Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. (szerkesztve) Új mozis TF2 tréler http://www.indavideo.hu/video/_124 The Expendables forgatási vidió Szerkesztve: 2009. Április 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Várós a normális videó. Stallone nagyon vágja ezt a "Rambózást". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Sly a nők bálványa. Le se lehet vakarni róla őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. A videó már nem elérhető itt alább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Sly a nők bálványa. Le se lehet vakarni róla őket. Engem meg ki tudnak kergetni vele a világból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. A videó már nem elérhető itt alább.Előrelátó voltam és letöltöttem és két helyre is felraktam. Valamelyik csak megmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Előrelátó voltam és letöltöttem és két helyre is felraktam. Valamelyik csak megmarad. Köszi, bár annyira nem hoz lázba. Neked tetszett az első rész? Mintha úgy emlékeznék, hogy nem igazán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Köszi, bár annyira nem hoz lázba. Szívesen! Valahogy még engem se tűzelt fel túlságosan. Várom de nem annyira mint mondjuk a TS-t. Neked tetszett az első rész? Mintha úgy emlékeznék, hogy nem igazán...Az előzőért oda voltam és még mindig tetszik. Ahogy kijött DVD-n rohantam is megvenni. A trélerektől nagyon vártam és mielőtt elmentem rá moziba egy kritika miatt egy kicsit meginogtam de az a film közben elmúlt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Nekem tetszett a Transformers, de engem se hoznak lázba finoman mondva ezek a trailerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. (szerkesztve) Jók ezek a Ducati mocik. Az 1986-os légy telepodját egy olyan cilinderéről mintázták. Engem meg ki tudnak kergetni vele a világból Akkor már meg is van hogy Oldi kit fog ellened küldeni ha megorrol rád valamiért. Szerkesztve: 2009. Április 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Akkor már meg is van hogy Oldi kit fog ellened küldeni ha megorrol rád valamiért. Nem kell neki ötleteket adni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megnéztem az új Star Trek mozi hivatalos oldalát magyarul és angolul is! Elég jól lett kivitelezve, körültekinthetsz az Enterpriseon, elolvashatod a szereplők hátterét. Mint a legtöbb oldalnál, csak minőségien kidolgozva, és alatta egy elég kellemes zene megy. Mindenkinek ajánlom, bár a magyar nyelvű egy kicsit hiányosabb. Angol ST oldal Magyar ST oldal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Nem kell neki ötleteket adni Oh, bőven elég ha magam uszítom rád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Az előbb jöttem meg Wolvieról. Nagyon klassz múvi. Ebben az évben a Watchmen mellett ennek jött be eddig még nagyon a főcíme. Spoiler: Prof X is feltűnik benne jejeje. Hálistenek az szinkrózta aki a korábbi filmekhez. A stáblista alatt és után van még egy-egy nemnagydurranás jelenet amik miatt életemben először végigültem moziban egy filmet. Klafa az új TS szpot de jó lenne már ha Vasoldalú Miskáról is lenne végre valami. Egy kép is megtenné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Hát igen, elvégre mégiscsak ő lesz az ellenállás vezére a filmben. De érzem én, hogy lassan jön még majd egy utolsó nagy trailer is, pillanatképpel Schwarciról is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Az előbb jöttem meg Wolvieról. Nagyon klassz múvi. Ebben az évben a Watchmen mellett ennek jött be eddig még nagyon a főcíme. Spoiler: Prof X is feltűnik benne jejeje. Hálistenek az szinkrózta aki a korábbi filmekhez. A stáblista alatt és után van még egy-egy nemnagydurranás jelenet amik miatt életemben először végigültem moziban egy filmet. Klafa az új TS szpot de jó lenne már ha Vasoldalú Miskáról is lenne végre valami. Egy kép is megtenné. Én holnap nézem az X-men kezdetek: Rozsomákot. Remélem tetszeni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Az új TS TV spot annyira nem lett jó. Az előző 3 jobban tetszett. Ellenben az új TF2 trailer állati!!! Engem nagyon lázba hozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Én holnap nézem az X-men kezdetek: Rozsomákot. Farkast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Farkast. Roozsoomááák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boom Boom Touchhhh Ahhhrrrgggghhhhh Krakatabuummmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Roozsoomááák! Oszt engem az minek izgasson? Ha farkas van a film magyar címében akkor csak azt fogja nézni. Felesleges nekem ezzel jönni mert úgyis tojok rá. Szerkesztve: 2009. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) TF2 HQ trélerek 480p 720p 1080p Dzsiájdzsó tréler Szerkesztve: 2009. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. District 9 tízer tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Érdekesnek tűnik, két-három éve láttam hasonló rövidfilmet a youtube-on. A G.I. Joe is vérbeli akcióorgiának ígérkezik, bár néhány effekt...khm...elégé gagyi. Quaid azonban jó pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Iron Man 2 fotó két-három éve láttam hasonló rövidfilmet a youtube-on. Azt vették hozzá alapul. Szerkesztve: 2009. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szaporodnak a kiruccanó ruhák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ez a District 9 talán engem is érdekelni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Skaccok, Jake eltunyult, vagy komolyan abbamaradt az Avatar istenítése? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.