kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Uhh nagyon lapítottam mikor kérdeztétek mi? Nem még nem, de mindenképpen IMAXben akarom megnézni, és sajna arra most még nincs pénzem hogy fel le plusz mozi stb. SZóval ami lesz fölösöm és időm megnézem. Ezt semmiképp nem hagynám ki. Akkor siess, mert március elejéig lesz csak műsoron. Ha választottál időpontot, akkor pedig nagyon kell figyelni a jegyfoglalós oldalt, mikor kerülnek fel az új időpontok, mert kb. fél órán belül elkapkodják a jobb/összes helye(ke)t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Akkor siess, mert március elejéig lesz csak műsoron. Ha választottál időpontot, akkor pedig nagyon kell figyelni a jegyfoglalós oldalt, mikor kerülnek fel az új időpontok, mert kb. fél órán belül elkapkodják a jobb/összes helye(ke)t. Csak március elejéig? Szerkesztve: 2010. Január 17. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Csak március elejéig? Ja, akkor mutatják be az Alice Csodaországbant... De remélem, visszahozzák még, hisz ekkora sikere még egy IMAX-filmnek sem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Akkor siess, mert március elejéig lesz csak műsoron. Ha választottál időpontot, akkor pedig nagyon kell figyelni a jegyfoglalós oldalt, mikor kerülnek fel az új időpontok, mert kb. fél órán belül elkapkodják a jobb/összes helye(ke)t. Jó hogy mondod, erre akkor oda kell figyelnem. Ki gondolná, hogy leveszik, amikor ennyire megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Ja, akkor mutatják be az Alice Csodaországbant... De remélem, visszahozzák még, hisz ekkora sikere még egy IMAX-filmnek sem volt. A manóba! Engem az Alicetől a hideg ráz. Mármint a történettől. És ezen sem a rendező, sem a színészek, sem a látvány nem változtat. Jó lenne tényleg, ha visszahoznák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A manóba! Engem az Alicetől a hideg ráz. +1... egyszer megnéztem az előzetest, és megállapítottam, hogy ez nem az én filmem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jó hogy mondod, erre akkor oda kell figyelnem. Ki gondolná, hogy leveszik, amikor ennyire megy. Szerintem meg fogják osztani az időt az Avatar és az Alice között, decemberben is adták az Avatar előtt délelőtt a Karácsonyi éneket. Szerintem 1-2 hét alatt úgyis eldől, hogy az Alice mennyire jön majd be. H*lyék lennének egy jobban menő filmet levenni. +1... egyszer megnéztem az előzetest, és megállapítottam, hogy ez nem az én filmem. Az enyém sem, a sztorit sem szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. De gondolom a Toy Story-ért nem fogják az Avatart levenni, pedig az is jön a következő hetekben Ha jó lenne a szemem, azokat is meg az Alice-ra is beruháznák, de így csak 2D-s vetítés marad belőlük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Az enyém sem, a sztorit sem szeretem. Erről az Alice-ről elég egyöntetű a vélemény: én sem szeresse a sztorit, és a film trailerét elnézve, valószínűleg nem sűrűn fogom látni (ha rajtam múlik, egyszer sem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én imádom Burtont, az összes filmjét szóval ezt is meg fogom nézni. Bár az biztos hogy nagyon beteg lesz, hisz már a Disney mese is mint egy bekokózott álom volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Én imádom Burtont, az összes filmjét szóval ezt is meg fogom nézni.Én is így vagyok Burtonnel, jó filmeket alkotott. Még a 2 animációs filmje is elég sötét hangulatú, nekem meg bejönnek az ilyen filmek. Az Alice-nál már a trailernél láttam, hogy ezt biztosan megnézem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Erről az Alice-ről elég egyöntetű a vélemény: én sem szeresse a sztorit, és a film trailerét elnézve, valószínűleg nem sűrűn fogom látni (ha rajtam múlik, egyszer sem). Nagyjából úgyis rajtad múlik, mit nézel meg Én is így vagyok Burtonnel, jó filmeket alkotott. Csípem a filmjeit én is, de az Alice nem érdekel most az egyszer Többit lásd lentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. De gondolom a Toy Story-ért nem fogják az Avatart levenni, pedig az is jön a következő hetekben A Toy Storyk nem lesznek IMAX-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. A Toy Storyk nem lesznek IMAX-ben. Ezt valahogy gondoltam Külföldön se vagy csak nálunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. (szerkesztve) Ezt valahogy gondoltam Külföldön se vagy csak nálunk? Külföldön sem. De asszem a 3 már lesz, valószínű, hogy itt is. Szerkesztve: 2010. Január 17. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Nagyjából úgyis rajtad múlik, mit nézel meg Nagyjából igen, csak ott van az a rész, ami kimarad ebből a kategóriából Pl. ha egy csaj rámutat, hogy ez tök jó, nézzük meg. Na akkor ugye nem mondhatok nemet. Márpedig ez - szerencsére - mostanság esélyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Igen, június közepén jön, de az már IMAXba is lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Alice én is nagyon utálom. Szerintem élvezhetetlen. Az Avatar meg jöjjön inkább DVD -n, hanyagolják a mozikat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Itt írják: http://www.crunchgear.com/2009/12/18/toy-s...n-june-18-2010/ http://screenrant.com/toy-story-3-imax-3d-...ges-ross-38745/ http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=61710 http://www.slashfilm.com/2009/12/18/toy-story-3-in-imax/ http://www.ivillage.com/toy-story-3-3d/1-c-46418 http://www.fandango.com/toystory3indisneyd...3/movieoverview Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Akkor siess, mert március elejéig lesz csak műsoron. Ha választottál időpontot, akkor pedig nagyon kell figyelni a jegyfoglalós oldalt, mikor kerülnek fel az új időpontok, mert kb. fél órán belül elkapkodják a jobb/összes helye(ke)t.Na ilyen hülyeséget ki ne találjon a mozi. Minimum áprilisig de még szerintem a DVD megjelenés utáni pár hétig is nyugodtan adhatják, főleg az IMAX. Tutti a teltház. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Kedvenc Predators karakter? Ugye hogy Royce a brutál shotgunjával! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jake akkor most jön a Predator őrület? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jake akkor most jön a Predator őrület? Hamar túltette magát az Avataron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Nagyjából igen, csak ott van az a rész, ami kimarad ebből a kategóriából Pl. ha egy csaj rámutat, hogy ez tök jó, nézzük meg. Na akkor ugye nem mondhatok nemet. Márpedig ez - szerencsére - mostanság esélyes. Azért írtam, hogy nagyjából Remélem, azért mozi ügyben meg tudtok egyezni majd A lényeg a kompromisszum Igen, június közepén jön, de az már IMAXba is lesz Addigra szerintem lecseng az Avatar is nagyjából Jake akkor most jön a Predator őrület? Az Avatar mögöttünk van, kell valami olyan is, ami meg előttünk Kár, hogy ilyen nálam pl. most nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Azért írtam, hogy nagyjából Remélem, azért mozi ügyben meg tudtok egyezni majd A lényeg a kompromisszum Velem tuti nem lesz gond, engem mindenre el lehet ráncigálni, max utána megmondom, hogy "hű de sz*r volt" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jake akkor most jön a Predator őrület? Jöjjön csak, állok elébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Jöjjön csak, állok elébe. Kevés horrort nézek, - bár a Predator már inkább akció - de ezt, meg az Alien filmeket megnézem. Predatorsnál most ugye hazai vonatkozása van, remélem, siker lesz a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Velem tuti nem lesz gond, engem mindenre el lehet ráncigálni, max utána megmondom, hogy "hű de sz*r volt" Predatorsnál most ugye hazai vonatkozása van, remélem, siker lesz a film! Én is drukkolok neki pont ezért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. 10-12 percel hosszabb lesz a "Rajongói változat" az Avatar blu rayn/dvd-n Nem tudom, szerintetek elég hosszú lesz a plusz verzió? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 17. 10-12 percel hosszabb lesz a "Rajongói változat" az Avatar blu rayn/dvd-nNem tudom, szerintetek elég hosszú lesz a plusz verzió? NEM!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.