Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Fizetsz egy sört ha még ma estig lesz magyar felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Droid in Distress képek! Már elérhető az előfizetéses Disney XD csatornán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Attol meg nem fogom latni sajnos.Nem lesz mar elotte idom ra. De kettore is. Szep kep!(minosegre,a masodik)Milyen reszletes!? Szerkesztve: 2014. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. A második nem a filmből van szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Holnap szinkronnal élvezhetjük a kezdő duplát! El sem hiszem! egy éve? még "élvezhettük az első teaser-t.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. ne is mondd...meg 11 ora! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Nos kérem, képgyártói minőségemben jelentkezem! Folytatnám a TCW-beli munkát ha nincs ellenetekre. Jelentem a starwars.com tv-shows szekciójában a fő lapon a Spark of the Rebellion s1e01-nek van kiírva, ez azért választ ad pár elmélkedésre, amit pl.: a sorozat dvd-bd kiadásai topicban is felmerült.. A lényeg; ebben beljebb menvén immár létezik egy "episode gallery" többek közt képekkel. Van egy Fő kép vagy ha úgy tetszik első kép. Felőlem lehet ez az epguide kép a továbbiakat is tekintve: vagy; lejjebb tallózok(unk) és választok(unk) egy a rész esszenciáját átfogóbb képkockát: szerk.: mégegyszer átböngészve az sw.com-ot -amit újabb megújúlása óta nehezen szokok és utálok- Lehet, hogy ezt szánták az epizódot reprezentáló képnek: Vélemények? Szerkesztve: 2014. Október 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Nagyon jók csoli! Köszi! Szerintem marad az első bár még kicsit rágódok rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Remek kezdés, csillagos ötös Star Wars hangulattal. Bővebben majd a topikban egy kis emésztés után. Jelentem a starwars.com tv-shows szekciójában a fő lapon a Spark of the Rebellion s1e01-nek van kiírva, ez azért választ ad pár elmélkedésre, amit pl.: a sorozat dvd-bd kiadásai topicban is felmerült.. Ezek szerint, a Spark of Rebellion az 1x01-es számozású rész (technikailag ugyan 2 "normál" rész), így a Droids in Distress lesz az 1x02, stb. Csak sikerül kitalálni, mi van. A Spark of Rebellion volt már 1x01-02, 1x00, most 1x01... Szerintem a 3. kép a hivatalos Ep. Guide kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. szerk.: mégegyszer átböngészve az sw.com-ot -amit újabb megújúlása óta nehezen szokok és utálok- Lehet, hogy ezt szánták az epizódot reprezentáló képnek: Valószínűleg ezt szánták, legalábbis a TCW részleg alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Ok akkor marad a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 4. (szerkesztve) Kis érdekesség a sorozathoz. Holonet News Ha jól láttam még nem volt. Most nézem csak, hogy kijött egy új videó. Ráadásul egy olyan karakter van benne, akinek a sorsa eddig ismeretlen volt. Szerkesztve: 2014. Október 4. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. (szerkesztve) Ok akkor marad a harmadik. Rendben, akkor 3-as. A Droids in.. résznél már csak 1 verzió készül ez alapán. És Ody! Mi lesz a számozással? Követjük a .com-ot? Csak, hogy később mindenki "egyről beszéljen".. Szerkesztve: 2014. Október 5. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Nézek egy disney channel streem-et (magyar) de ott még nem kezfődött el. Csak ott késik ennyit? Nézi valaki a disney channelt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Huhuuu.Nagyon kiraly volt! Mondjuk a hajak tenyleg eleg benak...meg a vukik is.A kicsi vuki nem lehet ,hogy Chewbacca? Ket het mulva jon csak a kovetkezo...lesz D2..es 3PO is!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. (szerkesztve) Nézek egy disney channel streem-et (magyar) de ott még nem kezfődött el. Csak ott késik ennyit? Nézi valaki a disney channelt? Kb 5-7 perc késéssel leadták a kezdést. Jó volt. Nyomtak egy 2. rész ízelítőt is! Huhuuu.Nagyon kiraly volt! Mondjuk a hajak tenyleg eleg benak...meg a vukik is.A kicsi vuki nem lehet ,hogy Chewbacca? Ket het mulva jon csak a kovetkezo...lesz D2..es 3PO is!!! Kitwar a neve a kis Wookie-nak, ha jól értettem.. Szerkesztve: 2014. Október 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Kb 5-7 perc késéssel leadták a kezdést. Jó volt. Nyomtak egy 2. rész ízelítőt is! Ez érdekes. Én néztem valami streem-et, ami elméletileg a disney chanel-volt, de ott még 9:45-kor sem kezdték. Esetleg rossz streem-et néztem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Ez érdekes. Én néztem valami streem-et, ami elméletileg a disney chanel-volt, de ott még 9:45-kor sem kezdték. Esetleg rossz streem-et néztem? A normál tv-is késett egy csomót, mint írtam. A streamek amúgy is késésben vannak általában. A kettőt összeadva akár 10 perc is lehetett a késés. Ha annál is tovább kitartottál és nem volt akkor nem tudom mit néztél. Valami szuperképességű gyerekekről szóló vígjátéksorozat ment előtte amúgy. De ne aggódj, lehet, hogy már estére meg lesz az epizód, ha felbukkan Albundy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Kitwar a neve a kis Wookie-nak, ha jól értettem.. Az nem a faterjae? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. (szerkesztve) Az nem a faterjae? Ezt most nem tudom, de mindegy is, mert 3-4 évvel járunk az Új remény előtt, szóval Chewbacca kb 196 éves... És persze a tcw-ban is felnőtt volt már.. Szerkesztve: 2014. Október 5. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. (szerkesztve) Igen...kozben rajottem,hogy nem lehet O.Kar...jopofa lett volna ha valahogy O is benne van.:/ Szerkesztve: 2014. Október 5. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. A normál tv-is késett egy csomót, mint írtam. A streamek amúgy is késésben vannak általában. A kettőt összeadva akár 10 perc is lehetett a késés. Ha annál is tovább kitartottál és nem volt akkor nem tudom mit néztél. Valami szuperképességű gyerekekről szóló vígjátéksorozat ment előtte amúgy. De ne aggódj, lehet, hogy már estére meg lesz az epizód, ha felbukkan Albundy! Szerintem tuti rossz streem-et néztem, mert még 10:00-kor sem kezdődött el. Ezt a streem-et néztem. Ha ez rossz streem, van-e egyáltalán a magyar disney chanel-hez streem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Rendben, akkor 3-as. A Droids in.. résznél már csak 1 verzió készül ez alapán. És Ody! Mi lesz a számozással? Követjük a .com-ot? Csak, hogy később mindenki "egyről beszéljen".. Még várok a számozás átírásával. Egyébként a részről szigorúan az adott rész topikjában beszéljetek! Hisz azért van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Már elérhető a könyvtárban a HD forrás magyar szinkronnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Már elérhető a könyvtárban a HD forrás magyar szinkronnal. Milyen könyvtárban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Az nCore -on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Az nCore -on. The pirate bay-en nincs fent? Nincs ncore-om. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Magyarul? Nincs. És nem is lesz sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Magyarul? Nincs. És nem is lesz sajna. Értem. Ez szonorú. Valahol esélyes, hogy fent lesz magyarul? (Még disney chanel-em sincs, nem hogy ncore-om. Sőt. Nem hogy disney chanel-em sincs, még tv-m sincs.) Szóval, valaki nem tud valami használható streem-et, vagy valami oldalt, ahol fent lesz magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 5. Magyar kéz is dolgozott az új Star Wars-kalandon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.