kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) SimonZ: Magával a szinésszel nekem sincs bajom... csak erre a szerepre egyáltalán nem illik szerintem Hát mondjuk ez is igaz. Én sem őt képzeltem volna el. De a többi szereplővel nincs igazán gondom. Sőt... SimonZ: Molina is el lett találva szerintem! Szerkesztve: 2006. Május 9. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. tegnap volt szerencsém látni a Silent Hill-t... hát, mindenkinek ajánlom, aki bírja a borultabb hangulatú filmeket... nekem nagyon tetszett, a látványvilág kellemesen perverz tud lenni, a képsorok hatásosak. Rég láttam ilyen jó filmet ebben a stílusban. Játékadaptációk közül meg messze ez a legjobb eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Hát mondjuk ez is igaz. Én sem őt képzeltem volna el. De a többi szereplővel nincs igazán gondom. Sőt... SimonZ: Molina is el lett találva szerintem! Alfred Molinát nagyon birom... A legjobb szerepe talán a Boogie Nights-ban van. Amit ott a kb. 10 perces jelenete alatt művel, az überelhetetlen... Szakadtam a röhögéstől, annyira penge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Tényleg, Molináról megfeledkeztem. Ő is jónak néz ki. (Eddig még egy filmjét sem láttam.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Tényleg, Molináról megfeledkeztem. Ő is jónak néz ki. (Eddig még egy filmjét sem láttam.) Biztos láttad! Én ezekben láttam, legalábbis amire emléxem: -Pókember 2 -Luther -Frida -Maverick Meg egy vígjátéksorozatban is ő volt a főszereplő, csak már sajnos nem emléxem a címére... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Nálam a Da Vinci-kód könyvben olyan okés volt, de semmi különös. A nagy hype-ot nem értem körülötte. A filmtől viszont ennyit se várok: Ron Howard borzasztóan felszines filmeket forgat már évek óta... és az albinó bérgyilkos szerepében az a cingár gyerek, meg Tom Hanks mint főszereplő? Hát nem fogom elkapkodni a megnézését Az egyik kedvencemet ő rendezte, méghozzá az Apollo 13-at. Azóta azonban.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. tegnap volt szerencsém látni a Silent Hill-t... hát, mindenkinek ajánlom, aki bírja a borultabb hangulatú filmeket... nekem nagyon tetszett, a látványvilág kellemesen perverz tud lenni, a képsorok hatásosak. Rég láttam ilyen jó filmet ebben a stílusban. Játékadaptációk közül meg messze ez a legjobb eddig. A játék ismerete mennyire szükséges a megértéshez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Biztos láttad!Én ezekben láttam, legalábbis amire emléxem: -Pókember 2 -Luther -Frida -Maverick Meg egy vígjátéksorozatban is ő volt a főszereplő, csak már sajnos nem emléxem a címére... Szégyen-gyalázat, de egyiket sem láttam... Pókica nem érdekelt (már az 1. sem), a Luther valahogy kimaradt, bár szerettem volna látni. A Fridát sem láttam, bár pont most ajánlották. A Mavericket talán igen, de olyan meg régen lehetet, hogy semmire nem emlékszem belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) A játék ismerete mennyire szükséges a megértéshez? Kb semennyire. Akik ismerik a játékot, annak annyi pluszt ad a film, hogy a helyszíneket, utcákat, egyik-másik szereplőt, szörnyeket, zenét felismerhetik, és ez nosztalgiával tölthetik el őket. De maga a történet (bár az első játékot dolgozza fel) nem kötődik annyira a játékhoz, hogy annak ismerete szükséges legyen. Hozzátenném, hogy akárcsak a játékot, a filmet sem biztos, hogy elsőre meg lehet 100%-ig érteni, mivel még a játékban is nagyon sok dolog máig nincs megmagyarázva (pedig már az 5. részt készítik és a történeteket nagyon részletesen kidolgozzák). De ami eddig a játékokban kiderült, az a filmben is benne van, szóval a játék nem szükséges hozzá. Szerkesztve: 2006. Május 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Szégyen-gyalázat, de egyiket sem láttam... Pókica nem érdekelt (már az 1. sem), a Luther valahogy kimaradt, bár szerettem