Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hajnal ötkor még mindig nem lehet. :S Nem, hogy a manók rágcsálnák meg a mozisok fülcimpáját! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerintem nem akarják, hogy akik elővételben vennék a jegyet(személyesen a moziban), addigra már elfogyjanak a jó helyek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. hát azt hiszem ezeket a 20 éves Empire képeket mindenkinek látnia kell! http://www.empireonline.com/gallery/gallery.asp?GID=2353 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de muszáj nekünk az IMAX-ba menni? A Westendben is lesz 3D vetítés, 11 órás időpont is van, már most lehet rendelni, és hátránynak egyelőre annyit látok, hogy 50 Ft-tal drágább a jegy. Szerk: Visszavonom a felvetést, ezt a kérdést nem érdemes most már kinyitni, hogy milyen mozi legyen, hiszen a legtöbben, akik jönnének, nem tudnak róla dönteni, csak estefelé. Maradjon az IMAX. Szerkesztve: 2009. December 3. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de muszáj nekünk az IMAX-ba menni?A Westendben is lesz 3D vetítés, 11 órás időpont is van, már most lehet rendelni, és hátránynak egyelőre annyit látok, hogy 50 Ft-tal drágább a jegy. Szerk: Visszavonom a felvetést, ezt a kérdést nem érdemes most már kinyitni, hogy milyen mozi legyen, hiszen a legtöbben, akik jönnének, nem tudnak róla dönteni, csak estefelé. Maradjon az IMAX. Ugyanez járt a fejemben, és ugyanezért vetettem el Csak legalább lehetne már rendelni az IMAX-ba... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Egy órával később sem... Szerintem majd nyolc tájékán, mikor nyit a mozi. A mozi is 10-kor nyit, mint a többi üzlet. Tenel Ka, Oldie: hiába maradtatok fenn sokáig és keltetek korán Szerkesztve: 2009. December 3. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megcseszhetik keresztül-kassul. IMAX-ot amúgy azért választott a társaság mert oda úgyis ritkán jut el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megcseszhetik keresztül-kassul. IMAX-ot amúgy azért választott a társaság mert oda úgyis ritkán jut el. De hogy még mindig nem lehet! :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. A mozi is 10-kor nyit, mint a többi üzlet. Tenel Ka, Oldie: hiába maradtatok fenn sokáig és keltetek korán Ahh, ez nem probléma, ritkán van ilyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Na ez meg a másik. Ezért nem gondolom, hogy holnapra már fullos lesz az összes IMAX vetítés Biztos nem lesz fullos, de a legjobb jegyek fogynak el először, az is biztos. Ha van rá lehetőség, akkor bizony legyenek miénk a legjobb helyek. Az más kérdés, hogy én a mozik helyében két hétre előre csak úgy engednék helyet foglalni, ha pár napon belül valaki át is veszi őket. De ez maradjon köztünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hova gondolsz, hogy Oldi valamiért is "szenvedjen". Ugyan, előbb jön el az Armageddon és ment meg minket Bruce Willis. No igen, a világon senki és semmi nincs, amiért Oldie kicsit is lejjebb adna az önzőségéből Nem gond az 1 órával korábbi átvétel, én oda tudok menni akár 9-re.Aztán megbeszéljük, film után hol találkozunk, és ott mi bevárhatjuk a társaság többi részét. Kész szerencse, hogy még nincsenek a jegyek lerendelve, mert én is a korábbira szavazok. Valószínűleg már előző nap feljövök én is Pestre, szóval 9-re ott vagyok én is az Arénában. Nem mintha nem kelnék fel, ha úgy hoznák a körülmények, szóval mindenképpen megyek korán én is Nekem is jobb a másnapi meló miatt, ha nem éjszaka érek haza. Persze, ha mindenki a délutánira szavazna, akkor kibírnám én is, de ha lehet választani, akkor választok fentiek alapján Meg kívánom jegyezni, hogy ezt a dolgot korábban is lebeszélhettük volna azok kedvéért, akik nem a fórumon lógnak állandó jelleggel Pildi, azért az IMAX mégiscsak IMAX, azért vállalom be én is, mert amúgy, mint írtam, nem is csípem. Egyébiránt megfelelne a Westend is, azt a mozit nagyon szeretem Szerintem csak 10 után lehet rendelni, mert hát nyitás is 10 után van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nézni kell folyamatosan, hátha mostmár bármelyik órában valaki felébred ott és aktiválja a rendszert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Biztos nem lesz fullos, de a legjobb jegyek fogynak el először, az is biztos. Ha van rá lehetőség, akkor bizony legyenek miénk a legjobb helyek. Az más kérdés, hogy én a mozik helyében két hétre előre csak úgy engednék helyet foglalni, ha pár napon belül valaki át is veszi őket. De ez maradjon köztünk. Először a hátsó sorokba fogynak el a jegyek, mi meg középre szeretnénk foglalni A húgom pl. szeptemberben a This is itre szeretett volna jegyet rendelni, de annál csak venni lehetett ennyivel előre, rendelni nem. Szóval nem egy kaptafára mennek a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. No igen, a világon senki és semmi nincs, amiért Oldie kicsit is lejjebb adna az önzőségéből Mielőtt még tovább rugdosnál, megemlíteném, hogy senki sincs semmire kényszerítve, de a minimum az, hogy ha már valaki szívességet tesz azzal, hogy éjfélig fent marad és lessi azt a k*rva moziműsort, akkor nem szapulom.Ezek után örülök, hogy nem arra az előadásra jössz amelyikre én tartok. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kész szerencse, hogy még nincsenek a jegyek lerendelve, mert én is a korábbira szavazok. Valószínűleg már előző nap feljövök én is Pestre, szóval 9-re ott vagyok én is az Arénában. Nem mintha nem kelnék fel, ha úgy hoznák a körülmények, szóval mindenképpen megyek korán én is Nekem is jobb a másnapi meló miatt, ha nem éjszaka érek haza. Persze, ha mindenki a délutánira szavazna, akkor kibírnám én is, de ha lehet választani, akkor választok fentiek alapján Meg kívánom jegyezni, hogy ezt a dolgot korábban is lebeszélhettük volna azok kedvéért, akik nem a fórumon lógnak állandó jelleggel Akkor négyen megyünk délelőtt. Ne haragudj, gondolhattam volna, hogy bár nem vagy fent, de Neked is jobb lenne délelőtt, és felhívhattalak volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor négyen megyünk délelőtt. Ne haragudj, gondolhattam volna, hogy bár nem vagy fent, de Neked is jobb lenne délelőtt, és felhívhattalak volna... Ugyan, legtöbbször nem jut eszünkbe a telefon, de egyébként sem történt volna semmi nagy gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Csak úgy eszembe jutott, hogy BKV háza táján zűrök vannak, mi lesz, ha akkor sztrájkolnak, mikor mi moziznánk? Remélem, nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Csak úgy eszembe jutott, hogy BKV háza táján zűrök vannak, mi lesz, ha akkor sztrájkolnak, mikor mi moziznánk? Remélem, nem Nem fognak sztrájkolni, mondd gyakran, és határozottan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Csak úgy eszembe jutott, hogy BKV háza táján zűrök vannak, mi lesz, ha akkor sztrájkolnak, mikor mi moziznánk? Remélem, nem Akkor jön a hirig. Egy szép nagy hirig, amekkorát még az magyar TV székháza sem látott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. BKV sztrájkhoz: Mire való az a 2 testrész a hasunk alatt? Azzal kényelmesen el lehet közlekedni a járdán a Nyugatitól a Keletiig De Oldie, nem lenne 1xűbb ennyi szenvedés helyett felhívni őket, hogy tegyenek félre pár jegyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Állítólag este 6-7 között indul a jegyrendelés.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Állítólag este 6-7 között indul a jegyrendelés.. Húú, nem írom le, miket mondtam most itt! - közben kisfiam fülit jól befogtam! - Hihhetetlen... Legalább írták volna azt, hogy harmadikán este. GRRRRRRRRRRRRRRR! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nem fognak sztrájkolni, mondd gyakran, és határozottan! Azt teszem BKV sztrájkhoz: Mire való az a 2 testrész a hasunk alatt? Azzal kényelmesen el lehet közlekedni a járdán a Nyugatitól a Keletiig Azért nem jó ebben az esetben gyalog (amúgy meg kívánom jegyezni, hogy naponta gyalog járok melóba, meg haza, ami fél óra oda és vissza, szóval nem vagyok lusta ), mert ha előzőleg feljövök barátnőmhöz, akkor piszok messze leszek, jócskán túl a Déli pályaudvaron, akkor meg necces. De ha sztrájk lesz, akkor otthonról jövök, leszállok Zuglóban a vonatról, onnan szinte két köpésre van csak az Aréna De jobb lenne, ha nem lenne sztrájk Amúgy már megettem a Keleti-Nyugati távot egyszer gyalog, abszolút nem vészes (bár a Keletitől még vagy 10 perc az Aréna), de hát nekem van közelebbi vonat megálló is Jut eszembe, Zuglóból mentem már gyalog a Nyugatiba kisebb megszakítással Az több, mint egy óra lábbusszal Hiába no, megéltem már egyszer egy sztrájkot Pesten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Húú, nem írom le, miket mondtam most itt! Jogosan háborogsz, nincs itt megfelelő információáramlás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Egy gyerek totál kiakadt az imaxbudapest oldalon. Több a csillag a véleményében mint betű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nekem egyszer Déli-Örs távot kellett lehúznom egy szilveszterkor Jó, nem voltam egyedül, haverokkal elökörködtünk a távon és legnagyobb meglepetésemre nem volt hosszú a táv, legalábbis nem tűnt annak Jövőre jön Sweeney mester BD-n (kötelező vétel) meg még pár cím, ami jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megmozdult valami, már a Cinema Cici oldalán kiírták a választható filmek közé az Avatart. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. A Facebook-on ma élő kérdezz-felelek lesz Cameronnal, Zoéval meg Sammel http://www.facebook.com/officialavatarmovie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Skaccok, Avatar Imax első előadás 12,30-tól. Korábbi nincs, a Karácsonyi Éneket adják elsőként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. 12:30 az nagyon jóó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.