Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Köszi a beszámolót. :D A leírtak alapján nagyjából hozza azt, amit én is várok tőle. Hamarosan én is megnézem. :P

Nagyon szívesen :P Remélem, jól szórakozol majd rajta :P

Nem vártam meg még a számláló elérte a két percet. Ezek még panelkörnyezetből is kilógnának a bunkóságukkal. Ásót és kapát a kezükbe! :P

Kikérem minden jóérzésű kertben is melózó ember nevében, hogy ezt kívánod nekik :P

A sors keserű fintora, hogy a film gyermekszereplői még mindig nyomorognak. Ennyit Hollywood segítőkészségéről.

Hónapok óta mindenféle hírek terjengenek róluk, de véleményem szerint az egész inkább csak médiaszenzáció, a valósághoz valószínűleg semmi köze egyik hírnek sem.

Hozzászólás ideje:

Star Trek szépen szárnyal Amerikaországban. :P 116 millánál tart.

Angyalok és Démonok meg 16 millával nyitott pénteken. Durván feleannyian érdeklődtek iránta mint a Trek után a kezdéskor.

"Megjegyzem, nem voltunk sokan a moziban, mivel most mindenki az Angyalok és démonokra izzított icon1.gif "

(Eh, szívem, hol is az a többség? :P:D:P )

Hozzászólás ideje:

A Paramountosok az USA tagállamok részére nemrég indítottak egy játékot aminek az a lényege hogy az ST-ben Artut kéne megtalálni.

Szerintem abban a jelenetben van amelyikben Uhura egy kis lakosztályban vetkőzik és a tőle balra eső képen van rajta a kis csipogi.

Hozzászólás ideje:
A Paramountosok az USA tagállamok részére nemrég indítottak egy játékot aminek az a lényege hogy az ST-ben Artut kéne megtalálni.

Szerintem abban a jelenetben van amelyikben Uhura egy kis lakosztályban vetkőzik és a tőle balra eső képen van rajta a kis csipogi.

Vagy talán itt? :D

faker2d2instartrek.jpg

Hozzászólás ideje:
Star Trek szépen szárnyal Amerikaországban. :D 116 millánál tart.

Angyalok és Démonok meg 16 millával nyitott pénteken. Durván feleannyian érdeklődtek iránta mint a Trek után a kezdéskor.

"Megjegyzem, nem voltunk sokan a moziban, mivel most mindenki az Angyalok és démonokra izzított icon1.gif "

(Eh, szívem, hol is az a többség? :P :P :P )

Hát, várjuk ki mi lesz még a Terminátor Megváltásnál és a Transformers: A Bukottak bosszújánál. :P

Hozzászólás ideje:
Vagy talán itt? :D
Ezen annyira jól lehet látni hogy még keresni se kéne. Amúgy azon az oldalon olvastam a játékról amelyikről ez a kép van.
Hozzászólás ideje:
Hát, várjuk ki mi lesz még a Terminátor Megváltásnál és a Transformers: A Bukottak bosszújánál. :D

Az utóbbinak érzésem szerint nagyobb esélye van a kasszarobbantásra. :P

Hozzászólás ideje:

(Eh, szívem, hol is az a többség? :P:D:P )

Nálunk ezen a pénteken :P

Hozzászólás ideje:

Jó kérdés. Ha filmes élményre vágysz, akkor semmiképpen, mert az eseményeket tudod előre, elmarad a meglepetés a moziban. Utána viszont szerintem érdemes elolvasni egyszer, ha nem bánod, hogy más a könyvélmény, mint a filmes. Történet szempontjából tök mindegy, mert a film önmagában is érthető kerek egész.

Hozzászólás ideje:
Nem túl biztatóak az első TS -kritikák. RT

A lényeg, hogy sok zúzás raktak bele, látványos, akció dús (erre garancia hogy azt írják non-stop az lesz)pörgös legyen.

A dvd változaton meg ott lesz a 30 percnyi kimaradt jelenet, ami a karakterekkel foglalkozik.

A mozis verzió emiatt nem tökéletes.

Hozzászólás ideje:

Nem értem a rinyát megint. Anno mindenki full jövőbeni harcot várt. Most meg merengős-kesergőst akar "mindenki" (?) :) Sok embernek ezt már el kéne döntenie.

Engem tuti nem fog érdekelni a karakterfejlődés, 2018-ra már tuti leamortizálódtak a túlélők kétségbeesettek szintjére. Nincs mit és hová fejlődni, túlélni kell és kész. Végén elég lesz egy minimális pátosz, happy end, új remény.

Nekem az a fontos, hogy lássam összeállni a Tech Comot, forgácsolódni a termiket, némi húsdara itt meg ott oszt a végén lásd egy bekezdéssel feljebb. Francokat kell itt dramatizálni meg játszani a kínszenvedőset. Az Ítélet napja után nehogymá' még akadjon nyúlbéla a karakterek közt. Zúzás ezerrel.

Hozzászólás ideje:

Pár napja volt alkalmam látni a sztori első részét és szerintem simán nézhető volt, hiába cikizték páran. Az biztos, hogy a folytatás is meg fog érni minimum egy nézést. Íme a plakátja:

PHpLHxsussWZtw_m.jpg

Hozzászólás ideje:

Na durva, hogy már ennek is kijött az előzetese, pedig egy héttel később adják, mint az Avatart :)

Nagyon jónak tűnik, tuti nézős lesz. Kíváncsi leszek a két film harcára majd a pénztáraknál. Lesz tolongás rendesen karácsony környékén :)

Hozzászólás ideje:

Én a Terminátor filmtől csak egyet várok, hangulatot. Az tette oly naggyá az első két részt is, nem a nonstop akció.

A Holmes múvi moziban nézős az tuti. Már most imádom. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.