Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez egy kellően őrült film lesz :)

Köszi a feliratot :D

Keress rá a kalózöbölben, és kihozza a képregényt belőle. Én még csak az első kötetet olvastam (6 db van) magyarul és angolul már a 2.-at is, és a földön fetrengtem a nevetéstől. Ez a film lesz 2010 filmje számomra :)

Kiderítettem, a hazai bemutató december 30-án lesz :D

Frenkie, kölcsönadod a shotit? :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Szerk.: egy poént kissé elszúrtam, javítottam.
Hát, még ez sem az igazi a ...

"- you have to drop the L word

- lesbian?

- the other L word

- ...lesbian-s?"-re :)

Hozzászólás ideje:
Hát, még ez sem az igazi a ...

"- you have to drop the L word

- lesbian?

- the other L word

- ...lesbian-s?"-re :)

Figy, ha tudsz egy l-betűs szinonimát a szerelem szóra, vegy egy sz-betűs szinonimát a leszbikus szóra... :)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Állítólag marha jó kritikákat kap, szóval tuti, hogy a szégyenteljes Két Kopperen magasan túl fog tenni. Kár, hogy nálunk másfél hónap késéssel jön.

Hozzászólás ideje:

Hi everybody! Let me recommed hilariously funny film what I have just seen with my family. The title is Grown ups and the major characters are : Adam Sendler , Rob Schneider and Salma Hayek.

It is worth seeing! :):)

Hozzászólás ideje:

Ordi, rossz kategóriában vagy. :)

Oldie én marhára várom ezt a filmet és tuti nem bírom ki a moziig.

Hozzászólás ideje:
Hi everybody! Let me recommed hilariously funny film what I have just seen with my family. The title is Grown ups and the major characters are : Adam Sendler , Rob Schneider and Salma Hayek.

It is worth seeing! :):D

Ungarishe please, ungarishe... :D:) This is hungary site.

O mama mia!

Hozzászólás ideje:
Oldie én marhára várom ezt a filmet és tuti nem bírom ki a moziig.
Uh, én pedig kivárnám, mert szinkronosan nézném ( szerintem piszok jól eltalálták a hangokat) csak sajna már keretem nincs ilyen luxusra, de nagyon már másra sem :) Olyan értesítés jött többek között a fűtésszámláról, hogy .....hogy csak na. Most már hatványozott nadrágszíjmeghúzás jön.

Majd leszedem....akarom mondani beugrok majd valamelyik diszkontba :)

Hozzászólás ideje:

Aki nagyon jól akar szórakozni nézze meg a Cop Out címü filmet. hatalmas vigjáték, szétröhögtem rajta magam. Bruce Willis meg a néger jó alakítják a lúzer rendöröket.

Hozzászólás ideje:
Uh, én pedig kivárnám, mert szinkronosan nézném ( szerintem piszok jól eltalálták a hangokat) csak sajna már keretem nincs ilyen luxusra, de nagyon már másra sem :D Olyan értesítés jött többek között a fűtésszámláról, hogy .....hogy csak na. Most már hatványozott nadrágszíjmeghúzás jön.

Majd leszedem....akarom mondani beugrok majd valamelyik diszkontba :D

Igen Ferrel szinkronjai mindig iszonyú jók.

Frenkie, Oldie-val már elmondtuk róla a véleményünk. :) Maradjunk annyiban hogy az Other Guys jobb lesz. :)

Hozzászólás ideje:

Nekem csak Kerekes ugrik be mint Ferrell szinkronhangja, de annál az eredeti sokkal jobb szerintem, nagyon jó hangja van.

Hozzászólás ideje:
Nekem csak Kerekes ugrik be mint Ferrell szinkronhangja, de annál az eredeti sokkal jobb szerintem, nagyon jó hangja van.

Én imádom Kerekes hangjával. :D

Hozzászólás ideje:
Igen Ferrel szinkronjai mindig iszonyú jók.

Frenkie, Oldie-val már elmondtuk róla a véleményünk. :) Maradjunk annyiban hogy az Other Guys jobb lesz. :D

Ez nem biztos mert még nem láttuk. Bátorság ezt kijelenteni a trailer alapján. Azt hogy nektek nem tetszett attól én még baromira jól szórakoztam rajta, és ugye nem vagyunk egyformák. :)

Hozzászólás ideje:
Ez a limitált kiadás lesz, átszámítva potom 30k az értéke. Nem biztos, hogy idehaza is így jön ki a limitált (már ha lesz) Alien kiadás :D

Ha jön hazánkba, nem félek, hogy elkapkodják. Még a Predator mellszobros kiadás is kapható.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.