Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Az év akció-vígjátéka. Simán ott lesz a Vasember mellett. http://filmdroid.blog.hu/2010/06/10/4_perc_a_szupercsapatbol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Állítólag a T3-ban Shockwave (Sokkoló) lesz az egyik rosszkonzerv. A képregényben bírtam a fazont. Gondolom stukker helyett ő is repcsivé fog változgatni. Sokkolónak örülök, az egyik kedvenc álcám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Egyetértek nagyon, Ody! Asszem most jöttem rá, hogy az Avatar miről szól: a LÁTÁSRÓL. Látvány, vakság, nézőpont. Még egy hír a TF3 kapcsán: állítólag mégiscsak lesz 3D. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ez a Murdock olyan pilóta mint Balu kapitány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Sokkolónak örülök, az egyik kedvenc álcám.Remélem meghagyják az eredeti fejszerkezetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ez a Murdock olyan pilóta mint Balu kapitány. Qui-Gon hogy nyomja már! Szerintem sz*rrá fogom magam röhögni a moziban Idétlenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Az év akció-vígjátéka. Simán ott lesz a Vasember mellett. Nos, sorozatból mozifilmet, amiben a főszereplőket más színészek alakítják eddig egyet néztem meg. Azt is azért, mert az A Star Trek volt. És abban nem csalódtam. Ez lesz úgy érzem a második, ami esélyt kap nálam. Ezek idióták! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Nos, sorozatból mozifilmet, amiben a főszereplőket más színészek alakítják eddig egyet néztem meg. Azt is azért, mert az A Star Trek volt. És abban nem csalódtam. Ez lesz úgy érzem a második, ami esélyt kap nálam. Ezek idióták! Hmm, esetleg egy újabb közös mozi? Hmmm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hmm, esetleg egy újabb közös mozi? Hmmm?Én most július végétől szeptemberig meglehet, hogy minden héten moziban leszek, mert annyi sok jó film jön, kezdve az Eredettől, egészen majd az Expendablesig Szóval én ezen időszak alatt vevő vagyok közös mozizásokra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Én most július végétől szeptemberig meglehet, hogy minden héten moziban leszek, mert annyi sok jó film jön, kezdve az Eredettől, egészen majd az Expendablesig Szóval én ezen időszak alatt vevő vagyok közös mozizásokra Igen, az Expendables lett volna ilyesmire a másik javaslatom, bár az talán nem mindenkit érit... Bár ki tudja? Nekem sajnos 2, talán 3 mozi fér bele, ha a babysintér rokonságot rá tudom venni. Ott a suli kéthetente, aztán meg ugye sci-fi rendezvények, kettő esélyes. De meglátom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Igen, az Expendables lett volna ilyesmire a másik javaslatom, bár az talán nem mindenkit érit... Bár ki tudja? Nekem sajnos 2, talán 3 mozi fér bele, ha a babysintér rokonságot rá tudom venni. Ott a suli kéthetente, aztán meg ugye sci-fi rendezvények, kettő esélyes. De meglátom. Nálam is függ attól, hogy a tanfolyam mikor indul be egyáltalán. Bár az majd mindennapos lesz, de gondolom itt csak a közös mozizás úgyis hétvégenként jöhet szóba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Hmm, esetleg egy újabb közös mozi? Hmmm? Sajnos engem ez a film egyáltalán nem érdekel, és a mondott másik sem, szóval ezt most kihagyom. Az Inceptiont meg valószínűleg hétköznap fogom látni (a lehetőségek így adottak), szóval ha esetleg lesz közös mozi belőle, nálam az is kimarad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Egyetértek nagyon, Ody!Köszi. Ritka alkalom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ody nagy sikert aratott a kritikád. Remélem a Predatorsról is ilyen jókat írsz majd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. A predik csuklottak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Én most július végétől szeptemberig meglehet, hogy minden héten moziban leszek, mert annyi sok jó film jön, kezdve az Eredettől, egészen majd az Expendablesig Szóval én ezen időszak alatt vevő vagyok közös mozizásokra Expendables alap ugye, hogy megnézzük. Már szerzem be a golyóálló mellényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Expendables alap ugye, hogy megnézzük. Már szerzem be a golyóálló mellényt. No és a shotiba megvannak a sörétes töltények? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. No és a shotiba megvannak a sörétes töltények? Meg ám és annak lesz szánva az első lövés aki azt mondja a büfénél, hogy nincs sör. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Remélem meghagyják az eredeti fejszerkezetét. Nemrég láttam egy tervrajzot róla, úgy néz ki meghagyják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Kutyaszorítóban lesznek az emberkék Nemrég láttam egy tervrajzot róla, úgy néz ki meghagyják.Szerintem helyesen döntöttek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Képek az Expendablesből: http://filmdroid.blog.hu/2010/06/10/meg_to..._expendablesbol Asszem ha ezekkel a képekkel aggatták volna tele a nyolcvanas években a mozik bejáratánál a "vitrineket" egész nap el se mozdultam volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. (szerkesztve) Oldie-nak igaza volt. Ez az Elit halálosztók baromi nagy film. Elképesztő ami Rióban van. Mocsadék korrupt zsaruk. De az elitek kiválóak. Rendet tesznek. Nem hiszem el, hogy a valóságban ezeket nem lehet kiírtani. Bár ha jól tudom a való életben a riói rendőri egység néha bemegy és írt utcakölyköket stb(ami nagyon helyes). Két napot adnék hogy a tisztességes emberek kimenjenek a nyomornegyedekből. Aztán az Us Marine be és aki mozog azt fejbe. Egy hét múlva megszünne a bűnözés. Borsodba is kéne egy ilyen alakulat. Szerkesztve: 2010. Június 11. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Valóban. A film jószerivel a való életet mutatja be, a BOPE (különleges rendőri alakulat) valós helyzetével. Amikor Ross Kemp dokufilmjét néztem, ugyanazt láttam viszont a filmen. Az autóparkjuk nevetséges, kiképzésük a világ legbrutálisabbja és tényleg nem sz*roznak, ha gépfegyvert pillantanak meg egy gyerek kezében. Más, bár eme filmhez kapcsolódik némileg. Megszereztem végre az Isten városát. Kíváncsi vagyok rá, mert arról is sok pozitív vélemény található. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Ody nagy sikert aratott a kritikád.Hol? miért? Remélem a Predatorsról is ilyen jókat írsz majd Ha jó lesz akkor biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Frenkie, ezt olvasd el. http://lemil.blog.hu/2010/01/12/b_o_p_e_es..._nyomornegyedek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Frenkie, ezt olvasd el. http://lemil.blog.hu/2010/01/12/b_o_p_e_es..._nyomornegyedek Elolvastam. A tökéletes rendőri erő. Akinél fegyvert látnak agyonlövik. Csak két hétre edják kölcsön őket. Borsodban mennék le és megkérdezném melyik család a tetű. Rámutatnak és aki bent van halott. Maga a mennyország. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Elolvastam. A tökéletes rendőri erő. Akinél fegyvert látnak agyonlövik. Csak két hétre edják kölcsön őket. Borsodban mennék le és megkérdezném melyik család a tetű. Rámutatnak és aki bent van halott. Maga a mennyország.Azért az más vidék. Szerintem ott 10 percig se maradnánk életben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 11. Azért az más vidék. Szerintem ott 10 percig se maradnánk életben. Hacsak nem John Rambo a testőrünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Más, bár eme filmhez kapcsolódik némileg. Megszereztem végre az Isten városát. Kíváncsi vagyok rá, mert arról is sok pozitív vélemény található. Mint film, valóban remekül elkészített, amit mutat, az szörnyű. Sajnálom az ott élő embereket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 12. Hacsak nem John Rambo a testőrünk. Ezek lehet, hogy Rambot esznek reggelire De annyi szent, ha bevetnénk őket nem lenne több fakivágás, gátlopás....árvíz, és az iskolákba költöztetett "svédek" megtanulnák a wc használatát. Csak hogy aktualizáljam a jelenlegi problematikát. De még a csirkék is biztonságban lennének. Azért nem semmi erkölcsi eltökéltség legyen, hogy ne süllyedjenek a helyi rendőrök szintjére. A család, mint összetartó erő gondolom náluk is ugyanazt jelenti mint a légiósoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.