lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Jean Reno, na az lesz óriási. Én bírom a fazont! Igazi karakteres arca van. Hanks szinte mindenben kitűnő, de én nem tudom összeegyeztetni a fiatal szerepeit a mostaniakkal. Reno-t nem szeretem. A savanyú Arcán kívül nincs más ami érdekes lenne benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Superman trailer. Ez a csávó hasonlít egy kicsit Reeve-re, ha úgy fésülik a haját. Nem néz ki olyan rosszul. Csak az nem tetszik nekem, hogy ebből atrailerből olyan képeket látunk, ami alapján arra lehet következtetni, hogy a sztori, az az első Superman film sztorija. Vagyis ez csak egy sima újraforgatás, hasonlóan, mint a Batman beginsnél. Kár, hogy Superman is haza akarják vágni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hát nem tudom, hogy az "is"-el a Batmanre akartál célozni? Mert szerintem betyár jó lett a mostani Batman movie, és én még jobbra értékelem, mint az eredeti első részt. Pedig azt is nagyon jónak tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Azért kiállok az új Superman melett. Singer zseniális rendező+a régit folytatni szerintem elég nagy marhaság lett volna-főleg, hogy a 3-4 mekkora művészi magasságokba emelkedett. Plusz a comics figurák szempontjából a filmek terén is jó ha néha újraindítják őket, Batmannek jót tett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Mert ugye a Batmant nem vágták haza, sőt !!!! Majd meglátjuk, mi lesz szegény Superman-nel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem elrontja a feelinget. Is-sel azt akartam, mondani, hogy ez is olyan koncepcióban készül, mintha nem lett volna előtte 4 film hanem teljesen előlről kezdik. Most, hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el maga. Nekem nem tetszik. Nem tetszik, ha már egy meglévő koncepciót átalakítunk. (Ez kb olyan, mintha az ep1 arról szólna, hogy nem Anakin Luke apja.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Jobban mondva, az előző kettővel., mert közben itt kereszteztük egymást Drukkolok az új Superman-nek, remélem, jó lesz. Singer nem az X-men rendezője? Úgy emlékszem. Ha igen, akkor neki van gyakorlata a szuperhősökkel, és nem is akármilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Nekem elrontja a feelinget.Is-sel azt akartam, mondani, hogy ez is olyan koncepcióban készül, mintha nem lett volna előtte 4 film hanem teljesen előlről kezdik. Most, hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el maga. Nekem nem tetszik. Nem tetszik, ha már egy meglévő koncepciót átalakítunk. (Ez kb olyan, mintha az ep1 arról szólna, hogy nem Anakin Luke apja.) Az eredeti Batman filmek voltak azok, amik az eredeti koncepciót vágták haza, és a mostani tért vissza az eredeti sztorihoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Én is úgy tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Az eredeti Batman filmek voltak azok, amik az eredeti koncepciót vágták haza, és a mostani tért vissza az eredeti sztorihoz. Értem, de nekem jobban tetszett a régi filmek koncepciója. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Az eredeti Batman filmek voltak azok, amik az eredeti koncepciót vágták haza, és a mostani tért vissza az eredeti sztorihoz. Értem, de nekem jobban tetszett a régi filmek konvepviója. Ennyi. Amit tiszteletben is tartok, mert ez már vélemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Gratula! Majd mesélj milyen volt: Szóval, Gladiátor 17 percel bővített változat. A vetítés a Mom park 1. teremben este 8-kor kezdődött. kb 3/4-ig volt tele, csak a neten lehetett jegyet nyerni erre az egyszeri vetítésre, mert ma jelenik meg a 3 lemezes dvd. Rövid bevezető, 1 lemezt "kisorsoltak", aztán vetítés. A film előtt Ridley Scott elmondja, ez nem a rendezői változat, mert az az ami a moziba került, ez egy bővített verzió az új kiadás miatt. Mivel a régi dvd extráit nem ismerem, nem tudom azon a kivágott jelenetekben benne voltak-e ezek az új jelenetek, de mivel a filmet már rengetegszer láttam, mindet el tudtam különíteni. Néhány + felesleges rész, egy írnok gladiátorral (aki az arénába lépés előtt becsurrant.) és a Conan(?) sorozatos fickóval, ami hanyagolható, de a többi komoly. Megmagyaráz dolgokat, főleg, hogy honnan