Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. (szerkesztve) Na emberek, warezzal kicsit visszább!Írtad volna ezt akkor amikor korábban felmerültek az ilyen dolgok. Szerkesztve: 2008. Augusztus 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. (szerkesztve) Látom süket fülekre találtam. Mindegy. Én leírtam sok jót a filmről és voltam olyan sz*mét, hogy rábukkantam néhány furcsaságra. Itt rögtön meg is lettem emiatt átkozva. LOL: Szerintem a felvetéseidre kaptál választ, de ezeket Te mind elvetetted mert azok neked nem jönnek be. Innentől min vitázunk? És azért most nem játszod el az áldozatot ugye, mert az aztán hatalmas LOL lenne. Szerkesztve: 2008. Augusztus 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Próbálsz beleköpni a levesbe. Ez már erősen csillagos kategória Egyébként meg kár így nekiugrani valakinek a véleménye miatt, mikor mások is közölték, hogy nem TÖKÉLETES a film. Mivel Nektek az, és nem fogjátok fel a másik mondandóját, csak rávilágított, hogy más szerint meg nem az ezért és azért. Tudott példákat hozni a véleményét alátámasztandó, ezek után pl. Tőled minimum egy három oldalas esszék kéne, hogy miért tökéletes a film minden kockájában. Csak pl. Te is képtelen vagy más szempontját felfogni. Amúgy lehet nekem is ugrani ezek után: NEM TÖKÉLETES A FILM, ELMARAD EGY RAKAT MÁSIKTÓL, AMIT MÁR ÉLETEMBEN LÁTTAM, EZ A VÉLEMÉNYEM. PONT. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Én akkor csalódtam volna benne, ha nem ezt teszi. :) Itt is felmerült egy olyan kérdés 8egyik filmes fórumon), hogy most vajon Joker "cserélte" fel direkte a címeket, vagy Batman tényleg oda tartott ahová végül is megérkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. de akkor inkább írd le, hogy jó film volt, Ezt pl. leírta. Többször is. Olvass vissza. Ti meg írjátok le, miért volt tökéletes és hibátlan film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Meg Batman inkább a maffiát választja, mint elsődleges célpontot. Pedig ők nem öltek embert, szemben Jokerrel. Szóval az, hogy egy kis kárt okoz a városnak (kocsik, villanyoszlopok) őt nem érdekli. Csak az, hogy el kell kapja Jokert. Azért a Maffiától az a sok-sok gyilkosságra való felbújtás sem volt szép dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Szerintem a felvetéseidre kaptál választ, de ezeket Te mind elvetetted mert azok neked nem jönnek be. Innentől min vitázunk? És azért most nem játszod el az áldozatot ugye, mert az aztán hatalmas LOL lenne. Egy KERESZTAPÁTÓL ilyet várni???? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Írtad volna ezt akkor amikor korábban felmerültek az ilyen dolgok. Más topicokban, vagy itt. Most írtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Joker cserélte fel a címeket, Dentre mondta, hogy a 2-es út 250-en van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Ez már erősen csillagos kategória Egyébként meg kár így nekiugrani valakinek a véleménye miatt, mikor mások is közölték, hogy nem TÖKÉLETES a film. Mivel Nektek az, és nem fogjátok fel a másik mondandóját, csak rávilágított, hogy más szerint meg nem az ezért és azért. Tudott példákat hozni a véleményét alátámasztandó, ezek után pl. Tőled minimum egy három oldalas esszék kéne, hogy miért tökéletes a film minden kockájában. Csak pl. Te is képtelen vagy más szempontját felfogni. Amúgy lehet nekem is ugrani ezek után: NEM TÖKÉLETES A FILM, ELMARAD EGY RAKAT MÁSIKTÓL, AMIT MÁR ÉLETEMBEN LÁTTAM, EZ A VÉLEMÉNYEM. PONT. Óvatosan mert eretnekséggel fognak vádolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Ez már erősen csillagos kategória Hát ja! Neked meg persze nekem kell ugrani egyből. LOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Más topicokban, vagy itt. Most írtam.Egészségedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Joker cserélte fel a címeket, Dentre mondta, hogy a 2-es út 250-en van. Jaja, erre jutottam én is amikor utánagondoltam. Csak film közben nem eset le mert a körmömet rágtam izgalmamban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Ott vannak az építő jellegű kritikák is. Való igaz. De az építő kritikát is általában abban az értelemben használjuk, hogy ugyan negatívumokat mondunk valamiről, de mindezt jó szándékkal, a másikat segítendő tesszük. A javítás érdekében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Misskarde: A régi filmekben először egy fekete pasi (Lando), másodszor pedig egy fehér pasi volt Harvey. És kevésszer hangzik el a 3. részben, hogy Dent egyenlő az első részből ismert Lando-val Na én ezt a fekete pasis dolgot nem ismerem, pedig láttam három részt (a 4.