Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Játsszák még a mozik gyönyörű látvánnyal Lásd alább. Szerintem nem a film sztorijára Arra még nem anyu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Aranyom, tudtam én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Predators képek http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=27957.0 Pörgessétek végig az oldalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Predators képek http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=27957.0 Pörgessétek végig az oldalt Zsiradék. Brody egy állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. azigen! Jó kis képek ezek! Abból a minigunból ítélve jó film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. OffRiddick, végül sikerült a mikro vizsga? Köszönöm kérdésed... igen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. 51es Bolygó: Nekem bejött ez a kis mese. Tele volt mindenféle sci fi utalással, és a történet is tetszett. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. És most már azt is tudjuk hogy kerültek a földre Spoiler: Alienek. Nekem egy 7/10 simán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ha 2011-ben jön a Battle Angel, az Avatar 2 vajon mikor? Mindenesetre....yeaaaaaaaaaaaaaah Battle Angel ezaz!!!! http://filmdroid.blog.hu/2010/01/16/2011_b..._a_battle_angel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Rá egy évre, ha minden technológia adott. A sztori már megvan a fejében......szóval nem jelenthet nagy gondott neki, hogy 2011-ben elkezdje a forgatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ha azt nézük jó két év kellett csak hogy a vizuál effektusok jól nézzenek ki a forgatás után, ez az egy év elég kevéske akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ha azt nézük jó két év kellett csak hogy a vizuál effektusok jól nézzenek ki a forgatás után, ez az egy év elég kevéske akkor Annak szerintem a rendező jelenléte nélkül is nekieshetnek addig. De majd kiderül minden Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Predators képek http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=27957.0 Pörgessétek végig az oldalt Baromi hangulatos képek, bár a 3 predacs egymás mellett még szokatlan, de látok egy originál ragadozót is a háttérben remek A színészek teljesen rendben van, a dzsungeles díszlet meg kiváló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Kicsit itt még becsapósak ezek a predik. Remélem a filmre némileg megnövesztik őket. No meg a gau kivételével elégé hiteltelenek azok a "parityák" amiket látni Elvégre ha jól tudom a jövőben járunk. Szóval nekem ne MP5-ösökkel meg UZI-kal rohangáljanak az emberek, mert így kevés lesz a lőporszag, a predik meg csak megkarcolódnak. Az a gau, vagy vulcan tökéletes mélyebb sebzésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Annak szerintem a rendező jelenléte nélkül is nekieshetnek addig. De majd kiderül minden Rendező nélkül nem tudom mit tudnának csinálni, hiszen a CGI-hoz kellenek a concept artok amikhez a forgatókönyv meg ugye a rendező is szükségeltetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Rendező nélkül nem tudom mit tudnának csinálni, hiszen a CGI-hoz kellenek a concept artok amikhez a forgatókönyv meg ugye a rendező is szükségeltetik.A rendező léte meg jelenléte nem ugyanaz Másrészről gondolom van neki számos vázlata mikor tizenvalahány éve nekifeszült a sztorinak Nomeg ugye a Battle Angel is egy év alatt fog elkészülni, pedig ugyanazt a technológiát fogja alkalmazni mint a cikkből kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) hú ha, ez nagyon turistás azaz várós nézős Szerkesztve: 2010. Január 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) Nagyszerű volt a Vasember! A Batman után a második helyre jó lesz ez. Felírtam a listámra. Szerkesztve: 2010. Január 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nagyszerű volt a Vasember! A Batman után a második helyre jó lesz ez. Felírtam a listámra. Reméljük, a másofik rész is jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Reméljük, a másofik rész is jó lesz! Remélem Mace Windu benne lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tessék: http://www.imdb.com/title/tt1228705/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. "Egy perc! Egy perc!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. "Egy perc! Egy perc!" "ironman az ojjektumban?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. "Egy perc! Egy perc!" Nagyon jó, hogy terroristák magyarul beszélnek, bár a filmet nem ismerem, majd megnézem egyszer, kíváncsi lettem rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. (szerkesztve) Büszkék lehetünk magunkra hogy a forgatáson a "leggonoszabb" nemzetek közé választottak. Pedig már kezdtem örülni hogy ebből kihagynak minket és a lengyeleket b*sztatják. Azért milyen szépen mondja az "Egy perc"-et. Szebben mint az aki ordibál Szerkesztve: 2010. Január 16. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nagyon jó, hogy terroristák magyarul beszélnek, bár a filmet nem ismerem, majd megnézem egyszer, kíváncsi lettem rá A magyar változatban lengyelül beszélnek : Jedna chvíla= Egy perc (pontosabban egy pillanat) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Szebben mint az aki ordibálIgen, pedig az is magyarul beszél. Vagyis próbál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Sherlock Holmes: Nagyon állat volt a film. A trailer alapján is ilyennek gondoltam, és meg is kaptam. A látvány óriási, nagyon darkos, csakúgy mint a történet és a szereplők. Ez a logika a fekete mágia ellen nagyon bejövős, és ahogy néztem a végét tuti folytatni akarják. Kicsit ilyen Batman Begins-es vége lett,amit cseppet sem bánok mert ebből a filmből néznék még többet is. Robert Downey egy állat, és számomra hihetetlen módon Jude Law is szuper volt Watson szerepére. 8/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. kudar te láttad már az Avatart amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. kudar te láttad már az Avatart amúgy? Uhh nagyon lapítottam mikor kérdeztétek mi? Nem még nem, de mindenképpen IMAXben akarom megnézni, és sajna arra most még nincs pénzem hogy fel le plusz mozi stb. SZóval ami lesz fölösöm és időm megnézem. Ezt semmiképp nem hagynám ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.