nem karácsonyi exkluzív szokott lenni?

Hozzászólás ideje:

Nem egészen. Eddig háromszor volt karácsony előtt az alábbiak miatt:

évente szerették volna a filmket megcsinálni, mindenki csak egy évet öregedjen, stb, ha jól tudom. Az első kettőnél még össze is jött, de a harmadik filmet már nem tudták a következő télre, így lett belőle másfél év, vagyis nyáron került a moziba a HP3, utána ismét másfél év, és tavaly karácsony előtt a HP4, és megint másfél év jön, így lesz jövő nyáron a HP5. A hatodik szerintem 2008 decemberében fog jönni, vagyis utána nyári finálénk lesz. De talán azt előrehozzák a májusi főszezonra, elvégre mégiscsak befejező részhez érkezünk.

Hozzászólás ideje:

Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman :)

Aki esetleg nem ismeri: olyan klasszikusokat rendezett hosszú pályafutása során, mint például a Nashville, a MASH vagy a Három nő. Még idén kijön az új, sajnos utolsó filmje, a "A Prairie Home Companion".

Hiányozni fog. RIP.

Hozzászólás ideje:
Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman :)

Nyugodjék békében!

Oscarék eléggé kicentizték. Tavaszi átadón kapta meg az életműdíjat. Annak a shownak az egyetlen érdekes momentuma az volt, mikor Meryl Streep humorosan bekonferálta.

Hozzászólás ideje:
Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman  :) 

:)

Egy nagy rendező ment el. Élete végéig dolgozott, ez is csodálatraméltó. Nyugodjék békében.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Több, belülről varázsló helyszín is Londonban van, minisztérium, stb. így át kell menni a városon hozzá.

Ennek az új HP-nek a cselekéménye, a való világba is áthelyeződik?

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Bővebben: szuper jó film volt :) Oké, abbahagyom ezt az idétlen humort, és holnap írok a filmről :D

Pedig a filmből aztán lehetne építkezni az idétlen humorra :) Tényleg ezzel az angol humorral teljesen egyedivé vált az amúgy komor hátterű történet. Egész egyszerűen, és hála a rendezőnek a film sose engedi túl komolyan venni magát. Ott ahol totál letargiába esne már mindenki jön egy olyan abszurdítás melytől röhögés fogja el az embert. Szóval éljen az angol humor. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remek, remek... látom gyülekeznek az 'Ember gyermeke' fanok :) Az akció-jelenetek is megérnének egy külön misét: nem mértem stopperrel, de érzésre úgy 5-7 perces vágás nélküli snittekben voltak bemutatva az utcai harcok... ez tényleg olyasmi amit moziban látni kell. Mondjuk a legszebb jelenet központjában mégis csak az a kisded volt... ahogy végigviszik a fél városon... simán lehetett volna hatásvadász is, de inkább meghatóra lett.

És igen: az angol humor páratlan. Még akkoris ha egy mexikói rendező tálalja nekünk :)

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Igen, igen. Az operatöri munka rendhagyó volt :) Bár a mozi képminősége csapnivalóan szánalmas volt a dokumentumfilmes megközelítési mód egész közel engedte a nézőt a történésekhez. Bár bevallom a kameraremegés néha zavart. De volt egy olyan jelenet mely marha jól megvolt oldva ebből a szempontból, méghozá akkor amikor még a film első harmadában autokáznak az erdőben és a kamera körbe-körbe jár a kardánbox fölötti vonalban. Ekkor támadták meg őket először.

A hang az viszont pazar volt :) Kurva jól szóltak a lövések. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.