MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Tíz percig gondolkodtam, hogy ki az a Bella Aztán végre leesett, hogy Bellatrix becézve, de a könyvben soha nem hívják így, ha jól emlékszem. És neki kissé eszelősnek is kell lennie. Jó ez a teaser trailer Más helyen is olvastam, hogy nem jó Staunton Umbridge szerepére, legalább is sok mindenkinek nem tetszett képek alapján. Én meg úgy vagyok vele, hogy ő van olyan jó színésznő, hogy kihozza belőle, amit kell, és ez alapján jónak tűnik Harry frizurája egy borzalom, azóta nem bírom megszokni, hogy először láttam Egyébként nem illik a karakterhez, mert az első részben volt róla szó, hogy mindig túl hosszú és rendezetlen a haja, és mikor levágják neki kicsire, reggelre visszanő Sirius meg Sirius Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szebb minőségben! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Újabb A hobbit-film hír: az MGM ragaszkodik PJ-hez, de a New Line azért sietne lerendezni ezt az ügyet (ha a pert rendeznék előtt, talán kifutnának az időből), mert hamarosan lejárnak a megfilmesítés jogai, amik utána visszaszállnának Saul Zaentzhez, aki meg szintén PJ-t szeretné. Ja, és tegnap elírtam, a forgalmazás van az MGM-nél Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Újabb A hobbit-film hír: az MGM ragaszkodik PJ-hez, de a New Line azért sietne lerendezni ezt az ügyet (ha a pert rendeznék előtt, talán kifutnának az időből), mert hamarosan lejárnak a megfilmesítés jogai, amik utána visszaszállnának Saul Zaentzhez, aki meg szintén PJ-t szeretné. Ja, és tegnap elírtam, a forgalmazás van az MGM-nél Az biztos, hogy én nem fogok mozijegyet venni a Hobbitra, ha nem PJ rendezi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Az biztos, hogy én nem fogok mozijegyet venni a Hobbitra, ha nem PJ rendezi Én akkor se ha ő rendezi. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Én pedig megvárom, hogy mi lesz a dologból, és majd akkor eldöntöm, ha már moziban lesz a film Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Én akkor se ha ő rendezi. Csak kiváncsiságból kérdem: ez EP3 után hány filmre vettél mozijegyet Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. (szerkesztve) Csak kiváncsiságból kérdem: ez EP3 után hány filmre vettél mozijegyet Ody? Nem vagyok nagy moziba járó! Sőt... A Világok Harca volt az egyetlen nem SW film, amit azóta moziban láttam. Különben sem szeretem a mozit, mert sok tapló is van. Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. Szerkesztve: 2006. November 21. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Mondjuk nálam is ha évente megnézek egy filmet a moziban akkor máris sokat mondtam De úgy tűnik a holnapi nap után száz százalékos növekedést értem el a moziba járásommal Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. 4 percnyi HP5 részlet. Nagyon állat. Gróp...Bella...Mindenki! HP5 HBO sneak peak Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Nem vagyok nagy moziba járó! Sőt... A Világok Harca volt az egyetlen nem SW film, amit azóta moziban láttam. Különben sem szeretem a mozit, mert sok tapló is van. Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. Ez tény. Csak én pl. türelmetlen vagyok, és nem mindig tudom kivárni a DVD megjelenéseket Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Sokkal jobb, ha az ember maga válogatja meg kivel néz filmet. bátyámnak e szempontból szerencséje volt a Van Helsing alatt tök egyedül volt a moziban Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. (szerkesztve) Mivel szabin voltam, premier napon láttam a Zongoristát, ketten voltunk mindössze. Egyikünk az egyik térfélen, másikunk a másikon foglalt helyet Jó ez a kis HP összeállítás, bár amit Grópból látunk, az nekem annyira nem tetszik. Szerkesztve: 2006. November 21. - MissKarrde Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. HP trailer: Ezt a filmet se nézem meg. Júliusban jelenik meg...A HP nem karácsonyi exkluzív szokott lenni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Nem egészen. Eddig háromszor volt karácsony előtt az alábbiak miatt: évente szerették volna a filmket megcsinálni, mindenki csak egy évet öregedjen, stb, ha jól tudom. Az első kettőnél még össze is jött, de a harmadik filmet már nem tudták a következő télre, így lett belőle másfél év, vagyis nyáron került a moziba a HP3, utána ismét másfél év, és tavaly karácsony előtt a HP4, és megint másfél év jön, így lesz jövő nyáron a HP5. A hatodik szerintem 2008 decemberében fog jönni, vagyis utána nyári finálénk lesz. De talán azt előrehozzák a májusi főszezonra, elvégre mégiscsak befejező részhez érkezünk. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman Aki esetleg nem ismeri: olyan klasszikusokat rendezett hosszú pályafutása során, mint például a Nashville, a MASH vagy a Három nő. Még idén kijön az új, sajnos utolsó filmje, a "A Prairie Home Companion". Hiányozni fog. RIP. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Kár érte, nagy formátumú rendező volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 21. De durva... pont mostanában kezdtem el megnézni a filmjeit Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. De durva... pont mostanában kezdtem el megnézni a filmjeit Én szintén... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Ennek az új HP-nek a cselekéménye, a való világba is áthelyeződik? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. (szerkesztve) Nem lényegesen. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Egy kicsit majd láthatunk Londonból, de ennyi Donát Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman Nyugodjék békében! Oscarék eléggé kicentizték. Tavaszi átadón kapta meg az életműdíjat. Annak a shownak az egyetlen érdekes momentuma az volt, mikor Meryl Streep humorosan bekonferálta. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. (szerkesztve) Szerkesztve: 2006. November 22. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. (szerkesztve) Most olvastam, hogy tegnap elhunyt Robert Altman Egy nagy rendező ment el. Élete végéig dolgozott, ez is csodálatraméltó. Nyugodjék békében. Szerkesztve: 2006. November 22. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. (szerkesztve) Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Több, belülről varázsló helyszín is Londonban van, minisztérium, stb. így át kell menni a városon hozzá. Ennek az új HP-nek a cselekéménye, a való világba is áthelyeződik? Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Na egy kis gyors összefoglaló Az ember gyermekéről. Bővebben majd anyám úgyis kifejti. Jó film volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Bővebben: szuper jó film volt Oké, abbahagyom ezt az idétlen humort, és holnap írok a filmről Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Bővebben: szuper jó film volt Oké, abbahagyom ezt az idétlen humort, és holnap írok a filmről Pedig a filmből aztán lehetne építkezni az idétlen humorra Tényleg ezzel az angol humorral teljesen egyedivé vált az amúgy komor hátterű történet. Egész egyszerűen, és hála a rendezőnek a film sose engedi túl komolyan venni magát. Ott ahol totál letargiába esne már mindenki jön egy olyan abszurdítás melytől röhögés fogja el az embert. Szóval éljen az angol humor. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 22. (szerkesztve) Remek, remek... látom gyülekeznek az 'Ember gyermeke' fanok Az akció-jelenetek is megérnének egy külön misét: nem mértem stopperrel, de érzésre úgy 5-7 perces vágás nélküli snittekben voltak bemutatva az utcai harcok... ez tényleg olyasmi amit moziban látni kell. Mondjuk a legszebb jelenet központjában mégis csak az a kisded volt... ahogy végigviszik a fél városon... simán lehetett volna hatásvadász is, de inkább meghatóra lett. És igen: az angol humor páratlan. Még akkoris ha egy mexikói rendező tálalja nekünk Szerkesztve: 2006. November 22. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Hozzászólás ideje: 2006. November 22. Igen, igen. Az operatöri munka rendhagyó volt Bár a mozi képminősége csapnivalóan szánalmas volt a dokumentumfilmes megközelítési mód egész közel engedte a nézőt a történésekhez. Bár bevallom a kameraremegés néha zavart. De volt egy olyan jelenet mely marha jól megvolt oldva ebből a szempontból, méghozá akkor amikor még a film első harmadában autokáznak az erdőben és a kamera körbe-körbe jár a kardánbox fölötti vonalban. Ekkor támadták meg őket először. A hang az viszont pazar volt Kurva jól szóltak a lövések. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.