Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hát mondjuk úgy h érdekes volt a vér. Gondolom megtudták volna rendesen is csinálni, de ilyennek akarták. Mondjuk néhol tényleg szmg-es játék beütése volt. :)

Akkor hasonló vér lehetett mint a Gladiátorban amikor a Colosseumban egymást ölik Maximusék vagy mint a Pengében amikor Pengusz levágja Frosty kezét aztán meg deréknál kettévágja.

Hozzászólás ideje:
Semmi probléma csak közöltem a véleményem. Elvégre ez a fórum mindannyiunké, ugyhogy nyugodtan lehet ide hireket egy az egyben feltenni és róla véleményt is formálni persze. Engem speciál zavar ilyen mennyiségben, pláne hogy magam is olvastam már őket, s mint irtam, akit szerintem érdekel elolvassa őket ott. De én csak egy vagyok a sok fórumozóból... lehet, hogy mások meg igen hasznosnak tartják. Mindenesetre csak miattam ne hagyd abba...

:)

Oks, no problemo. :)

Hozzászólás ideje:
Én pl hasznosnak tartom, mert egyáltalán nem olvasok sg.hut.

Pl ez a Snake Pliskenes dolog most mellbe vágott... remake, meg Kurt Russell nélkül... pfffff...

Ezek után majd jön a második rész remake-je :S

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Akkor hasonló vér lehetett mint a Gladiátorban amikor a Colosseumban egymást ölik Maximusék vagy mint a Pengében amikor Pengusz levágja Frosty kezét aztán meg deréknál kettévágja.

Lehet, bár a 300-ban határozottan nincs folyadék hatása a vérnek... elég furcsa lett, de valszeg kudar-nak van igaza és direkt ilyenre akarták.

Oldi: :)

Hozzászólás ideje:
Lehet, bár a 300-ban határozottan nincs folyadék hatása a vérnek... elég furcsa lett

Biztos gyorsan alvad vagy túl sűrű a vérük. :)

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Bomarr. A film háttere mennyire lett homogén? Esetleg túlságosan érződik a kék háttér?

Nem lett túl "színpadias" az alkotás?

Az elözetes alapján én művibbre számitottam... a narancsos égbolt persze sugalja a műtermi hatást, de ahogy kudar irta a 'tesztoszteron-feeling' elég jól ott van ami azért egész remekül ellenpontozza ezt. Ráadásul van pár jelenet, ahol azért igazi diszletet is felhasználtak... még ha csak nyomokban is. Ugyhogy üvöltös/kardos filmnek tényleg remekül megteszi :)

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Biztos ezt akarták kiemelni a plakátjával amin ugye egy üvöltő barbár fazon van karddal a kezében. :)

Szerkesztve: - Rog Ertay

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jó lenne azt is tudni, hogy milyen verziót láttatok a filmből, szerintem nem mellékes... :)

Kudar nevében nem tudok beszéli, de van egy olyan érzésem, hogy ő is a TS-verziót látta. :) Egyébként ezt speciál moziban is megfogom nézni... egyenlőre közel távol nincs egyetlen más alkotás se, ami jól kihasználná a nagy vásznat :)

Hozzászólás ideje:
Kudar nevében nem tudok beszéli, de van egy olyan érzésem, hogy ő is a TS-verziót látta. :)

Ez esetben nem túl korai a trükkökkel foglalkozni? Úgy értem, gyakorlatilag nem is ugyanazt a filmet láttátok, mint amit a moziban fognak adni :)

Amúgy én ott leszek csütörtökön az egyik multiplexben :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez esetben nem túl korai a trükkökkel foglalkozni? Úgy értem, gyakorlatilag nem is ugyanazt a filmet láttátok, mint amit a moziban fognak adni :)

Amúgy én ott leszek csütörtökön az egyik multiplexben :)

Hát ha itt gáz volt a vér, akkor gondolom a moziban méginkább az lesz :) Átfogó képet a trükkökről persze csak mozi után kapunk, de azért engem egy kicsit megnyugtatott hogy nem erőltették túl a full-CGI képeket (lásd: a trailerben a szoros felülről mutatása).

