Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én amiatt várom amit a trailerből láttam.Ledger tényleg maga Joker.Teljesen őrült, plussz Nolan neve nekem garancia, hogy iszonyú jó lesz.Ez az ember nem tud tévedni.

Hozzászólás ideje:
Vagy ha jegyet kérnek tőled, elkezdesz röhögni, és ránézel a sofőrre: "Why so serious?!"

Oda kéne menni a sofeszhez egy késsel és előadni vele a "You know, you remind me of my father. I hated my father!"-es részt. :roll:

Hozzászólás ideje:

Az is előfordulhat hogy a sofi meg tudná védeni magát, netán valamilyen küzdősportot űz. Olyankor be kéne szólni néki hogy "Never start with the head! The victim gets all...fuzzy.". :D

Joki aranyköpései máris klasszikusak. :D

Hozzászólás ideje:
Te már láttad a filmet Rog?

Még nem. A netre felkerült ilyen-olyan videókból idézgetek.

Hozzászólás ideje:
Pedig már van megfelelő kópia. :D Bár ha azóta meggondoltad magad, azt is megértem.

Inkább megvárom a mozit.

Hozzászólás ideje:

Én még semmit nem láttam a TDK-ból, és nem is fogok a mozi előtt. Gondosan kerülök minden mozgóképet, nekem ott legyen az egész egy nagy meglepetés. :D

Hozzászólás ideje:
Pedig milyen remek homályos, pixeles, camos anyagok vannak a torrentoldalakon! :D

Nem is szoktam torrentezni. :D

A filmeket mindig rapidről szedem csak hát a szemét nemrég megbabrálódott és 130 kb/s helyett kábé 20 kb/s-sel tudok tölteni. Az 100 mb-ra úgy 1,5-2 óra és a TéDéKá-k 14-16 részletben lennének fenn ha nem törölgetnék le őket állandóan.

Egy egy perces kamerás TéDéKá-s mintát leszedtem mert az épp fenn volt de olyan ramaty minőségű volt hogy nem is foglalkoztam vele. Nem esik nehezemre kivárni hogy elteljen az a néhány hét.

Majd mozi után leszedem ha tudom.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A szlovákok tudtommal nem nagyon csípnek minket, így ha valaki ért is magyarul, inkább eltitkolja. Szerintem inkább az angollal érdemes próbálkozni. Vagy nem tudom.

Hozzászólás ideje:

Csak el kell dönteni: vállalja-e az ember a fáradságot, valamint a kockázatot, hogy nem tudja megértetni magát, vagy kivárja azt a néhány hetet. :D Akinek sürgős, az nyilván fáradhatatlan és bátor lesz. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Nem is szoktam torrentezni. :D

A filmeket mindig rapidről szedem csak hát a szemét nemrég megbabrálódott és 130 kb/s helyett kábé 20 kb/s-sel tudok tölteni. Az 100 mb-ra úgy 1,5-2 óra és a TéDéKá-k 14-16 részletben lennének fenn ha nem törölgetnék le őket állandóan.

Egy egy perces kamerás TéDéKá-s mintát leszedtem mert az épp fenn volt de olyan ramaty minőségű volt hogy nem is foglalkoztam vele. Nem esik nehezemre kivárni hogy elteljen az a néhány hét.

Majd mozi után leszedem ha tudom.

Torrenttel jobban járnál.

Hozzászólás ideje:

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy csalódni fogok a TDK -ban. Egyszerűen nem lehet annyira jó, mint ahogy ajnározza az emberek 99 %-a. Nem akarom elhinni. De jó lenen már ha innen is megnézné valaki. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Az IMAX akkora adu ászt hagy ki, hogy arra szó nincsen. Idehaza szinte egyedülálló módon nem fogják bemutatni a Sötét Lovagot hazánk egyetlen IMAX termében. Maradnak a "gagyi" negyven perces ismeretterjesztő filmeknél. Grat nekik!

Hozzászólás ideje:
Az IMAX akkora adu ászt hagy ki, hogy arra szó nincsen. Idehaza szinte egyedülálló módon nem fogják bemutatni a Sötét Lovagot hazánk egyetlen IMAX termében. Maradnak a "gagyi" negyven perces ismeretterjesztő filmeknél. Grat nekik!

Ez számomra is érthetetlen. Biztos ezt is a forgalmazóra fogják. Marketingből sem lehetnek akkora balfékek, hogy csak az első rész eredményeire alapozzanak. Főleg látva ezt a hatalmas hype -ot.

Hozzászólás ideje:

A hazai honlapon egész szép kis hozzászólások születtek a hír hallatán. Nem hiába hínak minket Abszurdisztánnak. Vicc ami itt folyik. És ez már nem csak a politikára vonatkozik. De majd koppanak ám nagyot amikor a nép megunja a tizenöt éves filmeket. Idén már ugye elhalasztották a Shine a lightot, jövőre jönne a Transformers, Harry Potter. Szerintem az Avatart se fogják a birkák bemutatni.

Hozzászólás ideje:
Minek csináltak IMAX -ot? Dísznek? :)

Parasztvakításnak. Eddigi jó húzásuk egyedül az U2 3D-s koncert volt. Az oks, hogy prezentációnak lenyomnak egy-két 3D-s természetfilmet, node az ég szerelmére rengeteg 2D-s nagyfilm is van ami hihetetlen látványt nyújt egy ekkora vásznon. Most ugye itt lett volna a Sötét Lovag, melynek néhány jelenetét direkte IMAX kamerával rögzítették. Mekkora lett volna pedig amikor egyszer csak kibővül a vászon és teljes terjedelmében, részletgazdag képben ment volna a film tovább! Nemsokára pedig jönne az Utazás a Föld középpontja felé, szintén IMAX verzióban, plusz ugye az egész film 3D-s!!!!! Most "beérhetjük" majd azzal a pár Digitális teremmel amiben van RealD vetítő.......feleakkora vásznon. :S ( Megjegyzem az se piskóta, rossz szó nem érheti, csak hát ugye keserű az ember szája amikor azt látja, hogy mennyire kihasználatlan az IMAX terem)

Most megint egy olyan régi/új 3D-s doksifilmet adnak ami a 90-es évekből származik ( Nascar 3D).

Gondolkodniuk kéne egy picit, de meglehet itt is csak az számít, hogy fogyjon a pattogatott kukorica a büféből, majd az hozza a nyereséget. :S

Hozzászólás ideje:

Akár mennyire is érződik a B-filmes érzés, az előzetes látva megjegyezhető, hogy zúzós, véres, hentelős film lesz a War Zone alcímmel folytatódó Punisher. Pluszban megjegyezném, hogy eme látványhoz minimum egy überbrutál DTS-hangsáv dukál.

http://www.traileraddict.com/trailer/punis...-zone/trailer-b

http://www.traileraddict.com/trailer/punis...mic-con-trailer

Mellékesen remélem, hogy a Ballistic-nál azért többet nyújt, mert addig oké, hogy ott is sokan hanyatt estek az előzetesektől, de hát valami szörnyű film kerekedett ki belőle. Persze azóta már volt színvonalasabb hentelős/lövöldözős film is. Halálos hajsza, Golyózápor.....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.