Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Huhhh :o Legalább fél percig kellett néznem a képet, vajon mi is van rajta. :D

Ody, én még mindig nem tudom hogy mi van rajta :o

Hozzászólás ideje:

Ő a Silent Hill 2 játék gonosza. Eredetileg valamikor az 1800-as években Silent Hillben ilyen csukját viseltek a hóhérok, akik egyben elkövettek néhány brutális dolgot is (nőket erőszakoltak, önkényesen végeztek ki embereket, stb). Mikor a második rész főhőse, James a városba érkezik, Silent Hill megidézi ezeket a lomha, halhatatlan ám rettenetesen brutális lényeket, amik voltaképpen James.

Hozzászólás ideje:

Christophe Gans rendezi, ő követte el a Farkasok szövetségét, amit én ugyan még nem láttam, de sokan azt mondják, hogy jó film. Mellesleg Silent Hill fan ő is (meg tom érteni ;)).

Ody: és ez még semmi a 2. rész főgonoszához képest. Vagy amik még előmásznak a többi részben... hajaj :)

Néhány kép rólik:

A piramisfejű

pir.jpg

Az ápolónéni

nurse.jpg

Az alapellen

lc.jpg

A próbababa

mann.jpg

És ezek csak a 2. rész egyszerűbb monsztái :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

...és ennél csak betegebb dolgok lesznek!!! :) A belinkelt kép az áldozat (kamera előtti) megnyúzása után látható és mindez a végső vágásban is szerepel. ;)

Szerkesztve: - Priest

Hozzászólás ideje:
...és ennél csak betegebb dolgok lesznek!!! :) A belinkelt kép az áldozat (kamera előtti) megnyúzása után látható és mindez a végső vágásban is szerepel. ;)

Ez nekem túlontúl morbid :)

Hozzászólás ideje:
Te jó ég! Milyen korhatárral mehet majd a film? Van erősebb az "R"-nél? :lol:

NC-17 illetve az X (de ez már a betiltás).

Hozzászólás ideje:

Jelenleg semmit se várok jobban az idei évben-mozis szempontból-mint a PAN'S LABYRINTH -ot. Itt van néhány concept, hogy értsétek a rendező személye mellett mi hozott lázba! :D

panart4.jpg

panart1.jpg

panart3.jpg

panart2.jpg

panart5.jpg

Szerkesztve: - Priest

Hozzászólás ideje:

Rendező: Guillermo del Toro (Chronos, Mimic, The Devil's Backbone, Blade II, Hellboy)

Story: egy fiatal lány története, aki az anyjával és a mostohaapjával Észak Spanyolország vidéki részére utaznak 1944-ben. Franko hatalomra jutása után. A lány egy képzeletbeli világban él a saját teremtményeivel körülvéve és fájdalommal tekint a való világra. A háború utáni fasiszta elnyomás a tetőfokára hág a spanyol vidéken és a lánynak a saját világában, kell nevezőre jutnia ezzel kapcsolatban.

A Pan's Labyrinth del Toro "Grimm" trilogiájának a befejező darabja a Chronos és a The Devil's Backbone után.

http://deltorofilms.com/pantrailer/pan_teaser_hi.mov

Trailer

Hozzászólás ideje:
Hová tudják még ezt fokozni? Nekem már az MI1-se tetszett, a 2-t gusztusom se volt megnézni, a 3-tól meg már a hideg ráz :cry:

Nem igazán érdekel a Mission impossible, sokkal inkább az a hely, ahol Cruise éppen sétál. :) Nem ismerős Dzséjt?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.