Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Avatar-Real 3D Teszek én a fanyalgókra, ez kérem szépen nekem egy új Star Wars varázs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. E' meg ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Stiglitz őrmester elintézi az Avatar fanokat? A Fanboys 2 szólhatna az Avatar-Star Wars harcról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Stiglitz őrmester elintézi az Avatar fanokat? A Fanboys 2 szólhatna az Avatar-Star Wars harcról Minek harcolniuk? Szépen elférnek egymás mellett Az örök "rivális" úgyis a Csillagok háborúja meg az Űrszekerek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. E' meg ki? Látom, te is "naggyon" megijedtél! Tíz fillér nem maradt a zsebünkben! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Minek harcolniuk? Szépen elférnek egymás mellett Az örök "rivális" úgyis a Csillagok háborúja meg az Űrszekerek Nem tudom, nálam jól megfér mindkettő! Most már mindhárom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. E' meg ki? Stiglitz. Ha ezentúl feltűnik, akkor az azt jelenti baj van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Stiglitz. Ha ezentúl feltűnik, akkor az azt jelenti baj van. Elviszem őt is Avatart nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Látom, te is "naggyon" megijedtél! Tíz fillér nem maradt a zsebünkben! :D Rettegek Stiglitz. Ha ezentúl feltűnik, akkor az azt jelenti baj van. Bibibi, majd én meg hozom Az ÚRat, Bruce Willist és akkor lesz ám igazán baj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Nem tudom, nálam jól megfér mindkettő! Most már mindhárom! Én sem értem ezt a (mesterséges?) konkurálást. Tök jól megvagyok Star Wars, Star Trek, Stargate, Jurassic Park és Alien fanként (azért az Avatart még nem sorolom ide, az még elválik). Még egyszer sem vesztem össze magammal Mindegyiket másért szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Nem tudom, nálam jól megfér mindkettő! Most már mindhárom! Nálam is Sőt, ott van ugye a Terminator világ is És lehet, hogy pár év múlva valaki összerak egyúj univerzumot ami szintén magával ragadja az embert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Bibibi, majd én meg hozom Az ÚRat, Bruce Willist és akkor lesz ám igazán baj demilyenigazad van! És hozzuk az ATYÁT, majd rendetvág! Vagy rúg. Vagy lő! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Én sem értem ezt a (mesterséges?) konkurálást. Tök jól megvagyok Star Wars, Star Trek, Stargate, Jurassic Park és Alien fanként (azért az Avatart még nem sorolom ide, az még elválik). Még egyszer sem vesztem össze magammal Mindegyiket másért szeretem. A mestersége a legjobb szó. Mindkét oldallal - Trek és Wars - csináltak elég sok interjút, és alig hagyják ki a riporterek, h mit szólnak a "konkurenciához". Pedig több olyat ismerek, aki mindkettőt kedveli, mint aki csak az egyiket. Oldi, igazad van, ott van a Terminátor-világ, de akkor pl a SG1 is, vagy akár a Warhammer40k. Remek kis világok, mindet másért szeretem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Ajaj, "Rambo" megsérült.... http://filmdroid.blog.hu/2010/01/06/megser...orgatasa_kozben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Ajaj, "Rambo" megsérült.... A Blikken azt olvastam hogy kitörte a nyakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. A Blikken azt olvastam hogy kitörte a nyakát.A Blikkben.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Uh ez a cikk isSzexszel adják el az Avatar DVD-t Amúgy visszatérve erre a cikkre, illetve a benne foglaltakhoz, a filben tessék-lássék mód, de azért észrevehető, hogy összekapcsolódtak. Mindkettőjük hajfonata ugyanis kettőjük közt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Oldie, nem jól látod, neked csak a látvány miatt tetszik. Stallone meg hamar felépül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Sajnos a moziról nem ennyire rózsás a kép, mert egyrészről új módi ütötte fel a fejét, a polárszeművegeket nem tasakkal együtt adják, hanem műanyag "tejesládából" :S Bazz, csak néztem mikor a kezembe nyomtak egy foltos mocskos szemüveget. Még itthon pedig a fejembe volt, hogy visszem amit még anno megtartottam magamnak, de én hülye.... Nekem