Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Én amiatt várom amit a trailerből láttam.Ledger tényleg maga Joker.Teljesen őrült, plussz Nolan neve nekem garancia, hogy iszonyú jó lesz.Ez az ember nem tud tévedni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Részemről az első rész miatt nézném meg, Detto! Engem a Batman Begins fogott meg, a régiek teljesen hidegen hagynak. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Vagy ha jegyet kérnek tőled, elkezdesz röhögni, és ránézel a sofőrre: "Why so serious?!" Oda kéne menni a sofeszhez egy késsel és előadni vele a "You know, you remind me of my father. I hated my father!"-es részt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Oda kéne menni a sofeszhez Kihez? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerintem Rog a sofőrre gondolt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Hozzászólás ideje: 2008. Július 23. Szerintem Rog a sofőrre gondolt... Lehet. Most meghaladja az agyi kapacitásom, hogy ezt a kódjelet megfejtsem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Jaja. A sofőr bá'-ra gondoltam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Az is előfordulhat hogy a sofi meg tudná védeni magát, netán valamilyen küzdősportot űz. Olyankor be kéne szólni néki hogy "Never start with the head! The victim gets all...fuzzy.". Joki aranyköpései máris klasszikusak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Te már láttad a filmet Rog? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Te már láttad a filmet Rog? Még nem. A netre felkerült ilyen-olyan videókból idézgetek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Még nem. A netre felkerült ilyen-olyan videókból idézgetek. Pedig már van megfelelő kópia. Bár ha azóta meggondoltad magad, azt is megértem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Pedig már van megfelelő kópia. Bár ha azóta meggondoltad magad, azt is megértem. Inkább megvárom a mozit. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Én még semmit nem láttam a TDK-ból, és nem is fogok a mozi előtt. Gondosan kerülök minden mozgóképet, nekem ott legyen az egész egy nagy meglepetés. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Inkább megvárom a mozit. Mi történt Rog? Pedig milyen remek homályos, pixeles, camos anyagok vannak a torrentoldalakon! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. (szerkesztve) Pedig milyen remek homályos, pixeles, camos anyagok vannak a torrentoldalakon! Nem is szoktam torrentezni. A filmeket mindig rapidről szedem csak hát a szemét nemrég megbabrálódott és 130 kb/s helyett kábé 20 kb/s-sel tudok tölteni. Az 100 mb-ra úgy 1,5-2 óra és a TéDéKá-k 14-16 részletben lennének fenn ha nem törölgetnék le őket állandóan. Egy egy perces kamerás TéDéKá-s mintát leszedtem mert az épp fenn volt de olyan ramaty minőségű volt hogy nem is foglalkoztam vele. Nem esik nehezemre kivárni hogy elteljen az a néhány hét. Majd mozi után leszedem ha tudom. Szerkesztve: 2008. Július 24. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Már vagy 20 verzió van fenn, de a legjobb még mindig TS... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. A szlovákok tudtommal nem nagyon csípnek minket, így ha valaki ért is magyarul, inkább eltitkolja. Szerintem inkább az angollal érdemes próbálkozni. Vagy nem tudom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. (szerkesztve) Csak el kell dönteni: vállalja-e az ember a fáradságot, valamint a kockázatot, hogy nem tudja megértetni magát, vagy kivárja azt a néhány hetet. Akinek sürgős, az nyilván fáradhatatlan és bátor lesz. Szerkesztve: 2008. Július 24. - Pildi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Hozzászólás ideje: 2008. Július 24. Nem is szoktam torrentezni. A filmeket mindig rapidről szedem csak hát a szemét nemrég megbabrálódott és 130 kb/s helyett kábé 20 kb/s-sel tudok tölteni. Az 100 mb-ra úgy 1,5-2 óra és a TéDéKá-k 14-16 részletben lennének fenn ha nem törölgetnék le őket állandóan. Egy egy perces kamerás TéDéKá-s mintát leszedtem mert az épp fenn volt de olyan ramaty minőségű volt hogy nem is foglalkoztam vele. Nem esik nehezemre kivárni hogy elteljen az a néhány hét. Majd mozi után leszedem ha tudom. Torrenttel jobban járnál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. (szerkesztve) Egyre biztosabb vagyok benne, hogy csalódni fogok a TDK -ban. Egyszerűen nem lehet annyira jó, mint ahogy ajnározza az emberek 99 %-a. Nem akarom elhinni. De jó lenen már ha innen is megnézné valaki. Szerkesztve: 2008. Július 25. