Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Lenni tudni pár szóban fordítani magyar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Tényleg csak nagyvonalakban ez a lényeg Spoiler: A Földön kezdődik az előzetes, amint Jake a lepukkant környéken, a lepukkant lakásában nézi a tévét, kapcsolgatja összevissza, mely unalmas hírekről szól tűzesetekről, lázadásokról ?Aztán a National Geographicon épp Pandoráról van szó, csodálatos képeket bemutatva a bolygóról. Majd egy hátborzongató narrátor hang hallatszik, mely azt mondja Jake-nek, hogy adni kéne egy esélyt egy új életre. A következő snittben láthatjuk egy különös fickóval (kinek a hangját hallhattok a nyitó képsorokban) Jaket egy futurisztikus japán étteremben, aki azzal kecsegteti, hogy újra járhat, visszakaphatja a lábait (mivel tolószékben van ) Aztán hangulatos képsorok jönnek hatalmas űrhajókról, melyek csendben úsznak az űrben, újabb képsorok egy űrhajó belsejéről, közelről mutatva a hibernációs kamrákat, hasonlóképp mint az Alien filmben? Majd egy következő jelenet egy hatalmas Nap szerű bolygóról, ami mellett elhalad az űrhajó, majd egy Szaturnuszhoz hasonló bolygót pillanthatunk meg a gyűrűivel, majd a kamera egy hold szerű planétára közelít feeligenesen? Majd egy női hang megszólal: ?Lélegezz, lélegezz??aztán Jake lábai mocorognak a kamrában, ezalatt John Williams-es taktusok.. Majd hirtelen gyors képsorok, aztán egy női hang mondja, ?Nyisd ki a szemed? , láthatjuk ?avatarunkat? a kamrába. Pár felvillanás , képsorok kb ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Nagy vonalakban? Hát hosszabb, mint az angol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tyrannum Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. (szerkesztve) Lenni tudni pár szóban fordítani magyar? Üdvözlök mindekit, ez az első posztom itt. Az Alfától omegág blog egyik szerkesztője vagyok, amit JakeSully megtisztelő módon be szokott linkelni pár helyre. Ez a trailer leírás egyébként nem a várható első előzetesre vonatkozik, hanem egy állítólag hónapokkal ezelőtt készített, elvetett verzióra (a Marketsaw ezt is írja). De én még a levétel után sem vagyok teljesen meggyőződve, hogy ez hiteles leírás, de azért itt van röviden magyarul: Spoiler: Jake Sully otthon nézi a TV-falát, a világ szörnyű híreiről, de aztán megpillantja a Pandorát, ami a hamg szerint az "élete lehetősége". Akövetkező jelenetben egy étteremben toborzók, ha minden igaz azt ígérik, hogy újra használhatja majd a lábait. Ezután egy nagy űrhajóban látjuk az Alien jellegű sztáziskamrákat, majd a hajó megérkezik lassan az Alpha Centauri rendszerbe, egy Szaturnuszszerű gyűrűkkel rendelkező bolygóhoz. Innen a kamera lassan a bolygó egyik holdjára fókuszál, ez a Pandora. Ezután azt látjuk, hogy Jake egy valószíbűleg avatar irányító kamrában fekszik. Majd ezután a sötétségből egy másik kamrából lassan kék fény szűrődik ki, egy női hang (ha igazi, akkor Sigourney talán) azt mondja: "nyisd ki a szemed". Ekkor az utolsó képként extra közeliben kinyílnak Jake na'vi avatarjának szemei. Közben frissítési gondok lehettek, de az üdvözlés azért még érvényes. Jake, küldtem itt egy üzenetet, kérlek olvasd el és ha teheted válaszolj. Szerkesztve: 2009. Május 12. - Tyrannum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Üdv a körünkben Tyrannum! Köszi a leírást neked is és Jake -nek is. Remélem hamarosan láthatjuk is a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 12. Na most már két féle verzió is létezik, Tyrannumé a szebben fogalmazott Üdv egyébként Tyrannum, nagyon jó a blogod, és még sok érdekes Avataros hírt az oldalra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Kösz srácok a fordítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Én is köszönöm a fordítást, ugyanis lusta voltam átnézni az angolt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hát lassan tényleg az egész filmet felrakják. Ez már súlyos azért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. (szerkesztve) Egy filmtechnikai érdekességet szeretnék nektek mutatni. Egy új-zélandi cég aprópénzből forgatta ezt az animációs kisfilmet, amelyről egyenlőre csak