JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Attól még érdekelne. Így úgy tűnik hogy elbeszélünk egymás füle mellett.Ööö...erre most mit mondjak? Ha nem rémlik hiába mondom, hogy hol említette Cobb Ariadnenak a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. :DA Ryan közlegényében nem ez a szám szólt véletlenül? Annyi biztos, hogy ott is Edit Piaff énekelt a vége felé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Ööö...erre most mit mondjak? Ha nem rémlik hiába mondom, hogy hol említette Cobb Ariadnenak a dolgot. Attól még lehet rá esély hogy beugorhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. A Ryan közlegényében nem ez a szám szólt véletlenül? Annyi biztos, hogy ott is Edit Piaff énekelt a vége felé. Ott ez a szám ment Amúgy szerintem nagyon kellemes zene ez. Jó hogy a rendezők felhasználják a számait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Attól még lehet rá esély hogy beugorhat.Ha újra megnézed a filmet tutti "Tekerj" arra a pontra amikor Cobb először vezeti be a lányt a dolgokba. Akkor kérdez rá a csaj erre a dologra, hogy mi történne akkor ha...... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Ott ez a szám ment Amúgy szerintem nagyon kellemes zene ez. Jó hogy a rendezők felhasználják a számait. Én valahogy nem csípem ezt a stílust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Ha újra megnézed a filmet tutti "Tekerj" arra a pontra amikor Cobb először vezeti be a lányt a dolgokba. Majd odatekerek ha meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Menj már el. Még jobb is, hogy egyedül mész, kevesebb a zavaró tényező... Mennék én ha nem venne el 3 órát a hétvégéből. Meg nem lenne az a borzalom meleg megint. De az R% egy hét múlva itt lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Bazz, Frenkie, be leszel rugdosva az egyikbe most már. Olyan vagy mint egy fürdős k*rva :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Eredet Spoiler: A film után a feleségemmel egyszerre mondtuk, hogy ez az egész egy álom volt. A valóságot sosem láttuk. És a poén, hogy Cobb felesége aki az egészet meghatározza. Ő is álmodik, és ezért jelenik meg időről időre. Ha összegezni akarnám, akkor azt mondom, hogy Mal megleckézteti a férjét, Cobbot azzal, hogy ő is tud gondolatot elültetni. Szóval Nolan újra bűvészkedik és újra bebizonyítja, hogy napjaink rendezői közül ő trükközik legjobban a lapokkal. 10/10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Bazz, Frenkie, be leszel rugdosva az egyikbe most már. Olyan vagy mint egy fürdős k*rva :D Hát ja ,nem is tagadom, de borzasztóan nincs kedvem kimászni itthonról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Lada tovább "bonyolítja" az egészet, bár tükrözi az én első gondolatomat a filmről, ami pont alatta fogant meg miközben néztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Hát ja ,nem is tagadom, de borzasztóan nincs kedvem kimászni itthonról. Van légkondi a moziban öreg. Én már fáztam a film alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Mi az az Inception? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Mi az az Inception? :DEgy csapnivaló, agyonhypolt vacak, amiért csupán csak a Nolan kedvelők 99 %-a van oda. Pfff... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Van légkondi a moziban öreg. Én már fáztam a film alatt. Én meg akarok fagyni. Viccet félretéve, holnap du 2-kor megnézem moziban. Csak hülyülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Viccet félretéve, holnap du 2-kor megnézem moziban. Nagyon helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Én meg akarok fagyni. Viccet félretéve, holnap du 2-kor megnézem moziban. Csak hülyülök.Jól van, mégis csak tökös gyerek vagy te Bár én momentán a Forma 1-et nem áldoznám be..... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nemrég értem haza a Shrek 4.-ről, és azt kell hogy mondjam, hogy határozottan jó volt. A harmadik részen kicsit untam magam, de ez nagyon tetszett. Másfél órás volt, mégis olyan rövidnek tűnt. Jah, és Rumpelstilskin az eddigi legjobb főgonosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Jól van, mégis csak tökös gyerek vagy te Bár én momentán a Forma 1-et nem áldoznám be..... :D Rávettem magam. De ha nem jó.........., akkor shoti lesz ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Rávettem magam. De ha nem jó.........., akkor shoti lesz ám. Nyugi frenkie. Amint megnézed a filmet, garantáltan így fogsz Oldie felé közeledni :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nyugi frenkie. Amint megnézed a filmet, garantáltan így fogsz Oldie felé közeledni :D Ez nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Rávettem magam. De ha nem jó.........., akkor shoti lesz ám. Hey, én csak finoman rugdostalak a helyes út felé, nem kényszerítettelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Na de lépjünk túl egy kicsit Nolan filmjénél. ma megnéztem a másik MESTER filmjét, a legyőzhetetlent. Nagyon nagy hatással volt rám. Én még ilyen rsszizmus-ellenes filmet nem láttam. Nelson Mandela nagyon szimpi , bárcsak itthon is lenne ilyen formátumú politikus. A megbocsátásra való hajlama megdöbbentő és tiszteletreméltó. Igazi náci barmoknak kötelezővé tenném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Lada: Spoiler: Ha álom lenne, akkor a végén a búgócsiga nem lassulna be, hanem pörögne a végtelenségig. Egy filmben, amelyben a totemhez kötik az álom/valóság rejtélyét, nem hagynának ki egy ilyen utalást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Kis költségvetésű sci-fi, mely a 9-es körzetre hajaz leginkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Tessék mindenkinek akit érdekel megnézni, és akkor nem látsz tőlünk spoiler feliratot Aki tudja és amikor tudja, az megnézi Dzséjt, valahova eltűnt az idézet, amit Neked szerettem volna írni, de már nem keresem vissza, kicsit nehezen navigálok a touchpadon, de a lényeg az, hogy Frenkie-nek tanácsoltam, hogy vigye el az anyukáját a moziba a filmre, vagy valamit félreírtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. (szerkesztve) Na szurkoljatok, ma én is megnézem! Értékelés, majd később. Szerkesztve: 2010. Július 24. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. (szerkesztve) Lada: Ha álom lenne, akkor a végén a búgócsiga nem lassulna be, hanem pörögne a végtelenségig. Egy filmben, amelyben a totemhez kötik az álom/valóság rejtélyét, nem hagynának ki egy ilyen utalást. Eredet kicsit megbicsaklik a totem, de végül mégis szépen forog tovább. Valamint szerintem a legfőbb bizonyíték, hogy álom az egész, hogy amikor hazamegy Cobb hogyan találkozik a gyerekeivel? Ott folytatódik, ahogyan utoljára látta őket (leguggolva játszanak, minden úgy ahogy az emlékezetében volt), csak itt éppen meg is fordulnak végre a gyerkőcök. Ami pedig külön megadja a pikantériáját, hogy azt mondja nekik, hogy mekkorát nőttek, mióta nem találkoztak. Igen? De akkor miért ugyanazok a kölykök ugranak a nyakába, akikről az emlékei állandóan bekavartak? Valójában semmit nem változtak. Ez is csak azt támasztja alá, hogy ilyen csak az álomban van. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.