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Az IMAX akkora adu ászt hagy ki, hogy arra szó nincsen. Idehaza szinte egyedülálló módon nem fogják bemutatni a Sötét Lovagot hazánk egyetlen IMAX termében. Maradnak a "gagyi" negyven perces ismeretterjesztő filmeknél. Grat nekik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Az IMAX akkora adu ászt hagy ki, hogy arra szó nincsen. Idehaza szinte egyedülálló módon nem fogják bemutatni a Sötét Lovagot hazánk egyetlen IMAX termében. Maradnak a "gagyi" negyven perces ismeretterjesztő filmeknél. Grat nekik! Ez számomra is érthetetlen. Biztos ezt is a forgalmazóra fogják. Marketingből sem lehetnek akkora balfékek, hogy csak az első rész eredményeire alapozzanak. Főleg látva ezt a hatalmas hype -ot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. A hazai honlapon egész szép kis hozzászólások születtek a hír hallatán. Nem hiába hínak minket Abszurdisztánnak. Vicc ami itt folyik. És ez már nem csak a politikára vonatkozik. De majd koppanak ám nagyot amikor a nép megunja a tizenöt éves filmeket. Idén már ugye elhalasztották a Shine a lightot, jövőre jönne a Transformers, Harry Potter. Szerintem az Avatart se fogják a birkák bemutatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. De jó lenen már ha innen is megnézné valaki. Mintha Kudarmubat látta már volna, és írta is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Idén már ugye elhalasztották a Shine a lightot, jövőre jönne a Transformers, Harry Potter. Szerintem az Avatart se fogják a birkák bemutatni. Minek csináltak IMAX -ot? Dísznek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Mintha Kudarmubat látta már volna, és írta is Hol olvastad? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Minek csináltak IMAX -ot? Dísznek? Parasztvakításnak. Eddigi jó húzásuk egyedül az U2 3D-s koncert volt. Az oks, hogy prezentációnak lenyomnak egy-két 3D-s természetfilmet, node az ég szerelmére rengeteg 2D-s nagyfilm is van ami hihetetlen látványt nyújt egy ekkora vásznon. Most ugye itt lett volna a Sötét Lovag, melynek néhány jelenetét direkte IMAX kamerával rögzítették. Mekkora lett volna pedig amikor egyszer csak kibővül a vászon és teljes terjedelmében, részletgazdag képben ment volna a film tovább! Nemsokára pedig jönne az Utazás a Föld középpontja felé, szintén IMAX verzióban, plusz ugye az egész film 3D-s!!!!! Most "beérhetjük" majd azzal a pár Digitális teremmel amiben van RealD vetítő.......feleakkora vásznon. :S ( Megjegyzem az se piskóta, rossz szó nem érheti, csak hát ugye keserű az ember szája amikor azt látja, hogy mennyire kihasználatlan az IMAX terem) Most megint egy olyan régi/új 3D-s doksifilmet adnak ami a 90-es évekből származik ( Nascar 3D). Gondolkodniuk kéne egy picit, de meglehet itt is csak az számít, hogy fogyjon a pattogatott kukorica a büféből, majd az hozza a nyereséget. :S Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Ezeket olvasva nem kétséges miért vergődik a moziipar nálunk. Ilyenek ne sírjanak nekem a jövőben! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Akár mennyire is érződik a B-filmes érzés, az előzetes látva megjegyezhető, hogy zúzós, véres, hentelős film lesz a War Zone alcímmel folytatódó Punisher. Pluszban megjegyezném, hogy eme látványhoz minimum egy überbrutál DTS-hangsáv dukál. http://www.traileraddict.com/trailer/punis...-zone/trailer-b http://www.traileraddict.com/trailer/punis...mic-con-trailer Mellékesen remélem, hogy a Ballistic-nál azért többet nyújt, mert addig oké, hogy ott is sokan hanyatt estek az előzetesektől, de hát valami szörnyű film kerekedett ki belőle. Persze azóta már volt színvonalasabb hentelős/lövöldözős film is. Halálos hajsza, Golyózápor..... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hozzászólás ideje: 2008. Július 25. Hol olvastad? Elnézést, cserben hagyott a memóriám, visszavonom, amit írtam, képzelődöm Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.