Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nolan Inceptionja lesz számomra a csúcs, annyi jó dolgot hallottam róla. Iszonyat komplex és egyedi lesz, gondolkodós, tele logikai keszekusza szálakkal. A koncepció se semmi, de ezt a filmet nagyon óvatosan spoilerezem, mivel igencsak szokatlan a történet.

Spoiler mögött azért írhatnál róla ezt-azt, mert lusta dögice vagyok, és nem vándorlok át másik honlapokra utána olvasni :D Ha nem gond :)

Nálam a csavaros történet nem előfeltétel. Inkább nézek egy sablonokból jól összedobált mozit, mint egy agyoncsavargatott, de több sebből vérző filmet. Én az előbbit sokkal jobbnak tudom tartani, mint az utóbbit (jó, a Transformers mondjuk a sablonokból összedobált több sebből vérző film kategória, de nem is tartom jó filmnek, csak szeretem :D ).

Valami hasonlót szerettem volna írni én is :P

Nem baj, ha egyszerű a sztori, de mint film, működjön remekül a vásznon :o Filmet készíteni bármilyen témáról lehet, a hogyanon áll vagy bukik az egész. Már vagy "ezer éve" olvastam valahol ezt a tézist vagy mit valami más megfogalmazásban, de maximálisan egyetértek vele.

Ami még jó, az egy csavaros sztori, ami nem vérzik egyetlen sebből sem :o

Hozzászólás ideje:

Marha jó ez a werkfilm is, így normális minőségben :) Nagyon baba az az éji kép a hold egéről és a gázóriásról. Na, egy olyan háttérnek piszkosul örülnék :D

Hozzászólás ideje:

A Batman Beginsnél szkeptikus voltam. A trailerjét pont az EP3 előtt láttam. A mozifilm képregényváltozata meggyőzőtt, hogy ez jó film. Videón néztem meg. Akkor azt mondtam magamnak, hogy ez minden idők legjobb képregényadaptációja és nem lehet überelni. A TDK-t is szkeptikusan fogadtam, legalább is az első trailerig.

Ez az Avatar sehogy se tud megfogni. Egyszer majd megnézem. :)

Hozzászólás ideje:

Én kinyomtam a Begins trailerét 10 mp után, hiába volt azelőtt a kedvenc szériám a 4 Batman film. Aztán leszedtem pár hónappal később, és wow, másnap rendeltem is a dvd-t.

Hozzászólás ideje:

Légy szíves, valaki mesélje el, hogyan lehet az Avatar-trailert összerakni a felirattal :) Leszedtem ezt a mov-fájt meg a feliratot is, de csak a trailert tudom önmagában lejátszani.

Hozzászólás ideje:
Légy szíves, valaki mesélje el, hogyan lehet az Avatar-trailert összerakni a felirattal :) Leszedtem ezt a mov-fájt meg a feliratot is, de csak a trailert tudom önmagában lejátszani.

VLC media playert felrakod, feliratot és a videót egy mappába rakod, ügyelsz, hogy ugyanaz legyen a nevük (pl. trailer_avatar.mov/trailer_avatar.srt), lejátszod a VLC-vel és működni fog. :D

Hozzászólás ideje:

Így ment volna magamtól is, de valami hibaüzenetet írt ki a progi, mikor próbáltam megnyitni a feliratot. Mivel mindenen most lett telepítve, így semmilyen progim, codecpakkom nem régi, nem abban lehet a hiba (vagy mégis, fene tudja). Már van QT is a gépen, mégsem megy valamiért. Azért írtam ide, hátha valaki valami hiperszuper ötletet tud adni, amivel pik-pak menni fog.

Hozzászólás ideje:
A Azért írtam ide, hátha valaki valami hiperszuper ötletet tud adni, amivel pik-pak menni fog.

A VLC-hez nem kell semmilyen kodek, benne van minden a programban ;)

Hozzászólás ideje:
A VLC-hez nem kell semmilyen kodek, benne van minden a programban :)

Milán, Te vagy a na'vik istene ;) Az a röhej az egészben, hogy a progi múlt vasárnapig rajta volt a gépemen, csak win reinstall miatt ment a kukába, és azóta sem telepítettem újra, pedig szerettem használni, főleg dvd-nézéshez :P Most megint fent van :D

Remek ez a trailert, a felirattal meg pláne :) Már nagyon várom a mozit :P

Hozzászólás ideje:
CGI fejlődés az új Avatar trailerben!

Szuper összeállítás :)

Jó ez is :D

A feltöltésért köszönet Phobosnak!

Köszönöm én is, megnéztem, remek kis werkfilm :D

Egyébként eszembe jutott valami Jake-kel kapcsolatban (film történetével kapcsolatos feltételezés jön, szóval inkább spoiler mögé teszem)

Spoiler:

Ha Jake életben marad és végül valahogy győznek a na'vik, mondjuk ez csak feltételezés, mi lesz Jake-kel így? Végül is ember, vagy inkább marad örökre az avatarjában, míg meg nem hal? :D

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Én úgy gondolom, hogy ez a Q ezredes nem hiába lövöldözik a bázison. Gondolom szépen el akarja tenni láb alól a kutatókat. Így meglehet, hogy csak az Avatarjaikban élik túl ezt az egészen, a rendes testüket meg Q elpusztítja dühében. Valamilyen módon a happy end úgyis garantált lesz.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

A trailerekben az van, hogy a tudatukkal irányítják az avatarokat, nem az, hogy át is kerül beléjük. Ha a testük meghal, akkor elvileg a tudatok is, nem? Valahogy a tudatot is át kell helyezni az avatarokba. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.