Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. X-men: First Class, vagy X-men 4? Még mindig nem lehet tudni, mi lesz. "Lauren Shuler Donner rengeteg film producere volt, de ami minket most leginkább érdekelhet az az X-Men. Elmondása szerint az X-Men: First Class-on ügyködnek. Néhány napja Tim Pocock (aki a fiatal Küklopszot alakította a Wolverine-ban) azt mondta, hogy februárban véget érnek annak a sorozatnak a munkálatai, amiben épp szerepel, aztán hozzálátnak a First Classhoz. Donner azonban ebben nincs semmi igazság, mivel még nem tudják mikor láthatnak hozzá a produkcióhoz, de az biztos, hogy nem februárban. Ezen kívül azt is elmondta, hogy még egyetlen színészt sem szerződtettek erre a produkcióra. A producer ezen kívül elmondta, hogy sok más mutánsokról szóló képregényfilm be van tervezve, kettőt meg is említett, az egyik az X-Men negyedik része, a másik pedig az Új Mutánsok. Gavin Hood pedig azt mondta nem is oly rég, hogy még nem kérték fel a Wolverine második részének a megrendezésére. A rendező megemlítette, hogy szívesen ledirigálná a Magneto mozit, ha megkérnék rá." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. De sajnos még a Karnoszauruszokhoz sem lehet hasonlítani, sőt, ezt talán már csak a Teletabi tudja alul múlni.. Ez a Batman 3-4 sajnos nem ér többet egy kalap kutyagiminál, a Forever ráadásul brutálisan rossz (a CIA tuti terroristák vallatására használja). Akárkinek csinálták, akkor is, a közönség nem mentesíti a rossz filmet az alól, hogy rossz. Nem csak, hogy olyan gyermeteg, hogy tizenegynéhány évesen is kínosnak véltem (pedig akkor még gyerek voltam én is), de a színészek helyében én kérnék elnézést, hogy részt vettem benne (aranymálna különdíjat osztanék az egész gárdának). A történet borzalmas, az effektek iszonyúan gagyik, a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból. Ha ez nem sz*r, akkor nem tudom, hogy szerinted mi lehet az Jó hogy gyengébb a többinél, én csak azt mondom hogy sokan túloznak, minden idők közel legrosszabb filmjeiként szokták néhol emlegetni a két Schumacher remekművet. Ha ez a mélypont, akkor mi van a Gyilkos mutáns darazsak támadása 21-el? Rosszak az átlagnézőnek, de a fiatalabbaknak tökéletes. Én ha most 5-7 éves lennék, biztos hogy a Mindörökké Batmant választanám a TDK helyett. Nem ismerem az Alien 3 zenéjét, de a Forever OST-je elég jól sikerült szerintem (a gagyi szintetizátorozást leszámítva). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Valami zenét vágatlanul vettek az Alien3-ból? Na ezt se tudtam. Nekem is most tűnt fel. Mikor a "világító-banda" meg akar erőszakolni (vagy legalábbis valami ilyen irányú céljaik lehettek) egy csajt, és a Batmobilt eltulajdonító jövőbeli Robin megmenti, ugyanaz a zene szól, mint az Alien3-ban, amikor a rabok meg akarják erőszakolni Ripley-t és Dillon megmenti (milyen érdekes, hogy a jelenet is azonos... újabb + pont a Forevernek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Gavin Hood pedig azt mondta nem is oly rég, hogy még nem kérték fel a Wolverine második részének a megrendezésére. A rendező megemlítette, hogy szívesen ledirigálná a Magneto mozit, ha megkérnék rá." Hehe, szerintem azt a filmet sok rendező megcsinálná, engem pl. határozottan érdekel egy Magneto-film, a legjobban az összes X-menes közül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. No nem sz*roztam, le is tudtam a Rocky Balboát. Hát mit mondjak....Fantasztikus volt Méltó lezárása a sztorinak. Egy élmény volt. Szerintem a legjobb rész a 6 közül.Eszméletlen hangulata van, és Stallone is fantasztikus benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megnéztem szinkronosan is az Őrzőket. Szerintem remek lett. Sőt! A káromkodások még mindig magyar nyelven ütnek igazán. Féltem Rorschach hangjától, de nagyon jó lett. Valahogy most mégtöbb apróság a felszínre került, hogy nem olvasni kellett a szöveget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Szerintem a legjobb