Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Köszi Dzséjt. Zizzenet vagyok kissé. Hasonlít az eleje, vagy csak nekem tűnik úgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ma volt du a tv-ben az Üzenet a palackban cimű Kevin Costneres film. Nem volt rossz, egyszer végig lehetett nézni Néha becsúszik egy-két romantikus nyálcsorgatós vacak is a sok akciófilmdömping közé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Most végeztem a bővített GYU filmekkel. Sokkal jobban bejönnek, mint az alap filmek, jobban ki vannak dolgozva a karakterek. Sajnos amitől féltem, a kedvenc részeim még innen is kimaradtak Mégegyszer köszi Karrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nagyon szívesen Nekem pl. a könyvbeli legkedvenc részem nincs a filmben, de az már a mozis verzióban kiderült, hogy nem is lesz benne, sőt az előző két részből okulva sejtettem, hogy nem is lesz benne. Örülök, hogy jobban tetszettek a bővítettek Tényleg jobbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megnéztem a Harry Potter és a félvér herceget. Sötétnek sötét, meg baljós is a vége...de valahogy nem tudtam annyira élvezni.. Harry Potter és az Azkabani fogoly még mindig a best of nálam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nagyon szívesen Nekem pl. a könyvbeli legkedvenc részem nincs a filmben, de az már a mozis verzióban kiderült, hogy nem is lesz benne, sőt az előző két részből okulva sejtettem, hogy nem is lesz benne. Örülök, hogy jobban tetszettek a bővítettek Tényleg jobbak. Spoiler: A megye megtisztítására gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Jake: Igen, Spoiler: meg az első részben lévő Öregerdő és a Sírbuckás részre Ja, most látom csak, hogy Karrde-nak írtad azt Szerkesztve: 2009. November 22. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Látta már valaki moziba a New Moont? 140 milliót szedett össze csak az USA-ban. Nem semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nem és valószínűleg nem is fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Látta már valaki moziba a New Moont?140 milliót szedett össze csak az USA-ban. Nem semmi. Ez az a romantikus film? Ezekkel lehet a legtöbbet keresni. Szerkesztve: 2009. November 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Állítólag volt olyan bemutató ahol végig sikítoztak a csajok El tudom képzelni ahogy a párban élő bakfisok nyúzzák hímtársainkat, lécci, lécci, lécci nézzük meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Állítólag volt olyan bemutató ahol végig sikítoztak a csajok El tudom képzelni ahogy a párban élő bakfisok nyúzzák hímtársainkat, lécci, lécci, lécci nézzük meg. Ezzel nem szállhat versenybe az Avatar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Attól tartok, hogy nem. Már most rekorddöntögető az Újhold. Az Avatar legfeljebb IMAXben lesz a topon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megnéztem a Harry Potter és a félvér herceget.Sötétnek sötét, meg baljós is a vége...de valahogy nem tudtam annyira élvezni.. Harry Potter és az Azkabani fogoly még mindig a best of nálam. Szerintem sok mindenkinél Sajnos nekem eddig ez volt a legrosszabb rész, jó kis ziccereket hagytak ki. Remélem, a finálé jól sikerül majd Ez az a romantikus film? Ezekkel lehet a legtöbbet keresni. A legtöbbet az akciófilmekkel lehet keresni Egyébként ez egy vámpíros film, egy könyvsorozat alapján készült, ez a második rész LOTR Spoiler: A kedvencem, mikor Aragorn kibontja Arwen zászlóját és megérkeznek a hajók Nekem a Megye megtisztítása annyira nem hiányzott, az meg kifejezetten jó, hogy az Öregerdő kimaradt, filmen borzasztó rosszul jött volna ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Frenkie: most néztem meg a Ryant. Hatalmas film, nagyon tetszett. Köszönet érte neked! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. El tudom képzelni ahogy a párban élő bakfisok nyúzzák hímtársainkat, lécci, lécci, lécci nézzük meg. Jah... ennyit megérdemelnek, ha már cipelik a pasijaik a Transformers és társaikra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Frenkie: most néztem meg a Ryant. Hatalmas film, nagyon tetszett. Köszönet érte neked! Ryan közlegényt csak most nézted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Jah... ennyit megérdemelnek, ha már cipelik a pasijaik a Transformers és társaikra De ha mi "nem"-et kapunk egy vállrándítással elintézzük a dolgot és simán élvezni tudjuk a kár a Transformerst is. Node ha a csaj indítványozza a mozizást, főleg egy ilyen filmre ( amúgy nekem nincs bajom vele, jó volt az első rész), és fejrázást kapnak válaszúl, máris kiborul a bili. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Attól tartok, hogy nem. Már most rekorddöntögető az Újhold. Az Avatar legfeljebb IMAXben lesz a topon. Az Avatar nem is lesz rekord döntögető ezt én is aláírom. Transformers se volt anno, a GYU első része se. Persze majd kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Ryan közlegényt csak most nézted meg? Soha nem késő. Ezen nem kell ledöbbenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Aranyom, Te nem jöttél velem Sweeney Toddra, szóval neked csönd van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) De ha mi "nem"-et kapunk egy vállrándítással elintézzük a dolgot és simán élvezni tudjuk a kár a Transformerst is. Node ha a csaj indítványozza a mozizást, főleg egy ilyen filmre ( amúgy nekem nincs bajom vele, jó volt az első rész), és fejrázást kapnak válaszúl, máris kiborul a bili. Egyszer-kétszer nyakon köll kenni mint Buga Jóska és kész. Szerkesztve: 2009. November 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Attól tartok, hogy nem. Már most rekorddöntögető az Újhold. Az Avatar legfeljebb IMAXben lesz a topon. Valahogy az újhold nem érdekel, talán pont a sikongatós-tinis felhang miatt. Könyvben majd elolvasom, esetleg dvd. De semmiképp nem költök mozijegyre. Avatar viszont mozibannézős 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. Szerkesztve: 2009. November 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Aranyom, Te nem jöttél velem Sweeney Toddra, szóval neked csönd van Hát de gondolatba biztos jól elküldtél :D De végtére is most a bakfis korosztályról volt szó, illetve a pattanásos húszasokról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Egyszer-kétszer nyakon köll kenni mint Buga Jóska és kész. Te is kapnál tőlem utána olyat, mint férjecském, mikor közölte velem, úgysem merem "ott" megrúgni, és beállt elém terpeszben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. Én Sanyit olyanra tuti nem rángatom el, ami nem érdekli. Van arra barátnő is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Ryan közlegényt csak most nézted meg? Persze. Valószínűleg az Avatart is csak 9 év múlva fogom, más kérdés, hogy arra sosem fogom azt mondani, hogy hatalmas film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Avatar viszont mozibannézős 100% IMAX-be nézzed feltétlenül! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Én szombat este a városi mozi környékén jártam, és az Új Holdról csajok tucatjai szállingóztak, magukhoz láncolva az agymosáson átesett pasijaikkal...komolyan sajnáltam őket. Szegények. Biztos szívesen fogadtak volna egy biztató vállpaskolást. De hát e' van, a csajok már csak ilyenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.