Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Szerintem akit még Pandora csodálatos látványvilága se tud elvarázsolni, és megírja hogy pocsék értékelhetetlen alkotás, az kórosan depressziós,vagy annyira beleszürkült a 21. századi szürke tecknokrata világba, hogy még az se dobná fel, ha Jézus szállna le a mennyből és körutazásra invitálná a Föld körül. Mert aláírom, a sztoriba bele lehet kötni, azt lehet piszkálni, de a világ ami ráadásul 3D-ben tárul elénk, az a varázslat ami átjön a filmvásznon, és ennek ellenére az ember úgy nézi, mintha savanyú tej lötyögne a szájában, az már annyira nem hisz a mesékbe, és annyira peszimista életunt lehet, hogy sajnálom Nem vagyunk egyformák. Bár én is nehezen fogom fel, hogy mi unalmas van Pandora élővilágában pl. Nekem izgalmas, és tényleg elmennék oda, ha létezne. Talán pont azért is kedveltem meg ennyire Grace karakterét - még a cigizését is elnézem! - Nekem már túl sok a negítív utópia - főleg mert nagyon hasonlít amit a filmen meg amit valóságban látok. Jó lenne hinni, hogy létezik valahol egy ennyire "tiszta" világ. Biztos vagyok benne, hogy nem tökéletes, de valahogy nem is affele fejlődik, mint ahol mi tartunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az előbb néztem, hogy magos oldalon letiltották és sok helyen törölték az Avatar torrentekhez tartozó hozzászólásokat (mielőtt bárki megszólal, nem fogom leszedni, csak érdekelt, ott miket írnak az emberek), mivel nagy vita volt abból, hogy sokan beírták, csak moziban érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Annak is megvolt azért a maga haszna, a vágás során Cameron 40 fokos lázban rémálmodott, és lőn belőle Terminátor Jaja tudom. Pár hónapja a Reflektoron debütált egy Terminatorról szóló doksifilm és erről is szó van benne. Fel is vettem videjóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Jó doksi film lehet A lent említett újságban olvastam erről is Márti, Ortis mailjére küldöm a zenéket majd, mert neki van gmailje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) Jó doksi film lehet A lent említett újságban olvastam erről is Márti, Ortis mailjére küldöm a zenéket majd, mert neki van gmailje OKK, TÖKKÉLETES! THX Már jött is egy! Cuppancs! Szerkesztve: 2009. December 27. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) A lent említett újságban olvastam erről is Azt én is olvastam. Jó az a cikk de nem mondanám hogy sok újat fedeztem fel benne Jimbóról.Amúgy már régóta nem veszek filmes újságokat. Ezzel a számmal is úgy találkoztam hogy az Avatar után unokatesóméknál húztam meg magam és náluk előkerült. Szerkesztve: 2009. December 27. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Melyik Mélység titkát szerezted meg? A simát vagy a rendezőit? Mert a rendezői azon túl, hogy jobb, teljesen újraértelmezi a filmet.Rendezőit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. A napokban megnéztem a Képletet és hát... jobbat vártam azért. Azt hittem, hogy a kislány valami jó kis matekos képletre jött rá, amivel meg lehet jósolni a jövőt, de nem Ebből is egy gagyi UFO-s sztori lett és most sem értem, mitől tudta a tragédiákat megjövendölni. Szerintem marha jó kis film lett. Igaz, az idegenes témát esetleg jobban is kifejthették volna, de a lényeg átjött a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Amúgy esélyes, hogy 31-én megint megyek a moziba be. Egyik haverral, vagy kettővel is. De egyet még tuti elráncigálok rá. Nem 3D lesz, de ki nem csokizza le Ráncigáld el a hugodat is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. OKK, TÖKKÉLETES! THX Már jött is egy! Cuppancs! Szívesen Azt én is olvastam. Jó az a cikk de nem mondanám hogy sok újat fedeztem fel benne Jimbóról.Amúgy már régóta nem veszek filmes újságokat. Ezzel a számmal is úgy találkoztam hogy az Avatar után unokatesóméknál