Jump to content

Zene

Ody Mandrell

Recommended Posts

Szerintem érdemes megnyitni ezt a részleget is lassan. Remélhetőleg legalább olyan magas színvonalú lesz a zenei felhozatal mint a TCW -nél. Kinner bátyó maradhatna mint zeneszerző. Nagy kihívás lesz az EPIV -es időszak hangulatát megidézni az új szerzeményekkel.

• 2 months later...

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy kap-e intrót a sorozat, mint általában a Disney-sorozatok, vagy ez is csak úgy lesz, mint a TCW, futó címmel és "hírműsorral." Mert pl. a TCW-s "hírműsorok" alatt szóló zene sem valami nagy cucc (tipikus aláfestő zene), viszont ütős képekkel egy intróba szuszakolva meg elég jól fel lehet dobni bármilyen zenét.

Nekem tetszik az új főtéma, de annyira a klasszikussal kezdenek, majd hirtelen elnémul és jön az egész kis dallamos új rész, de alig másodperccel után megint visszatérnek a már beválthoz SW dallamhoz. Őszintén szólva egy kicsit ilyen beletákolás vagy beleékelés jellege van. Még szokni kell.

• 3 months later...

A zene nagyon tetszik. Van benne egy kis "csinnadratta", de messze nem olyan durva mint a TCW főcíme volt.

Kifejezetten ügyes munka. És remélem hogy a sorozaton belül is operálnak majd sokat a klasszikus témákkal,

mert a tcw-nál, ha véletlenül volt ilyen már hálát rebegtem! :)

Még pár dícsérő szó: azon kaptam magam, hogy ezt fütyülöm.

És valóban zseniális ahogy átvezetődik az új dallam egy kis klasszikba. ezt nagyon elkapta most Kiner.

Remélem így lesz majd végig, mert a TCW zenéjőtől nem voltam túlságosan eldőlve, legalábbis sosem fütyültem szórakozottabb pillanatomban.

Edited by csoli1138

• 1 month later...