Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pénteken a TV2-ön negyed tiztől Fapuma...izé, akarom mondani Üvegtigris 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pénteken a TV2-ön negyed tiztől Fapuma...izé, akarom mondani Üvegtigris 2 Nézem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Brigantik magyar hangjai: Nagyon várom már, meg fogom venni ezt a filmet, és értem, hogy minden DVD-re kell magyar hang, de speciel ezt a filmet csak azon a három nyelven tudom elképzelni, amivel készült: franciául, angolul és németül. A nyelv váltogatásának nagy jelentősége van a történetben, ezt a magyar szinkronnál hogy rendezik? A The Men Who Stare at Goats magyar címe: Kecskebűvölők és Február 25-én jön kis hazánkba Egész jó kis címet találtak hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) az angol beszéd lesz csak leszinkronizálva a többi eredeti nyelven lesz átváltott felirattal ha még idén meg akarod venni, érdemes hamar megrendelni, mert idénre keveset gyártottak Viszont ha már TV-s ajánlás is felvetődött, aki ráér, ma 1:30-kor lesz a TV2-n a Hosszú Hétvége. Szerintem nagyon jó film Szerkesztve: 2009. December 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket? Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Jaja. Hát benne van a pakliban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Nem, nem csak Oldi marad fent! Itt csücsülök én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Oldie most éjfélig fent maradsz, hogy megrendeld a jegyeket?Lehet hogy csak reggel 8-kor aktiválják a rendszert Akkor shoti lesz.Dec 3-tól van nem?Akkor legyen is a kezdetén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem simán lesz jegy vasárnap, akár ha holnap este foglal az ember jegyet. Nem kell tartani szerintem itt nagy rohamoktól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem simán lesz jegy vasárnap, akár ha holnap este foglal az ember jegyet. Nem kell tartani szerintem itt nagy rohamoktól... Csak egy terem van.Örüljünk ha lesz jegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A mammutba már lehet rendelni, de még nem csaptak le a jegyekre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. (szerkesztve) A mammutba már lehet rendelni, de még nem csaptak le a jegyekre Magyarországon ez nem is szokás, hogy hetekkel hamarabb lehet filmre jegyet kapni, így az egyszeri ember nem is eszmél fel, hogy mizu. Majd csak a premier előtt 3-4 nappal... Szerkesztve: 2009. December 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az egyszeri mozinéző azt se tudja, hogy holnaptól jegyet lehet rá rendelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na ez meg a másik. Ezért nem gondolom, hogy holnapra már fullos lesz az összes IMAX vetítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Aki IMAXra megy az nem hinném, hogy egyszeri mozinéző. Főleg, hogy csak egy ilyen terem van Magyarországon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Na majd kíváncsi leszek holnap estére mennyi jegy fogyott el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ugyan már a pesti mozik nagyon gagyik, viszont már lehet tudni, hogy az országos "nagy" mozik mikor adják az Avatart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ugyan már a pesti mozik nagyon gagyik, viszont már lehet tudni, hogy az országos "nagy" mozik mikor adják az Avatart Hát ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem az egyszeri mozinéző azt se tudja, hogy holnaptól jegyet lehet rá rendelni.Ó, dehogynem Az Exit magazin csak úgy hírdeti, hogy Dec. 3-tól lehet jegyeket előrendelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Látom szép kópiaszámmal érkezik az országba a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Látom szép kópiaszámmal érkezik az országba a film. Engem csak az az egy érdekel, amit megnézünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Nulla óra három perc... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. És sehol semmi :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. És sehol semmi :S Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Na hallod, ő sok jóra immár ne számítson. Nem lesz itt se pacsi, se vállonveregetés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Szerintem már ezt is fogjuk Jake-re Áhh, ne bántsuk előre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Skaccok, marad a hajnali-reggeli rendelés, Mártival igyekezni fogunk, majd hírt adunk úgyis, hogy mi a pálya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. A Palace oldalán már lehet foglalni pár moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hajnal ötkor még mindig nem lehet. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Hajnal ötkor még mindig nem lehet. :S Egy órával később sem... Szerintem majd nyolc tájékán, mikor nyit a mozi. Szerkesztve: 2009. December 3. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.