Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Attól még érdekelne. Így úgy tűnik hogy elbeszélünk egymás füle mellett.
Ööö...erre most mit mondjak? :D Ha nem rémlik hiába mondom, hogy hol említette Cobb Ariadnenak a dolgot. :D
Hozzászólás ideje:
Ööö...erre most mit mondjak? :D Ha nem rémlik hiába mondom, hogy hol említette Cobb Ariadnenak a dolgot. :D
Attól még lehet rá esély hogy beugorhat.
Hozzászólás ideje:
Attól még lehet rá esély hogy beugorhat.
Ha újra megnézed a filmet tutti :D "Tekerj" arra a pontra amikor Cobb először vezeti be a lányt a dolgokba. :D Akkor kérdez rá a csaj erre a dologra, hogy mi történne akkor ha......
Hozzászólás ideje:
Ha újra megnézed a filmet tutti :D "Tekerj" arra a pontra amikor Cobb először vezeti be a lányt a dolgokba. :D
Majd odatekerek ha meglesz.
Hozzászólás ideje:
Menj már el. Még jobb is, hogy egyedül mész, kevesebb a zavaró tényező... :D

Mennék én ha nem venne el 3 órát a hétvégéből. Meg nem lenne az a borzalom meleg megint. De az R% egy hét múlva itt lesz. :D

Hozzászólás ideje:

Eredet

Spoiler:

A film után a feleségemmel egyszerre mondtuk, hogy ez az egész egy álom volt. A valóságot sosem láttuk. És a poén, hogy Cobb felesége aki az egészet meghatározza. Ő is álmodik, és ezért jelenik meg időről időre. Ha összegezni akarnám, akkor azt mondom, hogy Mal megleckézteti a férjét, Cobbot azzal, hogy ő is tud gondolatot elültetni.

Szóval Nolan újra bűvészkedik és újra bebizonyítja, hogy napjaink rendezői közül ő trükközik legjobban a lapokkal.

10/10

Hozzászólás ideje:
Bazz, Frenkie, be leszel rugdosva az egyikbe most már. Olyan vagy mint egy fürdős k*rva :D :D :D

Hát ja ,nem is tagadom, de borzasztóan nincs kedvem kimászni itthonról. :D

Hozzászólás ideje:
Van légkondi a moziban öreg. :D Én már fáztam a film alatt. :D

Én meg akarok fagyni. :D Viccet félretéve, holnap du 2-kor megnézem moziban. Csak hülyülök.

Hozzászólás ideje:
Én meg akarok fagyni. :D Viccet félretéve, holnap du 2-kor megnézem moziban. Csak hülyülök.
Jól van, mégis csak tökös gyerek vagy te :D

Bár én momentán a Forma 1-et nem áldoznám be..... :D :D

Hozzászólás ideje:

Nemrég értem haza a Shrek 4.-ről, és azt kell hogy mondjam, hogy határozottan jó volt. :D A harmadik részen kicsit untam magam, de ez nagyon tetszett. :D Másfél órás volt, mégis olyan rövidnek tűnt. Jah, és Rumpelstilskin az eddigi legjobb főgonosz. :D

Hozzászólás ideje:
Jól van, mégis csak tökös gyerek vagy te :D

Bár én momentán a Forma 1-et nem áldoznám be..... :D :D

Rávettem magam. De ha nem jó.........., akkor shoti lesz ám. :D

Hozzászólás ideje:
Rávettem magam. De ha nem jó.........., akkor shoti lesz ám. :D

Nyugi frenkie. Amint megnézed a filmet, garantáltan így fogsz Oldie felé közeledni :D :D

Shotgun.jpg

Hozzászólás ideje:

Na de lépjünk túl egy kicsit Nolan filmjénél. ma megnéztem a másik MESTER filmjét, a legyőzhetetlent. Nagyon nagy hatással volt rám. Én még ilyen rsszizmus-ellenes filmet nem láttam. Nelson Mandela nagyon szimpi , bárcsak itthon is lenne ilyen formátumú politikus. A megbocsátásra való hajlama megdöbbentő és tiszteletreméltó. Igazi náci barmoknak kötelezővé tenném.

Hozzászólás ideje:
Tessék mindenkinek akit érdekel megnézni, és akkor nem látsz tőlünk spoiler feliratot :D

Aki tudja és amikor tudja, az megnézi :D

Dzséjt, valahova eltűnt az idézet, amit Neked szerettem volna írni, de már nem keresem vissza, kicsit nehezen navigálok a touchpadon, de a lényeg az, hogy Frenkie-nek tanácsoltam, hogy vigye el az anyukáját a moziba a filmre, vagy valamit félreírtam :D

Hozzászólás ideje:
Lada:

Ha álom lenne, akkor a végén a búgócsiga nem lassulna be, hanem pörögne a végtelenségig. :D Egy filmben, amelyben a totemhez kötik az álom/valóság rejtélyét, nem hagynának ki egy ilyen utalást.

Eredet

kicsit megbicsaklik a totem, de végül mégis szépen forog tovább. Valamint szerintem a legfőbb bizonyíték, hogy álom az egész, hogy amikor hazamegy Cobb hogyan találkozik a gyerekeivel? Ott folytatódik, ahogyan utoljára látta őket (leguggolva játszanak, minden úgy ahogy az emlékezetében volt), csak itt éppen meg is fordulnak végre a gyerkőcök.

Ami pedig külön megadja a pikantériáját, hogy azt mondja nekik, hogy mekkorát nőttek, mióta nem találkoztak. Igen? De akkor miért ugyanazok a kölykök ugranak a nyakába, akikről az emlékei állandóan bekavartak? Valójában semmit nem változtak. Ez is csak azt támasztja alá, hogy ilyen csak az álomban van.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.