Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ma volt du a tv-ben az Üzenet a palackban cimű Kevin Costneres film. Nem volt rossz, egyszer végig lehetett nézni :) Néha becsúszik egy-két romantikus nyálcsorgatós vacak is a sok akciófilmdömping közé :D

Hozzászólás ideje:

Most végeztem a bővített GYU filmekkel. Sokkal jobban bejönnek, mint az alap filmek, jobban ki vannak dolgozva a karakterek.

Sajnos amitől féltem, a kedvenc részeim még innen is kimaradtak :)

Mégegyszer köszi Karrde :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon szívesen :)

Nekem pl. a könyvbeli legkedvenc részem nincs a filmben, de az már a mozis verzióban kiderült, hogy nem is lesz benne, sőt az előző két részből okulva sejtettem, hogy nem is lesz benne.

Örülök, hogy jobban tetszettek a bővítettek :D Tényleg jobbak.

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Harry Potter és a félvér herceget.

Sötétnek sötét, meg baljós is a vége...de valahogy nem tudtam annyira élvezni..

Harry Potter és az Azkabani fogoly még mindig a best of nálam.

Hozzászólás ideje:
Nagyon szívesen :)

Nekem pl. a könyvbeli legkedvenc részem nincs a filmben, de az már a mozis verzióban kiderült, hogy nem is lesz benne, sőt az előző két részből okulva sejtettem, hogy nem is lesz benne.

Örülök, hogy jobban tetszettek a bővítettek :D Tényleg jobbak.

Spoiler:

A megye megtisztítására gondolsz?

Hozzászólás ideje:

Jake: Igen,

Spoiler:

meg az első részben lévő Öregerdő és a Sírbuckás részre

Ja, most látom csak, hogy Karrde-nak írtad azt :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Állítólag volt olyan bemutató ahol végig sikítoztak a csajok :D El tudom képzelni ahogy a párban élő bakfisok nyúzzák hímtársainkat, lécci, lécci, lécci nézzük meg. :)

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a Harry Potter és a félvér herceget.

Sötétnek sötét, meg baljós is a vége...de valahogy nem tudtam annyira élvezni..

Harry Potter és az Azkabani fogoly még mindig a best of nálam.

Szerintem sok mindenkinél :D Sajnos nekem eddig ez volt a legrosszabb rész, jó kis ziccereket hagytak ki. Remélem, a finálé jól sikerül majd :D

Ez az a romantikus film? Ezekkel lehet a legtöbbet keresni.

A legtöbbet az akciófilmekkel lehet keresni :D Egyébként ez egy vámpíros film, egy könyvsorozat alapján készült, ez a második rész :)

LOTR

Spoiler:

A kedvencem, mikor Aragorn kibontja Arwen zászlóját és megérkeznek a hajók :D Nekem a Megye megtisztítása annyira nem hiányzott, az meg kifejezetten jó, hogy az Öregerdő kimaradt, filmen borzasztó rosszul jött volna ki.

Hozzászólás ideje:
El tudom képzelni ahogy a párban élő bakfisok nyúzzák hímtársainkat, lécci, lécci, lécci nézzük meg. :D

Jah... ennyit megérdemelnek, ha már cipelik a pasijaik a Transformers és társaikra :)

Hozzászólás ideje:
Jah... ennyit megérdemelnek, ha már cipelik a pasijaik a Transformers és társaikra :)
De ha mi "nem"-et kapunk egy vállrándítással elintézzük a dolgot és simán élvezni tudjuk a kár a Transformerst is. Node ha a csaj indítványozza a mozizást, főleg egy ilyen filmre ( amúgy nekem nincs bajom vele, jó volt az első rész), és fejrázást kapnak válaszúl, máris kiborul a bili. :D
Hozzászólás ideje:
Attól tartok, hogy nem. Már most rekorddöntögető az Újhold. Az Avatar legfeljebb IMAXben lesz a topon.

Az Avatar nem is lesz rekord döntögető ezt én is aláírom.

Transformers se volt anno, a GYU első része se.

Persze majd kiderül.

Hozzászólás ideje:
De ha mi "nem"-et kapunk egy vállrándítással elintézzük a dolgot és simán élvezni tudjuk a kár a Transformerst is. Node ha a csaj indítványozza a mozizást, főleg egy ilyen filmre ( amúgy nekem nincs bajom vele, jó volt az első rész), és fejrázást kapnak válaszúl, máris kiborul a bili. :)
Egyszer-kétszer nyakon köll kenni mint Buga Jóska és kész. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Attól tartok, hogy nem. Már most rekorddöntögető az Újhold. Az Avatar legfeljebb IMAXben lesz a topon.

Valahogy az újhold nem érdekel, talán pont a sikongatós-tinis felhang miatt. Könyvben majd elolvasom, esetleg dvd. De semmiképp nem költök mozijegyre. Avatar viszont mozibannézős 100% :D

Hozzászólás ideje:

Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. :D

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Aranyom, Te nem jöttél velem Sweeney Toddra, szóval neked csönd van :D

Hát de gondolatba biztos jól elküldtél :D :D

De végtére is most a bakfis korosztályról volt szó, illetve a pattanásos húszasokról :)

Hozzászólás ideje:
Egyszer-kétszer nyakon köll kenni mint Buga Jóska és kész. :D

Te is kapnál tőlem utána olyat, mint férjecském, mikor közölte velem, úgysem merem "ott" megrúgni, és beállt elém terpeszben. :)

Hozzászólás ideje:
Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. :D

Én Sanyit olyanra tuti nem rángatom el, ami nem érdekli. Van arra barátnő is! :)

Hozzászólás ideje:
Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. :)
:D

Szegények. Biztos szívesen fogadtak volna egy biztató vállpaskolást. De hát e' van, a csajok már csak ilyenek. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.