rész a 6 közül.Eszméletlen hangulata van, és Stallone is fantasztikus benne. Nekem azért még az első rész maradt a legjobb a szériában, de a nosztalgia feeling hatalmas volt ebben. Paulien röhögtem egy sort. A bunyóval viszont nem tudok nagyon megbarátkozni. Valahogy pont ez a gyengéje a filmnek. Nem élethű. Semmi védekezés mint normális boxmeccseken. És ez zavar. Egy vérbeli boxoló ha így simán el tud valakit találni az nem ússza meg. Persze ez csak egy film..... "Peter Petrelli" meg milyen fiatal volt itt még Pedig szerintem nem lehetett egy év se mire elkezdték a Hősök forgatását ez után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. "Peter Petrelli" meg milyen fiatal volt itt még Pedig szerintem nem lehetett egy év se mire elkezdték a Hősök forgatását ez után. Sőt, szerintem a kettőt egy időben forgatták. A Heroes-t 2006. szeptemberben mutatták be, a Rocky-t 2006. decemberben. A forgatási munkák kb. tél vége, tavasz elejére esik mindkettőnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Hehe, szerintem azt a filmet sok rendező megcsinálná, engem pl. határozottan érdekel egy Magneto-film, a legjobban az összes X-menes közül Igaz. A film fele a holokausztról szólna, meg Auschwitz-ban játszódna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. A Heroes-t 2006. szeptemberben mutatták be, a Rocky-t 2006. decemberben. A forgatási munkák kb. tél vége, tavasz elejére esik mindkettőnél. Emlékszem is rá, mikor láttam a trailerben a srácot, hogy nézd már, ez a Peter-gyerek a Heroesból Igaz. A film fele a holokausztról szólna, meg Auschwitz-ban játszódna. Nem biztos, hogy ezért, de tény, hogy ez a karakter a legizgalmasabb. Legalább is szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Bazz, Bale hogy mutat már megint nettó harminc kilóval! http://filmdroid.blog.hu/2009/09/23/kepek_...terbol#comments Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból.Simán megtehették mert az Alien3 és a Botman Forever zeneszerzője egy és ugyanaz a személy. Ebből kifolyólag én nem rónám fel hibának ezt a zeneátemelés dolgot. milyen érdekes, hogy a jelenet is azonosEz lehetett az oka annak hogy Goldenthal bá' épp azt a zenét használta. Talán úgy akart az alien-fanok kedvére tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Simán megtehették mert az Alien3 és a Botman Forever zeneszerzője egy és ugyanaz a személy. Ebből kifolyólag én nem rónám fel hibának ezt a zeneátemelés dolgot. Nem mondod! Elliot Goldenthal készítette mindkettő zenéjét? A fene Tudom, hogy mindkettőnek ugyanaz a zeneszerzője, de ez akkor is hiba. Mintha egy író átemelne egy fejezetet egyik könyvéből a másikba. Ritka amatőr és béna húzás. Nem utolsó sorban, kíváncsi vagyok, hogy mit szólt hozzá a Fox, mikor meghallotta az ő tulajdonában lévő zenét egy Warner filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. (szerkesztve) Nem mondod! Elliot Goldenthal készítette mindkettő zenéjét? De bizony mondom! Mindig van új a nap alatt! Tudom, hogy mindkettőnek ugyanaz a zeneszerzőjeNem is vettem rá mérget hogy nem tudod. kíváncsi vagyok, hogy mit szólt hozzá a Fox, mikor meghallotta az ő tulajdonában lévő zenét egy Warner filmben.Aki kíváncsi hamar megöregszik. Szerkesztve: 2009. Szeptember 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. ?Law Abiding Citizen? részlet Bazz, Bale hogy mutat már megint nettó harminc kilóval!Ezzel a külsővel egy holokauszt témájú filmben is szerepelhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Nem is vettem rá mérget hogy nem tudod. Nagyon jól tetted, mert akkor most fortyognál a méregtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. filmajánló. Érdekel, nézem is este 8-tól A sci-fi nagyjai Világszerte nagy népszerűségnek örvendenek a tudományos fantasztikus filmek, egyszerűbben szólva a sci-fik. A filmtörténet egyik legrégebbi műfaja, az első űrhajót Georgés Mélies 1902-ben röpítette a Holdra. A dokumentumfilm a múlt század első felétől kezdve követi nyomon a