Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez nem Harry Potter, de tudom, hogy sokan szeretjük innen a Bud Spencer & Terence Hill filmeket. Nekem pl. a Kincs, ami nincs az egyik kedvencem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mocskos retekesek ezt a jelenetet kivágták (az eredeti M1-es verzióban szerepelt, de elméletileg a DVD-ről is hiányzik).

Donát

Hozzászólás ideje:
Ez nem Harry Potter, de tudom, hogy sokan szeretjük innen a Bud Spencer & Terence Hill filmeket. Nekem pl. a Kincs, ami nincs az egyik kedvencem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mocskos retekesek ezt a jelenetet kivágták (az eredeti M1-es verzióban szerepelt, de elméletileg a DVD-ről is hiányzik).

Köszi Donát. Nagyon köszi! Nekem megvan DVDn és tényleg nincsrajta. Bakker és mien jó kis jelenet. Nem értem miért vágták ki...

Ahogy mindig is szoktam mondani: Nincs rosszabb, mint egy jó Bud Spencer film. :yeah:

Persze ez csak vicc. Imádom őket. Küldöm is tovább ezt a jelenetet. :D

Hozzászólás ideje:

Ezért kivételesen tényleg nem a retkeseket kell szidni, mert valóban nincs rajta a DVD-n sem, és anno a TV3-as verzióból is kimaradt (én ott vettem észre először a hiányát, mert az agyonnézett M1-es verziót arra cseréltem le, azt meg a DVD-re). De nem csak ez a különbség a két verzió között, a másik a főcímnél található. A TV3-as/RTL-es/DVD-s logikailag jó (nincs megvágva). Az M1-es összevágott, logikailag rossz. A film helyesen úgy kezdődik, hogy Alan Bradyvel beszél, és utána elindul a discoba, ekkor jön a főcím (disco), aztán Ellen szöszkével beszél a discoban. Míg az M1-s verzió: főcím (a dizsiben), aztán Brady, aztán ismét a dizsi a szöszkével...

Hozzászólás ideje:

Tényleg jöhetne. Mondjuk nem rossz a felállás. Jövő hétek Karib-tenger kalózai 3, aztán egy hónap múlva Die Hard 4, utánna alig két hét, és Transformers.

Edit: az én készülékemben van a hiba, hogy a Loading video és a hangon kívül nem akar mást beadni?

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Hiba. NAGY hiba!

Nézőpont kérdése.

---------------------------

Én eddig nem tudtam arról hogy a "Kincs ami nincs"-ből az a jelenet hiányzik mert a retkeset nem néztem meg rendesen, DVDn meg pedig sehogy sem bár már jó ideje +van.

Helyettük ott van a megyes összevágott elejű verzió.

Hozzászólás ideje:
A TV3-as/RTL-es/DVD-s logikailag jó (nincs megvágva). Az M1-es összevágott, logikailag rossz. A film helyesen úgy kezdődik, hogy Alan Bradyvel beszél, és utána elindul a discoba, ekkor jön a főcím (disco), aztán Ellen szöszkével beszél a discoban. Míg az M1-s verzió: főcím (a dizsiben), aztán Brady, aztán ismét a dizsi a szöszkével...

Hasonlót én is olvastam a "Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub"-ban. Te is ott olvastad?

http://www.spencerhill.hu/csemege/!kimaradt/kincs.htm

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Hát most jól lelepleződtem  :yeah:  :P

Nincs abban semmi gáz. Legalább már tudom hogy Te is benézegetsz oda. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Különben olvastad őket Rog?

Nem olvastam el egyiket se. Valahogy elkerült a HP-rajongás szele.

Hozzászólás ideje:
Nem olvastam el egyiket se. Valahogy elkerült a HP-rajongás szele.

Egy jó darabig engem is. Nagyon messziről. Aztán jobb híján megnéztem a második részt, meg aztán a harmadikat, és aztán bejött a dolog :yeah:

Csak tavaly nyáron olvastam el a könyveket, azt is pdf-ben, momentán úgy tudtam hozzájutni.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Türelem, türelem..... :yeah: Jöjjön má'! :D

Türelem, kedveszkém, türelem :P Előtte azért még lesz más néznivaló is, az majd segít a várakozás heteiben :P

Hozzászólás ideje:
Türelem, kedveszkém, türelem :yeah:

Erre egy másik verzió: Türelem, drááágaszááágooom, türelem. :D

Hozzászólás ideje:

Nem is tűnt fel, hogy kivágtak a Kincs ami nincsből. :D

Pedig megvan dvd-n is, és néztem is, de valamiért elkerülte a figyelmemet.

Jóhogy nem töröltem le a VHS-ről.

Nagyon jó kis jelenet, azóta szeretek esőben ásni. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Felröppent egy pletyka, miszerint a Harry Potter bemutatóján, July 13án lehet majd látni egy teaser trailert a Dark Knightból! Hát nem mondom, hogy nem nézném meg szívesen. ^^ :yeah:

Szerintem meg is marad pletykának.

Hozzászólás ideje:
Tényleg jöhetne. Mondjuk nem rossz a felállás. Jövő hétek Karib-tenger kalózai 3, aztán egy hónap múlva Die Hard 4, utánna alig két hét, és Transformers.

Edit: az én készülékemben van a hiba, hogy a Loading video és a hangon kívül nem akar mást beadni?

Ember, kihagytad a Death Proof-ot :yeah:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.