kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mennyi sírás rívás volt annó, hogy miért nincs még Avatar trailer, csak néhány kép, most meg nem tudnám összeszámolni hogy hány teaser, trailer, tv spot és scene van. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tudtuk anno is, hogy eljön ennek is az ideje, csak türelmetlenek voltunk Vagyis voltak egyesek, azt hiszem, akkor is bírtam a strapát nagyjából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tudtuk anno is, hogy eljön ennek is az ideje, csak türelmetlenek voltunk Vagyis voltak egyesek, azt hiszem, akkor is bírtam a strapát nagyjából Nem fogod elhinni, de én akkor is és most is meg tudom állni, hogy ne nézzem meg az előzeteseket Vajon miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Ime egy kis összehasonlító kép arról, hogy egyes mozikban hogy fog festeni a film http://i50.tinypic.com/2i7moib.jpg Szerkesztve: 2009. December 13. - Ody Mandrell kicsinyítsd le oldie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tudod mit? Elhiszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ime egy kis összehasonlító kép arról, hogy egyes mozikban hogy fog festeni a film Szépen lecsapják az alját meg a tetejét 2D-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tény, de szélesebben láttod Minden estre ez nem akadály a 3D-s mozihoz. Ody, így linkbe is jó, most azért nem töltöm le és nem alakítgatom át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. De elvész a kép egy része 2D-ben, így az nem az igazi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Most ment a tv2-n egy Avatar tv spot! Marha hangulatos volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. De elvész a kép egy része 2D-ben, így az nem az igazi. Miért, a 3D-ben nem vész el? Lentebb mit írtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Most ment a tv2-n egy Avatar tv spot!Marha hangulatos volt! AXN-en rendszeresen mennek... Kettőt már fel is vettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. AXN-en rendszeresen mennek... Kettőt már fel is vettem. Felrakhatnád őket netre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A Ben Stilleres Avatar cuccost senki se fordította le nekem? Ejnye Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Felrakhatnád őket netre Majd ha összejön egy csomó, lezárom a lemezt(mert DVD-re veszem ), és felrakom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Miért, a 3D-ben nem vész el? Lentebb mit írtam? Én úgy látom, a széltében ugyanazt látod a képen, a széle nem csonkul, csak 2D-ben az alja, teteje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Azzal már a széle is csonkul. De amúgy igazából nem egészen így fest az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Liam Neeson nagyon badass, de Sam Worthington is alaposan leamortizál mindenkit.Új Titánok Harca előzetes :yes: Sajnos ez már nincs fönt. Pedig megnéztem volna, mert láttam moziban egy előzetesét a filmnek, és egyáltalán nem hozott lázba. Csupa ordítás volt az egész, a zenéjére nem is emlékszem. Leginkább idegesítő volt. Bár lehet, hogy csak az előzetes volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hehe tényleg nem akarok én lenni a Avatar negatív hangja, főleg mert ha jó engem fog a legjobban lenyűgözni, de most beszéltek róla a Class FMen Balázsék, és Vadon Jani szerint semmivel sem jobb mint egy szépen megcsinált PC játék trailer. Na már csak pár na és kiderül! Én is várom már, bár nem tudom mikor lesz időm megnézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) kudar: Magyarországon még nem volt Avatar vetítés, csak USA-ban és Londonban Vadon Jani is csak a teaser trailert láthatta, mert arról tényleg azt gondolhatja az ember. Balázs is nagy Cameron rajongó, Terminator 1-2 a kedvence, párszor már említette. Biztos ők is kíváncsiak rá... Szerkesztve: 2009. December 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) New yorki filmkritikusok megszavazták az Év filmje díjat, amit az Avatar kapott. http://incontention.com/?p=19160#more-19160 Egy komoly elismerést kapott. Golden Globe vagy Oscaj jelölést megcsípheti ezek után. A híres filmkritikus Roger Ebert maximális osztályzatot adott a filmre, és így kezdte a nyitósorait: Watching "Avatar," I felt sort of the same as when I saw "Star Wars" in 1977. http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.d...VIEWS/912119998 A vén pojáca valszeg most nem téved Szerkesztve: 2009. December 14. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. kudar: Magyarországon még nem volt Avatar vetítés, csak USA-ban és Londonban Vadon Jani is csak a teaser trailert láthatta, mert arról tényleg azt gondolhatja az ember. Balázs is nagy Cameron rajongó, Terminator 1-2 a kedvence, párszor már említette. Biztos ők is kíváncsiak rá... Persze, persze a trailerről beszélt. És vágom, hogy Balázs imádja Cameront, szerintem ő is ott lesz a premieren, és marha sokszor idéz a Termiből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. New yorki filmkritikusok megszavazták az Év filmje díjat, amit az Avatar kapott. Remélem én is, hogy jönnek sorban a díjak, jelölések! (Remélem, ez a véleményem vasárnap után csak erősödni fog) 6 nap, drága feleim! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Már le lehet tölteni a nemrég belinkelt Family Guy Star Wars filmet. Belenéztem és egész jónak tűnik. Angol felirat is van hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A híres filmkritikus Roger Ebert maximális osztályzatot adott a filmre, és így kezdte a nyitósorait:A vén pojáca valszeg most nem téved Hohó, ő azért elég szőrös szívű, ha jól tudom, szóval ez egy remek hír 6 nap, drága feleim! Annyi, ezt már fél lábon is kibírjuk Bár elég lassan telik az idő, ha közben melózni is kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. New yorki filmkritikusok megszavazták az Év filmje díjat, amit az Avatar kapott.http://incontention.com/?p=19160#more-19160 Ez megint egy olyan hülye hír, aminek a címe félrevezető. Hogy az Év filmje, az a szövegből egyáltalán nem derül ki, és a felsorolás szerint az Avatar csak a Legjobb kép kategóriában a nyerő náluk (olyan nem is volt, hogy az Év filmje).Egyébként a legtöbb kategóriában a Becstelen brigantyk volt a nyertes (legjobb mellékszereplő, legjobb forgatókönyv, legjobb fényképezés, legnagyobb áttörés). A híres filmkritikus Roger Ebert maximális osztályzatot adott a filmre, és így kezdte a nyitósorait: http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.d...VIEWS/912119998 A vén pojáca valszeg most nem téved Na de ez a kritika már tényleg a totál elismerésről szól! Bár azért a hangsúly most is a technikai megvalósításon van elsősorban (ilyen összehasonlításban írta, hogy újításaival felveszi a versenyt az 1977-es Star Wars-szal), de azért a többi szempontból is jókat ír. Már én is nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A TF3 forgatókönyve? http://filmdroid.blog.hu/2009/12/13/kisziv...forgatokonyve_1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. CRITICS? CHOICE MOVIE AWARDS 9 kategóriában jelölte az Avatart: * Best Picture * Best Director/James Cameron * Best Cinematography * Best Art Direction * Best Editing * Best Makeup * Best Visual Effects * Best Sound * Best Action Movie http://www.awardsdaily.com/?p=16487 Nem semmi. Legjobb rendezés, film is ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Éccaka megálmodtam a filmnézést. Persze egy filmkocka se ment le a filmből, az álom tárgya az volt, hogy karcosak voltak a szeművegek Agyam eldobom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Éccaka megálmodtam a filmnézést. Persze egy filmkocka se ment le a filmből, az álom tárgya az volt, hogy karcosak voltak a szeművegek Agyam eldobom ahha, te nem a film miatt mész, téged a szemüveg érdekel! És még nem is álmodtad meg a film végét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. ahha, te nem a film miatt mész, téged a szemüveg érdekel! És még nem is álmodtad meg a film végét! Amúgy jó lesz lecsekkolni a kukkerokat a terembemenet. Egy karcolás is tud ám illuzióromboló lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.