műfaj alakulását, változását, hogyan jutott el a másodvonalbeli alkotásoktól a hatvanas évek áttörésén át a hetvenes években bekövetkezett csillagrobbanásig, majd napjaink digitális forradalmáig. Megismerkedhetünk a műfaj nagy alkotóival, rendezőkkel, producerekkel, trükkmesterekkel, akiknek tevékenysége hozzájárult a műfaj férfivá válásához. http://port.hu/a_sci-fi_nagyjai_the_sci-fi...mp;i_where_tv=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Bazz, Bale hogy mutat már megint nettó harminc kilóval! http://filmdroid.blog.hu/2009/09/23/kepek_...terbol#comments Lötyögni fog rajta a Batman ruha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23. Lötyögni fog rajta a Batman ruha. Á, addigra megint feldolgozza magát. Nem 100-as ez a gyerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Lehet, hogy alkatilag piszok szerencsés. De jó vége ennek nem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Ezzel a külsővel egy holokauszt témájú filmben is szerepelhetne. Jah, csak ez így marhára nem egészséges. Bale-ről jutott eszembe, hogy nem is írtam ide, hogy megnéztem a Swing Kids című filmet, amit kb. a 90-es évek közepén láttam tévében, azóta is figyeltem, hogy hozzá lehet-e jutni. Hát most hozzá lehetett. Az már ki is ment a fejemből azóta, hogy Bale ebben a filmben mellékszerepelt a főszerepet játszó Robert Sean Leonard mellett (közérthetőbben Wilson doki). Érdekes kis filmecske a 30-av évek végi Németroszág fiataljairól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Meglestem a Pankrátor című filmet. Hát csak egy paraszthajszállal marad el Rocky Balboától. Talán kevesebb TPS kamera ( a dokumentumfilmjelleg okés amúgy), meg kidolgozottabb befejezés és max pontszám menne neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Brúsz Willises Surrogates sorra kapja a negatív kritikákat. A Terminator 3 rendezője ismét a helyére került, tehetségtelennek is tartom. Valamint a játékidő csak 85 perc?? Utálom az összecsapott filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. A trailerből nem is jöhetett le más nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Mondjuk ezt a filmet már korábban feláldoztam a költségmegvonás oltárán, de akkor eme döntést nem is sajnálom. No nem a kritikák miatt, hanem a játékidő. Palace 88 percet ír. Ergó mehetne Retekklubra szombat délutáni játékfilmnek. Noh, így marad jövőhét szerdára a District 9 ( ebben még asszem senki se csalódott és majd két órás film), aztán novemberre a 2012, ami ezerrel várós még mindig. Jah és az Avatar. Hátha verés lesz a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Valahogy nem várom nagyon ezt a filmet. Igaz az elsőt se vártam és mégis bejött. Hátha emezzel is úgy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megvan a következő film, amit fórumtali alkalmában megtekintünk! http://filmdroid.blog.hu/2009/09/24/barbie_mozifilm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Nézd, ha a "nénik" adják a 90-60-90-es "ideált", akkor szerintem ezt nem is kell tovább tárgyalni Verekedni fogunk a jobb helyekért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Goyer írhatja a Szellemlovas folytatását. "A szellemlovas bemutatója után felvetették, hogy ha lesz még egy film a lángoló fejű motoros képregényhősből, akkor az reboot lesz, mivel eléggé rosszul sikerelült az adaptáció. Azonban később már második részről beszéltek, Nicolas Cage pedig határozottan benne szeretne lenni a folytatásban, arról is szó volt már, hogy esetleg Európában fog "turnézni" a főhős. David S. Goyer fogja összerakni a sztorit, ha a stúdiónak sikerülne megyeznie vele. Ezen kívül Avi Arad, a Mavel egyik fejese elmondta, hogy gőzerővel dolgoznak azon, hogy újrakezdjék a Fantasztikus négyest és a Fenegyereket, az Ezüst utazón is munkálkodnak." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Sőt, már a Légy harmadik rebootján is "gondolkodnak". Nincs új a nap alatt. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.