Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ez nem Harry Potter, de tudom, hogy sokan szeretjük innen a Bud Spencer & Terence Hill filmeket. Nekem pl. a Kincs, ami nincs az egyik kedvencem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mocskos retekesek ezt a jelenetet kivágták (az eredeti M1-es verzióban szerepelt, de elméletileg a DVD-ről is hiányzik). Donát Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Szerintem én a vasárnapit is kihagyom csakúgy mint az összes többit. Hiba. NAGY hiba! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ez nem Harry Potter, de tudom, hogy sokan szeretjük innen a Bud Spencer & Terence Hill filmeket. Nekem pl. a Kincs, ami nincs az egyik kedvencem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mocskos retekesek ezt a jelenetet kivágták (az eredeti M1-es verzióban szerepelt, de elméletileg a DVD-ről is hiányzik). Köszi Donát. Nagyon köszi! Nekem megvan DVDn és tényleg nincsrajta. Bakker és mien jó kis jelenet. Nem értem miért vágták ki... Ahogy mindig is szoktam mondani: Nincs rosszabb, mint egy jó Bud Spencer film. Persze ez csak vicc. Imádom őket. Küldöm is tovább ezt a jelenetet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ez nem Harry Potter, de tudom, hogy sokan szeretjük innen a Bud Spencer & Terence Hill filmeket. Nekem pl. a Kincs, ami nincs az egyik kedvencem, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a mocskos retekesek ezt a jelenetet kivágták (az eredeti M1-es verzióban szerepelt, de elméletileg a DVD-ről is hiányzik). Ezért kivételesen tényleg nem a retkeseket kell szidni, mert valóban nincs rajta a DVD-n sem, és anno a TV3-as verzióból is kimaradt (én ott vettem észre először a hiányát, mert az agyonnézett M1-es verziót arra cseréltem le, azt meg a DVD-re). De nem csak ez a különbség a két verzió között, a másik a főcímnél található. A TV3-as/RTL-es/DVD-s logikailag jó (nincs megvágva). Az M1-es összevágott, logikailag rossz. A film helyesen úgy kezdődik, hogy Alan Bradyvel beszél, és utána elindul a discoba, ekkor jön a főcím (disco), aztán Ellen szöszkével beszél a discoban. Míg az M1-s verzió: főcím (a dizsiben), aztán Brady, aztán ismét a dizsi a szöszkével... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Türelem, türelem..... Jöjjön má'! http://michaelbay.com/blog/files/f097e939d...2edd35c-76.html Amúgy olyan öt óra múlva hivatalossá teszik a következő hivatalos Transformers trailert Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Tényleg jöhetne. Mondjuk nem rossz a felállás. Jövő hétek Karib-tenger kalózai 3, aztán egy hónap múlva Die Hard 4, utánna alig két hét, és Transformers. Edit: az én készülékemben van a hiba, hogy a Loading video és a hangon kívül nem akar mást beadni? Szerkesztve: 2007. Május 17. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hiba. NAGY hiba! Nézőpont kérdése. --------------------------- Én eddig nem tudtam arról hogy a "Kincs ami nincs"-ből az a jelenet hiányzik mert a retkeset nem néztem meg rendesen, DVDn meg pedig sehogy sem bár már jó ideje +van. Helyettük ott van a megyes összevágott elejű verzió. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) A TV3-as/RTL-es/DVD-s logikailag jó (nincs megvágva). Az M1-es összevágott, logikailag rossz. A film helyesen úgy kezdődik, hogy Alan Bradyvel beszél, és utána elindul a discoba, ekkor jön a főcím (disco), aztán Ellen szöszkével beszél a discoban. Míg az M1-s verzió: főcím (a dizsiben), aztán Brady, aztán ismét a dizsi a szöszkével... Hasonlót én is olvastam a "Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub"-ban. Te is ott olvastad? http://www.spencerhill.hu/csemege/!kimaradt/kincs.htm Szerkesztve: 2007. Május 17. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hasonlót én is olvastam a "Magyar Bud Spencer & Terence Hill Fan Klub"-ban. Te is ott olvastad? http://www.spencerhill.hu/csemege/!kimaradt/kincs.htm Hát most jól lelepleződtem Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Hát most jól lelepleződtem Nincs abban semmi gáz. Legalább már tudom hogy Te is benézegetsz oda. Szerkesztve: 2007. Május 17. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Nézőpont kérdése. Különben olvastad őket Rog? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Edit: az én készülékemben van a hiba, hogy a Loading video és a hangon kívül nem akar mást beadni? Nálad a hiba. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Különben olvastad őket Rog? Nem olvastam el egyiket se. Valahogy elkerült a HP-rajongás szele. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ne is fájdítsd a szívem Karrde. Nem volt szándékomban HP cuccok meg jöhetnek, máshol úgyis lusta vagyok utánanézni Szóval köszi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Nem olvastam el egyiket se. Valahogy elkerült a HP-rajongás szele. Egy jó darabig engem is. Nagyon messziről. Aztán jobb híján megnéztem a második részt, meg aztán a harmadikat, és aztán bejött a dolog Csak tavaly nyáron olvastam el a könyveket, azt is pdf-ben, momentán úgy tudtam hozzájutni. Szerkesztve: 2007. Május 17. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Türelem, türelem..... Jöjjön má'! Türelem, kedveszkém, türelem Előtte azért még lesz más néznivaló is, az majd segít a várakozás heteiben Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. A POTC most akkor trilógia vagy quadrológia, vagy...? Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Eddig a három rész a tuti, aztán meg ki tudja, mi lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Türelem, kedveszkém, türelem Előtte azért még lesz más néznivaló is, az majd segít a várakozás heteiben Jaja, jön az ÚR kinyilatkoztatása Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Jaja, jön az ÚR kinyilatkoztatása Például Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Türelem, kedveszkém, türelem Erre egy másik verzió: Türelem, drááágaszááágooom, türelem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Nem is tűnt fel, hogy kivágtak a Kincs ami nincsből. Pedig megvan dvd-n is, és néztem is, de valamiért elkerülte a figyelmemet. Jóhogy nem töröltem le a VHS-ről. Nagyon jó kis jelenet, azóta szeretek esőben ásni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Erre egy másik verzió: Türelem, drááágaszááágooom, türelem. Ehhez veszettül drágának kéne lennem :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ehhez veszettül drágának kéne lennem :P Legdrágábbnak Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Felröppent egy pletyka, miszerint a Harry Potter bemutatóján, July 13án lehet majd látni egy teaser trailert a Dark Knightból! Hát nem mondom, hogy nem nézném meg szívesen. ^^ Szerintem meg is marad pletykának. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Tényleg jöhetne. Mondjuk nem rossz a felállás. Jövő hétek Karib-tenger kalózai 3, aztán egy hónap múlva Die Hard 4, utánna alig két hét, és Transformers. Edit: az én készülékemben van a hiba, hogy a Loading video és a hangon kívül nem akar mást beadni? Ember, kihagytad a Death Proof-ot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Azt a k*rva.... http://movies.yahoo.com/summer-movies/Tran...430/trailers/31 Kész vagyok. Üt ám a trailer mint az istennyíla! Szerkesztve: 2007. Május 17. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ez kib****ttul jóóóó!!!!! :P Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Ehhez veszettül drágának kéne lennem Mihez? :P Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Mihez? Hát, hogy drágaszágnak szólítson Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.