Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. (szerkesztve) Cloverék nagyon vadulnak http://www.indavideo.hu/video/A_Cloverfiel...ornyek_tamadasa Szerkesztve: 2008. Április 12. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Csütörtök estére kiderül, hogy vajon mennyire fogom szidni emiatt a k*rva kamerakezelés miatt a filmet. De meg kell vallani, a feelingje hatalmas lehet. Persze előtte még letudom Rambot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Csütörtök estére kiderül, hogy vajon mennyire fogom szidni emiatt a k*rva kamerakezelés miatt a filmet. Szerintem holnap vagy holnapután én is beiktatom aztán majd ketten szidjuk ha nagyon idegesítő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Hozzászólás ideje: 2008. Február 11. Most látatlanban is baromi idegesítő.Alig látni valamit. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. (szerkesztve) Nem bírtam ki és tegnap este tíz után megnéztem. Nem lett a kedvencem de szerintem egész jó. A kameramozgás meg nem csoda hogy össze-vissza mert a sztori szerint többnyire egy olyan skac filmez aki totál amatőr ahhoz hogy a kamit normálisan kezelje plusz menekülnie is kell a nagy monszta inváziója alatt. Olyan az egész mintha annak a szemszögéből néznénk akinél a kami van. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Az azért van mert ott épp egy tök sötét alagútban ugrálnak és csak a kamera lámpája világít mert áram híján nincs más világítás. Alig látni valamit. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Gondolom nem a moziban nézted meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Hozzászólás ideje: 2008. Február 12. Gondolom nem a moziban nézted meg. Jól gondolod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Ígéretes akciómovie, Neoval, Sucre-vel, House-al. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. John Rambo: Egy film ami pont azt nyujtja amit az elözetese igér. Rambo némi kéretés után beveti magát a dzsungelbe és orditva legéppuskázza a fél burmai hadsereget... baromi jó! Ha negativumot kéne keresnem akkor a rövidségét hoznám fel. A 80 perces játékidő alig egy órának tünt... még legalább fél órát nyugodtan ráhuzhattak volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Lassan megyek Pestre megnézni a Rambot és a Cloverfieldet. Este majd kritizálom őket Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. .. baromi jó! Örülök h tetszett. Én is pont így gondolom amúgy. Kit érdekel hány éves...akkor akció, hogy besz*rás. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Tudom, hogy már tudjuk egy ideje, de ez a cím...áááááá Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Azért látszik hogy mennyire takarják Hayden arcát, még a nevét se írják ki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Atya gatya! Két ekkora filmet...egy nap! Bazz, egyrészről remekül nosztalgiáztam, vad nyolcvanas évek feelingben, másrészről beszarás mekkora mozit lehet összehozni egy nyamvadt kis kézikamerával...és persze trükkök garmadájával. Rambo. Nos kérem....Rambo örök és halhatatlan. Az akciómozi legnagyobb sztárja olyan pusztító erővel, mely miatt lassan megkapja az elfenekelést a Greenpeactől. Neki aztán nem állhatja útját egyetlen egy dzsungel sem....se gépfegyver, se azon eltökélt és kudarcba fulladt szándéka, hogy nyugovóra tér. Rambo pusztításra született. Erre ő maga is rájön egy régmúltba révedő monokróm emlékezés után. A hajpánt örök, mint ahogy az eltökéltsége. Hihetetlen naturizmussal elkészített filmben tért vissza és azt kell mondjam remek rendezésben. Sly magasról tesz Hollywood trendiségére, ő a nyolcvanas években él és úgy is áll hozzá a filmezéshez. Nincs felesleges fényképezés, se trendi vágás, ő hagyja élni a kamerát és a filmtekercset a maga nyugis menetében. Ezt a részt én leginkább az elsőhöz tudnám hasonlítani, mondandójában ( igen, találtam benne mondanivalót ), de maga a hentelés az a második részre hajazott, csak sokkal brutálisabb kivitelben. Kedvenc jelenetem nem is a vérfröcskölős öldöklésben találtam meg, hanem abban a részben amikor viszi a zsoldosokat a ladikjával. Amíg a kopasz fazon "játsza" a kemény, beszológatós zsoldost addíg Rambo csak hallgat és nézz....és talán töpreng is, hogy mennyit változott a világ Vietnám óta a katonák szemszögéből és felfogásából. A zsoldosok egy hétköznapi melónak nézik az ügyet, míg ő, a létezése értemét látja benne. Nagyon jó kis jelenet ez. A vége szintén frenetikusra sikerült, méltó lezárás egy korszakának...és talán egy újnak a nyitánja A folytatásból majd kiderül. Cloverfield. Az idei év legjobban elkészített filmje eddig a számomra. Mondhatnám azt is hogy művészfilm és oda neki az összes Oscart amit csak a trükkjeiért kaphat. De minimum a hangvágásért. Hihetetlen élmény mely csak(!) moziban képes elemi erővel mellbe és gyomron vágni az embert. Hatása majdnem ugyanolyan mint a Világok Harcának, de nem csak a frenetikus hangélményért, hanem a történetvezetés hasonlóságai miatt is. Itt is a kisember(ek) szemszögéből látjuk a dolgok alakulását, csakhogy itt már az első percben, de már a trailerben is kiderül(t), hogy mi is lesz a sorsuk, ellenben Spielberg filmjének karaktereivel. Hiába, izgulni így is úgy is izgul értük az ember, miközben velük együtt kapkodja a levegőt és neszezi a sötétben hallható lidérces hangokat. Félelmetes élményt nyújtott a film, jóval több és egyszersmind szegényebb adalékanyagot nyújtva mint más