Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én várom! De én sem olvastam róla még róla sehol.

Más: tegnap megnéztem a 4 szobát - eddig égett a fejem hogy nem láttam ezt az alapműt, és most már azt is tudom miért alap - Tényleg zseniális a film. Aki még nem látta - mint én ;) - az nézze meg, mert Tarantino...az Tarantino! ;):)

De igazából csak az utolsó szoba Tarantino, a többi nem... Sajnos meg is látszik a másik három szobán (szerintem), hogy nem a mester keze műve :D

Hozzászólás ideje:
De igazából csak az utolsó szoba Tarantino, a többi nem... Sajnos meg is látszik a másik három szobán (szerintem), hogy nem a mester keze műve ;)

Az első kettőn tényleg nem (annyira), de a 3. és 4. szobán azért észrevehető. Sztem. ;)

Viszont az Összekutyulvát /Shaggy Dog/ Tim Allen főszereplésével csak az nézze meg, aki igazán rossz filmet akar nézni. Komolyan mondom már fetrengtem a végén...De azért kibírtam. :D Ilyenkor mindig eszmbejut, hogyha az ilyen filmeket elfogadják és leforgatják, akkor miket dobnak vissza? :)

Hozzászólás ideje:
Az első kettőn tényleg nem (annyira), de a 3. és 4. szobán azért észrevehető. Sztem. ;)

De épp azt mondom, hogy csak a negyediket rendezte Tarantino :D

Hozzászólás ideje:

Istenem.Olyan furcsa számomra új filmeket láttam a héten.Kezdve pénteken mikor is megnéztem először a 13.harcost. Nagyon jó.Nekem tedszett.Kicsit véres de nagyon komoly.Antonio Banderas-os film.

A másik valami német horror film volt. Hajsza a metróban címmel.Hbo-n volt későeste és elkeztem nézni.Istenem ilyen agyatlanságot.Inkább nem mesélem el a sztorit.Egészben csak az volt a jó,hogy aki a A lé meg a Lola c.filmben szerepelt.Az volt benne.

utána tegnap (szombaton) ládtam szintén a HBO-n az Elátkozott Ella c.vígjátékon.Nagyon aranyos mindenkinek ajánlom. Középkori tundérmese.Fából készült mozgó lépcsővel Queen számokat éneklő lányal,Ogrékkal,orjásokkal és a fehérlovon érkező szőke hercegel balhé esetén. A filmben Anne Hathaway a fő karakter.És ismét gyönyörűen domborít ebben a filmben is mint a Neveletlen Hercegő c. filmekben.tedszetős és tele van poénokkal de izgalmas is.És szerintem szép a zenéje.Ajánlom mindekinek aki szereti az ilyen tipusú filmeket.Nagyon édes. :D;);)

Hozzászólás ideje:

Kb tíz percet láttam belőle, amíg átmentem anyuhoz a másik szobába (reklám helyett nézte). Először azt hittem, hogy valamelyik Neveletlen hercegnős film az, de egy perc után leesett, hogy valami más. Annál a jelenetnél járt, mikor a lány a szőke herceget majdnem megöli, és lecsukják. Gondolom később helyre jött minden ;)

Hozzászólás ideje:
Kb tíz percet láttam belőle, amíg átmentem anyuhoz a másik szobába (reklám helyett nézte). Először azt hittem, hogy valamelyik Neveletlen hercegnős film az, de egy perc után leesett, hogy valami más. Annál a jelenetnél járt, mikor a lány a szőke herceget majdnem megöli, és lecsukják. Gondolom később helyre jött minden ;)

az már pont a vége volt.Mert a lány nak az volt az átka,hogy mindíg engedelmes volt amit mondtak neki.Szóval.A főgonosz a herceg valameik rokona mondta neki,hogy ölje meg.Asztán ez lett belőle.De persze minden jóra fordult.

Hozzászólás ideje:

Hát ma lazításként én is megnéztem 3 filmet. Csak röviden írnék róluk.

1, Break-up - új Vince Vaughn és Jennifer Aniston film. Hát a bemutató alapján vígjátékra számítottam, de több volt benne a dráma mint a poén, bár Vince mindent elkövetett hogy ne így legyen. Szóval így kicsit csalódás ért, mert most nem is akartam ilyen szomorú szakítós filmet nézni, hanem inkább vicces szakítósat...

2, The BenchWarmers - Új Rob Schneider film. ÉS MARHA JÓ VOLT. Mármint nem zseniális a film, sőt...semmi történet, de egy könnyed üdítő vígjáték, ami teljesen feldob. ÉS hát nem hagyagolható el a rengeteg SW utalás a filmben! Nem tudom hogy egyálltalán behozzák e majd magyarországra de ha nem akkor is nézzétek meg. JA és külön öröm volt hogy Rob végre nem a balféket játsza a filmben, hanem Ő volt a kemény csávó.

Egyik legapróbb SW dolog a filmben:

SW Bus

3, Derailed-Kisiklottak. Hát én alapban is bírom Clive Owen-t és Vincent Casselt, de hát ebben, főleg Vincet, szuper volt. BÁr egy nap két film amiben Jennifer játszik kicsit sok volt, de látványra jóóó! ;) A film is tetszett, kicsit kiszámítható volt, de voltak benne nem várt események.