trailer jelent meg, de nagyon feelinges. Hasonló mocap technológiával készült, mint az AVATAR! Láthatunk 3 kisfilmet az oldalon, ahol a színészek beöltözve mozognak a díszletek közt. Megfigyelhetjük, hogy komoly színészi játék is szükségeltetik ehhez, aztán az egészet átülteik egy virtuális világba. Nagyon baba http://www.poppyfilm.com/makingPoppy/motio...eVsFinalP1.html Tehát itt a 3 így készült videó A történet megtörtént esetet dolgoz fel. Az egyik új-zélandi író nagypapája sztorija. Az idő az első világháború, a német frontvonalak mögött. Két új-zélandi katona kalandja, akik drámai körülmények között próbálják túlélni a lehetetlent, és útjuk során egy harmadik szereplő életét szeretnék megmenteni... A trailer megtalálható szintén az oldalon Szóval hasonló módon készült az AVATAR is, így dolgoztak a na'vikat játszó színészek, mint Worthington vagy Zoe Saldana Szerkesztve: 2009. Május 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tyrannum Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. (szerkesztve) Ez valóban értékelendő, főleg, hogy saját kis alkotásról van szó, de ez nagyon messze van az Avatartól több téren is. Persze, még jó, hiszen az avatar 200 milliós film. Itt "csak" a régóta használt motion capture-t használják, ez igazából önmagában már nagyon elterjedt. Viszont az arcjátékot semmilyen módon nem rögzítik, azt külön animálják. Az Avatarnak ez az egyik kulcsa hiszen a teljesen hihető karakterekhez fontos a mimika és minden apró rezdülés. A The Curious Case Of Benjamin Button már egy jó példa, ott viszont Brad Pitt arcjátékát egy külön stúdióban rögzítették és nem "élőben", mint az Avatar jeleneteinek forgatása közben. A másik pedig ugye a Volume, a virtuális stúdió, ami az operatőrnek és rendezőnek valós időben megmutatja, hogy nagyjából milyen lesz a virtuális díszlet és a szereplők, és ez szintén "élőben" óriási fegyvertény és lehetőség a filmkészítés terén. Aztán persze még a környezet végső renderje lesz érdekes, azon rengeteg múlik, de ha az animáció jó, az már félsiker. Szerkesztve: 2009. Május 13. - Tyrannum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Nos igen, az Avatarnál ennél fejlettebb cucc állt Cameron birtokában, az egész megvalósítás nagyságrendekkel jobban lesz ott megoldva.. Viszont ebben a lebútított kisfilmben megfigyelhető, hogyan működik alapjaiban ez a technika. A másik pedig ugye a Volume, a virtuális stúdió, ami az operatőrnek és rendezőnek valós időben megmutatja, hogy nagyjából milyen lesz a virtuális díszlet és a szereplők, és ez szintén "élőben" óriási fegyvertény és lehetőség a filmkészítés terén. Ez tényleg hihetetlen fegyvertény, Cameronnak így nagyon komfortos lehetett valós időben levezényelni a rendezést. Nagyon kíváncsi leszek a végtermékre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Jópofa volt ez a rövid trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Sam Worthington élete első filmszerepében a JAG-ben Na szép kis befejezése első szerepecskéjének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Stallone nem sz*rozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. (szerkesztve) Hát lassan tényleg az egész filmet felrakják. Ez már súlyos azért...Szombaton beraktam egy Tube-os csatornának a linkjét amin keresztül néhány más részlettel együtt ez is elérhető lett innen. Stallone nem sz*rozik.Nekem ez a szitu Végképp eltörölni koppintásnak tűnik. Abban Schwarzenéger kapaszkodik így a repi ajtajában. Szerkesztve: 2009. Május 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Public Enemies karakterposzterek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Star Trek: Azt a szentségit.Húúúúúúha.Nem hittem volna.Ezt látni kell mindenkinek. Na de kezdjük az elején.Sosem érdekelt egy Star Trek-film sem, sőt maga az univerzuma sem.Meg voltam nélküle.Máig.Ma még agyaltam is, hogy lehet hogy feleslegesen adok ki pénzt, és milyen hülye vagyok, hogy bevállaltam.Aztán moziba be, reklám stb Transzi-trailer és Angyalok és Démonok előzetes.Aztán elkezdődött a SCI-FI-FILM.Az elején csak ültem, próbáltam felfogni, hogy mi is van.A lényeg, hogy annyira magával ragadott a film, hogy úgy elment a két óra, hogy észre sem vettem. Minden percét élveztem. Részletezném. Story:Zseniális.Nem írhatom le mert lelőném a poént.Minden klappol.Minden perce izgalmas(tényleg).Végre olyat láttam egy amerikai filmben amit nem vártam.Mert vártam egy jelenetet ami látványos és marha szép, de nem tették meg.