Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Én is úgy tudom, hogy a Vasember előtt fogják bemutatni az új előzetest. Továbbá hír az is, hogy majd a Hulkban is fel fog tűnni a Vasember. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Hozzászólás ideje: 2008. Április 24. Végre pár kép a Batman -ból is. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ajjaj! Ez egyre keményebb. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ajjaj! Ez egyre keményebb. Pont most akartam linkelni... Amúgy tényleg nagyon durva ez a poster. Eddig az összes TDK poster állat. Reméljük a filmet is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ütni fog a Batman! Ejj de várom már. Talán jobban mint az Indy-t. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Ez két külön kategória. Az Indy kalandfilm, izgalmas, de egyben humoros is. Batman pedig... nem is tudom - valami más. Semmiképpen nem humoros. Akciófilm? Talán. Inkább az, amolyan sötét tónusú. Én mindkettőt várom már. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Hozzászólás ideje: 2008. Április 25. Most olvasom az origo filmklub oldalon, hogy ugyanaz a rendező, aki teljesen elcseszte a Da Vinci-kódot, nekifog Dan Brown másik regényének, az Angyalok és Démonoknak is. Remélem, tanult a hibákból, és ezt nem fogja elszúrni, mert ez ráadásul még a Da Vinci-kódnál is jobb könyv szerintem. Kár volna érte. És állítólag Ewan McGregor lesz az egyik kulcsszereplő... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Tényleg kár volna érte. De ha esetleg a gyártók a rendezőre meg a forgatókönyíróra hagyják a produkciót, jobbat is ki tudnak belőle hozni, mint a másik könyvből. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. haj már csak 2 nap és új Batman trailer!!!! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Ezt is várom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Ez milyen film lesz yoda? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Aliens vs. Predator 2 DVD. Sikerült megnéznem a film DVD változatát. Hát nagyságrendekkel jobb szájízzel fejeztem be a film nézését mint anno a moziban, bár nekem akkor sem tűnt nagy csalódásnak a film. Most azonban ha nem is agyondicséret jön, de azért akad pozitív dolog is ami kimondottan tetszett ebben a rendezői változatban. Első, ettől függetlenül maga a szinkron megléte. Hát talán ez volt a legjobb változás a mozinézés után. A szinkron sokat adott a film élvezeti értékéhez, hirtelen "élni" kezdtek a karakterek, nem azt a szörnyű, monoton hanghordozást kellett hallgatni ami a moziban volt. Ezek után jöttek az új, visszahelyezett ésatöbbi jelenetek melyekkel sikerült szerintem értelmet adni a sztorivezetésnek. Sajnos Kelly azon része lemaradt amikor a gépágyúval írtja az ellent. Node a többi egész jól passzolt A hangok fenomenálisak voltak, ugyan a magyar hang egy árnyalatit halkabb volt, de így is porzott a szőnyeg a szobában. A kép viszont nekem sötétnek tűnt. No egyenlőre ennyi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Mely verziót láttad? Az Ubratedet, vagy az Extendedet? (Marha nagy különbségek vannak... FOX marketing rulezz... de a leglényegsebb külöbség, hogy a bomba bigét az Unratedben ketté nyisszantja Wolf shurrikenje... illetve van 0,1 másodperc bónusz a koldus csaj kinyírásakor, meg a kislány apját nyakon harapja az alien.) A DVD verzió valóban sötét, ami azért mókás, mert a Blu-ray meg világos. Viszont Blu-ray-ben nem jelent meg az Unrated... no comment... de azért még egyszer: FOX marketing RULEZZZZZ!!!! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) Ez milyen film lesz yoda? Koreai spagetti western, egy nagyon tehetséges rendezőtől Trailer még nincs, de itt van egy kis footage: http://www.beyondhollywood.com/first-foota...-and-the-weird/ Szerkesztve: 2008. Április 28. - yodamester Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Dzséj. A csajoskettészakadósat láttam. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Dzséj. A csajoskettészakadósat láttam. Ja, azaz Unrated Extended Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Koreai spagetti western, egy nagyon tehetséges rendezőtől Koreai western? Na ne. Szerintem kihagyom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) +Állatijó karakterposterek! Szerkesztve: 2008. Április 28. - kudarmubat Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Állat jó poszterek Azt hiszem, én a Jokerest rakom első helyre Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Nekem az a véleményem a korábbi poszterről, hogy az a Batman aki a felhőkarcoló előtt áll, az NEM AZ a Batman. Egyébként meg: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hihetetlenül jó poszterek.Bruce Wayne is my new dad. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. No mint hivatalos Cloverfield infó szállító , közlöm, hogy júniusban jelenik meg nálunk a DVD kiadás, méghozzá fémdobozos kiadásban is. Addig is, egy kis kedvcsináló, ha még nem kaptatok eleget. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Áááá... erre be kéne ruházni, de jön az AVPR, jövő hónapban veszem meg a BSG 1. évadát és a House 2. évadát, a Sárkányszívet is meg akaródzom venni... és még az Indyre is akarok menni... szoros lesz ez a nyár. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) Engem azért picit dühít, hogy majd két hónap a csúszás a külföldi megjelenéssel szemben. Én most ezt várom a leginkább. A gépemen már rongyosra néztem a divxes verziót. Persze nem ódzkodnék egy normális DVD torrenttől sem, de eddig sajna nincs ilyen. Az tuti, hogy DTS-t kötelező lett volna rárakni, de sajna ilyen itthon se lesz. Brutális az egész. áh.... Szerkesztve: 2008. Április 28. - Oldfighter Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Mégse lesz ma TDK trailer.. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Még olyan másfél óra és Amerikában debütál az új Batman trailer. http://www.whysoserious.com/itsallpartoftheplan/ Katt a fényképekre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Még olyan másfél óra és Amerikában debütál az új Batman trailer. http://www.whysoserious.com/itsallpartoftheplan/ Katt a fényképekre. Londonban már lejárt, és nincs trailer, csak újabb feladat. De a hal reménykedik utoljára. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Koreai western? Na ne. Szerintem kihagyom. Maga veszít ezzel, nem én Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. A koreaiak jó filmeket csinálnak. Én nemrég néztem meg egy koreai sorozatot, és tetszett. Egyáltalán nem olyanok, mint amiket felénk játszanak, és nem 20000 részesek, hanem általában 12, 24, stb, szóval egy-két nap alatt ki lehet végezni Mondjuk én a 37 részes Death Note animét is két nap alatt néztem meg XD Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.