Szóval 3ból 2! Egész jó arány ;)

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

Én Rob Schneider-t alapból nem bírom.Mivé fog legközelebb a filmjében átalakulni, tűzőgéppé(sp rulezzz)?

Hozzászólás ideje:
Én Rob Schneider-t alapból nem bírom.Mivé fog legközelebb a filmjében átalakulni, tűzőgéppé(sp rulezzz)?

Hát pont ez az hogy az eddigi ösze filmjében valami barmot játszott, de ebben végre Ő a "normális" csávó. ;) Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni - ha másért nem, akkor a SWért. ;)

Hozzászólás ideje:

Ezt imádni fogjátok!! :D THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE BEGINNING Trailer itt:

http://www.apple.com/trailers/newline/tcm_thebeginning/ Az egyetlen baj vele, hogy csak este 10 és hajnali 4 között lehet megnézni!!!! :? Az ok: az MPAA (tudjátok ezek azok a kedves emberek akik megvágathatnak filmeket meg besorolhatják őket) a zöld kezdés ellenére (korhatár nélkül megtekinthető a trailer ) úgy döntött, hogy a mozikban csak R besorolású filmek előtt vetíthető+ a neten sehogy mert elég nyomasztó. a New Line (a film gyártója és forgalmazója) még is kiharcolt némi engedményt az internetes terjesztésre. Ennek eredménye ez a 10-4 ig baromság (mert egy 18 év alati ember a nyári időszakban persze nem marad fennt tovább ugye! :) ). Az egész dolog "egyetlen" problémája hogy senki se tudja milyen időzóna szerint van ez a 10-4 ig dolog! :) Ha esetleg valaki rájön legyen szives jelezze mert 1; baromira érdekel 2; akik moziban látták azt mondják baromi ilyesztő!

Bonusz: http://www.apple.com/trailers/wb/thewickerman/ The Wicker Man remake trailer Nic Cage-el. Luc Besson animációs mesefilmje: http://fr.movies.yahoo.com/features/arthur_et_les_minimoys/

Hozzászólás ideje:

Leszámítva a Fegyverek szavában nyújtott teljesítményét csak jót tudok róla mondani. Legjobb filmje szerintem az Ál/Arc, Tolvajtempó, Con Air és a Segítség, Apa lettem :-)

Hozzászólás ideje:
Leszámítva a Fegyverek szavában nyújtott teljesítményét csak jót tudok róla mondani. Legjobb filmje szerintem az Ál/Arc, Tolvajtempó, Con Air és a Segítség, Apa lettem :-)

Én is pontosan így vagyok vele. Ha az az egy nem lenne... :)

Nekem az ál/arc az egyik kedvenc akcióm! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oké, hogy Nic Cage, de minek kell a Wicker Man-t is remake-elni? Hollywoodban indithatna már valaki egy normális forgatókönyiró szakképzést, arról hogyan kell új történeteket irni...

Egyébként Nic Cage-től az utobbi időben csak egy film tetszett igazán de az nagyon: a Fegyvernepper! :)

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Nem biztos, hogy a forgatókönyírókkal van a baj, inkább a minden lében kanál döntnökökkel, producerekkel, de leginkább a stúdióvezetőkkel :)

Hajszál híja volt, hogy Charlie Kaufman mégsem forgatókönyíró lett, de aztán mégis csak mellé állt a szerencse, no meg egy fickó, aki adott neki egy lehetőséget :) Hány ilyen lehet még vajon?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Karrde: Igaz, de egy folytatást vagy egy remake-et meglehet jól is csinálni akár, s néhol szinte adja magát a dolog, pl. a Köd-nél, ahol aztán mégis egy bűnrossz remake-et alkottak. Nem hinném, hogy a döntnökök direkt befolyásolják ilyenkor az alkotói oldalt és kihuzzák a szellemes vagy frappáns fordulatokat :)

És mostanában a saját utakon járók is egyre többet szerencsétlenkednek, pl. az Equilibrium rendezője, aki ebben az évben megalkotta minden idők egyik legrosszabb filmjét az Ultraviolet-et.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:
És mostanában a saját utakon járók is egyre többet szerencsétlenkednek, pl. az Equilibrium rendezője, aki ebben az évben megalkotta minden idők egyik legrosszabb filmjét az Ultraviolet-et.

HÁt igen az Equilibrium zseniális lett - szerintem - míg az Ultraviolet egy rakás kaki... :) /Az új Köd dettó/

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

A ködöt eredetiben sem láttam :) Nem is tudom, az is benne lehet, hogy a készítők sincsenek éppen a topon. Igazából csak találgatok, mert a színfalak mögé nem látok be :)

Hozzászólás ideje:

Úgy tűnik az Óment is alaposan lehúzták.....

Nem tudom minek kell állandóan remaket gyártani :S

Még csak az kéne, hogy valaki hozzápiszkáljon a Péntek 13-hoz vagy a Rémálom az Elm utcában szériához.

Hozzászólás ideje:

Na.... megnéztem az X-men 3t. Egyszer megnézős film, de annak jó. Jean karakterét eléggé eltolták, de a többiek (főleg Mistique és Farkas) nagyon jók.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.