Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Az eheti zene is várós Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én mást vártam de azért az alábbi se rossz. Kallus Stays Behind.mp3 Szívesen! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Pedig reméltem, hogy azt a zenét kapjuk, ami akkor volt, amikor Thrawn és Yularen beszélgetnek a végén Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Én meg a főkékség második bunyója alatti zenét vettem volna szívesen de túlságosan nem éltem bele magam. Az illetékesek úgy lehetnek vele hogy az öreg már úgyis elég zenét kapott a starwars.com-ra. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. A zene ez alatt a jelenet alatt hátborzongató Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Rog! A linked nem működik. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Nem a linkkel van a gond, hanem a Jumpshare weboldallal. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Jaja. Azt írják hogy valamikor a közeljövőben jó lesz. Azért a biztonság kedvéért feltoltam datára is a mjuzikot. Kallus_Stays_Behind.mp3 A zene ez alatt a jelenet alatt hátborzongató Hátha az albumra felkerül. Kihagyott ziccer lenne kihagyni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Köszi, már le is jött. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Köszi Rog! Áttértél a datára? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. (szerkesztve) Nagyon szép a mostani mjuzik. Mon Mothma's Speech.mp3 Szívesen! Köszi Rog! Áttértél a datára? Szívesen! Csak ideiglenesen tértem át mert a jumpshare oldala egy időre bedöglött és gátolva lett az onnan való letöltés. Lentebb a jumpshare-es linken is megvan a Kallus-os mjuzik. Szerkesztve: 2017. Március 7. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Köszi szépen! Lassan a soundtrack album is teljessé válik! Értem, nem volt gond a datával sem, de ez jobb egy fokkal! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Köszi Rog. Egész szép időtartam van már Rebels zenéből. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. AP-5's Spacewalk.mp3 Szívesen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 13. THX! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Hozzászólás ideje: 2017. Március 14. Köszi Rog! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Ezúttal jó frissek voltak az illetékesek. Ráadásul nagyon klassz mjuzikot kaptunk tőlük. It Ends where It Began.mp3 Szívesen! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Mi ez a kapkodás? Máskor jó, ha hétfőn éjjel felkerül a guide. Köszi! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Lehet úgy gondolták, hogy ha már majdnem a végénél vannak, gyorsabban felpakolják a guide-ot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Hozzászólás ideje: 2017. Március 26. Kanan and Ezra.mp3 Szívesen! A mostani fináléhoz szerintem ütősebb mjuzikot is mellékelhettek volna és akad is néhány. Kár érte. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. Hozzászólás ideje: 2017. Március 27. (szerkesztve) Egyre erősödik bennem az érzés hogy felhagyok a zenék átalakításával és posztolásával. Ha a negyedik szezon indulása után a következő zene megjelenését követő pár napban nem teszem be a letölthető változatot akkor nem is fogom. Szerkesztve: 2017. Március 27. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Kanan and Ezra.mp3 Szívesen! A mostani fináléhoz szerintem ütősebb mjuzikot is mellékelhettek volna és akad is néhány. Kár érte. Köszi ezt és az egész évados munkádat! Egyre erősödik bennem az érzés hogy felhagyok a zenék átalakításával és posztolásával. Ha a negyedik szezon indulása után a következő zene megjelenését követő pár napban nem teszem be a letölthető változatot akkor nem is fogom. Miért, mi a gond? Én sajnálnám, ha abbamaradna a dolog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Köszi ezt és az egész évados munkádat! Szívesen! Miért, mi a gond? Én sajnálnám, ha abbamaradna a dolog. Az van hogy egy tahó a YouTube-on néhány Rebels-zenés vidimnél elég durva kommentekkel sértegetett a mjuzikok miatt én meg túlságosan mellre szívtam. A tahó mellett a zenékre is dühös lettem és úgy döntöttem hogy ha olyan atrocitások érnek a zenék miatt akkor nem foglalkozok velük többet. Sokan mondták már hogy az olyan alakokkal nem kell törődni de nekem az nem igazán sikerül. Még nem igazán higgadtam le abból a szempontból de arra azért időközben rájöttem hogy ha leállnék a mjuzikposztolgatással akkor magammal és az itteni érintettekkel is kitolnék. Szóval van esély arra hogy megmásítom a zeneposztolgatás felfüggesztését illető elhatásozásomat és folytatom a dolgot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Nem kell feltenni youtube-ra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Csak az első és a második szezon zenéit tettem fel oda aztán leálltam a videóformátummal. Törölni meg nem akarom őket mert be vannak ide linkelve de azokkal nem akarok foglalkozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Akkor kapcsold ki a hozzászólás lehetőségét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. No erre nem gondoltam még. Kösz a tippet! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Értem. Én mindig csak lekapom innen, bevallom a youtube-ra nem járok. Remélem akárhogy is döntesz, azért NEKÜNK elhozod! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.