van lóvé a játékokra, és az összeesküvést is bővítették. A szinkron moziban nagyon komolyat szólt, a lemez beszerzése részemről meg fog történni, ajánlom mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. A Gladiátor kibővitett változatának DVD kiadásáról egy teszt ITT Bár a film lehúzásával semmiképp sem értek egyet, de az extrákról szoló részt érdemes elolvasni. Úgy tünik, nagyon szinvonalas kiadás lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Szánkékomban áll még szeptemberben beszerezni. De csak a hónap vége felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 6. Már kétszer láttam a Gladiátort (az igazi rendezőit ), minőségi blockbuster, de nem hiszem, hogy még egyszer le tudnék ülni megnézni... Valahogy elég volt belőle ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hoztam a vetítésről egy moziplakát méretű posztert az új Gladiátor dvd kiadásról, ha valaki gyűjti az ilyesmit, szóljon, és szívesen elpostázom neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. de nem hiszem, hogy még egyszer le tudnék ülni megnézni... Valahogy elég volt belőle ennyi. Detto. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 7. Hát én egyszer sem tudtam, valahogy még nem jött el az ideje hogy befogadjam a művet, ped a rendező másik munkáját volt hogy reggeli ébresztőnek használtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 9. A héten felkerült a netre a Superman Returns teasere. Azt rebesgetik, hogy csa fan-made. Erről tud valaki, vakami bővebbet??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 9. Teljesen biztos, hogy hivatalos teaser-ről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. A Predatort még nem is említettétek. Arnoldnak a legjobb filmje sztem (persze a terminátor mellett.) Dillon az egyik kedvenc karakterem a filmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Egy kis ajánló a jövő évre. Volt szerencsém az Outlander c. film scrip-jét elolvasni és baromira igéretesnek tűnik! Röviden annyi, hogy Predator a vikingek korában Karl Urbannal a főszerepben. A Moorwen-t Patric Tatopuolos tervezi és a Weta kelti életre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. A Predatort még nem is említettétek. Arnoldnak a legjobb filmje sztem (persze a terminátor mellett.) Dillon az egyik kedvenc karakterem a filmből. , ...és a nagyon kevés filmek egyike aminek a II. része sokkal jobban tetszett!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. ...és a nagyon kevés filmek egyike aminek a II. része sokkal jobban tetszett!! Azt még nem láttam. Viszont az első részből megmaradt örök igazság: "son of a bitch" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. http://movies.aol.com/movie_exclusive_harr...ler_extra_large "That New GOBLET OF FIRE Trailer Hit Today!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. ...és a nagyon kevés filmek egyike aminek a II. része sokkal jobban tetszett!! Azt még nem láttam. Viszont az első részből megmaradt örök igazság: "son of a bitch" LOL Nekem az a gyönyű lény!!! Amit sikerült tönkretenni az AVP ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Nálam a Predator 1 a bejövősebb, de a második részt se vetem meg. Priest: És mekkora az esély arra, hogy az a film meg is valósuljon? Ez még csak egy terv vagy már folyamatban van a készitése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. http://movies.aol.com/movie_exclusive_harr...ler_extra_large "That New GOBLET OF FIRE Trailer Hit Today!" Sárkány ----> I.L.M.----> WOWWW!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. "That New GOBLET OF FIRE Trailer Hit Today!" Épp az imént néztem meg. A trailer vége jó....csak az elejét tudnám feledni. Az valami borzalmas. Persze nem írom le a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 15. Nálam a Predator 1 a bejövősebb, de a második részt se vetem meg. Priest: És mekkora az esély arra, hogy az a film meg is valósuljon? Ez még csak egy terv vagy már folyamatban van a készitése? A díszletek épülnek Patric legyártotta a modelleket a Wetások gyártják az életgyságú verziót, a szinészek pedig már ruhákat próbálnak. Hogy pontossan mikor mutatják be azt nem tudom, de 2006-ban mindenképp mozika kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.