És ezért különleges. Spoiler: A Goldengate-re gondolok.Ugye azt várta az ember, hogy a hídra zuhan a fúró maradványa.De nem.Hanem a tengerbe.Ez zseniális húzás volt. Látvány:Az Ep3 óta nem láttam ilyen látványos űrjeleneteket egy filmben.Ahogy Oldie írta a kamera nagyon jó helyeken járkál.Érezni a feszültséget. Karakterek:Nagyon eltaláltak.Mindegyik nagyon szimpatikus.Élvezet volt nézni ahogy a hajó legénysége csapatként küzd.A szinészek nagyon jól játszották szerepüket.Eric Banát alig ismertem meg.A csipkelődések nagyon tetszettek. Ilyen jól rég szórakoztam filmen.Ha rajongó nem is lettem, a többi Star Trek-filmet is megnézem.Sőt szerintem a sorozatot is. Nem bántam meg hogy elmentem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Ha bevállalod a többi filmet, azért készült fel, hogy mindegyik tök más (néha egymáshoz képest is, van, amelyik filozófikusabb, van, amelyik humorosabb, van, amelyik akciódúsabb), mint ez volt. És persze, van egy-két igen rossz is. Annak viszont örülök, hogy ez a film ennyire tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) Jó látni, hogy mindenkinek tetszik a Star Trek új film Ody te megvárod dvd-n, hogy megjelenjen? Szerkesztve: 2009. Május 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Jók ezek a PE-karakterposzterek Holnap én is látom a ST-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Látom Frenkie, bejött rendesen neked is az új Star Trek. Valahol tudtam azért, hogy nem fogsz az első öt perc után kimenekülni a teremből. Amúgy Dzséjt jól mondja. Óvatosan kezeld az eddigi Trek filmeket és sorozatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Most elfogott egy rossz érzés. A Star Trek fog a népnek jobban bejönni idén, Avatar meg olyan elmegy kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Ehhez sokára lesz még az Avatar Ilyen távolságból megférnek majd egymás mellett Különben sem egy kedvence van általában az embernek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Most elfogott egy rossz érzés. A Star Trek fog a népnek jobban bejönni idén, Avatar meg olyan elmegy kategória Avatar nálam csak egyféleképpen lehet vesztes. Ha nem hozza azt amit az ember leszűrt a sok istenítésekből. Forradalmi így, forradalmi úgy. Minimum az állam koppanjon ezek után a padlón. Ha nem, akkor maradnak a nyári sikerfilmek, élükön, meglehet éppen a Star Trekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Na majd kiderül év végén.. Jó egy hónap múlva Transformers 2, remélem lesz előtte trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) Sam Worthington interjú Pár érdekes belőle: -13 hónapig forgatták az AVATAR-t, jesszus -Ebből 8-9 hónap csak a MoCap felvételekkel ment el, 4 hónap a live action forgatással -Már látta a legutolsó verzióját a filmnek, de még azért sok minden nincs renderelve rajta. Tehát nyomni kell az iramit a vizuál effekt szakiknak! - James Cameron már jó 5 éve csak ezen a filmen dolgozik. Akkor milyen lehet a végeredmény? Remélem egy mestermű! - Amikor nézed majd a filmet, te tényleg elhiszed hogy Pandorán vagy, annyira reális az egész. - 3D-ben is látott belőle dolgokat, és kb tisztára olyan volt mint ha Hawaiion forgattak volna, annyira durván valóságos volt. Szerkesztve: 2009. Május 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Gyanítom, hogy fanmade munka, de a régi bevágásokkal odateszi magát ez a trailer is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. A Predators film állítólagos első szereplője http://www.bloody-disgusting.com/news/16196 Remélem valami brutál kommandóst játszik majd. Van egy arca Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) A Predators film állítólagos első szereplőjeRemélem valami brutál kommandóst játszik majd. Van egy arca vagy magát a predatort. Szerkesztve: 2009. Május 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.