JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. A 15 perc tartalma plusz a trailer infója The extended trailer will contain much of the "Avatar" footage shown at screenings this summer at exhibitor events in Hollywood and Amsterdam, and also at Comic-Con. But at least one unspecified new scene will be included. Part of the footage shows Sam Worthington's Avatar character adapting to a strange new environment in the fantastical world of Pandora, and a battle scene figures in a closing montage. There also is an extended clip involving a forest attack by wolf-like creatures. The other "Avatar" trailer will continue to play in coming weeks before feature presentations of Fox Searchlight's comedy "Post Grad," the Weinstein Co.'s Brad Pitt starrer "Inglourious Basterds" and other late summer and fall releases. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Magyarul please. Magyarul..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. 15 perc tartalma, amit Comic Conon és Amsterdamban levetítettek , kiegészítve új filmes jelenetekkel. Pl mikor Jaket a dzsungelben farkas szerű lények üldözik. A mozis 2 perces trailer az új Tarantino film előtt lesz látható meg a FOx egyik komédiája előtt , és onnantól szinte az összes új film előtt az ősz folyamán. De ez a mozis trailer lesz látható az interneten is aznap pénteken. Remélem érthető voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Szerintem meg az egész anyag felkerül a netre is, talán már aznap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Kösz Jake Imho egy jó kis régivágású roadmovie előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Mamika durva Ez nagyon királyul néz ki, bár a roadmovie kifejezés szerintem nem illik rá, legalábbis a trailer szerint. A Roadmovie a Fanboys, a Cool túra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Szerintem meg az egész anyag felkerül a netre is, talán már aznap. Lehet, de én inkább a HD trailert fogom rongyosra nézni, mintsem a rossz kamerás felvételeket. Kérdéses, hogy a 3D-s képek milyenek lesznek a felvett anyagon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. A mozis 2 perces trailer az új Tarantino film előtt lesz látható Tehát már láthatjuk 19-én az Avatar trailerét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Akármikor is látjuk az Avatar trailert én már szeretném megnézni, hogy miért is ez a felhajtás a film körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Mamika durva Ez nagyon királyul néz ki, bár a roadmovie kifejezés szerintem nem illik rá, legalábbis a trailer szerint. A Roadmovie a Fanboys, a Cool túra. Nekem úgy tűnik, hogy nem hiába van benne a poros kisvárosi út menti kajálda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Elrabolva Nos ezt is letudtam Remek akciófilm, de..... .....de olykor fatális következetlenségekkel. Ez annyira nem is zavarna amcsi filmnél, de ez egy európai film ha jól tudom. Bőven lett volna még benne fél óra, amit kihasználhattak volna, bizonyos aspektusok magyarázataként. De ettől függetlenül űdítő látvány volt az egész, kemény zúzásokkal. Nálam picit lemaradt a Paul Walkeres hentelésről és remélem, hogy mielőbb most már lesz a Kevin Baconos filmmel is összehasonlítási alapom Elnéznék még több ilyen filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Magyarul please. Magyarul..... OFF Erre csak az jut eszembe mindig, hogy Svédországban már nem is adnak tolmácsot az angol nyelvű riportok mellé, mert ennyire evidens, hogy az emberek tudnak angolul. Jó lenne hazánkban is elérni ezt a szintet mondjuk úgy 10 éven belül... ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. OFF Erre csak az jut eszembe mindig, hogy Svédországban már nem is adnak tolmácsot az angol nyelvű riportok mellé, mert ennyire evidens, hogy az emberek tudnak angolul. Jó lenne hazánkban is elérni ezt a szintet mondjuk úgy 10 éven belül... ON Nekem meg csak annyi jut a fejembe, hogy magyar internetes oldal vagyunk, anyanyelvünk a magyar, kár lenne ezt nem kihasználni. Jó lenne már akár holnap is elérni, hogy ha ídézünk valahonnan akkor azt magyarul fűzük hozzá a megjegyzésünkhöz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Szerintem meg az egész anyag felkerül a netre is, talán már aznap. Jah, biztos lesz totál illegálisan felvett anyag a neten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Valszeg rebootolják az 1998-as Godzillát. Szerintem folytatni kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Gamer részlet Pandorum képek http://img256.imageshack.us/img256/958/pandorum01.jpg http://img32.imageshack.us/img32/9417/pandorum02.jpg http://img26.imageshack.us/img26/3348/pandorum03.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Valszeg rebootolják az 1998-as Godzillát. Szerintem folytatni kéne. Innentól már csak egy lépés egy estleges King Kong vs Godzilla film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Innentól már csak egy lépés egy estleges King Kong vs Godzilla film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Nem tudom melyik filmből van ez a részlet de nagyon jó. Végre nem CGI a 2 lény mozgása. Hihetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Áh, szóval már van is. Nem baj. Majd az amcsik csinálnak remake-t, vagy reboot-ot ebből is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. (szerkesztve) Nem tudom melyik filmből van ez a részlet de nagyon jó. Végre nem CGI a 2 lény mozgása.Hihetetlen Ja, végre valahára nem CGI a két lény mozgása. Hihetetlen ügyesek voltak a fiúk, hogy ezt megtudták oldani a 60-as években CGI nélkül mi? Szerkesztve: 2009. Augusztus 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Scarlett Johansson legújabb zenei próbálkozása Egész jó !!! Az egyik kedvenc színésznőm, alig várom már az Iron Man 2-ben láthassam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. (szerkesztve) Svájc sci-fi thrillerezik Az a légiós valami nagyon kemény. A mamikáról kapásból egy rajzfilmsoris idézet ugrott be: "Nindzsa öregasszony." Szerkesztve: 2009. Augusztus 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Butler durvul, de nem csak a Gamerben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megnéztem a Pillangóhatást, nagyon tetszett a film, komoly a története nagyon, örültem, hogy megnéztem, és még Ashton Kutcher-t is nagy nehezen elviseltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Úristen már csak egy hét, és AVATAR előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Amit te nem egy 18x24-es vásznon látsz először Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Az a jó! Hidd el, sokkal nagyobb élmény lesz a teljes filmet megnézni év végén IMAX-ban! Az ilyen apró 3D-s termekben nem akarom rontani az élményt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Scarlett Johansson legújabb zenei próbálkozásaEgész jó !!! Az egyik kedvenc színésznőm, alig várom már az Iron Man 2-ben láthassam Fekete özvegyként nagyon durva lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. A 10 legsilányabb alien a filmvásznon http://www.totalfilm.com/features/10-crappest-movie-aliens Érdekes a lista, bár az első helyezettet csukott szemmel kitaláltam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.