is csak a mozinál jutott eszembe, hogy van itthon két ilyen szemüvegem is, vihettem volna. Csak hát a kijáratnál meg elveszik, és nem biztos, hogy meg tudom magyarázni, hogy bocsi, de ezt otthonról hoztam Nem tudom, nálam jól megfér mindkettő! Most már mindhárom! Nálam is megfér több is egymás mellett Elviszem őt is Avatart nézni! Remek ötlet Mindkettőjük hajfonata ugyanis kettőjük közt van. Akkor ezeknek "idegi" alapon lesznek gyerekeik is? Mert az oké, hogy összekapcsolódnak, de azért... van egy reprodukciós része is a folyamatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. James Cameron a japán atombombázásról készülne filmet készíteni! http://www.aintitcool.com/node/43549 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Nekem is csak a mozinál jutott eszembe, hogy van itthon két ilyen szemüvegem is, vihettem volna. Csak hát a kijáratnál meg elveszik, és nem biztos, hogy meg tudom magyarázni, hogy bocsi, de ezt otthonról hoztam Akkor ezeknek "idegi" alapon lesznek gyerekeik is? Mert az oké, hogy összekapcsolódnak, de azért... van egy reprodukciós része is a folyamatnak Eh, gondókogggy! :D Simán elveszed a jegyszedőtől a szemüveget, odabent az otthonit felveszed, kimenet pedig leadod amit őt adtak Az otthoni meg mehet a tatyóba. Eh, megint csak góndókogggy! Az érzelmi töltetet gondolom az idegi összekapcsolódás alatt érik el, ezzel okoznak örömet egymásnak. A másik módszer meg megmarad ha utódnemzésre adják a fejüket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Amúgy fejembe jutott valami, méghozzá Normmal kapcsolatosan. Ugye ő is Jake-el együtt érkezett a Földről és vele együtt gyűtt az ő Avatarja is ami az út alatt teljesen kifejlődött. Namármost, Grace kérdezi tőle, hogy mennyi időt töltött Avatar testben, erre ő mond jónéhány száz órát. Namármost, ezek szerint neki több Avatarja volt, vagy az ő Avatarja csak tartósítás végett volt a "levesben" és a Földön szokott az Avatarjához? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Előbb-utóbb magam is rájövök a megoldásra, de köszi De minek két módszer? Na mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Namármost, ezek szerint neki több Avatarja volt, vagy az ő Avatarja csak tartósítás végett volt a "levesben" és a Földön szokott az Avatarjához? Jó kérdés, már nekem is eszembe jutott. Az előbbi szerintem nem, mivel mondják, hogy marha drága egy ilyen avatar. Lehetett esetleg egy prototípus-féleség is, ami olcsóbb, de használható gyakorlásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Én meg azt nem értem, hogy az a kis japó tudóscsaj miért fut el hirtelen, mikor Sigourney felkel a kapszulából az elején? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Amúgy fejembe jutott valami, méghozzá Normmal kapcsolatosan. Ugye ő is Jake-el együtt érkezett a Földről és vele együtt gyűtt az ő Avatarja is ami az út alatt teljesen kifejlődött. Namármost, Grace kérdezi tőle, hogy mennyi időt töltött Avatar testben, erre ő mond jónéhány száz órát. Namármost, ezek szerint neki több Avatarja volt, vagy az ő Avatarja csak tartósítás végett volt a "levesben" és a Földön szokott az Avatarjához? Fordítási baki volt, eredetiben azt mondja: „How much did you logged?” Talán a naplózásra céloz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Én meg azt nem értem, hogy az a kis japó tudóscsaj miért fut el hirtelen, mikor Sigourney felkel a kapszulából az elején? Biztos futott a cigiért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Fordítási baki volt, eredetiben azt mondja: ?How much did you logged?? Talán a naplózásra céloz...Hát pedig marha profin fekszik be a kapszulájába. Noh mindegy.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. És most Norm mihez kezd a bolygón? Avatarja bedöglött ő, sajna nem élvezheti a na'vi életet tovább.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 6. Fordítási baki volt, eredetiben azt mondja: ?How much did you logged?? Talán a naplózásra céloz... Nekem az volt erre a saját, különbejáratú magyarázatom, hogy más típusú avatárban volt. Mondjuk valamilyen állat-ember avatarban. Nem hinném, hogy a navikkal kísérletezték volna ki az eljárást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.