-et nem) nekem a 3. részből van meg, hogy Tommy Lee Jones alakítja Kétarc Harvey Dentet, még azt is mutatják a filmben, hogy leöntik szegény jogászunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Itt is felmerült egy olyan kérdés 8egyik filmes fórumon), hogy most vajon Joker "cserélte" fel direkte a címeket, vagy Batman tényleg oda tartott ahová végül is megérkezett. Spoiler: Szzerintem Joker ördögi tervének egy szelete volt, hogy direkte ő mondta felcserélve a címeket. Vagyis Szerintem egyértelmű volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Itt is felmerült egy olyan kérdés 8egyik filmes fórumon), hogy most vajon Joker "cserélte" fel direkte a címeket, vagy Batman tényleg oda tartott ahová végül is megérkezett. Hát biztos hogy Joker cserélte fel, mert Gordon is megérkezett a másik helyszínre, akinek Batman azt mondta hogy Harvey után menjen. Egyébként szerintem se hibátlan a film. Több Bruce kellett volna bele, a Coleman Reees szál pedig nem kellett volna bele, mert így "besűrült" a film. De több hibát annyira nem tudok felhozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Ezt pl. leírta. Többször is. Olvass vissza.Ti meg írjátok le, miért volt tökéletes és hibátlan film. Az nem számít, hogy dicsértem a filmet. Az olyan megszokott dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Na én ezt a fekete pasis dolgot nem ismerem, pedig láttam három részt (a 4.-et nem) nekem a 3. részből van meg, hogy Tommy Lee Jones alakítja Kétarc Harvey Dentet, még azt is mutatják a filmben, hogy leöntik szegény jogászunkat. Igen, ez a 3. részben van. De a legelső részben is ott van Harvey, akit akkor választottak meg államügyésznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Való igaz. De az építő kritikát is általában abban az értelemben használjuk, hogy ugyan negatívumokat mondunk valamiről, de mindezt jó szándékkal, a másikat segítendő tesszük. A javítás érdekében. Pontosan. Csak most hirtelen nem tudom hová tettem Nolan névjegykártyáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nem ócsároltalak, azt te is észrevetted volna. Tulajdonképpen - ha nagyon a mélyére nézünk a dolgoknak - te vagy az, aki ócsárolsz bennünket azzal, hogy ötéves szintre degradálsz minket. Egy moderátortól azért nem ezt várná az ember Én meg azt várnám a veszett okosságodtól, hogy figyelmesebben olvasod mások véleményét (Odytól már megszoktam, hogy néha ilyen, Tőled nem). Ha már személyeskedés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Igen, ez a 3. részben van. De a legelső részben is ott van Harvey, akit akkor választottak meg államügyésznek. Meg kéne megint néznem az első részt. Asszem még a moziban láttam utoljára a bemutatókor. Kicsit régen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Óvatosan mert eretnekséggel fognak vádolni. Messze nem érdekel, de hát ismersz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Ezt pl. leírta. Többször is. Olvass vissza.Ti meg írjátok le, miért volt tökéletes és hibátlan film. De most komolyan.... Én próbáltam ezt a vitát eddig viccesnek felfogni, de már nehezen megy. Én nem fogom leírni, miért tökéletes, mert nem is írtam olyat, hogy tökéletes lenne. Csupán annyit, hogy nagyon tetszett, és egyelőre nem látok benne semmi kivetnivalót. De ezt nem fogom megvédeni, mint álláspontot, mert nincs kedvem minden apró kis jeleneten ölre menni senkivel, aki történetesen másként látja éppen azt. Bocs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hát ja! Neked meg persze nekem kell ugrani egyből. LOL! Utoljára tavaly b***ták fel így az agyam, mint Ti (többes számban, de aki magára veszi) most. Nem hallgatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Asszem még a moziban láttam utoljára a bemutatókor. Kicsit régen volt. Nekem az volt az első film amit moziban megnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. (szerkesztve) Ezért jó DVD-n valakitől megkapni. És ha már DVD-nél járunk, régebben az Xpress-en láttam 3 TDK kiadást. A sima tokosat, egy Batman maszkosat (ahol a maszk volt a tartó) és egy Batpodosat (amin a motor volt ami egy vízszintes felületen állt és a másik fele tartotta a DVD-ket.) Szerkesztve: 2008. Augusztus 16. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Utoljára tavaly b***ták fel így az agyam, mint Ti (többes számban, de aki magára veszi) most. Nem hallgatok. Vitázunk. Ezen kár felhúzni magad és kiosztani mindenkit aki oldie véleménye ellen szól. Vagy most már mindig erre kell számítani? Ráadásul ő admin is, szóval le kell hogy állítson ha elvadul a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Szerintem túl jó ez a film, hogy ilyen atrocitásokba fulladjunk miatta. Mindenki leírta a véleményét (bár mondjuk egy-két embertől még várok több soros szösszeneteket, ha aludtak rá egyet), és fogadjuk is el. Jó most belemehetnénk, hogy szólásszabadság meg minden, de sztem ezeknek a párbeszédeknek már lehet nem lesz építőjellegű végkifejlete. Végszóként részemről megállapíthatjuk, hogy összességében mindenkinek nagyon tetszett A Sötét Lovag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Egy összeszokott baráti társaság ne kapjon már össze egy szimpla film miatt. Túlreagáljátok az egészet. Fórumtalálkozón is repülni fognak a söröskorsók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.