kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Művészkedtem kicsit. Szerk.: egy poént kissé elszúrtam, javítottam. Szerkesztve: 2010. Augusztus 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Ez egy kellően őrült film lesz Köszi a feliratot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Művészkedtem kicsit.Király vagy, akkor most már mind2 trailer le van fordítva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Ez egy kellően őrült film lesz Köszi a feliratot Keress rá a kalózöbölben, és kihozza a képregényt belőle. Én még csak az első kötetet olvastam (6 db van) magyarul és angolul már a 2.-at is, és a földön fetrengtem a nevetéstől. Ez a film lesz 2010 filmje számomra Kiderítettem, a hazai bemutató december 30-án lesz Frenkie, kölcsönadod a shotit? Szerkesztve: 2010. Augusztus 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Szerk.: egy poént kissé elszúrtam, javítottam.Hát, még ez sem az igazi a ..."- you have to drop the L word - lesbian? - the other L word - ...lesbian-s?"-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. (szerkesztve) Hát, még ez sem az igazi a ..."- you have to drop the L word - lesbian? - the other L word - ...lesbian-s?"-re Figy, ha tudsz egy l-betűs szinonimát a szerelem szóra, vegy egy sz-betűs szinonimát a leszbikus szóra... Szerkesztve: 2010. Augusztus 8. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Figy, ha tudsz egy l-betűs szinonimát a szerelem szóra, vegy egy sz-betűs szinonimát a leszbikus szóra... jogos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. The Rock nagyon badass. Szerepet kapott a Fast Fiveba. Ő fogja üldözni Vin Dieseléket. http://filmdroid.blog.hu/2010/08/08/fast_f...forgatasi_kepek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hát ha lehetséges ez az ember mégnagyobb mint volt. Őt is beletettem volna az Exp-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Mondjuk korosztályaként simán belefért volna, elvégre Stathammel lehet egyidős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Állítólag marha jó kritikákat kap, szóval tuti, hogy a szégyenteljes Két Kopperen magasan túl fog tenni. Kár, hogy nálunk másfél hónap késéssel jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hi everybody! Let me recommed hilariously funny film what I have just seen with my family. The title is Grown ups and the major characters are : Adam Sendler , Rob Schneider and Salma Hayek. It is worth seeing! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Ordi, rossz kategóriában vagy. Oldie én marhára várom ezt a filmet és tuti nem bírom ki a moziig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Hi everybody! Let me recommed hilariously funny film what I have just seen with my family. The title is Grown ups and the major characters are : Adam Sendler , Rob Schneider and Salma Hayek.It is worth seeing! Ungarishe please, ungarishe... This is hungary site. O mama mia! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Oldie én marhára várom ezt a filmet és tuti nem bírom ki a moziig.Uh, én pedig kivárnám, mert szinkronosan nézném ( szerintem piszok jól eltalálták a hangokat) csak sajna már keretem nincs ilyen luxusra, de nagyon már másra sem Olyan értesítés jött többek között a fűtésszámláról, hogy .....hogy csak na. Most már hatványozott nadrágszíjmeghúzás jön.Majd leszedem....akarom mondani beugrok majd valamelyik diszkontba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Aki nagyon jól akar szórakozni nézze meg a Cop Out címü filmet. hatalmas vigjáték, szétröhögtem rajta magam. Bruce Willis meg a néger jó alakítják a lúzer rendöröket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Pont ezt a filmet szidtuk porig lentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 8. Uh, én pedig kivárnám, mert szinkronosan nézném ( szerintem piszok jól eltalálták a hangokat) csak sajna már keretem nincs ilyen luxusra, de nagyon már másra sem Olyan értesítés jött többek között a fűtésszámláról, hogy .....hogy csak na. Most már hatványozott nadrágszíjmeghúzás jön.Majd leszedem....akarom mondani beugrok majd valamelyik diszkontba Igen Ferrel szinkronjai mindig iszonyú jók. Frenkie, Oldie-val már elmondtuk róla a véleményünk. Maradjunk annyiban hogy az Other Guys jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nekem csak Kerekes ugrik be mint Ferrell szinkronhangja, de annál az eredeti sokkal jobb szerintem, nagyon jó hangja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nekem csak Kerekes ugrik be mint Ferrell szinkronhangja, de annál az eredeti sokkal jobb szerintem, nagyon jó hangja van. Én imádom Kerekes hangjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!!!! Elkészült uganda első akciófilmje. Kérdezem, mi az az Expendabées?????? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Elkészült uganda első akciófilmje.És jövpre megnyeri az Oscart a legjobb vizuális effektek kategóriában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Szerintem kicsit se néz ki jól az Alien BluRay kiadása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. De marha jó kiadvány Kár, hogy nem vagyok Alien-rajongó, de legalább most az én szívem nem fáj érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Nagyon durván néz ki! Kéne ha megdobnának vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Miért van olyan sanda gyanúm, hogy ez lesz az első Blu-ray kiadványom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Hát ha esetleg bónusz ajándékként adnának mellé egy 50 colos Full HD plazmát meg egy Blu-ray játékost, még Dzséjt karját is odaadnám érte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Ez a limitált kiadás lesz, átszámítva potom 30k az értéke. Nem biztos, hogy idehaza is így jön ki a limitált (már ha lesz) Alien kiadás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Igen Ferrel szinkronjai mindig iszonyú jók. Frenkie, Oldie-val már elmondtuk róla a véleményünk. Maradjunk annyiban hogy az Other Guys jobb lesz. Ez nem biztos mert még nem láttuk. Bátorság ezt kijelenteni a trailer alapján. Azt hogy nektek nem tetszett attól én még baromira jól szórakoztam rajta, és ugye nem vagyunk egyformák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 9. Ez a limitált kiadás lesz, átszámítva potom 30k az értéke. Nem biztos, hogy idehaza is így jön ki a limitált (már ha lesz) Alien kiadás Ha jön hazánkba, nem félek, hogy elkapkodják. Még a Predator mellszobros kiadás is kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.