monstre film, pl a Godzilla vagy a King Kong. Többet az átélhetőségből, kevesebbet a ismeretből, hogy ki is, mi is az a hatalmas valami mely a földig rombolja Manhattant. De ez utóbbi nem is kellett ide, a film műkődött és hatott. Kicsit tartottam a kamerakezeléstől, de aztán a felgyűlemlett adrenalin, vagy valami más, teljesen feledtette ezt a kellemetlen élméányt, hogy sokszor, csak a nagy semmit látom. Persze a rendező ügyesen kezelte az egészet, mert azért voltak szünetek, nyugisabb pillanatok, főleg akkor amikor a főhőseink levegőért kapkodtak, vagy éppen mutatni kellett valamit a szörnyről és az élősködőiről. Egyszerse éreztem azt, hogy mostmár elegem van a rángatozó kamerától, a szünetekben minden fontosabb infót megkapott az ember és pihentethette a szemeit. A karakterek szerintem nagyon jól hozták a formájukat, ámbár kimagasló színészi játékra szerinem nem volt különösebb szükség ott ahol csak síkítani kellett, de az első percekben azért megvolt a Jóbarátok hangulat az egymást heccelő szereplőkkel. Engem kimondottan csak a néger csaj iritált, de az olykor nagyon, a bamba képével, ellenben Hud, a kamerakezelő kedvelhető figura lett a halálfélelmein is túl, közvetített sziporkáival amik elég sűrűn nevetésre késztették a nézőket. Jelenléte hitelesnek tűnt, bemondásaival feledtette magával, hogy telecsinálta a gatyáját. Ha pontoznom kéne most a Cloverfieldet 10-ből 100 pontot adnék érte. Annyira helyén volt minden, hogy öröm volt nézni. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a második rész....igen ki lehetett szúrni a másik csoport(?) kamerását a hídon. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Rambo-hoz érdekes plusz adat, hogy Stallone fia óriási rajongója az európai trash filmeknek, olyannyira hogy alapitott egy külön forgalmazó céget, hogy Amerikába is eljuttathassa a jónépnek. S az új Rambo alapján én nagyon úgy érzem, hogy Stallone papa belepislantott fia gyüjteményébe, mert a látványvilág döbbenetesen sokszor idézte az olasz dzsungel-horrorok képi világát. Úgy szakadtak itt az emberek, hogy emellett a Ryan közlegény 'Normandiai partraszállása' is délutáni pikniknek tünt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Azért látszik hogy mennyire takarják Hayden arcát, még a nevét se írják ki. Ebből mire következtetsz? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Ebből mire következtetsz? Egy átlag nézőt elriasztaná azzal "hogy jé ez a gyerek a sztárvárszból". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Egy átlag nézőt elriasztaná azzal "hogy jé ez a gyerek a sztárvárszból". És ugyan miért riasztaná el az átlag nézőket? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Samuel L. Jackson neve sincs kiirva a poszterre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Samuel L. Jackson neve sincs kiirva a poszterre. Sőt! Egy név sincs rajta. Lehet, hogy azokat is szégyenlik? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. És ugyan miért riasztaná el az átlag nézőket? Mert ha nem tévedek az emberek nagy részének Hayden eléggé feketelistás színész. Ugyan így volt anno Bruce Willissel is, nem merték kirakni a Die Hard poszterre a nevét hogy ne riasszák el a nézőket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. (szerkesztve) Szerintem tévedsz. Az átlag mozibajárónak semmi baja sincs vele, csak a jobban tudja nagyokosoknak. Szerkesztve: 2008. Február 14. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerintem tévedsz. Az átlag mozibajárónak semmi baja sincs vele, csak a jobban tudja nagyokosoknak. Oké, igazad van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Rambo-hoz érdekes plusz adat, hogy Stallone fia óriási rajongója az európai trash filmeknek, olyannyira hogy alapitott egy külön forgalmazó céget, hogy Amerikába is eljuttathassa a jónépnek. S az új Rambo alapján én nagyon úgy érzem, hogy Stallone papa belepislantott fia gyüjteményébe, mert a látványvilág döbbenetesen sokszor idézte az olasz dzsungel-horrorok képi világát. Úgy szakadtak itt az emberek, hogy emellett a Ryan közlegény 'Normandiai partraszállása' is délutáni pikniknek tünt Párszor, a teremben helyet foglaló kétajtós, kopasz gyerekek ovációban törtek ki amikor potyogtak kifelé a belső szervek Hú, még nem is említettem a zenét.... Szóval nagyon jók és hangulatosak...és ismerősek voltak Brian Tylernek megint egy pont az AVPR után másodszor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Oké, igazad van. Amúgy Lucas megmondta, hogy nem Haydent kell utálni, hanem őt. Ő akarta, hogy olyen legyen az SW-ben, amilyennek láttuk. Ennyi a történet. Szóval szerintem nem riaszt el senkit, mert akkor nem játszana filmekben. Persze ettől még nem biztos, hogy a jumper-ben is jól alakít. Majd ha láttam leírom a véleményem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Párszor, a teremben helyet foglaló kétajtós, kopasz gyerekek ovációban törtek ki amikor potyogtak kifelé a belső szervek Nálunk is hasonló volt a helyzet. Miután Rambo helyet foglalt a gépágyú mögött és elkezdte leszedni a jobb sorsra érdemes burmai sereget folyamatosan száldostak az "Anyám" "Azta" "Hú vazzeg" és hasonló megjegyzések a közönség soraiból Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Diary of the Dead. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. REC trailer második felvonás. Asszem az idei évre ennyi kézikamerás film elég is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.