Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Állítólag a T3-ban Shockwave (Sokkoló) lesz az egyik rosszkonzerv. A képregényben bírtam a fazont. Gondolom stukker helyett ő is repcsivé fog változgatni.

:) Sokkolónak örülök, az egyik kedvenc álcám.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek nagyon, Ody! Asszem most jöttem rá, hogy az Avatar miről szól: a LÁTÁSRÓL. Látvány, vakság, nézőpont.

Még egy hír a TF3 kapcsán: állítólag mégiscsak lesz 3D.

Hozzászólás ideje:
:) Sokkolónak örülök, az egyik kedvenc álcám.
Remélem meghagyják az eredeti fejszerkezetét. :D
Hozzászólás ideje:
Az év akció-vígjátéka. :) Simán ott lesz a Vasember mellett.

Nos, sorozatból mozifilmet, amiben a főszereplőket más színészek alakítják eddig egyet néztem meg. Azt is azért, mert az A Star Trek volt. És abban nem csalódtam. Ez lesz úgy érzem a második, ami esélyt kap nálam. Ezek idióták! :D :D

Hozzászólás ideje:
Nos, sorozatból mozifilmet, amiben a főszereplőket más színészek alakítják eddig egyet néztem meg. Azt is azért, mert az A Star Trek volt. És abban nem csalódtam. Ez lesz úgy érzem a második, ami esélyt kap nálam. Ezek idióták! :):D

Hmm, esetleg egy újabb közös mozi? Hmmm?

Hozzászólás ideje:
Én most július végétől szeptemberig meglehet, hogy minden héten moziban leszek, mert annyi sok jó film jön, kezdve az Eredettől, egészen majd az Expendablesig :D Szóval én ezen időszak alatt vevő vagyok közös mozizásokra :D
Hozzászólás ideje:
Én most július végétől szeptemberig meglehet, hogy minden héten moziban leszek, mert annyi sok jó film jön, kezdve az Eredettől, egészen majd az Expendablesig :D Szóval én ezen időszak alatt vevő vagyok közös mozizásokra :D

Igen, az Expendables lett volna ilyesmire a másik javaslatom, bár az talán nem mindenkit érit... Bár ki tudja? :D

Nekem sajnos 2, talán 3 mozi fér bele, ha a babysintér rokonságot rá tudom venni. :D Ott a suli kéthetente, aztán meg ugye sci-fi rendezvények, kettő esélyes. De meglátom. :D

Hozzászólás ideje:
Igen, az Expendables lett volna ilyesmire a másik javaslatom, bár az talán nem mindenkit érit... Bár ki tudja? :D

Nekem sajnos 2, talán 3 mozi fér bele, ha a babysintér rokonságot rá tudom venni. :D Ott a suli kéthetente, aztán meg ugye sci-fi rendezvények, kettő esélyes. De meglátom. :D

Nálam is függ attól, hogy a tanfolyam mikor indul be egyáltalán. Bár az majd mindennapos lesz, de gondolom itt csak a közös mozizás úgyis hétvégenként jöhet szóba :D
Hozzászólás ideje:

Sajnos engem ez a film egyáltalán nem érdekel, és a mondott másik sem, szóval ezt most kihagyom. Az Inceptiont meg valószínűleg hétköznap fogom látni (a lehetőségek így adottak), szóval ha esetleg lesz közös mozi belőle, nálam az is kimarad :D

Hozzászólás ideje:

Expendables alap ugye, hogy megnézzük. Már szerzem be a golyóálló mellényt. :D

Hozzászólás ideje:
No és a shotiba megvannak a sörétes töltények? :D

Meg ám és annak lesz szánva az első lövés aki azt mondja a büfénél, hogy nincs sör. :D

Hozzászólás ideje:

Kutyaszorítóban lesznek az emberkék :D

predatorblackmaskreplic.jpg

Nemrég láttam egy tervrajzot róla, úgy néz ki meghagyják.
Szerintem helyesen döntöttek.
Hozzászólás ideje:

Oldie-nak igaza volt. Ez az Elit halálosztók baromi nagy film.

Elképesztő ami Rióban van. Mocsadék korrupt zsaruk. De az elitek kiválóak. Rendet tesznek. Nem hiszem el, hogy a valóságban ezeket nem lehet kiírtani. Bár ha jól tudom a való életben a riói rendőri egység néha bemegy és írt utcakölyköket stb(ami nagyon helyes). Két napot adnék hogy a tisztességes emberek kimenjenek a nyomornegyedekből. Aztán az Us Marine be és aki mozog azt fejbe. Egy hét múlva megszünne a bűnözés. Borsodba is kéne egy ilyen alakulat.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Valóban. A film jószerivel a való életet mutatja be, a BOPE (különleges rendőri alakulat) valós helyzetével. Amikor Ross Kemp dokufilmjét néztem, ugyanazt láttam viszont a filmen. Az autóparkjuk nevetséges, kiképzésük a világ legbrutálisabbja és tényleg nem sz*roznak, ha gépfegyvert pillantanak meg egy gyerek kezében.

Más, bár eme filmhez kapcsolódik némileg. Megszereztem végre az Isten városát. :D Kíváncsi vagyok rá, mert arról is sok pozitív vélemény található.

Hozzászólás ideje:

Elolvastam. A tökéletes rendőri erő. Akinél fegyvert látnak agyonlövik. Csak két hétre edják kölcsön őket. Borsodban mennék le és megkérdezném melyik család a tetű. Rámutatnak és aki bent van halott. Maga a mennyország.

Hozzászólás ideje:
Elolvastam. A tökéletes rendőri erő. Akinél fegyvert látnak agyonlövik. Csak két hétre edják kölcsön őket. Borsodban mennék le és megkérdezném melyik család a tetű. Rámutatnak és aki bent van halott. Maga a mennyország.
Azért az más vidék. Szerintem ott 10 percig se maradnánk életben. :D
Hozzászólás ideje:
Más, bár eme filmhez kapcsolódik némileg. Megszereztem végre az Isten városát. :D Kíváncsi vagyok rá, mert arról is sok pozitív vélemény található.

Mint film, valóban remekül elkészített, amit mutat, az szörnyű. Sajnálom az ott élő embereket.

Hozzászólás ideje:
Hacsak nem John Rambo a testőrünk. :D

Ezek lehet, hogy Rambot esznek reggelire :)

De annyi szent, ha bevetnénk őket nem lenne több fakivágás, gátlopás....árvíz, és az iskolákba költöztetett "svédek" megtanulnák a wc használatát. Csak hogy aktualizáljam a jelenlegi problematikát. De még a csirkék is biztonságban lennének. :P

Azért nem semmi erkölcsi eltökéltség legyen, hogy ne süllyedjenek a helyi rendőrök szintjére. :D A család, mint összetartó erő gondolom náluk is ugyanazt jelenti mint a légiósoknál.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.