Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 1. Azt hiszem volt valahogy egy dupla CD -s kiadvány a zenéből, amit rajongók csináltak. Ismeri ezt valaki esetleg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Végre megtaláltam, itt van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. (szerkesztve) Ugye tudo, hogy most nagyon szeretlek? ((mp3-ba át tudná valaki pakolni? A youtube concerter nem hajlandó......)) Bár ez sem teljesen "soundtrack", ez a film hanganyaga, csak a beszédek le vannak keverve..... nagyjából. Szerkesztve: 2012. November 2. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Ezzel tudsz hanganyagot leszedni a youtube -ról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. "Ninjas downloading 12 hour samples of static noise have caused us to limit video lengths to 15 minutes =( " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Ebből értenem kellene, hogy ez micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. A háttérben mennek a párbeszédek... ez így elég gáz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Igen ezt én is észrevettem már. De Krande írása mit takar? Ez a nő nekem egy Bermuda háromszög. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Szerintem a konvertáló, amivel mp3-má akarta alakítani, max 15 perces videót engedélyez, ez meg két órás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. És tényleg. De vajhhh mi lett volna ha ezt rendesen, magyarul, érthetően kiírja? Ja hogy akkor meg is értettem volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. És tényleg. De vajhhh mi lett volna ha ezt rendesen, magyarul, érthetően kiírja? Ja hogy akkor meg is értettem volna? OFF De hát ha egyszer "Hiba" ezt írta ki?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. És tényleg. De vajhhh mi lett volna ha ezt rendesen, magyarul, érthetően kiírja? Ja hogy akkor meg is értettem volna? Off Érdekes, a hosszabb szövegű angol nyelvű interjúkat, nyilatkozatokat meg folyton érted Vagy azokat valaki előre lefordítja neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Nem az angol szöveggel volt a baj, hanem azzal, hogy nem tudtam mi az és honnan jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Oks, nekem egyértelmű volt, ezért eszembe sem jutott, hogy más nem érti, miért került be a hozzászólás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Nekem sajnos nem. Főleg úgy, hogy még nem találkoztam ezzel a hibával ezelőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 4. Én is úgy találkoztam vele, hogy kipróbáltam (Vagy , a végeredményt tekintve. ) A kérdésem továbbra is: le lehet ezt valahogy gyűjteni .mp3-ként? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
literator Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Azt hiszem volt valahogy egy dupla CD -s kiadvány a zenéből, amit rajongók csináltak. Ismeri ezt valaki esetleg? Jobbat mondok: van egy három CD-s(!) verzió is, garantáltan dumamentes. Íme: Ugyanitt a többi rész bővített anyaga is megtalálható. Sőt, nem csak SW... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Nagyon köszi literator! Na EZ A Kánaán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Nagyon köszi!!! Nagyon hiányzott már ez a plusz CD. Istenem, de megnézném a filmet most rögtön, de sajnos várnom kell vele hétvégéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
literator Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Nagyon köszi literator! Na EZ A Kánaán. Jó zenehallgatást mindenkinek! Ja, és bár csak érintőlegesen passzol ide, mivel nem akarok új témát nyitni, inkább ide teszem a régi Trilógia zenei anyagának elérhetőségét (meg még mennyi minden más 'finomságét', ajaj!) http://www.youtube.com/playlist?list=PLA07574AED36CF8E5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Végre valami profi arc felrakta a full zenét amiben se kongás nincs, se behallatszó háttérszöveg! Szuper! http://www.youtube.com/watch?v=a-9kDxILv0A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Ebből valaki tud .mp3 -t csinálni? A converter amit én használok csak párperces zenéket "fordít" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 14. Próbáld ezt, ez viszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 11. Az alábbi full soundtrack -ket lementette valaki? Krande? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Dzséjt: két EP1-es játékból használtak fel részleteket az EP2 vége felé. Itt a lista a Mace Windu megjelenésétől kezdődő zenékről: Mace Windu Arrives (0:06) * TPM computer game -- sqdanger1.imc Mace Ignites His Lightsaber (0:06) * Unknown "This party's over!" (0:06) * TPM:UE, Disc 1, Track 3 [1:55-2:01] The Jedi Reveal Themselves (0:12) * TPM:UE, Disc 1 Track 4 [0:50-0:56/0:58-1:01/1:04-1:13] Back to the Balcony (0:02) * TPM computer game -- sqdanger1.imc [0:08-end] (last note) Impossibly Outnumbered (0:10) * TPM:UE Disc 1, Track 3 [2:02-2:13] Super Battle Droids Advance (0:04) * TPM:UE Disc 1, Track 9 [3:01-end] The Battle Begins (0:28) * TPM:OST Track 9 [1:58-2:26] Jedi vs. Droids (0:14) * TPM:OST Track14 [0:50-1:04] Stolen Chariot (0:40) * SW:E1 RACER computer game -- Podloop1.wav [0:01-end]/TPM:UE Disc 1, Track 33 [1:44-end] The Battle Continues (0:32) * TPM:OST Track 9 [2:27-2:59] The Reek Charges (0:38) * TPM:UE Disc 1, Track 12 [0:09-0:41] Mace vs. Jango (0:04) * Unknown (a few looped notes) Mace Decapitates Jango (0:03) * TPM computer game -- sqplayerdeath.imc Jango is Dead (0:02) * Unknown (a few timpani hits) Count Dooku and Boba React (0:08) * TPM:OST Track 13 [4:34-4:42] Threepio Down/Aggressive Negotiations/Obi-Wan vs. The Acklay (1:06) * TPM:OST Track 5 [0:26-0:45/0:19-0:24/0:46-0:49/0:55-1:25/2:20-2:30] "This is such a drag!" (0:20) * TPM:OST Track 9 [1:36-1:57] Surrounded (0:39) * TPM:OST Track 5 [1:51-2:23/2:29-end] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Köszi. Ez döbbenet. És most, így olvasva a listát már le is esik, főleg a Racer. Hiába, a film alatt nem figyelek annyira oda rá, de így azért aucs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tindalos Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 31. (szerkesztve) 20 évvel ezelőtt nem gondoltam volna hogy 42 évesen meg fogok házasodni...azt pedig végképp nem hogy "vén" fejjel SW-re fogok bevonulni a házasságkötő terembe! Ez idén októberben megtörtént. A slusszpoén hogy a kishugom felismerte a muzsikát... BUÉK Szerkesztve: 2021. December 31. - Tindalos 5 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 31. Gratulálok! Across the Stars? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. 2021. 12. 31. - 18:23, Tindalos írta: 20 évvel ezelőtt nem gondoltam volna hogy 42 évesen meg fogok házasodni...azt pedig végképp nem hogy "vén" fejjel SW-re fogok bevonulni a házasságkötő terembe! Ez idén októberben megtörtént. A slusszpoén hogy a kishugom felismerte a muzsikát... BUÉK Én is Accross the starsra esküdtem, 2009-ben. Gratulálok sok boldogságot, az enyém nem úgy alakul eddig mint Anakiné, neked is ezt kívánom! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tindalos Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 2. Köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.