volna látni. A Fridát sem láttam, bár pont most ajánlották. A Mavericket talán igen, de olyan meg régen lehetet, hogy semmire nem emlékszem belőle. Hát ha a többit nem is nézed meg, a Maverick-et mindenképp elevenítsd fel! Én ma azt hiszem végre megnézem a Tűzfalat. Kíváncsi vagyok mennyire van még formában Ford bácsi. Aztán korai szundi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Ha érdekelnek a képregény filmek, szerintem nézd meg a Vendettát, megéri. Erre már hónapok óta rá vagyok készülve, ha összejön. akkor jövő héten a Da Vincivel megnézem. Reggel lesz dolgom Pesten, utána enyém az egész nap, két film simán belefér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Nálam a Da Vinci-kód könyvben olyan okés volt, de semmi különös. A nagy hype-ot nem értem körülötte. Nem csak Te nem érted Ettől függetlenül a filmet meg szeretném nézni, kíváncsi vagyok, milyen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Molina is el lett találva szerintem! No én meg pont őt tudom a legkevésbé elképzelni az általa játszott karakterben. a többiek elmennek, kivéve McKellen (ő biztos remek lesz). Egyébként én szeretem Molinát, láttam is pár filmben. SimonZ, a Fridát nézd meg, mert remek film, Molina különösen tetszett, általam látott legjobb szerepe. A Maverickre már nem is emlékszem, de a Boogie Nights című filmet sem tegnap láttam, kellene már egy emlékezet frissités Szerkesztve: 2006. Május 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. (szerkesztve) Tom Cruise: FUCK OFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ettől függetlenül a M:I III jó! Az első és a második rész legjobb elemeit vegyíti. Ha moziban nem is egy letöltést megér (Maggie Q ért és a vörös ruhájáért mindenképp!!!!! ). Szerkesztve: 2006. Május 9. - Priest Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 9. Az első és a második rész legjobb elemeit vegyíti. Vannak bennük olyanok??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Vannak bennük olyanok??? Az első M:I az egyik kedvenc filmem. Amikor Cruise és Voight újra találkoznak nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Az első Mission Impossible szerintem is nagyon jóra sikeredett. A sorozat szellemiségét igaz messze kerüli, de mivel sose voltam fan-ja igy nem is különösebben bánom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Az első Mission Impossible szerintem is nagyon jóra sikeredett. A sorozat szellemiségét igaz messze kerüli, de mivel sose voltam fan-ja igy nem is különösebben bánom Az első részt nagyon szeretem, mert olyan rejtélyes.És több fordulópont van benne, a második részben csak akció van. A mostani részbe belenéztem a gépen, de egyelőre nem nagyon jött be.Max az eleje, amikor azt a nyúllábat követelik tőle.És még sír is akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hát a M:I:3at én is inkáb csak otthon megnézésre ajánlom! Nekem az első még így is a kedvencem. Aztán 3, 2. Viszont tegnap nem néztem meg a Tűzfalat, és ma sem fogom. Erre a nagy érettségis ijedtségre AOTCt fogok nézni. Kicsit lenyugtatom magam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Erre a nagy érettségis ijedtségre AOTCt fogok nézni. Kicsit lenyugtatom magam! Jó választás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hát nálam akciófilmek terén inkább az etalon a Halálos fegyver 1-2-3-4 és a Die Hard 1-2-3 marad, azokat még nem igazán tudta más akciófilm megközelíteni. Kémfilmek terén meg a Két tűz között marad a best of. Az M:I-k nekem sehogyse tetszenek, pedig az elsőben még Jean Reno is szerepelt, és az ő filmjeit szoktam szeretni, de ezt nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hát nálam akciófilmek terén inkább az etalon a Halálos fegyver 1-2-3-4 és a Die Hard 1-2-3 marad, azokat még nem igazán tudta más akciófilm megközelíteni. Hát a Halálos fegyver 1-2 az zseniális. Poénos és akciódús. De a 3-4 már nagyon a szint alatt van nálam. Viszont