Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Mondd a két hibbant számítógépemhez nincs valami ötleted? :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Némelyik kép egész jó Krande, lentebb írtak már ötletet, szerintem azóta nem változott a véleményük Nincs valami közelebbi számteches ismerősöd, aki bele tudna nézni a gépekbe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Elsőre azt olvastam, hogy Phoboshop Már elkezdtem a tárgyalásokat John Knoll-lal a névváltoztatást illetően Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Sok sikert hozzá, összes támogatásom a tied Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hát nem egy nagy szám.Sajnos őt is lefogyasztották.Annak idején egy jó kis husi csaj volt. Nekem is jobban bejött úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Krande, lentebb írtak már ötletet, szerintem azóta nem változott a véleményük Nincs valami közelebbi számteches ismerősöd, aki bele tudna nézni a gépekbe? A leírtakat össze tudom foglalni annyiban, hogy kezdjem előlről mindkettőt. A számteches ismerősök közül meg az egyik Németországban van tudtommal (nem biztos) a másik meg konkrétan Svédországban. Jó nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Mondd a két hibbant számítógépemhez nincs valami ötleted? :S Írtam ötletet, de mivel nem vagyok Jedi lovag, se Harry Potter, így 120 km-ről nehezen fogok hathatós ötletet nyújtani egy olyan számítógépre, amit egyrészt sosem láttam, másrészt, jó pár éve mondogatom, mit kéne vele csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. (szerkesztve) másrészt, jó pár éve mondogatom, mit kéne vele csinálni ???? Most hogy egyszer az történt amit mindig is mondogattál, szegény Pika egy hét alatt összerogyott. Viszont ha minden igaz, jön az egyik ismerős pár órán belül Szerkesztve: 2009. Október 4. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. A számteches ismerősök közül meg az egyik Németországban van tudtommal (nem biztos) a másik meg konkrétan Svédországban. Jó nem? Jaj, ha mind messze van, akkor tényleg nem sokra megy velük az ember No de látom, hogy mégis akadt valaki, majd írd meg, mire ment a problémákkal, kíváncsi vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Karrde: Azok alapján, amit ide leírtál, nekem támadt egy ötletem. Fogd meg szegény Pikát és Hibát, és keress nekik egy jó tágas helyet valamelyik közeli kukában... Plan B: Format 'c' és mindent újrakezdeni rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. ???? Most hogy egyszer az történt amit mindig is mondogattál, szegény Pika egy hét alatt összerogyott. Arról én már nem tehetek, hogy nem lett jól megcsinálva. Karrde: Azok alapján, amit ide leírtál, nekem támadt egy ötletem. Fogd meg szegény Pikát és Hibát, és keress nekik egy jó tágas helyet valamelyik közeli kukában... Nem inkább Krande? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Indítványozom, hogy a jövőbeni elkülönítésük miatt legyen Krande Bözsi és Karrde pedig Manyi És akkor nem fogjuk összetéveszteni őket írásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Ajj... Krande, bocsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. A szomszéd srác mint kiderült csak egy-két hét múlva megy Németországba. Megcsinálta. Hibánál sikerült a keddi állapotokat visszaállítani a Karbantartóval (= meg sem tudtam mi baja volt), ami Pikát illeti: másfél órát szórakozott a korongmeghajtókkal, de sikerült neki (= itt sem tudtuk meg hogy mi történt). Örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Indítványozom, hogy a jövőbeni elkülönítésük miatt legyen Krande Bözsi és Karrde pedig Manyi És akkor nem fogjuk összetéveszteni őket írásban Szerintem ezt a nevet nálam hanyagoljuk, mivel egy családtagnak ez a beceneve, és nem vagyunk túl jó viszonyban Meg különben is A Krande által gyakran használt Miss is megteszi, vagy szegény Miss Marteenca Karrde (hogy a teljes nevet is leírjam egyszer ) beceneve, a Teenca, és persze ott a Karrde is, mindre hallgatok Örülök! Nagyszerű, remélem, fognak működni ezután rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Egy klón-avataros Sith meg egy Anakin-avataros csempész úgy hasonlít, hogy az évek óta velünk fórumozók is folyton összekevernek minket.... és még nekem rossz az arcmemóriám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Nem az arcotokkal, vagy az avatarotokkal van gond, hanem a nevetekkel. Karrde/Krande... És még a keresztnevetek is ugyanarra a 4 betűre végződik... (Jó nekem nem okoz gondot, de csak azért, mert mindkettőtöket stabilan tudom mihez kötni. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Krande: a te gépeidnek olyan bajai vannak már, hogy azt látni kéne.Sajnos ezt távsegítségel szinte lehetetlen megoldani.Ha a cégnél valakinek baja van a géppel akkor elmegyek hozzá, hogy személyesen lássam a problémát.Először is a laikusok többsége a problémát sem tudja elmondani, mert nem ismeri a szakszavakat, és a computerek müködési elvét, vagy akár azt, hogy hogyan fut egy alkalmazás.Az is probléma szokott lenni, hogy nem tudja mi hol van a Windows-ban,.Pl mondom, hogy msconfigban ezt meg azt, de nem tudja mi az. Szóval a lényeg, hogy az ilyet személyesen látni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Egy klón-avataros Sith meg egy Anakin-avataros csempész úgy hasonlít, hogy az évek óta velünk fórumozók is folyton összekevernek minket.... és még nekem rossz az arcmemóriám? Miss Karrde és Lady Krande Tényleg, ha a Sith férfiakat Lordozzák, akkor a Sith nőket Lady-zik? Krande: a te gépeidnek olyan bajai vannak már, hogy azt látni kéne.Sajnos ezt távsegítségel szinte lehetetlen megoldani.Ha a cégnél valakinek baja van a géppel akkor elmegyek hozzá, hogy személyesen lássam a problémát.Először is a laikusok többsége a problémát sem tudja elmondani, mert nem ismeri a szakszavakat, és a computerek müködési elvét, vagy akár azt, hogy hogyan fut egy alkalmazás.Az is probléma szokott lenni, hogy nem tudja mi hol van a Windows-ban,.Pl mondom, hogy msconfigban ezt meg azt, de nem tudja mi az.Szóval a lényeg, hogy az ilyet személyesen látni kell. Az úriembernél van a pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Miss Karrde és Lady Krande Tényleg, ha a Sith férfiakat Lordozzák, akkor a Sith nőket Lady-zik? Igen pl: Dark Lady Lumiya Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (Jó nekem nem okoz gondot, de csak azért, mert mindkettőtöket stabilan tudom mihez kötni. ) Megvan a megoldás! Mindkettőnknek minden fórumtalira el kell menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Egy klón-avataros Sith meg egy Anakin-avataros csempész úgy hasonlít, hogy az évek óta velünk fórumozók is folyton összekevernek minket.... és még nekem rossz az arcmemóriám? Megvan a megoldás! Mindkettőnknek minden fórumtalira el kell menni Mi kettőnknek? Mert mi folyton járunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. 40 millióból 40 centis kilátó. Biztos hogy nem a zsebekbe vándorolt a pénz? http://zugfirkasz.blog.hu/2009/10/05/kilato_terdmagassagban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hmmmm lespórolták a korlátot! Mi az, hogy "Túl nagy baja nem eshet"??? Ennyit ér a biztonság? Amúgy nekem tetszik. Ha a világ legkisebb kilátójaként reklámozzák, a turizmusból még az ára is simán visszajöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Azt a leborult eget...! Ez a kilátó nagyon durva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. És még a fákat is kivágták miatta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Gyerekek, ezen totál felesleges meglepődni. A BKV végkielégítések után csak az ostoba ember nincs tisztiban az ilyen baromságok céljával. Jönnek a választások, kell a kampánypénz. Hurrá! Még több ilyet! Abszurdisztán nyitott az elkotyavetélésekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Olvasom máshol erre a témára a reagálásokat, 2 kedvencem: "40milkáé az én nyakamba is ülhetnek, már magasabbról nézhetnének ki..." vagy "40 centis kilátó : arra nem gondoltatok, hogy lehet, hogy a földbe lefele, van vagy 60 méter?!...csak hát ennyi látszik ki...majd a hegy lekopik, és voálá, kész is a kilátó ! ...előre tervezés, eroziós együttható kiköbölése !" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. A második nagyon ott van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nekem sajnos megint a shoti jut eszembe erről a kilátóról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.