húztam meg magam és náluk előkerült. Nekem igen, mert a neten nem olvasgatok filmes infók után, csak itt a fórumon olvasok el, amit írtok Ezt az egyet szeretem nagyon kézbe venni, a mozis újságot, de abból is csak egyet Jó cikkeket közöl és sok helyen egyezik az ízlésemmel Szerintem marha jó kis film lett. Igaz, az idegenes témát esetleg jobban is kifejthették volna, de a lényeg átjött a végére. Úgy alapból nem jött be a film a téma miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ráncigáld el a hugodat is Az nagyobb csoda lenne, mint havert felráncigálni Pestre Ő is olyan, mint Karrde húga: anti-sci-fi-fan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az nagyobb csoda lenne, mint havert felráncigálni Pestre Ő is olyan, mint Karrde húga: anti-sci-fi-fan.Kölcsönadjam az enyémet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ő is olyan, mint Karrde húga: anti-sci-fi-fan. Tesóm az ep3 kivételével látta az összes SW-t is, kénytelen volt, de az utolsó film azóta is kimaradt nála Pedig hányszor szekáltam, hogy legalább ezt nézze meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Tesóm az ep3 kivételével látta az összes SW-t is, kénytelen volt, de az utolsó film azóta is kimaradt nála Pedig hányszor szekáltam, hogy legalább ezt nézze meg Ezt szóról szóra ugyanígy én is elmondhatom. Az enyém is csak az ep3-at nem látta eddig, és mindig, mikor nézem, nógatom, hogy ő is nézze. Kölcsönadjam az enyémet? Ha volnál oly kedves Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ezt szóról szóra ugyanígy én is elmondhatom. Az enyém is csak az ep3-at nem látta eddig, és mindig, mikor nézem, nógatom, hogy ő is nézze. Valahonnan dereng, hogy húgoddal együtt néztétek a King Kongot moziba, és tetszett neki. Nos ha az tetszett neki, szerintem ezt imádni fogja. Az Avatart inkább reklámozd számára mesefilmnek. Mond azt neki, ha bejött számára a Pocahontas , Rettenthetetlen netán Utolsó szamuráj, ez az ő filmje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ez jó Ha majd rájövök, hogyan lehet rávenni a húgit, hogy megnézze az ep3-at, elmesélem De szerintem előbb jön az Avatar, utána próbálkozom ismét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az Avatart inkább reklámozd számára mesefilmnek. Nálunk ez nem jó ötlet, inkább úgy kell reklámozni, mint valami különleges vizuális élményt, amiből nem maradhat ki ő sem De talán hajlik rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az évtized 25 legjobb filmje Az IMDb, azaz a világ egyik legnagyobb internetes, filmekkel, sorozatokkal és színészekkel foglalkozó portálja készítette el legújabb összeállítását, melyen az elmúlt évtized legjobb alkotásait vonultatja fel, természetesen a nézők szavazatai alapján. Számos érdekesség figyelhető meg, például, hogy Cristopher Nolan az egyetlen rendező, akinek négynél is több műve található meg a felsorolt alkotások közt. Ezen kívül csupán három folytatásos film került fel a legjobbak közé, illetve láthatjuk, hogy James Cameron idén debütált filmje, a sokak által kritizált, de a többség szerint korszakalkotó Avatar máris az ötödik helyen trónol: 1. The Dark Knight (2008) 2. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) 3. City of God (2002) 4. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) 5. Avatar (2009) 6. Memento (2000) 7. The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) 8. WALLˇE (2008) 9. Amélie (2001) 10. The Departed (2006) 11. The Pianist (2002) 12. Spirited Away (2001) 13. The Lives of Others (2006) 14. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) 15. Requiem for a Dream (2000) 16. Inglourious Basterds (2009) 17. Up (2009) 18. Pan?s Labyrinth (2006) 19. The Prestige (2006) 20. Slumdog Millionaire (2008) 21. Downfall (2004) 22. Gran Torino (2008) 23. Sin City (2005) 24. District 9 (2009) 25. Batman Begins (2005) Kb van olyan 6-8 film, ami helyére mást raktam volna (pl egyik személyes kedvencem a Donnie Darkot). De kb korrekt a lista. Szerintetek? Persze az SW filmek az külön kategória, és ha azokat kivesszük (Ep2-3), akkor lehet vizsgálni a listát. (számunkra ugye) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Én inkább nem véleményezem. Van pár film ami nem az én ízlésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Mivel nekem elég tág a befogadó képességem, az itt felsorolt filmek 95%-át láttam, és tényleg jó filmek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. A Star Warst erősen hiányolom a listáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. A Star Warst erősen hiányolom a listáról. Gondolom az Ep3-ra célzol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Akár. Az EpII megítélése ennél vegyesebb, de nálam az az első. És 2002-es. De ez itt OFF. Az első helyezettel viszont egyetértek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Valahonnan dereng, hogy húgoddal együtt néztétek a King Kongot moziba, és tetszett neki. Nos ha az tetszett neki, szerintem ezt imádni fogja. Az érdekes, mert a húgom a városban, sőt, a megyében sem volt, mikor én a King Kongot láttam. Ő még sosem látta, az akkori barátjával mentünk el a Kinn Kongóra. Vele a Transformersen voltunk, az tényleg tetszett neki, meg hát a kedvence a Karib-tenger kalózai, szóval akár esélyes is, hogy az Avatar is tetszene neki, csak hát erről meggyőzni piszok nehéz. A mostani fiúja meg nem egy moziba járó alkat, hogy segítsen ilyenben (persze az előző az AVP-re is el tudta rángatni). Karrde: oké, vagy ha nekem sikerül meggyőzni, én mondom el a trükköt A Star Warst erősen hiányolom a listáról. Én is. Nagyon-nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az évtized 25 legjobb filmje Nagyjából ezek a filmek valók ide, de van pár, amit persze kihagynék, és betennék másikat a helyébe, és van 3 vagy 4, amit nem láttam. Nálam erősen hiányzik az ep3, Moulin Rouge, Hős, Bridge to Terabithia, ezekért simán dobnám a Brigantikat, a The departedet (utóbbi helyére inkább simán beraknák az eredeti Szigorúan piszkos ügyeket) vagy akár a Beginst is. Amiket nem láttam, azokról sajna nem tudok nyilatkozni. Így hirtelen ezek jutnak eszembe, no meg az, hogy hiába láttam és tudom, hogy nagy filmnek számít a Requiem for a dream, egyáltalán nem szeretem azt a filmet No meg a sorrend más lenne, de ház ízlések és ... szokás szerint No és persze sok filmet nem is láttam a mostani évtizedből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Karib-tenger kalózai Karrde: oké, vagy ha nekem sikerül meggyőzni, én mondom el a trükköt Á, kalózok, az első film is hiányzik nekem erről a 25-ös listáról, az évtized kalandfilmje volt nálam, szóval itt lenne a helye Megegyeztünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az első helyezettel viszont egyetértek Azzal én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Azért hihetetlen hogy a szociális helyeken mennyi verziója van az Avatarnak. Egy új filmnél nem láttam ennyi fajtát. 720p verzió a legfrissebb, mozis verziós HD minőségben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. STAR WARS VERSUS AVATAR http://sammyray.com/812/the-use-of-archety...rsus-star-wars/ Bár angolul van , de hihetetlen jó cikk. Ahogy összefoglalja a két film indulását a mozipénztáraknál, az nagyon jó. És anno a Star Warsot 77-ben ugyanazokért a hibákért illették a kritikusok, mint most az Avatart. Hogy nem a sztori volt az erőssége. De persze még sok minden kiderül. Ez a táblázat nagyon jó: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Az avatar beállt a sorba. Azért a Vader-Quaritch összehasonlításon jót nevettem. Mondjuk az Obi-Wan-Augustine se kevésbé viccesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.