a Die Hardból nekem is az összes tetszik, de legjobban a 3. Aztán az első rész. Kémfilmek terén meg a Két tűz között marad a best of. Schwarzi csinálta a legjobb akciófilmeket!!! Ja és Jean Reno tényleg jóóó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hát a Halálos fegyver 1-2 az zseniális. Poénos és akciódús. De a 3-4 már nagyon a szint alatt van nálam. Viszont a Die Hardból nekem is az összes tetszik, de legjobban a 3. Aztán az első rész. Schwarzi csinálta a legjobb akciófilmeket!!! Ja és Jean Reno tényleg jóóó! A terminátoron kívűl nagyon nem szeretem az Arnie-s filmeket, max pár filmje van még sztem ami jó.Valahogy nem bírom nézni azt a palit 20 percnél tovább.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Hát nálam akciófilmek terén inkább az etalon a Halálos fegyver 1-2-3-4 és a Die Hard 1-2-3 marad, azokat még nem igazán tudta más akciófilm megközelíteni. Valahogy így. Nálam abszolút nyerők a Die Hard filmek, abból is a harmadik elsősorban, egy picit lemaradva a Halálos fegyver széria, melynek a negyedik része már nem tetszett annyira, mint az előzők. Ja, és a Terminátorok Az is akciófilm, vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. A Halálos fegyverekből meg pont a 4 a kedvencem, aztán a 3, aztán az 1 és végül a 2. A Die Hardokból meg 2, 1, 3 a sorrend. A Terminator az inkább scifi-akció. Ebben a kategóriában én viszont az Aliens-t tartom a legjobbnak (bár én ezt tartom a világ legjobb filmjének - lehet szórni a köveket ), bár az inkább scifi-akció-horror. Nem tom miért, de a Terminator filmek engem annyira nem fogtak meg. Mind a hármat szeretem, mind a hármat egyformán, de csak ennyi. Bár kétség kívül, a második rész nagyon jól sikerült film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Én meg nemrég néztem meg DVD-n a Terminátor trilógiát és teljesen el vagyok tőlük ájulva. Nem is emlékeztem, hogy ezek ilyen jó filmek. Az első és a második rész között nehezen tudnék különbséget tenni (a második rész bővitve nagyon jó... föleg az a bővitett rész, ahol kiveszik a chip-et Arnie agyából és Sarah Connor szétakarja verni egy baltával ). Az első egy nagyon sötét tónusú világ-vége film, még tipikusan a hideg-háború szellemiségében, amikor még nem csak szimpla hangulati elem volt az olyan szavakkal dobálozni, mint 'atom-háború'. Ez a mély iszonyat benne is van a filmben és az olcsó megoldások se tompitanak rajta. A második viszont egy sokkal professzionálisabb és egyben mélyebb akciófilm, ami nagyon jól ki van dolgozva. Viszont már hiányzik a komor hangulat... A harmadik rész egy picit kilóg... hiányzik Cameron zsenije. A kelleténél több a poén és a visszautalgatás az elöző részekre (föleg a beszolásokra gondolok) és nem sok új gondolatuk támadt a készitőknek... ráadásul van egy-két elég gyengére sikerült szekvencia (Arnie morális vivodása ) de összességében mégis működik (köszönhetően a tényleg remek akcióknak) és a vége egész hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. A halálos fegyver 4ben szinte csak Jet Lit bírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Ebben a filmben láttam először Jet Lit, és akkor egy szimpi színész volt, később már nem találtam annak, de a Hős kicsit visszaállította nálam a kezdeti szimpátiát (bár abból a filmből nem az ő karakterét bírom). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. A halálos fegyver 4ben szinte csak Jet Lit bírom. Eme film után meg mertem volna esküdni, hogy Jet Li lesz az elkövetkezendő idők negatív hőse. Erre szinte csak pozitív szerepeket kapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 10. Ebben a filmben láttam először Jet Lit, és akkor egy szimpi színész volt, később már nem találtam annak, de a Hős kicsit visszaállította nálam a kezdeti szimpátiát (bár abból a filmből nem az ő karakterét bírom). Akkor hadd találjam ki: Tony Leung-ét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.