Hozzászólás ideje:

Igen a TS verziót láttam. Viszont tv-n tökéletesen mutatott. :)

Díszletek tényleg csak itt ott vannak, de arra a rövid időre bőven megteszik. :)

Én ezt a verziót láttam.

snapshot20070313065416su1.jpg

És ez az újabb, de sztem rosszabb:

bsplayer200703140844325iu5.jpg

Hozzászólás ideje:

Ez a film hasonlit a Sin Cityre?A képek alapján úgy tünik.Bár nem igazán jön be.

Ma néztem meg az "Álmatlanság" című filmet.Nem egy nagy szám szerintem annak ellenére, hogy Nolan rendezte.Lehet, hogy az a baj vele, hogy a story unalomig ismert.Megjön a legjobb(sőt a valaha volt legjobb) rendőr a városba, hogy segítsen kideríteni egy gyilkosságot.Megvan a gyilkos is ,a kezdő kisvárosi rendőrlány aki felnéz az érkező legendára.Szóval nem volt semmi benne amit ne láttam már volna ezerszer.Még fordulat sem a végén.Ami persze nem baj.

Nolan ,általam látott két filmje ,a Batman Begins és a Prestige sokkal jobb filmek szerintem.

Hozzászólás ideje:
Az origo szerint jővöhét Kedd hajnalban jön a POTC3 magyar nyelvű előzetese!

Nekem jó az angol is, csak legyen már valami :) Miket beszélek? Angolul jöjjön, utálom a POTC szinkronokat (de szerintem ez tőlem már unalomig ismert)!! :)

Hozzászólás ideje:
Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. :) Preconception rulezzz!

Örök hiba. :)

Képzeld el mi lenne ha a Star Wars-al is így viselkedtél volna anno.

Főleg az első része a jó, a második az inkább komédia.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

No szerencsére Budán nemcsak odakint, de a mozikban is alig volt ember, igy végre nem is tudom milyen hosszú idő óta semmi negativ élmény nem ért a teremben (najó a kettővel felettünk ülő csaj talán vihoghatott volna diszkrétebben is, de ennyi "minusz" szinte kell :))

A Család kicsi kincsét néztük (Little miss sunshine), s bár vigyáznom kell nehogy túlzottan dicsérni kezdjem, de mégiscsak megkockáztatom, hogy a 2006-ban készült filmek közül ez volt a legjobb... de hogy az EGYIK legjobb ahhoz kétség sem férhet. Amolyan igazi sirva nevetős vigjáték. Nem sporol a humorral (még húsz perccel a vetités után is képesek voltunk hangosan nyeriteni egy-egy felidézett poénon), de amikor kell ott némi drámaiságot is elhint. Aki másfél órára kiakar kapcsolodni annak ennél jobb filmet nem ajánlhatok a jelenlegi kinálatból :)

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
No szerencsére Budán nemcsak odakint, de a mozikban is alig volt ember, igy végre nem is tudom milyen hosszú idő óta semmi negativ élmény nem ért a teremben (najó a kettővel felettünk ülő csaj talán vihoghatott volna diszkrétebben is, de ennyi "minusz" szinte kell :))

A Család kicsi kincsét néztük (Little miss sunshine), s bár vigyáznom kell nehogy túlzottan dicsérni kezdjem, de mégiscsak megkockáztatom, hogy a 2006-ban készült filmek közül ez volt a legjobb... de hogy az EGYIK legjobb ahhoz kétség sem férhet. Amolyan igazi sirva nevetős vigjáték. Nem sporol a humorral (még húsz perccel a vetités után is képesek voltunk hangosan nyeriteni egy-egy felidézett poénon), de amikor kell ott némi drámaiságot is elhint. Aki másfél órára kiakar kapcsolodni annak ennél jobb filmet nem ajánlhatok a jelenlegi kinálatból :)

Sok jót hallottam erről, de valahogy félek a közelébe menni... Nem hiszem, hogy az én világom lehet :)

Hozzászólás ideje:
Én is utálom annyira, hogy még egy percet se láttam ebből a kalózos izéből. :) Preconception rulezzz!

A szinkronját :)

Különben meg aki nem látta, az ne szóljon egy kib*** szót se a filmre :):D

Hozzászólás ideje:
Sok jót hallottam erről, de valahogy félek a közelébe menni... Nem hiszem, hogy az én világom lehet :)

Nekem viszont talán, és sajna a mai mozizást lefújtuk, de remélem, hogy vasárnap összejön, és bele fog férni ez is :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.