Ody Mandrell Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Szerintem érdemes megnyitni ezt a részleget is lassan. Remélhetőleg legalább olyan magas színvonalú lesz a zenei felhozatal mint a TCW -nél. Kinner bátyó maradhatna mint zeneszerző. Nagy kihívás lesz az EPIV -es időszak hangulatát megidézni az új szerzeményekkel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Én is remélem, hogy Kinner marad. Remek zenéket szerzett a TCW-hez is, kár lenne leváltani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Akárcsak a kinézetben, a zenében is visszatérhetünk a klasszikus korszakba. De jó lesz az EPIV előszelének zenéit hallgatni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Kevin Kiner lesz a zeneszerző!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Lejátszották a sorozat főtémáját! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Kevin Kiner lesz a zeneszerző!!! Ennek kimondottan örülök, szükség van a folytonosságra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Már alig várom, hogy halljam a főtémát. Én is örülök neki, hogy maradt Kiner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Remek! Nagyon szépen áthozták a TCW-s alkotógárdát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 Itt is van a Rebels theme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 (edited ) Interjú Kevin Kiner-rel http://www.youtube.com/watch?v=WtxExG9QW8c Szerk: Mia?! Bocs, valamiért nem sikerült videóként beágyaznom a linket, de nem tudom, mi a baj vele... Edited April 20, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Itt is van a Rebels theme. Az eleje nem tetszik - ez általában a zenei szakasz lezárása szokott lenni. De az önálló szakasz és a vége már bejövős. Az elejét meg majd megszokom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordGravon Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Itt is van a Rebels theme. Nagyon bejövős. Igazán érződik benne az OT feeling. Gyakorlatilag már ordít róla, hogy "Gyerünk, legyünk Lázadók és küzdjünk a nagy gonosz Birodalom ellen!" Jó lesz ez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Nagyon bejövős. Igazán érződik benne az OT feeling. Nem csoda, hisz gyakorlatilag az OT zenékből van összevágva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Nekem is tetszik. Az elejénél valóban olyan érzése van az embernek, hogy "Ez nem a vége már?", de egyébként engem is tisztára a Lázadók! hangulat kerít a hatalmába. Van benne lendület rendesen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Szerintem nagyon gáz ez a főtéma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Nekem be is jön meg nem is. Itt-ott kapkodósnak érzem de különösebb bajom amúgy nincs vele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Arra azért kíváncsi vagyok, hogy kap-e intrót a sorozat, mint általában a Disney-sorozatok, vagy ez is csak úgy lesz, mint a TCW, futó címmel és "hírműsorral." Mert pl. a TCW-s "hírműsorok" alatt szóló zene sem valami nagy cucc (tipikus aláfestő zene), viszont ütős képekkel egy intróba szuszakolva meg elég jól fel lehet dobni bármilyen zenét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Valószínűleg hasonló lesz a kezdés mert egy-egy epizód időtartama is kb. ugyanannyi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platschu Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Nekem tetszik az új főtéma, de annyira a klasszikussal kezdenek, majd hirtelen elnémul és jön az egész kis dallamos új rész, de alig másodperccel után megint visszatérnek a már beválthoz SW dallamhoz. Őszintén szólva egy kicsit ilyen beletákolás vagy beleékelés jellege van. Még szokni kell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordGravon Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 (edited ) Én úgy tudom az "új részt" is a klasszikus SW zene inspirálta. Egész pontosan az endori csata témája(1:02-től): http://www.youtube.com/watch?v=iPCPw1dww3E#t=62 Edited April 30, 2014 by dalekterminator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 (edited ) hivatalos főcímzene: http://www.youtube.com/watch?v=ndiUlinno9g Nagyon klassz. Edited August 8, 2014 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ez a zene jól el lett találva, tetszik. Főképp, ahogyan a klasszikus témákat összedolgozták benne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 A zene nagyon tetszik. Van benne egy kis "csinnadratta", de messze nem olyan durva mint a TCW főcíme volt. Kifejezetten ügyes munka. És remélem hogy a sorozaton belül is operálnak majd sokat a klasszikus témákkal, mert a tcw-nál, ha véletlenül volt ilyen már hálát rebegtem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Ismertük ezt a főcímzenét már, csak ilyen jó minőségben még nem hallhattuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Én nagyjából emlékszem rá. Meg is akartam hallgatni hogy összevethessem emezzel csak amazt azóta már eltüntették. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Valamelyik Con -on vették fel, de azóta törölték. Ilyen jó minőségben viszont most halljuk először. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Nekem is nagyon tetszik. Szép összedolgozása a régi jól ismert dallamoknak egy újfajta csillogással, ahogy csoli is irta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 (edited ) Még pár dícsérő szó: azon kaptam magam, hogy ezt fütyülöm. És valóban zseniális ahogy átvezetődik az új dallam egy kis klasszikba. ezt nagyon elkapta most Kiner. Remélem így lesz majd végig, mert a TCW zenéjőtől nem voltam túlságosan eldőlve, legalábbis sosem fütyültem szórakozottabb pillanatomban. Edited August 9, 2014 by csoli1138 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Kiner bátyánkék és a főtéma: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Így kibővítve, élő zenekarral már tök jól hangzik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts